#Serbest vuruş

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar 00:41

Hamas'ın Gazze'deki Yeni Siyasi Lideri Yahya Sinwar

Filistin’deki İslami Direniş Hareketi Hamas Gazze’deki yeni siyasi liderini seçti. Hamas’ın 2007 yılından bu yana Gazze Şeridi’ndeki siyasi lideri olan İsmail Heniyye’nin yerine Yahya Sinwar getirildi. Sinwar, 2011 yılı..

PSG 4-0 BARCELONA  14.02.2017 16:08

PSG 4-0 BARCELONA 14.02.2017

PSG, Barça'yı sahadan sildi! Paris Saint Germain 4 - 0 Barcelona 18' 1 - 0 Angel Di Maria 40' 2 - 0 Julian Draxler 55' 3 - 0 Angel Di Maria 72' 4 - 0 Edinson Cavani Fransa Ligi'nde zirve takibini sürdüren Paris Saint ..

  • JokerS tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neden Aldatılırız 03:18

Neden Aldatılırız

Aldatmak, aldatılmak, aşk, ilişki konuları karışık. E günümüzde bir sürü çeşit ilişki biçimi de ortaya çıktı zaten. Serbest ilişki, ciddi ilişki, grup... Neyse anladın sen onları. Zaten artık herkes aşık. Bir hafta bilme..

Başbakan Yıldırım Filistinli Muhammed'le Görüştü 01:30

Başbakan Yıldırım Filistinli Muhammed'le Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, İsrail askerleri tarafından gözaltına alınıp serbest bırakılan ve psikolojik destek için Türkiye'ye getirilen down sendromlu Filistinli Muhammed et-Tavil ve ailesini kabul etti...

İsrail Polisi Gazetecilere Saldırdı 00:21

İsrail Polisi Gazetecilere Saldırdı

İsrail polisi cuma namazı sonrası aralarında Anadolu Ajansı’nın Kameramanı Mustafa el-Haruf’un ve AA’nın serbest gazeteci foto muhabiri Mahmud İbrahim’in de bulunduğu bazı gazetecileri darp etti...

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi. 09:27

Rusların Yaptığı Korkunç Uyku Deneyi.

Denekler, 2. Dünya Savaşı’nda düşman olarak kabul edilmiş siyasi tutsaklardı. Oksijen seviyesinin dikkatlice kontrol edildiği odalarda kalıyorlardı. Kamera sistemleri kapatılmıştı, Yani onları izleyebilmek için sadece mi..

  • JokerS tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..

Aşırı Yetenekli Top Cambazı Kadın 02:14

Aşırı Yetenekli Top Cambazı Kadın

Futbol kariyeri yaşadığı sakatlıktan sonra sona erince serbest stilde kendini geliştirmeye başlayan Liv Cooke topla adeta sanat yapıyor...

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Motorcunun Hayatını Kaybettiği Feci Kaza Kask Kamerasında 00:48

2 Motorcunun Hayatını Kaybettiği Feci Kaza Kask Kamerasında

Mersin'de meydana gelen ve 2 motosiklet sürücüsünün öldüğü kaza, kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülere göre, tali yoldan birden çıkan TIR 2 gencin hayatını kaybetmesine neden oluyor. Hayatını kaybeden gencin..

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı 00:56

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı

Güney Kore, Kuzey Kore’ye karşı BM üyeliğinin askıya alınması dahil ‘topyekun önlemler’ alınması çağrısında bulundu. Seul, Kim Jong un’ın üvey kardeşinin sinir gazıyla öldürülmesiyle Kuzey Kore’nin ‘haddini aştığını’ sa..

Wilders  Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı 01:29

Wilders Kur'an Hollanda'da Yasaklanmalı

Hollandalı İslam karşıtı siyasetçi Geert Wilders, Kur’an’ın Hollanda’da yasaklanması gerektiğini söyleyerek bir kez daha ileriye gitti. Wilders, Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’i Adolf Hitler’in ‘Mein Kampf’ ..

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar 01:30

Sahte 'Call Center' İle Binlerce Lira Dolandırdılar

Zonguldak’ta 'Call Center' operasyonunda gözaltına alınan ve sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4’ü kadın 9 kişiden 8'i tutuklandı. 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıld..

Eşi tarafından tarım ilacıyla zehirlenen adam konuştu 06:43

Eşi tarafından tarım ilacıyla zehirlenen adam konuştu

Denizli’de, yılbaşı gecesi eşinin içeceğine koyduğu tarım ilacıyla zehirlenen koca, o gece yaşananları anlattı. Olayın ortaya çıkmasının ardından eşi tutuklanan adam, eşinden şikayetçi olmadığını, serbest kalması durumun..

Ankesörlü Telefondan SMS Göndermek 02:40

Ankesörlü Telefondan SMS Göndermek

2007 yılında ankesörlü telefonlara gelen bir özelliğin nasıl çalıştığını izleyeceğiz. Herkesin artık cep telefonunun olması ve askerde bile cep telefonunun artık serbest olması yüzünden ankesörlü telefonlar giderek azalm..

  • JET TV tarafından
  • 1.480 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Tottenham Hotspur 4-0 Watford  Maç Özeti  08.04.2017 12:13

Tottenham Hotspur 4-0 Watford Maç Özeti 08.04.2017

Tottenham, liderliğindeki Chelsea'ye, altıncı ardışık Premier League kazandırdığı Watford'taki etkileyici bir ev zaferiyle baskıyı sürdürdü. Watford parlak bir şekilde başlamıştı, ancak Dele Alli'nin Son Heung-min geçme..

Türkiye İle Cezayir Arasında 1 Milyar Dolarlık Anlaşma 01:03

Türkiye İle Cezayir Arasında 1 Milyar Dolarlık Anlaşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'in milli enerji şirketi SONATRACH ile ülkemizin önde gelen firmalarından Rönesans ve Bayegan arasında Adana'da Yumurtalık Serbest Bölgesinde 1 milyar dolarlık petro-kimya yatırımı konusund..

28 Şubat Siyasi Yargı Kararları Iptal Edilsin Talebi 02:00

28 Şubat Siyasi Yargı Kararları Iptal Edilsin Talebi

MAZLUMDER Ankara Şubesi Başkanı Abdurrahman Ünlü, 28 Şubat sürecindeki siyasi yargı kararlarının iptal edilerek, 28 Şubat mahpuslarının hiçbir bahane ve erteleme olmaksızın derhal serbest bırakılmasını talep ediyoruz. ..

99 Yaşındaki Yüzücü George Corones Dünya Rekoru Kırdı 01:26

99 Yaşındaki Yüzücü George Corones Dünya Rekoru Kırdı

Avustralyalı 99 yaşındaki yüzücü George Corones, yaşın sadece bir rakam olduğunu tekrar kanıtladı. Nisan ayında 100 yaşında girecek olan George Corones, Queensland'de 50 metre serbest yarışında kendi yaş kategorisinin dü..

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Endonezya'da Kafesteki Orangutanlar Kurtarılması 01:58

Endonezya'da Kafesteki Orangutanlar Kurtarılması

Endonezya'nın Batı Kalimantan eyaletinde Joy ve Utu adlı iki orangutan, onları kafeste tutan kişilere 42 dolar verilere serbest bırakılmış. Gene aynı eyalette özel mülke giren Tomang adlı başka bir Orangutan'da uyuşturuc..

  • JET TV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı 01:05

Gaziantep’te Bombalı Eylem Hazırlığındaki Terörist Yakalandı

Gaziantep'te bombalı eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 1 terörist ile örgüt üyesi 6 kişi yakalandı. Operasyon sırasında, YPS'li örgüt mensubu M.H.Ö. adlı şüpheli yakalanmamak için bir evin çatısına çıkarak kendini ..

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı 01:52

FETÖ Medya Yapılanması Davasında 21 Gazeteci Yeniden Gözaltına Alındı

FETÖ medya yapılanması davasından aralarında Atilla Taş'ın da bulunduğu 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Duruşma savcısının itirazı sonucunda tahliyelerine karar verilen 21 kişi, serbest bırakılmamış oldu. FETÖ..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası 01:12

Almanya’da Taşlı Sopalı Sokak Kavgası

Almanya'nın Duisburg şehrinde iki grup arasında çıkan taşlı sopalı kavgaya müdahale eden polis 50 kişiyi gözaltına aldı. Göz altına alınanlar arasındaki 30 kişi yapılan sorgulardan sonra serbest bırakıldı. İki grup arası..

  • JET TV tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yerden Gol Yememek İçin Barajin Altına Yatmak 00:38

Yerden Gol Yememek İçin Barajin Altına Yatmak

Gençlerbirliği forması giyen Ahmet Oğuz, Evkur Yeni Malatyaspor maçında rakibin kazandığı serbest vuruşta barajın arkasına yatarak gole engel olmaya çalıştı ama başarılı olamadı...

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Alman Polisinin Saatlerce İşkence Ettiği Türk Genci O Anları Anlattı 01:30

Alman Polisinin Saatlerce İşkence Ettiği Türk Genci O Anları Anlattı

Almanya Köln'de, ellerini ve bacaklarını bağlayarak işkence ettikleri gurbetçi genç, serbest kaldığında o anları anlattı. Bütün gece bir bardak su vermediler diyerek olan biteni anlatan gencin yüzündeki darp izleri de ..

Bul Fareyi Al Parayı Oyunu 04:47

Bul Fareyi Al Parayı Oyunu

Güzel yere tezgah açan adam, ortada demir kaseyle kapalı tuttuğu fareyi serbest bıraktığında hangi deliğe gideceğinin tahmin edilmesini istiyor. Çocukların ilgi gösterdiği bu ilginç oyunla iyi para kazandığı kesin efendi..

  • JET TV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 6 yıl önce