#Sen ağlama rubato müzik dinle

Kutsi - Tören 04:43

Kutsi - Tören

Alışmak çok zor değil artık yalnızlığa Sensizlik acı vermiyor Teselli buldum belki ne olur soru sorma Sessizlik iyi geliyor Sen beni de kendini de kandırıyorsun kabul Son kelime aşk yerine ayrılık olsun Ben sana ..

HY - Lütfen Dön Gel 04:22

HY - Lütfen Dön Gel

Ayrı gayrı kaç yıl geçti sen orda ben burda yüzümüz eskimiş aşka kalbimiz kırık dökük Kim Bilir Şimdi Ellerin Kimin Ellerinde Ettiğin Kavgalar Bile Başka Biriyle O Zaman Dön Gel Gururun Mu Engel Çıksın Aradan Bu Dargınlı..

Ulan sizleri seviyorum :)) 00:43

Ulan sizleri seviyorum :))

Sen varya yemekten önce gelen fındık lahmacunsun :)) yine güzel bir videoyla karşımızda Keyifli seyirler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nedim Zeper - Seneler 03:42

Nedim Zeper - Seneler

Son sözümde akşam olmadı mı? Rengini saçlarımdan almadı mı? Seneler geçiyor, Yüzünü görmüyorum, Ayrılırken gözlerimden olmadın mı? Seneler durmuyor, Yere göğe sığmıyor, Geri dönüş olmuyor biliyorsun... Ayrılık u..

Altan Çetin - Buraya Kadar 04:32

Altan Çetin - Buraya Kadar

Günahim Neydi Benim Aşk Belaymiş Sahiden Kurtulamadim Mateminden Her Gün Ayni Yollari Yürüdüğüm Sokaklari Ezberledim Bak Nefretinden Kalbime Yalvarsan Bile Asla Seni Affetmez Yine Dünya Döndükçe Sen Ben Biz Olamadik..

Zakkum - Liman 04:00

Zakkum - Liman

Sen içinde Kalan Yarası Kapanmayan Hangi Büyük Felaketi Avuttun Bende Ben Darmadağın Dünyalık Sızılarımdan Bir Tatlı Uyku Gibi Avundum Sende İkimizde Yorgunuz Akıntıya Kürekten Yeni Bir Liman Gerek Sığınmaya Denizden İki..

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Rober Hatemo - Balım 05:14

Rober Hatemo - Balım

Tutunacak ne bir dalım var Güvenecek ne bir dostum Eşi benzeri yok hiç tarifi Yalnızlığın bu hali Melek olup kanadım açsam Dertten uzak bir alem bulsam Özü sözü bir yarede çatsam Bir daha da hiç ayrılmasam Bir d..

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm 03:32

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm

Ben ettim yar sen etme Ayrılık sevene çok zor geliyor Sanki gözümden akan yaş değil aman Ceylan gözlüm senin yüzünden ömür bitiyor Hiç mi insafın yok bana Yenildim sevda oyununda Hiç mi insafın yok bana Ya rab un..

Ödül - Hoşça Kal 03:48

Ödül - Hoşça Kal

Geçmedi zamanla,o çılgın hallerim, Kıpır kıpır kalbim,hala rengarengim. Büyümedi,içimdeki o haylaz çocuk. Solmadı,bende kaldı bütün renklerim. Kırdığın kalbimi “Aşk”la yapıştırdım, Kendimi sensizliğe alıştırdım, Ruhumu ..

İğne ile Şişirilen Orantısız Kaslar 01:00

İğne ile Şişirilen Orantısız Kaslar

Yok abi ne iğnesi doğal bunlar. Kollara bak sen ya napacaksın karın kasını...

  • PITIRCIK tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
101 Yaşındaki Minnoş Teyzeden Dans Gösterisi 01:54

101 Yaşındaki Minnoş Teyzeden Dans Gösterisi

Huzur evindeki kankilerine dans ediveren minnoş teyzeyi izliyoruz arkadaşlar. Nasıl minnoş bir şeysin sen ya ÇILGIIIN!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üniversiteyi Bırakıp Meksika'da Marangozluğu Öğrendi. 02:46

Üniversiteyi Bırakıp Meksika'da Marangozluğu Öğrendi.

Üniversiteyi bırakıp Meksika'da marangozluğu öğrendi. Şimdi 3 boyutlu puzzle tasarımlarını Datça'dan dünyaya satıyor. Bir gün bir baba oğul standın önünden geçiyordu. Çocuk, oyunlarla çok ilgiliydi, gözlerini alamıyordu..

Geleceğin Olimpiyat Şampiyonu 01:00

Geleceğin Olimpiyat Şampiyonu

Bak sen şu ufaklığa :) Nasıl da profesyonel iş yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Maşallah 03:43

Mustafa Ceceli - Maşallah

Ne kadar güzelsin doyamam bakmalara Sen benim her şeyimsin sığdıramam sayfalara Yaz yaz kalemim tükenir Ne kadar narinsin kıyamam dokunmaya Ne güzel gözlerin var güneşte çalar elaya Bak bak nefesim tükenir Hayal değil ..

İşte Benim Stilim 64. Bölüm Fragmanı - 7. Sezon 02:49

İşte Benim Stilim 64. Bölüm Fragmanı - 7. Sezon

7. Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağan, Yağmur Melek Gürgen, Aleyna Eroğlu, Aylin - Selin Ençok, Simay Tokatlı,Tu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim 68. Bölüm Fragmanı 02:08

İşte Benim Stilim 68. Bölüm Fragmanı

İşte Benim Stilimde Sevgililer Gününde neler neler, ne bomba açıklamalar var...Sezon Yarışmacıları; Bahar Candan, Duygu Çevik, Duygu Nazlı Karataş Ersoy, Dilara Taşkın, Niran Yalaz, Dilara Kayalı, Çağla Şen, Melek Özçağa..

  • ANKA tarafından
  • 819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Kınık - Kurtlar Sofrası 03:45

Ali Kınık - Kurtlar Sofrası

Sen bu kurtlar sofrasından Çıkamazsan ona yanarım Şerefli bayrağı burca Dikemezsen ona yanarım Oy yiğidim, oy civanım Tüketme umutlarını Zalimlerin tahtlarını Yıkamazsan ona yanarım Bu bir Halk'ın davasıdır Maz..

Evet' Diyen Murat Boz'a Linç Girişimi!! 10:06

Evet' Diyen Murat Boz'a Linç Girişimi!!

Referandum için Evete bende varım sen de varmısın dediği twitler üzerine Barış Atay'ın sataşmalarıyla başlayan tartışmalar bakalım sosyal medyada nasıl yankılanmış.....

  • ANKA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İçki Kavgası İle Göz Altına Alınan Sarhoş Dayılar 02:55

İçki Kavgası İle Göz Altına Alınan Sarhoş Dayılar

Adana'da sarhoş oldukları iddia edilen 3 kişi arasında “içkiyi sen fazla içtin, ben az içtim” kavgası çıktı. İçkiyi fazla içtiği iddiasıyla dövdükleri arkadaşını. Adana da olması sizleri çok şaşırtmadı değil mi? Beni de ..

  • JokerS tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metrobüs de Tartışırken Kavgaya Tutuşan Yaşlı Amcalar 01:23

Metrobüs de Tartışırken Kavgaya Tutuşan Yaşlı Amcalar

Yabancılarda ''yumruğumun tadına hiç bakmadın galiba'' cümlesi bizim ülkemiz de ''sen hiç dayak yemedin galiba gel de bir dövem seni'' oluyor arkadaşlar...

  • JokerS tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Akalın - Yeminim Var 04:17

Demet Akalın - Yeminim Var

Sevmek yakışmıyor senin gibilere İhaneti sevindirip aşkı üzenlere Kalk gel cesaretim burda durulmuyor Kurtar bu canı bu azaptan Seninle mutluyduk bugüne kadar Aramızdan biri sözünden dönene kadar Tükendim kalbimde kalıc..

Yedi Karanfil 3 - Zülfü Dökülmüş Yüze ( FON MÜZİĞİ ) 04:10

Yedi Karanfil 3 - Zülfü Dökülmüş Yüze ( FON MÜZİĞİ )

Zülüf Dökülmüş Yüze Aman, Kaşlar Yakışmış Göze Aman Aman. Usandım Bu Canımdan Aman Aman, Derd İle Geze Geze. Bu Ellerde Gez Gayri Aman, Kâtip Ol Da Yaz Gayri Aman Aman. Bir Kazma Al Bir Kürek Aman Aman, Mezarımı Kaz Gay..

Yedi Karanfil 4 - Ah Bir Ataş Ver ( FON MÜZİĞİ ) 04:24

Yedi Karanfil 4 - Ah Bir Ataş Ver ( FON MÜZİĞİ )

Ah bir ataş ver cigaramı yakayım Sen salın (sallan) gel ben boyuna bakayım Uzun olur gemilerin direği Ah çatal olur efelerin yüreği Ah vur ataşı gavur sinem ko yansın Arkadaşlar uykulardan uyansın Uzun olur gemilerin ..

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil 04:50

Kıvanç Sarıkuş - Kolay Değil

Kolay değil, sevgin varsa zor değil aslında.. Yaşamak aşkı seninle bir daha. Kolay değil, yeniden dokunmak sahip olmak, Zor gelir sensiz geçen hayat sesleri, En zor karar bu hayatta.. Korkuyla aşkın arasında.. Seçim yapm..

Bizim halkımız 00:55

Bizim halkımız "alim" değildir amma "arif"tir..

Cahil dediğin vatandaş neden evet dediğini bir çırpıda sıralar geçer de sen neden hayır dediğini anlatamazsın.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Halil Sezai - Yağmur (Official Audio) 03:23

Halil Sezai - Yağmur (Official Audio)

Üzgün, kırgın ve yorgun Bilinmez ki yarın, yarın olmayınca Bilmem, bilmem ah bilmem Bilinmez ki yarın sen olmayınca Yağmur yağsan, dallar olsa, zaman dursa, gitsem .. ...

Nazlı - Saygı Duruşu 03:29

Nazlı - Saygı Duruşu

sen bu oyunu oynamaya devam et tek taraflı ben yokum artık bana selamet tatlı tatlı kendini tekrardan ibaret yok artık zorlamakmı? şimdi sensizliğe istikamet tatlı tatlı hiç düşündün mü ya biterse diye? bir anda çekipte ..

İzmir Barosu'ndan Skandal Video 05:54

İzmir Barosu'ndan Skandal Video

Hukukçu kimliğini bir tarafa bırakıp 'Hayır' cephesinde saf tutan İzmir Barosu büyük bir skandala imza attı. HZ. Adem ve Havva Ana'yı yarı çıplak şekilde tasvir eden bir propaganda videosu hazırlatan baro yönetimine tepk..

Deli Bir Diktatörün Gazabına Uğrayan 100 Kişiyi Hapisten Kurtarabilir misin? 04:41

Deli Bir Diktatörün Gazabına Uğrayan 100 Kişiyi Hapisten Kurtarabilir

Her biri harika mantıkçı olan 100 kişinin deli bir diktatör tarafından hapsedildiği bir ada düşünün. Tuhaf bir kural dışında adadan kaçış şansı yok. Geceleri herhangi bir mahkum gardiyandan kendilerini bırakmasını isteye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce