#Sen ağlama rubato müzik dinle

Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983) 04:28

Zeki Müren Eskimeyen Dost (1983)

Zeki Müren - Eskimeyen Dost Şarkı Sözleri Ne söylesen sen haklısın, aylar varki görülmedik Bir köşede oturupta, bir kadehi bölüşmedik Kim ayırdı bizi bizden, kadere dur diyemedik Ne yazık ki o günlerin değerini bilemedik..

Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim 03:43

Zerrin Özer Artık Sevmeyeceğim

Zerrin Özer - Artık Sevmeyeceğim Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Artık sevmeyeceğim Bütün kabahat benim Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yalvarsan boş Sana dönmeyeceğim Bitsin artık bu çile Çekemem bile bile aaaahh Sen..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk 06:00

Ahmet Selçuk İlkan Feat Metin Şentürk

Ahmet Selçuk İlkan: Bugün de bir ses yok haber yok ondan Kırdığım şişeyi hesabıma yaz Bir zarar görürsen bu efkarımdan Küstüğüm neşeyi hesabıma yaz Adını anmazdım elimde olsa Çoktan unuturdum çoktan bu kalp unutsa Bak, b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Sevdam Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni gör Tanrım bir bak nerdeyim Çölleri aştım yar izindeyim Sanma ki şaştım ilk sözümdeyim Beni ara sor, gör ne haldeyim www.sozlerisozu.com Karlara vardım, dağları yardım Hasrette sabır günümü aştım Her dönemeçte yol b..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Çay Simit 04:14

Tarkan Çay Simit

Biz bir küsüp bir barışırız Bir gülüp bir ağlaşırız Eseriz ama yağmayız www.sozlerisozu.com Ben alırım gönlünü hemen Kıyamazsın bana da sen Öyle kesip atmayız İçinden geliyorsam Kalbinden geçiyorsam Erit buzlarını hadi ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Acimasız 04:17

Tarkan Acimasız

Her şeyini toplayıp basıp gitmişsin İnsanoğlu nankördür değişir demişsin Acımasızsın çok acımasız Bir de yalancı, bir de insafsız Ne desem yetmez Sen bu şarkıyı dinlerken Bir ihtimal sevişirken Ben burada bir yerlerde K..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Sevdam  Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni Gör Tanrım Bir Bak Nerdeyim Çölleri Aştım Yar İzindeyim Sanma Ki Şaştım İlk Sözümdeyim Beni Ara Sor, Gör Ne Haldeyim Karlara Vardım, Dağları Yardım Hasrette Sabır Günümü Aştım Her Dönemeçte Yol Biter Sandım Ya Sen G..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Sevdam Tek Nefes 04:42

Tarkan Sevdam Tek Nefes

Beni Gör Tanrım Bir Bak Nerdeyim Çölleri Aştım Yar İzindeyim Sanma Ki Şaştım İlk Sözümdeyim Beni Ara Sor, Gör Ne Haldeyim Karlara Vardım, Dağları Yardım Hasrette Sabır Günümü Aştım Her Dönemeçte Yol Biter Sandım Ya Sen G..

Tarkan Çay Simit 04:14

Tarkan Çay Simit

Biz bir küsüp bir barışırız Bir gülüp bir ağlaşırız Eseriz ama yağmayız Ben alırım gönlünü hemen Kıyamazsın bana da sen Öyle kesip atmayız İçinden geliyorsam Kalbinden geçiyorsam Erit buzlarını hadi Sokak kedisi gibi ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Acimasiz 04:17

Tarkan Acimasiz

Her şeyini toplayıp basıp gitmişsin İnsanoğlu nankördür değişir demişsin Acımasızsın çok acımasız Bir de yalancı, bir de insafsız Ne desem yetmez Sen bu şarkıyı dinlerken Bir ihtimal sevişirken Ben burada bir yerlerde K..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli  İyi Ki Hayatımdasın 03:56

Mustafa Ceceli İyi Ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsetti..

Hadise Şampiyon 04:04

Hadise Şampiyon

Şampiyona Şeker Geliyo, Geliyooo Şampiyona Şeker Geliyo Yıldızı Var Başında, Başım Dönüyo Şarkı sarki-sozleri.net Sözleri Şampiyona Şeker Geliyo, Geliyooo Şampiyooon Ne Kadar Var Bilemiyoruz Mucize Saklı Göremiyoruz Arka..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağ 2 Azeri Türküsü ile Resmen Ağladım , Nazende Sevgilim 03:29

Dağ 2 Azeri Türküsü ile Resmen Ağladım , Nazende Sevgilim

Değdi saçlarıma bahar küleği Nazende sevdiğim yadıma düştün Her enin bahtına bir güzel düşer Sen de tek benim yadıma düştün Nazende sevdiğim yadıma düştün Sensin dağ döşüne çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller..

  • PengoTV tarafından
  • 1.693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abidin Aslantaş Canın Sağolsun 05:30

Abidin Aslantaş Canın Sağolsun

Abidin Arslantaş - Canın Sağolsun Albüm Adı : Canın Sağolsun-Yanarsa Yansın Ben seni dünyama kalpten almışım Nasılda bağlanmış nasıl yanmışım Sevmekle kalmamış sana tapmışım Olsun be güzelim canın sağolsun Elini bi..

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile 05:19

Ayşen Birgör & Nusret Yılmaz Bile Bile

Birarada olabilmek ne mümkün Birarada kalabilmek imkansız Seneler alıp gitmiş Ne var ne yoksa herşeyi İnanılmaz, değişen ben miyim İnanılmaz, bu yabancı da kim Sen misin böyle uzak Veda sözleri söyleyen Geri dönmek ina..

Hadise - Sıfır Tolerans 03:44

Hadise - Sıfır Tolerans

Her şey burada bitti Toparlan gidiyorsun Zamana bırakmadım Tehlike arz ediyorsun Suçüstü tövbeler Kalbe ağır darbeler İlahi sevgilim Sen kimi kandırıyorsun Yalnızlık bu ilişki Bu ne yaman çelişki Ki senden sakınmadım B..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 2.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli - Geçti O Günler 04:00

Mustafa Ceceli - Geçti O Günler

Geçti O Günler Geçti O günler, acıttı geçti Sonumu boşver, başı güzeldi Uzun bir yoldu, haliyle yordu Pişmanlığım yok, bize değerdi Varsa ki suçlu bence gururdu Şikayetim yok, bize değerdi Gönül olduk, sevmedik zorla ..

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velet - Banana (Official Video) - #MunchiesEpAlbum 02:58

Velet - Banana (Official Video) - #MunchiesEpAlbum

Söz : Velet Mix&Mastering : Buğra Kunt Beat : Denizkan Boz Yönetmen: Zahit Kahveci Görüntü Yönetmeni: Enbiya Yaşaroğlu Kurgu: Zahit Kahveci VFX: 6teenfm Sözler Bi selam atta il give her da banana Your pussy ain't stiff ..

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım 03:31

Oğuzhan Koç - Yok Sanayım

Yok Sanayım; Gün biter,çilem dolar Yaram bağlar kabuk Gül solar,bülbül susar Odam kuru soğuk Yetmedi ne aldığım, Ne verdiğim sana. Bitmedi bu aşk, Bence yaIk olur bana Beni artık yorma kurbanın olayım Hamdım düştüm da..

İrem Derici - Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa 03:58

İrem Derici - Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa

Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa şarkı sözleri ile Kor kor bu ateşler Kor kor bu gidişler Beni almazsan eğer neye yarar bu sevişler Zor zor bu gidişler Kor kor bu ateşler Kor kor bu gidişler Yanmazsan eğer neye yarar bu se..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Hadise - Küçük Bir Yol 04:37

Hadise - Küçük Bir Yol

Küçük Bir Yol şarkı sözleri ile; Buralar yalan, uzak bir de Bir arasan, bu kalp delirir Umutsuz olmaz aşksız yaşanmaz Kuşku duyanlar ve yanmadan sönenler… Küçük bir yoldayım en başındayım Kendi kendimle hep sıfırdayı..

Ali Baran Sevgili (Official Video) #fikrisahne #alibaran - 03:41

Ali Baran Sevgili (Official Video) #fikrisahne #alibaran -

Ali Baran Sevgili Vokal Gitar : Ali Baran Kaval : Bircan Karahan Mix Mastering : Erhan Engin Stüdyo : Nena Sanat Akademi Arhavi Saçlarının tellerinden Öperim canım sevgili Bırakıp gitmelerini Severim canım sevgili ..

Emirhan Bulut - Belki 02:26

Emirhan Bulut - Belki

Belki şarkı sözleri ile Bu sabah Erken uyandım Sırf daha çabuk gelebilmek için yanına Baktım saatime özledim her geçen saniye Anladım sensiz geçmez bu hayat Bilmiyorum kimde asıl kabahat Bende mi seni sevdiğim için Yo..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) 05:45

Seda Yiyin - Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği)

Uçurum (Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizi Müziği) şarkı sözleri ile Aşk veda ediyor Sen ağla gözlerim Kor gibi yakıyor O yalan sözlerin Ah bu ayrılığın Bizimle zoru çok Hep acı bir elveda Başka bir sözü yok Bir sonu yolu yo..

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik 03:03

Merve Gündoğdu - Bu Ne Güzellik

Bu Ne Güzellik şarkı sözleri ile... Sana baktığım zaman Işıklar yanar bir an Yüz çevirme bak aman Korkarım karanlıktan Kalbimden hızlı hızlı Aktı ruhuma sızdı Gözlerin gördüğüm En masum hırsızdı Çiçekler k..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Komplo K. - Zor Gelir 03:56

Komplo K. - Zor Gelir

Zor Gelir şarkı sözleri ile (VERSE-1) Açtım istemeden gözümü şu hayata çıt demeden İçimde kötülük beslemeden yaşadım ama zor... Gülemedim hüznümü gizlemeden, geçiyor günüm hiç özlemeden Kimsesiz bir çocuk düşün bekleme..