#Sen çok güzelsin

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri 03:15

Sütsüz Pratik Mozaik Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler için çok pratik ve gerçekten çok lezzetli olan sütsüz mozaik pasta tarifi videosu hazırladık. Tadını tarif etmek gerekirse; yoğun bir kıvamı var ve çok lezzetli. Ancak çok tatlı değil yani şeke..

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği 03:55

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği

Fırın Nasıl Temizlenir, Fırın temizliği Kullandığım ürünler Decap Four ve Mineralli Krem Bunları kullanın kesinlikle çıkar. Bana en çok sorulan sorulardan biri fırınım nasıl bu kadar temiz görünüyor fırınım 3 senelik ç..

Deva - Uzaklardasın 04:39

Deva - Uzaklardasın

Deva - Uzaklardasın Dinle Uzaklardasın şarkı sözleri ile Ayrılık çanı çaldı bizim için Elimizde değil artık kavuşmak Kadere mi kızsam, kızmam, kızamam Senin elindeydi sonuçta tüm zaman Şimdi sende gidince bu şehird..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar 02:39

Virüs Yayılımında Asıl Risk Altında Olanlar Mavi Yakalılar

İstanbul’da günden güne artan korona virüs vakaları ile ilgili olarak özellikle fabrikalar gibi daha çok mavi yakalıların çalışma ortamlarının salgının yayılma hızı bakımından çok riskli olduğunu söyleyen Unifab Kimya Yö..

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü 04:02

Tek Hayali Yürüyebilmekti, Hayırseverlerin Desteği İle Gerçeğe Dönüştü

Otobüs kaptanlığı yaparken geçirdiği kaza sonrasında iki bacağı ve bazı parmaklarını kaybeden Ramazan Aslan (43), hayırseverlerin desteği ile yürüyebilme hayalini gerçeğe dönüştürdü. İhlas Haber Ajansı'na (İHA) geçtiğimi..

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı 02:38

YKS Sınavı Öncesi Öğrencilere Beslenme Uyarısı

Hatem Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Seda Güler hafta sonu yapılacak YKS öncesinde öğrencilere beslenme önerilerinde bulundu. Yüksek öğretim kurumları sınavı için geri sayım başladı. Bu hafta sonu yüz binler üniv..

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı 01:22

Yoğun bakımda zor nefes alan Kovid-19 hastasından aşı çağrısı

Gümüşhane'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören 44 yaşındaki Ökkeş Alkan, herkese maske, mesafe ve temizliğe dikkat etmelerinin yanı sıra mutlaka aşı olmaları çağrısında bulundu. Kelkit..

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi 02:19

Kuş gözlemcileri yırtıcı kuşların göçünü Çamlıca Tepesi'nden izledi

İstanbul'da kuşların göç zamanı olan sonbaharda bir grup kuş gözlemcisi Çamlıca Tepesi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İBB tarafından düzenlenen etkinlikte dürbünlerini ve fotoğraf makinelerini alan profesyone..

Ajda Pekkan  Petrol 03:07

Ajda Pekkan Petrol

Sen gelmeden önce her yer karanlık Dünya ıssız dünya durgundu bilmem niçin Her yerde aradım tatlı bir ışık Bir ateş bul gönlümü ısıtmak için Sen gelince sanki bir güneş doğdu Aydınlık günüm gecem artık çok güzel ha..

Nerdesi̇n Yarasülallah Güzel Bir İlahi !!!! 07:04

Nerdesi̇n Yarasülallah Güzel Bir İlahi !!!!

ALLAHIM sen çok buyuksun yarabbim kudretin ilimin sonsuz biz müslümanları cehennem azabından koru yarabim peygamber efendimizin eli suyu yüzü hürmetine dualarımızı kabul eyle yarabbim şüpesizki sen duaları kabul edensin ..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayılana Limon Ayılmayana 01:07

Ayılana Limon Ayılmayana

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba. Bir gün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir bando kurmaya karar verir. Bir bando şefini işe almak için g..

ALEXONE - CİCİ KIZ - Teaser 00:26

ALEXONE - CİCİ KIZ - Teaser

Cici kiz Ah cici kız,cicili bicili giyinince Sen kendini bir şey mi sandın Tutmadım hesabını saçma soruları,kaç oldu Tutmadım ki,bir düşündüm de şöyle Öpmeyeli gönlünden birini inan ki çok oldu Ah cici kız,cicili bicili..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çelik - Cici Kız 04:34

Çelik - Cici Kız

Ah cici kız, cicili bicili giyinince Sen kendini bir şey mi sandın Tutmadım hesabını saçma soruları, kaç oldu Tutmadım ki, bir düşündüm de şöyle Öpmeyeli gönlünden birini inan ki çok oldu Ah cici kız, cicili bicili ..

Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç  Nüans 02:58

Yasin Keleş feat. Serdar Ortaç Nüans

Çok uzun zamandır, sahte tavırlar Bir vurdum durmazsın Ayrılık zor değil, İnce bir nüans var Nasılsa anlarsın be güzelim gün gelir yaşarsın Üzülme tatlım ne sen ilktin Ne de ben son olacak Sonunda zaten herkes bir gün et..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ozan Doğulu Ft. Demet Akalın - Kulüp 03:47

Ozan Doğulu Ft. Demet Akalın - Kulüp

Yine kalıyor aynı noktada Suratın da asılıyor Bir derdin bitmeden Sende valla diğeri başlıyor Hiç durulmuyor Orada bir dur Geride dur Vermiyorsun ki sen bana huzur Konuşmadan bir dinlesen Biraz sussan çok güzel olur E..

  • Ömer tarafından
  • 2.575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beste Yoltay -  Yan Yana 04:02

Beste Yoltay - Yan Yana

Çok emek verdim bu aşka Pişman değilim Mevzular derin halim başka Düşman değilim En derinde saklı hep Ellerinle gömdün ne var ne yoksa Kalp kendince haklı Kırılan düzelir mi ki onarılsa Özlemiş olabilirim aslında Bence..

Gönül Yazar  Artık Mum Yakta Ara 03:41

Gönül Yazar Artık Mum Yakta Ara

Bakıyorum pişmansın Benden ayrıldığına Çok sevindim buna ben Acımıyorum sana Çünkü büyük söyledin Unuttun mu sen bana Artık mum yakta ara Sen benim gibisini Benden sna fayda yok Bul başka birisini Kaçtı artık s..

Hakan Altun  Hani Bekleyecektin 05:04

Hakan Altun Hani Bekleyecektin

Kimseye değil sana isyanım Güzel günleri anar ağlarım Anlamadın ki ona yanarım Sen benim gönlümde canım, yaralar açtın Unut demekle olmuyor Güneş doğmuyor günlere Kara bahtım çok yara aldı Zor günde vardın, hani ..

Evlilik Nedir 03:43

Evlilik Nedir

Evlilik Nedir? Evlenme oranları yaz aylarında artıyormuş. Öyle diyor istatistikler. E yıllık izinler, okul tatilleri bunda bir etken tabi. Peki kış aylarında düğün, nikah, kina yapan yok mu? Olmaz mı kış aylarında da ev..

Kendinle Çıkar Mısın Röportaj 04:48

Kendinle Çıkar Mısın Röportaj

Hepimiz seçiciyiz, onu beğenmiyoruz, bunu beğeniyoruz onun burnunu beğenmiyoruz, burnunu beğeniyoruz gözünü beğenmiyoruz. Çok konuşuyor diyoruz yine beğenmiyoruz, adamını buluyor kaslını kadınını buluyor sarışınını ist..

  • JET TV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Doğan - Sar Beni 03:04

Doğan - Sar Beni

Doğan - Sar Beni Dinle sözler Sıradan bir gün sahilde, el ele tutuşmuş iki deli Şimdi ayrı yerlerde ikisinin de farklı yerleri. Kimileri ilerlemek ister, kimileri dönmek ister geri Sen gibi hiç kimse, anlatamaz bana uy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cake Mosque - Alterego 04:49

Cake Mosque - Alterego

Alterego şarkı sözleri ile Sen her neysen sen, Benim ne senlen, ne elbisenlen derdim yok! Ben her neysem ya da kimlerdensem, Senin benimle işin çok!..

Aytuğ Ezen - Hadi Yine Sev Beni 03:25

Aytuğ Ezen - Hadi Yine Sev Beni

Hadi Yine Sev Beni şarkı sözleri ile Hadi yine sev beni çok zor bir şey değil benim bu istediğim Sen kaburgamın eksik parçası inan ki sen benden hiç gitmedin Durma yine sev beni sanki asırlar boyu seni bekledim Nelerden..

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Dil Tengî & Yol’a Düş ~ Ömrüm Senin Olsun 02:59

Dil Tengî & Yol’a Düş ~ Ömrüm Senin Olsun

Söz ve Müzik: Yol’a Düş Klarnet: Gökhan Arslan ÖMRÜM SENİN OLSUN Yüzün,gecenin esmer gölgesidir sevdiğim Getir gözlerini canım,kederinden öpeyim Ömrüne gün, yalnızlığına yoldaş olaydım Sen mutlu ol da canım,harcanan b..

Semra San - Gözün Aydın 02:43

Semra San - Gözün Aydın

Gözün Aydın şarkı sözleri ile Gözün aydın sana saygım kalmadı Nasıl kalsın yere batsın senin Sevdan anladım büyük yanlıştın Kalan ağlar giden dağlar Sen anlatılmaz da yaşanırsın Seni bana yazan kaderin Dilerim ki adı ..