#Serbest denetimlikten

Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistinli Muhammed'i Kabul Etti 00:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan Filistinli Muhammed'i Kabul Etti

İsrail askerleri tarafından gözaltına alındıktan sonra tepkiler üzerine serbest bırakılan down sendromlu Muhammed et-Tavil, anne ve babasıyla Türkiye'ye getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhammed et-Tavil'i ..

Fatih Portakal'ı Ölümle Tehdit Eden Kişi Yakalandı 03:49

Fatih Portakal'ı Ölümle Tehdit Eden Kişi Yakalandı

Portakal'ı cep telefonuna gönderdiği mesajla ölümle tehdit eden kişi yakalandıktan sonra serbest bırakıldı..

  • BETA tarafından
  • 865 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Aldatılırız 03:18

Neden Aldatılırız

Aldatmak, aldatılmak, aşk, ilişki konuları karışık. E günümüzde bir sürü çeşit ilişki biçimi de ortaya çıktı zaten. Serbest ilişki, ciddi ilişki, grup... Neyse anladın sen onları. Zaten artık herkes aşık. Bir hafta bilme..

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş 01:12

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş

Pendik'te bir şahıs, Reina saldırganına benziyor diye vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yılbaşı gecesi Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldıran terörist 39 kişiyi katletti, 65 kişiyi yaraladı. Terörist her yerde a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım Filistinli Muhammed'le Görüştü 01:30

Başbakan Yıldırım Filistinli Muhammed'le Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, İsrail askerleri tarafından gözaltına alınıp serbest bırakılan ve psikolojik destek için Türkiye'ye getirilen down sendromlu Filistinli Muhammed et-Tavil ve ailesini kabul etti...

İsrail Polisi Gazetecilere Saldırdı 00:21

İsrail Polisi Gazetecilere Saldırdı

İsrail polisi cuma namazı sonrası aralarında Anadolu Ajansı’nın Kameramanı Mustafa el-Haruf’un ve AA’nın serbest gazeteci foto muhabiri Mahmud İbrahim’in de bulunduğu bazı gazetecileri darp etti...

Aşırı Yetenekli Top Cambazı Kadın 02:14

Aşırı Yetenekli Top Cambazı Kadın

Futbol kariyeri yaşadığı sakatlıktan sonra sona erince serbest stilde kendini geliştirmeye başlayan Liv Cooke topla adeta sanat yapıyor...

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Motorcunun Hayatını Kaybettiği Feci Kaza Kask Kamerasında 00:48

2 Motorcunun Hayatını Kaybettiği Feci Kaza Kask Kamerasında

Mersin'de meydana gelen ve 2 motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza, kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülere göre, tali yoldan birden çıkan TIR 2 gencin hayatını kaybetmesine neden oluyor. Hayatını kaybeden gencin..

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe) 00:31

Ölene Kadar 2. Bölüm 2. Fragmanı (19 Ocak Perşembe)

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan “Ölene Kadar” dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen’i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı 00:36

Hangimiz Sevmedik - 24.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar 01:30

Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar

Zonguldak’ta 'Call Center' operasyonunda gözaltına alınan ve sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4’ü kadın 9 kişiden 8'i tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıld..

Eşi tarafından tarım ilacıyla zehirlenen adam konuştu 06:43

Eşi tarafından tarım ilacıyla zehirlenen adam konuştu

Denizli’de, yılbaşı gecesi eşinin içeceğine koyduğu tarım ilacıyla zehirlenen koca, o gece yaşananları anlattı. Olayın ortaya çıkmasının ardından eşi tutuklanan adam, eşinden şikayetçi olmadığını, serbest kalması durumun..

Ankesörlü Telefondan SMS Göndermek 02:40

Ankesörlü Telefondan SMS Göndermek

2007 yılında ankesörlü telefonlara gelen bir özelliğin nasıl çalıştığını izleyeceğiz. Herkesin artık cep telefonunun olması ve askerde bile cep telefonunun artık serbest olması yüzünden ankesörlü telefonlar giderek azalm..

  • JET TV tarafından
  • 1.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye İle Cezayir Arasında 1 Milyar Dolarlık Anlaşma 01:03

Türkiye İle Cezayir Arasında 1 Milyar Dolarlık Anlaşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'in milli enerji şirketi SONATRACH ile ülkemizin önde gelen firmalarından Rönesans ve Bayegan arasında Adana'da Yumurtalık Serbest Bölgesinde 1 milyar dolarlık petro-kimya yatırımı konusund..

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 03:12

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası'nda son hafta heyecanı yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe evinde Amedspor' ağırladı. Gruptan 2. olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, kupadan elenen Amed Sportirf'i yenerek ta..

  • Ömer tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

28 Şubat Siyasi Yargı Kararları Iptal Edilsin Talebi 02:00

28 Şubat Siyasi Yargı Kararları Iptal Edilsin Talebi

MAZLUMDER Ankara Şubesi Başkanı Abdurrahman Ünlü, 28 Şubat sürecindeki siyasi yargı kararlarının iptal edilerek, 28 Şubat mahpuslarının hiçbir bahane ve erteleme olmaksızın derhal serbest bırakılmasını talep ediyoruz. ..

99 Yaşındaki Yüzücü George Corones Dünya Rekoru Kırdı 01:26

99 Yaşındaki Yüzücü George Corones Dünya Rekoru Kırdı

Avustralyalı 99 yaşındaki yüzücü George Corones, yaşın sadece bir rakam olduğunu tekrar kanıtladı. Nisan ayında 100 yaşında girecek olan George Corones, Queensland'de 50 metre serbest yarışında kendi yaş kategorisinin dü..

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Endonezya'da Kafesteki Orangutanlar Kurtarılması 01:58

Endonezya'da Kafesteki Orangutanlar Kurtarılması

Endonezya'nın Batı Kalimantan eyaletinde Joy ve Utu adlı iki orangutan, onları kafeste tutan kişilere 42 dolar verilere serbest bırakılmış. Gene aynı eyalette özel mülke giren Tomang adlı başka bir Orangutan'da uyuşturuc..

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı 01:05

Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı

Gaziantep'te bombalı eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 1 terörist ile örgüt üyesi 6 kişi yakalandı. Operasyon sırasında, YPS'li örgüt mensubu M.H.Ö. adlı şüpheli yakalanmamak için bir evin çatısına çıkarak kendini ..

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası 01:12

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis 50 kişiyi gözaltına aldı. Göz altına alınanlar arasındaki 30 kişi yapılan sorgulardan sonra serbest bırakıldı. İki grup arası..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Yerden Gol Yememek İçin Barajin Altına Yatmak 00:38

Yerden Gol Yememek İçin Barajin Altına Yatmak

Gençlerbirliği forması giyen Ahmet Oğuz, Evkur Yeni Malatyaspor maçında rakibin kazandığı serbest vuruşta barajın arkasına yatarak gole engel olmaya çalıştı ama başarılı olamadı...

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alman Polisinin Saatlerce İşkence Ettiği Türk Genci O Anları Anlattı 01:30

Alman Polisinin Saatlerce İşkence Ettiği Türk Genci O Anları Anlattı

Almanya Köln'de, ellerini ve bacaklarını bağlayarak işkence ettikleri gurbetçi genç, serbest kaldığında o anları anlattı. Bütün gece bir bardak su vermediler diyerek olan biteni anlatan gencin yüzündeki darp izleri de ..

Bul Fareyi Al Parayı Oyunu 04:47

Bul Fareyi Al Parayı Oyunu

Güzel yere tezgah açan adam, ortada demir kaseyle kapalı tuttuğu fareyi serbest bıraktığında hangi deliğe gideceğinin tahmin edilmesini istiyor. Çocukların ilgi gösterdiği bu ilginç oyunla iyi para kazandığı kesin efendi..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kin Orijinal Fragmanı 02:39

Kin Orijinal Fragmanı

Kısa bir süre önce serbest bırakılan bir mahkum ve onun üvey kardeşi Eli, ailesi ile birlikte suç oranı yüksek bir bölgede yaşar. Eli’nin ağabeyinin suç lorduna borcu yüzünden eski karanlık hayatına geri döner. İntikam p..

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi 01:19

Kosova İle Sırbistan Arasında İpler İyice Gerildi

Kosova ile Sırbistan arasında tansiyon iyice yükseldi. Uzmanlar 2013 yılından bu yana yaşanan en büyük kriz olduğunu belirtiyor. 2013 yılında AB’nin arabuluculuğunda iki ülke arasında ilişkiler normalleştirilmişti. Bu du..

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar 00:41

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar

Filistin’deki İslami Direniş Hareketi Hamas Gazze’deki yeni siyasi liderini seçti. Hamas’ın 2007 yılından bu yana Gazze Şeridi’ndeki siyasi lideri olan İsmail Heniyye’nin yerine Yahya Sinwar getirildi. Sinwar, 2011 yılı..