#Serbest denetimlikten

PSG 4-0 BARCELONA  14.02.2017 16:08

PSG 4-0 BARCELONA 14.02.2017

PSG, Barça'yı sahadan sildi! Paris Saint Germain 4 - 0 Barcelona 18' 1 - 0 Angel Di Maria 40' 2 - 0 Julian Draxler 55' 3 - 0 Angel Di Maria 72' 4 - 0 Edinson Cavani Fransa Ligi'nde zirve takibini sürdüren Paris Saint ..

  • JokerS tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bisiklet Tekerleğinde Dönen Papağan 01:09

Bisiklet Tekerleğinde Dönen Papağan

Kakadu Papağanı ailesini kaybettikten sonra kurtarılmış ancak serbest bırakılamamış, bu yüzden esaret altında doğmuşu ve 12 yıldır bu tekerlek üzerinde dönüyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaçış Planı 2 Hades Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Kaçış Planı 2 Hades Türkçe Altyazılı Fragmanı

Breslin, yüksek güvenlikli hapishaneden kaçışının yıllar sonrasında yeni bir birinci sınıf, kiralık güvenlik gücü oluşturmuştur. Ama takım üyelerinden biri Hades olarak bilinen bilgisayarlı tekno-terör savaş-labirentinde..

Kartal'da Yasa Boğan Kaza Kamerada 00:19

Kartal'da Yasa Boğan Kaza Kamerada

Kartal'da 15 Haziran'da meydana gelen kazada, D-100 Karayolu Soğanlık Köprülü Kavşağı yakınında Ankara istikametinde seyreden ve H.G'nin kullandığı 34 SB 9318 plakalı otomobil, Cihat Gerçek'in kullandığı motosiklete arka..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi. 09:27

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi.

Denekler, 2. Dünya Savaşı’nda düşman olarak kabul edilmiş siyasi tutsaklardı. Oksijen seviyesinin dikkatlice kontrol edildiği odalarda kalıyorlardı. Kamera sistemleri kapatılmıştı, Yani onları izleyebilmek için sadece mi..

  • JokerS tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..

Çok Konuşan Tatlı Köpek 00:56

Çok Konuşan Tatlı Köpek

Yerde Serbest Bırakılmak istenen Tatlı Köpek..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eve Girmek İçin Kapı Tokmağı Çalan Kedi 00:47

Eve Girmek İçin Kapı Tokmağı Çalan Kedi

Şu kediler be ilginç hayvanlar. Bu evin sevimli kedisi sahibi tarafından gezmesi için serbest bırakılıp döndüğünde kapının tokmağını çalarak eve giriyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 156 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çocuğa Taciz Şüphelisini Dövüp Polise Teslim Ettiler 01:35

Çocuğa Taciz Şüphelisini Dövüp Polise Teslim Ettiler

Gaziantep'te, 10 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddia edilen kişi vatandaşlar tarafından yakalandı. Şüpheli, öfkeli kalabalık tarafından dövüldükten sonra polise teslim edildi. Sorgusunda suçlamaları kabul ..

Winx Club - 3. Sezon 25. Bölüm - Büyücünün Öfkesi 23:12

Winx Club - 3. Sezon 25. Bölüm - Büyücünün Öfkesi

Valtor, Magix'i ele geçirmek amacıyla ateş, su, rüzgar ve toprak elementlerini serbest bırakır...

  • ÇocukTV tarafından
  • 383 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı 00:56

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı

Güney Kore, Kuzey Kore’ye karşı BM üyeliğinin askıya alınması dahil ‘topyekun önlemler’ alınması çağrısında bulundu. Seul, Kim Jong un’ın üvey kardeşinin sinir gazıyla öldürülmesiyle Kuzey Kore’nin ‘haddini aştığını’ sa..

Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

Megastar Tarkan'ın Kuzeni Bir Suç Makinesi Mi 27:09

Megastar Tarkan'ın Kuzeni Bir Suç Makinesi Mi

Megastar Tarkan'ın kuzeninin 250 bin lira kefaletle serbest kalması ortalığı karıştırdı...

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Büyük Sürgün Kafkasya 1.Bölüm 1:18:54

Büyük Sürgün Kafkasya 1.Bölüm

Büyük Sürgün Kafkasya, 1944 yılında Stalin'in emriyle sürgün edilen Ahıska Türklerinin trajik hikayesini anlatıyor. Yaşadıkları topraklardan sürgün edilen binlerce insanın, sahipsiz, unutulmuş bir halkın yürek burkan hik..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 107 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı 01:24

Savcının Oğlu Çevreye Ateş açtı

Annesi eski hakim, babası savcı olan, 32 yılla yargılanan suç makinesi Sertaç Gökmen serbest 2018 yılında İstanbul'da kız arkadaşını aracında darp eden ve olaya tepki gösteren vatandaşlara öfkelenip aracını üstlerine sü..

7 Ölümlü Patlamada 1 Tutuklama Daha 01:06

7 Ölümlü Patlamada 1 Tutuklama Daha

Sakarya'da 7 işçinin hayatını kaybettiği fabrika patlamasında tutuklananların sayısı 5'e yükseldi. Gözaltındaki yaşar coşkun tutuklanırken, baba Ali Rıza Coşkun adli kontrolle serbest bırakıldı...

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Tottenham Hotspur 4-0 Watford  Maç Özeti  08.04.2017 12:13

Tottenham Hotspur 4-0 Watford Maç Özeti 08.04.2017

Tottenham, liderliğindeki Chelsea'ye, altıncı ardışık Premier League kazandırdığı Watford'taki etkileyici bir ev zaferiyle baskıyı sürdürdü. Watford parlak bir şekilde başlamıştı, ancak Dele Alli'nin Son Heung-min geçme..

Şakadan rehin almış! 01:53

Şakadan rehin almış!

ADANA'DA BİR MAHALLE MUHTARI, İŞ MAKİNESİ OPERATÖRÜNÜN SIRTINA SİLAH DAYAMIŞ,, YOL İSTEMİŞTİ... KARAKOLDA ŞAKA YAPTIĞINI SÖYLEYİP SERBEST KALDI. MAHALLE SAKİNLERİ DE YAPMAZ ÖYLE ŞEY DİYEREK MUHTARLARINA ARKA ÇIKTI...

Beylikdüzü’nde botoks yüzünden ölüm iddiasında 1 kişi tutuklandı 01:54

Beylikdüzü’nde botoks yüzünden ölüm iddiasında 1 kişi tutuklandı

Beylikdüzü’nde yaptırdığı botoks sonrası fenalaşınca evine bırakılan kadının ailesi tarafından kaldırıldığı hastanede hayatın kaybetmesi ile ilgili 1 kişi tutuklandı, 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...

Açlık grevindeki Filistinli esir 103 gün sonra ilk çorbasını kızının elinden içti 01:36

Açlık grevindeki Filistinli esir 103 gün sonra ilk çorbasını kızının e

İsrail'in serbest bırakacağını açıklamasının ardından 103 gündür sürdürdüğü açlık grevine son veren Filistinli esir Maher Al-Ahras, aylar sonra ilk çorbasını kızının elinden içti...

Bu neyin cezası! 01:32

Bu neyin cezası!

SOKAK KISITLAMASINDA, SOKAĞA ÇIKMASI SERBEST OLAN FIRINCIYA KESİLEN CEZA, 37 YAŞINDAKİ GENÇ ADAMIN HAYATINI KARARTTI. CEZAYI ÖDEYEMEYEN O FIRINCI HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATTI...

Sağlık çalışanlarını adım adım takip edip böyle darp ettiler 01:20

Sağlık çalışanlarını adım adım takip edip böyle darp ettiler

Bahçelievler’de 2 sağlık çalışanını adım adım takip edip sonra da darp eden şahıslar polis tarafından yakalandı. Darp olayı kameraya yansırken, yaşı küçük olan şahıslar serbest bırakıldı..

Bakan Soylu- -Selahattin Demirtaş Teröristtir- 01:43

Bakan Soylu- -Selahattin Demirtaş Teröristtir-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş hakkındaki serbest bırakılması kararını eleştirdi. Soylu, Demirtaş teröristtir, bu kararın bir anlamı yoktur dedi...

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

''Eşini de çocuğunu da yaktı'' iddiası! 02:31

''Eşini de çocuğunu da yaktı'' iddiası!

BİR KÜSÜP BİR BARIŞTIĞI KOCASI ONU DA, MİNİK BEBEĞİNİ DE KAYNAR SUYLA YAKTI AMA SERBEST BIRAKILDI… TALİHSİZ KADIN YAŞADIKLARINI, SHOW HABER WHATSUPP İHBAR HATTINA BAKIN NASIL ANLATTI.....