#Seni yerim telefon şakası

Ata Demirer - Yaşamak Yalan Belki 04:33

Ata Demirer - Yaşamak Yalan Belki

Alaturka 01-Yaşamak Yalan Belki Yaşamak yalan belki, Yalan delice sevmek, gözlerin, dudakların, O yeminler hep yalan Yalan, geceler boyu hep beni düşündüğün Yalan güller, şarkılar, menekşeler hep yalan Acımasız ağını..

Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım 05:05

Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım

o sevgi en başta benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım. gonlune baskası girmemeliydi tanrıdan dileğim ben olmalıydım o sevgi en başta benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım. gonlune baskası girmem..

Hakki Bulut  Ben Buyum 04:19

Hakki Bulut Ben Buyum

Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ne köşküm, sarayım, ne servetim var Ne malım, ne mülküm, ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir..

Kamuran Akkor  Bir Ateşe Attın Beni 04:40

Kamuran Akkor Bir Ateşe Attın Beni

Diyorlar ki sen delisin, hiç bu kadar sevilirmi Değmeyecek biri için, gurur yere serilirmi Değmeyecek biri için, gurur yere serilirmi Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın beni Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın be..

Mersinli İsmail  Gelin Arabasi 04:54

Mersinli İsmail Gelin Arabasi

düğün davetiyemi almadın mı yoksa hayallerimiz yalan çıktı sevgilim aylardır burada yoktu diyorlar bu halin bizi yaktı sevdiğim mutlu olamam sensiz bilirisn beni gözyaşlarım davetiyeye aktı sevgilim ikah memuru şaş..

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler 05:27

Müslüm Gürses - Esrarlı Gözler

Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşum Zaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zaman Sevgini yıllar boyunca yaşayacağım inan Aşkını ömür boyu..

Neşe Karaböcek  Yağmur Ağlıyor 04:53

Neşe Karaböcek Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için, Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin, hayâl oldun şimdi, Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim, Seni nasıl çözemedim Bugün resmini indirdim duvardan, Duvar ağladı ben ağladım ..

Orhan Gencebay - Dilenci 06:04

Orhan Gencebay - Dilenci

Sevmek çok zormuş Sevmemek çok zor Sevilmemek çok zor Sevdim ama sevildimmi Bilemiyorum Ağlamak çok zor Ağlamamak çok zor Ağlayamamak çok zor Hergün seni kaderimden dileniyorum Bir dilenciyim senden aşkı dilene..

Sibel Can  Ölürüm 04:05

Sibel Can Ölürüm

Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan g..

Sinan Özen  Hala Seviyorum 03:44

Sinan Özen Hala Seviyorum

Söyle ne güzel diilmiydi O günler inkar etme lütfen soyle Sadece bir anlık hevesmıydin Yoksa benmi yanıldım soyle Seviyorum seviyorum seni Terkedip gitsende gizlice Yanarım aglarım halıme İnsafa gel söyle Söyle..

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana 03:54

Ümit Besen - Bu Şarkı Sana

Senle geçen günler ne çabuk bitti Dotmadım sevgilim doymadım sana Kalbimi bıraktım bedenim gitti Özlemle yazdığım bu şarkı sana Dinledikçe beni beni hatırla Üzülüp ağlama uykusuz kalma Söz aldım kuşlardan esen rüzgardan..

Yaşar İpek  Aşkım 04:37

Yaşar İpek Aşkım

Hani Askindim Hani Sansindim Günün Nesen Sevincin canda canindim Gittiginde ne oldu mutlu oldunmu Bende kalan yüreginle huzuru buldunmu Ikimizde yapayanliz hasretlerdeyiz Bana inat inadina esir oldunmu Görünmez ask..

Yıldız Tilbe  Bir Tek Düşüncem Sensin 05:39

Yıldız Tilbe Bir Tek Düşüncem Sensin

Yine her akşam gibi bu akşam da yalnızım Masamda tek başıma durmadan içiyorum Bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum Hep seni arıyorum Şu an yanımda olsan sana neler söylerdim Kafam hafif dumanlı her derdimi döke..

Zeki Erdem  Gizli Yara 05:26

Zeki Erdem Gizli Yara

Gizli bir yara sevgimiz Soyleme gulum kimseye Leyladan mecnundan beteriz melegim Dillere dusmeyelim Leyladan mecnundan beteriz melegim Soyleme kimseye dillere dusmeyelim Sen benim yaban gul dalim Bagrimin yarasi ..

Metin Işık  Laylaylom 06:06

Metin Işık Laylaylom

Elimi açtımda yalvardım mevlaya Dileğim bir sendin istedim duamda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağlattın ağlattın tükendim sonunda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağladım ağladım tükendim sonunda Ben seni canı..

Esmeray  Gel Teskere 03:34

Esmeray Gel Teskere

Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet Evde baban anan yüzüne hasret Yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret Bir yıl oldu davul zurna yolcu ettik seni Duvarın üstüne astık yırtık resmini Hiç gam yemem yaş dolsa da gö..

Müslüm Gürses - Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde 04:47

Müslüm Gürses - Kim Bilir Kimler Var Şimdi Kalbinde

Kaç Kadeh Kırıldı Şarkı Sözleri Kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde Bir türlü kendimi avutamadım Kaç gece ağladım böyle gizlice Ne yaptımsa seni unutamadım Kim bilir kimler var şimdi kalbinde Sen beni unuttun çoktan belk..

  • PengoTV tarafından
  • 11.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayşe Dinçer Ankaralı Namık  Özür Diliyorum Senden 04:50

Ayşe Dinçer Ankaralı Namık Özür Diliyorum Senden

Yıllarca bekledim seni, Yaktın sevgilim sen beni. Aşkınla ben yaşıyordum, Neden terk eyledin beni. Ne kötülük gördün benden, Ölürüm vazgeçmem senden, Affet beni sen sevgilim, Özür diliyorum senden. Ne kötülük ..

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Müzeyyen Senar Mehtapli Gecelerde 02:55

Müzeyyen Senar Mehtapli Gecelerde

Müzeyyen Senar Mehtapli Gecelerde dinle Gönderen : Caesar Mehtaplı gecelerde hep seni andım Ah ah hep seni andım Belki gelirsin diye boş yere yandım Ah ah boş yere yandım Belki gelirsin diye boş yere yandım Ah ah ..

Tencereye Koydum Fasulye 05:50

Tencereye Koydum Fasulye

tencereye koydum fasulye bu gece kacacam yarimle bir elimde cicek, kaynanam gelecek o da bizi gorecek, canini da yiyecek o da bizi gorecek, dusup dusup olecek hadi hadi kaynana catla patla kaynana ben oglunu seviyorum, ..

Esengül  Taht Kurmuşsun Kalbime 03:46

Esengül Taht Kurmuşsun Kalbime

BIRAKAMAM SENI BEN YANIMDAN GIDEMEZSIN SEVIYORSAN BENIMLE OTURUP IÇECEKSIN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN TAHT KURMUSSUN KALBIME EN GÜZEL YERINDESIN HER AN SENI CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM ASKINLA SARHOSUM BEN ÇILG..

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor 03:31

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor dinle Albüm Adı : Başka Düzelten : felucia Bir gün bitebiliyor büyük aşklar Hüsranla bitebiliyor Fakat devam eden bir hayat var Güçlü olmak gerekiyor Elbette sonu geliyor yalnızlı..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap 02:35

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Cevap

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu kendisi hakkında Seni asmayacağım; rezil edeceğim diyen Kemal Kılıçdaroğlu çok sert cevap verdi. Partisinin Ortahisar ilçe kongresinde konuşan Soylu: “Demiş ki; seni asmayacağım da rezil..

Ebru Polat - Çilli Bom 03:14

Ebru Polat - Çilli Bom

Ebru Polat - Çilli Bom Gönderen : deli sevda Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom Çilli bom bom bom Ah şimdi yarın olmaz şimdi Hemen şimdi şimdi şimdi Şimdi yarın olmaz şimdi Hemen şimdi şimdi ş..

  • PengoTV tarafından
  • 1.421 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Dalveren Ft. Doğuş - Giden Gider 03:26

Aleyna Dalveren Ft. Doğuş - Giden Gider

Bu zamansız gidişin Umurumda mı sanki Neler neler yaşadım Silemez miyim seni Gerçek aşkı bul ama Hüzünlerinle yaşa Ağlarım mı sanmıştın Ne farkeder ki bana Gidene dur diyemem Giden gider zaten Sevene sevme demem Seven ..

Audition Nedir 03:07

Audition Nedir

Ses veya sahne sınavı. Kabiliyetini değerlendirmek için yapılan deneme çekimi. Brad pitt bile hollywood filmlerine girerken hala Auditionlara katılıyor. Bu seni korkutmasın. Audition, genel kültürünü görüp seni tanıyab..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Müslüm Gürses - Hasret Rüzgarları 04:51

Müslüm Gürses - Hasret Rüzgarları

Hasret rüzgarları çok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansız dökülen yapraklar gibi Ayrıldık sevgilim doymadım sana Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bili..