#Seni yerim telefon şakası

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda 02:21

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz'ın, Mod Records etiketiyle yayınlanan Veda isimli tekli çalışması, Veda şarkı sözleri ile Sen geldin doldu defterim Öyle sustu dilim Kağıda ağladı ellerim Seni bana veren Allaha yalv..

Berkay - Kırgınım Ona (Official Video) 03:48

Berkay - Kırgınım Ona (Official Video)

Berkay'ın, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Kırgınım Ona isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında!nnKanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlaynnSöz: Mert Carim, Ece ÖlçernMüzik: Mert CarimnDüzenleme: ..

Göksel - Hiç Yok (Akustik) 04:20

Göksel - Hiç Yok (Akustik)

Söz/Müzik: Göksel Gitar/Video: Osman Şahin Kurgu: @leonardodamusti Hiç Yok şarkı sözleri: Muhteşemdi Gözümden Düşüşün Son Masum Parçamı Çaldın Gördüm Ağlıyordum Kahkahalarla Güldüm Aslında Ben Bunu Biliyordum Acı Da Y..

Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cengiz Önder... 04:00

Değdi saçlarıma bahar gülleri (Nâzende sevgilim)....Ailem Mûsikî...Cen

Hicaz Şarkı Güfte: ? Beste: Bekirof (Azerî) Usûl: Semâî Değdi saçlarıma bahar gülleri Nâzende sevgilim yâdıma düştün Sevenin bahtına bir güzel düşer Sen de tek sevgilim aklıma düştün Nâzende sevgilim yâdıma düştün..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Hazaver - Burn (Official Video) 03:45

Hazaver - Burn (Official Video)

Söz - Müzik: Hazaver Intro Seslendirme: Austin Jansma Aranje: Danil Marenin Yönetmen: Hazaver Şarkı Sözleri: There’s a word on the street that we’re all gonna get locked up Left with no future, no justice and no choices..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol 02:54

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol

Yağmurum Ol şarkı sözleri ile Beni bir ben bilir, birde yağmurlar O buz kalbine değse korlar Beni mutlu sanmasınlar Içimden yüreğimi söküp aldılar Başkası dokunmasın aman O gözlere yandım yar Eller sana dokunurken Yap..

Can Bonomo - Güneş (Official Video) 03:41

Can Bonomo - Güneş (Official Video)

Söz & Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Davul: Alpar Lü Bas ve Klarnet: Orhan Deniz Gitarlar, Synthesizer, Akordiyon: Can Saban Kayıt, Mix, Mastering: Ali Riza Sahenk (The FatLab) Kapak: Joel Özkesen Yönetmen : Ali..

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim 03:24

Kıraç & Şükran Güneş - Gel Sevdiğim

GEL SEVDİĞİM Zalimin eline düştüm Gel kurtar beni sevdiğim Bırakma beni sakın ha Gel sevdiğim oy sevdiğim Can sevdiğim oyyy Yaralandım ellerinden Çekiyorum yüreğimden Dayanacak hal kalmadı Gel sevdiğim oy sevdiğim ..

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar 03:43

Ece Mumay - Ax Pişti Te Yar

Hayat bi kum saati, yere düşen son tanesiyle Yarışır gibi, bak kaldım kan ter içinde. Bi düş misali, düşüyorum kirpiğinden, Barışır gibi, tutuyorum ellerinden. Ax pişti te yаr, bılа dunyа xırаbe Ax pişti te yаr, ezrаil..

Öykü Gürman - Yine Sevenler Sevsin 03:17

Öykü Gürman - Yine Sevenler Sevsin

Yine Sevenler Sevsin şarkı sözleri ile Kendime bir an için gelemedim Gülmeyi hep erteledim gülemedim Çok acıdım çok üzüldüm diyemedim Uçurumda ben düşende ben senin aşk Gönlümden gelip geçenler var Kalbimi delip geçe..

Sinan Akçal & Cemre Kamacıoğlu - Naçar (Official Lyric Video) 05:36

Sinan Akçal & Cemre Kamacıoğlu - Naçar (Official Lyric Video)

Söz - Müzik: Sinan Akçal Mix - Mastering: Mustafa Arapoğlu Şarkı Sözleri: Dert benum keder benum da Yok halumdan bilenum Sen ellerun olali da Yoktur gidu gelenum Sabah olur gün açar da Yatamam uykum kaçar Ne edeyim bil..

Korat - Körebe 03:50

Korat - Körebe

Körebe şarkı sözleri ile Sevdanın kuralı yok Sonu yok başına buyruk Hiç hesapta değilken Günden güne savrulduk Yanıyoruz sanıyorduk Tutuşuyorken pervasız Yanmak şöyle dursun biz Kavruldukça kavrulduk Ah derin y..

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:10

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Şanıma İnanma (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Benden çekiniyormuşsun Bana göre değil hiç diyormuşsun Çok baskın çok iddialı Fazla popüler buluyormuşsun Peki benim de bir kalbim olduğunu..

Sibel Can - Yalnız Beni Sev (Lyric Video) 03:28

Sibel Can - Yalnız Beni Sev (Lyric Video)

Söz / Müzik : Oktay Baykal Düzenleme : Emre Moğulkoç Gitar : Selahattin Güzelel Ney : Salih Yurttaş Kayıt & Miks : Emrah Moğulkoç Stüdyo : EmREC Mastering : Emre Kıral Video: Aslı Yıldız YALNIZ BENİ SEV SEN YOKSUN ..

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:33

Sezen Aksu - İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Lyrics - Şark

İkili Delilik - Kivanch K., Cem Oyal Remix (Bahane Remixes, 2005) Söz: Sezen Aksu, Halil Koçak Müzik: Halil Koçak Düzenleme: Kıvanç Osman Kutlumuş, Cem Oyal Artık hayatımdan çıksan diyorum Bu ikili delilik sona erse İ..

Gülşen & Edis - Nirvana 02:43

Gülşen & Edis - Nirvana

Söz - Müzik: Gülşen & Edis & Emrah Karakuyu Düzenleme: Ozan Çolakoğlu Mix - Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Serkan Şedele - Emre Güven Nirvana Şarkı sözleri ile; Bırakamıyorum oluruna Seni düşünüyorum boyuna Sen bana ..

Sezen Aksu - Kınalı Kuzum (Lyrics - Şarkı Sözleri) 05:02

Sezen Aksu - Kınalı Kuzum (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz : Sezen Aksu Müzik : Sezen Aksu Düzenleme : Kıvanç Osman Kutlumuş Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi yerime koy birini koyabilirsen Ben senin hayatından gittim oğlum Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen Ben s..

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video) 03:47

Diyar Pala - Uzak Ol (Official Music Video)

(Lyrics) Kimisi yüzüme dost Kiminin kafada şeytanı çok Bu yüzden yanıma yanaşır Sorsan bi çıkarı yok yok yok yok Görünen ooo, çevremde keneler cirit atar Pastadan pay için seni satar Yalnız takılmak en doğru karar En di..

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video) 02:27

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video)

Söz - Müzik : Cengizhan & Enes Altuğ Düzenleme: Pnzr Beats Mix & Mastering : Kadim Tekin Klip Montaj : Enes Altuğ Kapak : Enes Yücel Kamera : Burak Güneş & Enes Altuğ Klip Yönetmeni : Enes Altuğ Şarkı Sözleri: Ne badir..

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio) 03:26

Afi Ares - Soldan Basarak (Official Audio)

Söz: Afi Ares Müzik & Düzenleme: Mahir Akın Şarkı Sözleri: Basitleşen tavırlar gelip geçer yanımdan Kayıp düşlerim ve siz bütün dünlerimden İz bıraktı başarılarıma K*şarı yanıma yakıştıramam o yüzden tekim Bu yolların ..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

İçimdeki yokluğuna ağladım Geceleri gündüzlere de bağladım Dudaklarıma ismini yasakladım Duvarlara yüreğimi yasladım Yokluğunu hatalarıma bağladım Geç oldu ama şimdi anladım Akarım, taşarım, yol olur, ben yaşarım Söyle ..

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan 03:05

Çağatay Akman - Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan

Bul Beni Çıkar Bu Çukurdan şarkı sözleri ile; Bul beni çıkar bu çukurdan Hadi uyandır bu derin uykudan Titriyor dudaklar korkudan Git diyorsunda sanki yol mu var Hakim bizim işi çevirmedi Şimdi kelepçeler tam kemirmel..

Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

Sertab Erener'in, Kala Müzik etiketiyle yayınlanan Ben Yaşarım albümünde yer alan Ben Yaşarım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Sertab Erener nMüzik: Emre Kula nDüzenleme: Emre KulanAnimasyon: Mehme..

  • GÜL tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emirhan Bulut - Belki 02:26

Emirhan Bulut - Belki

Belki şarkı sözleri ile Bu sabah Erken uyandım Sırf daha çabuk gelebilmek için yanına Baktım saatime özledim her geçen saniye Anladım sensiz geçmez bu hayat Bilmiyorum kimde asıl kabahat Bende mi seni sevdiğim için Yo..

Everblaze - Bullet Time 04:53

Everblaze - Bullet Time

Bullet Time şarkı sözleri ile Inside your eyes I'm immaterial I'm fading away before my time I thought I could never leave your side Inside your eyes I'm immaterial Would you dare to say One last goodbye? When I c..

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..