#Seni yerim telefon şakası

Ayhan Aşan  Yalancı 04:16

Ayhan Aşan Yalancı

Yalancı Bu benim son defa gelişimdir yanına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Aşkından ölsem de gelmem senin kapına Bir daha ne arar ne sorarım yalancı Hani o vefasız senin sözün yemindi Olumsuz askımız bir tek..

Bergen - Yaşamak İstemiyorum 05:09

Bergen - Yaşamak İstemiyorum

yaşamak sadece nefes almaksa aciz bir bedende can taşımaska eninde sonunda toprak olmaksa ben göyle yaşamak istemiyorum çok sevmek kahrolmak acı cekmekse inanmak aldanmah hata demekse yaşamak kadere boyun eğmekse ..

Bülent Ersoy - Geceler 04:07

Bülent Ersoy - Geceler

Bu sevdanın sonu gelmez sana veda ediyorum Yeni bir sevgili buldum deli gibi seviyorum Dindi gözlerimde yaşım tuzsuz aşım dertsiz başım Dindi gözlerimde yaşim tuzsuz aşım dertsiz başım Bundan böyle arkadaşım geceler ..

Coşkun Sabah  Hatıram Olsun 06:31

Coşkun Sabah Hatıram Olsun

İnan şiir gözlüm İnan gönül sözlüm Sensiz bir dünyada yaşamam yaşamam yaşayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bil ki yüreğimde sıcacık sıcacık bir sevgin var Sende hatıralar var Sende mutluluklar var Sana sit..

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum 04:43

Ferdi Tayfur - Sanma Ki Yaşıyorum

Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir..

Ebru Yaşar Eşi İçin Mekan Kapattı 02:20

Ebru Yaşar Eşi İçin Mekan Kapattı

Ebru Yaşar eşi Necat Gülseven'in doğum günü nedeniyle mekan kapattı. Ünlü şarkıcı yakın dostlarının da katıldığı partide eşine 'Seni anan benim için doğurmuş' şarkısını söyledi...

  • BETA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım 03:50

Ferdi Tayfur - Sigarayı Bıraktım

Senden baska ne varsa x 2 Terkettim birer birer Affet beni sevgilim Seni kirdiysam eger Gece hayatim bitti Kadehi yere attim Beni kutlamalisin Sigarayi biraktim Gece hayatim bitti O sayfayi kapattim En sonund..

İniş Sırasında Martı Sürüsüne Çarpan Uçak 01:17

İniş Sırasında Martı Sürüsüne Çarpan Uçak

Sen o kadar uçuşu sorunsuz yap ''ineceğim artık. Oh çok rahatım'' dediğin esnada gelsin martılar seni bulsun.....

  • JET TV tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Güney  Artık Gelsene 04:35

Gökhan Güney Artık Gelsene

günleri ay gibi aylari sene hasreti bitirip artik gelsene mektuplar selamlar yetmez sevene gurbeti bitirip artik gelsene hasret ile dolup anmak bir zulüm senden ayri kalmak inan ki ölüm cehennem azabi sanki her günüm gur..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Altun  Can Kuşum 04:38

Hakan Altun Can Kuşum

Bir insanın nefes aldığı an var ya, Senle olmak o anı yaşamak demek Gözlerinin içindeki parıltıyı Gördüğümden beri aklım başım karıştı Benim aşkımsın istemem başkasını Can kuşum gözümün nurusun Can kuşum ekmeğim suyumsu..

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor 05:16

Hakan Taşıyan - Hazin Geliyor

Hazin geliyor hazin geliyor Geceler ömrümden Sevinçler derdimden Yaşamak ölmekten hazin geliyor Kadehler açıyor dostla aramı Kimse dinlemiyor sarhoş dramı Şarkılar deşiyor gönül yaramı Her telden bir başka hüzün ..

Bu Video Sevgililer Gününde Yalnız Kalanlara Gelsin 00:19

Bu Video Sevgililer Gününde Yalnız Kalanlara Gelsin

14 Şubat'ı yalnız geçirenlerin yüzünü, 90'lı yılların efsane programı Gerçek Kesit ile güldürelim istedik. Cahit Kaşıkçılar, namıdiğer sarı bıyık , karşısındaki hayali sevgiliyle konuşuyor. Sarı bıyık, karşısında olmaya..

  • JET TV tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Felsefe Gibi Felsefe Kadın Yıldız Tilbe 00:38

Felsefe Gibi Felsefe Kadın Yıldız Tilbe

Felsefe Gibi Felsefe Kadın Yıldız Tilbe Sen Konuş Biz Seni Bir Ömür Boyu Dinleriz Hiç Sıkılmadan..

  • JET TV tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arkadaş Kalsak Kız Tarafı 01:35

Arkadaş Kalsak Kız Tarafı

Ayrılırken Söylenen Klişe Sözler: Sen çok iyi bir insansın, seni kaybetmek istemiyorum, arkadaş kalalım...

Severek Ayrılalım Kız Tarafı 01:35

Severek Ayrılalım Kız Tarafı

Ayrılırken Söylenen Klişe Sözler: Seni seviyorum ama ayrılmamız lazım...

Hakki Bulut  İkimiz Bir Fidanız 03:30

Hakki Bulut İkimiz Bir Fidanız

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller..

İntizar Özlemedin Mi 04:18

İntizar Özlemedin Mi

Unutmadım yaptıklarını hala Bir adım atsan kanıyor yani Unutma sevenler bir daha sevmez Tenin günahından bi geçse bari Gittikçe sana benziyor denizler Bir durgun bir dalgalı bu ara Gittikçe sokaklarda adımların Gittikçe..

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne 06:43

Kibariye - Eller Kadir Kıymet Bilmiyor Anne

Rastlarsan gözleri yaşlı yavruna Suçuna bağışla sarıl boynuna Biz bize yaşarken geldik oyuna Eller kadir kıymet bilmiyor Annem Senin kadar kimse sevmiyor Annem Bir yar için seni terkedip gittim Vicdanıma bir sor n..

Oğuz Yılmaz  Sevdikçe Sevdim 04:32

Oğuz Yılmaz Sevdikçe Sevdim

Baktığın her yere adını yazdım Sevgimin farkına varırsın diye Evinin önünde dolaşıp gezdim Gün olur farkına varırsın diye Uzaktan uzağa sevdikçe sevdim Başımı önüme eğdikçe eğdim Bir tebessüm etsen ne kaybederdin ..

Selami Şahin  Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:56

Selami Şahin Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana birtanem Alıştım hergün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alı..

Bakan Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Gününü Böyle Kutladı 01:09

Bakan Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğum Gününü Böyle Kutladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoyla kutladı. Çavuşoğlu'nun 'Derdi millet olan adam iyi ki varsın; rabbim uzun ömür versin, seni milletimi..

Çukur'dan Rtük'e Öpüşme Cezası Göndermesi 01:21

Çukur'dan Rtük'e Öpüşme Cezası Göndermesi

Öpüşme sahnesi yüzünden 260 bin TL para cezasına çarptırılan Çukur'dan RTÜK'e olay gönderme, 'Seni burada öperdim ama ceza keserler'...

  • JET TV tarafından
  • 1.523 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show Hayallerini Gerçeğe Dönüştürüyor 01:10

Beyaz Show Hayallerini Gerçeğe Dönüştürüyor

Beyaz Show'da neden sahnede olmalısınız? Hayaliniz mi var? Yeteneğiniz mi var? Yeni bir buluşunuz mu var? Beyaz Show’da sahnede olmanız için sebebinizi yazın, seyirci önüne çıkma fırsatını yakalayın. Beyaz Show’a seni d..

  • BETA tarafından
  • 691 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşen Gruda'nın Güldüren Minibüs Anısı 00:52

Ayşen Gruda'nın Güldüren Minibüs Anısı

TVem'de yayınlanan Kalplerimiz seni unutur mu Yeşilçam isimli programa katılan Ayşen Gruda anlattığı hikaye ile konukları gülme krizine boğmuş efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğkan - Gamzeler 04:35

Tuğkan - Gamzeler

Seni böyle görmek istemezdim yar. Saçların kar beyazı yüzün solgun. Seneler doldurmuş gamzelerini. Ama gözlerine dokunmamış yar. Yazık sana nasıl kıydılar yar. Öpülecek ellerini kimler yordu. Acılar çürütmüş hayalleri..

Orhan Gencebay - Dil Yarası 04:27

Orhan Gencebay - Dil Yarası

Kim bilecek daha neler neler bekliyor ikimizi Belki de çok mutlu olacaktık tutsaydık dilimizi Bu inat bu kapris bu kavgalar yıprattı sevgimizi En acı sözler bile söylerken tutmadık dilimizi Dil yarası dil yarası en ..

Selami Şahin  Tanımam Senden Başka 05:36

Selami Şahin Tanımam Senden Başka

Beni yanından hiç ayırma Gözlerin gözlerimde kalsın Seninle öyle doluyum ki Her anımda inan sen varsın İstersen ver günahlarını Razıyım al sevaplarımı Koparma aşkın bağlarını Ellerin ellerimde kalsın Tanımam senden baş..

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz 05:37

Ümit Besen - İşte Bu Bizim Hikayemiz

Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canım..

Aşkım Kapışmak Ve Danla Biliç Arasında Müthiş Kapışma 07:18

Aşkım Kapışmak Ve Danla Biliç Arasında Müthiş Kapışma

Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak, İnternet Fenomeni Danla Biliç hakkında ''Sorun bakalım kendinize, kızınızın Danla gibi olmasını istermiydiniz ? Bedenini, kalçalarını masanın başında saklıyorsun, yani biraz daha..

  • BETA tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 6 yıl önce