#Sercan budak yetmez müzik dinle

Çay Termosundan Denizaltı Yaptı 03:27

Çay Termosundan Denizaltı Yaptı

Yeni şeyler yapmaya meraklı olan lise mezunu Mustafa Budak, oğlu Harun Ramazan Budak ile çay termosundan küçük bir deniz altı yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serkan Akman - Bilemiyorum 04:25

Serkan Akman - Bilemiyorum

Serkan Akman - Bilemiyorum Dinle/İzle Söz & Müzik: Serkan Akman Düzenleme: Sercan Çilar - Hasan Can Şimşek Yönetmen: Sercan Çilar..

Ezhel - Sakatat (Live) 02:43

Ezhel - Sakatat (Live)

►Music: Lyrics by: Sercan İpekçioğlu Music by: David Tobias Hofmann, Joachim Piehl, Jonas Nikolaus Lang, Martin Peter Willumeit Produced by: Jugglerz Vocals & Guitars: Sercan İpekçioğlu (Ezhel) Bass: Rene Flächsenhaar..

Ezhel - Mayrig (Live) 03:27

Ezhel - Mayrig (Live)

►Music: Lyrics by: Sercan İpekçioğlu Music by: David Tobias Hofmann, Joachim Piehl, Jonas Nikolaus Lang, Martin Peter Willumeit Produced by: Jugglerz Vocals & Guitars: Sercan İpekçioğlu (Ezhel) Bass: Rene Flächsenhaar..

İdo Tatlıses - Kaç Kere 04:39

İdo Tatlıses - Kaç Kere

Yaşarken öldün mü? Bir kaç sokak başında yürüdün mü? Anlaman bize gelmez Mücadelen buna yetmez Yaşarken öldün mü? Bir kaç sokak başında yürüdün mü? Anlaman bize gelmez Mücadelen buna yetmez Kaç kere, kaç kere öldüm ateşl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet 02:38

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet Dinle Susarsan onlar gibisindir Ağlarsam üzgün demesinler Giderken bile başım dik ama Böyle olsun istemezdim... Dur dur dur Yağmur dur dur dur Onlar yumdular gözlerini Ben bir s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 7.247 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live) 04:07

Nazlıcan Kübra - Elimde Duran Fotoğrafın (Live)

Şarkı Sözleri Yaşamayı senle anladım Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Se..

 Edis Dudak 03:44

Edis Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim 05:08

Tünay Bozyiğit feat. Yol'a Düş - Çeker Giderim

Çeker Giderim şarkı sözleri ile Gurbetliği yetmez gibi Ezginliği dayatmışsa Bu şehirde yaşayamam çeker giderim İstanbul’da yaşayamam çeker giderim Yazdığım şiirleri Yaktığım türküleri Dilim defterinden yırtar giderim ..

Simge - Prens & Prenses 04:35

Simge - Prens & Prenses

Her şeye rağmen, bugünde son buldu Sustu tüm sesler, güneşle kayboldu Tüm düşünceler, sahile vurdu Ah neler, neler, bir rüzgarla uçtu Yaz yaz bitmez, ömrüm yetmez Anlat şarkı, anlat son kez Bu masalda mutsuzlar var Yaln..

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO] 03:56

Murder King - Demokrasi [OFFICIAL VIDEO]

Yine şiddet yine kavga Bitmez ona buna her gün yafta Mayın olmuş, töre olmuş, şehit olmuş... Habire lafta Bizim ampul gelir aşka Oynar götü başı her gün başka Kana doymuş, gözü dolmuş, olan olmuş... Habire yasta Dinlen..

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Edis - Dudak 04:05

Edis - Dudak

Tatlım güzelsin de Korkak bir halin var Derdim biraz uyku Sonrası rüyalar Hayır anlamadım neyin havası bu Balkandan bile soğuk hava dalgası Yanına yakışacak bir başkası yok mu? Ser verip sır vermiyorsun ama Gözlerinden o..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Murat Demir - Sonunda 04:45

Murat Demir - Sonunda

Murat Demir - Sonunda Dinle Son'unda şarkı sözleri ile Yüreğin yanacak, yanacak beni gördüğün o anda Keşkeler çoğalacak , çoğalacak sonbahar başlarında Suretim kalacak, kalacak her daim hatıranda Unutmak kolay mı..

Brezilyalı Soler 'Harranlı Sara' Oldu 02:24

Brezilyalı Soler 'Harranlı Sara' Oldu

Brezilyalı Soler 'Harranlı Sara' Oldu Üniversite öğrencisi Brezilyalı Cheyeme Silveire Soler, sosyal medya aracılığıyla tanıştığı Harranlı çiftçi Mahmut Budak'la evlenmek için İslamiyeti seçip, her şeyi geride bırakarak..

Evlenmeden Önce Dikkat Etmeniz Gereken 7 Şey 04:53

Evlenmeden Önce Dikkat Etmeniz Gereken 7 Şey

Evlilik kararı vermek çoğu zaman zor olabilir. Çünkü evlenmek hayatımızda verebileceğimiz en önemli kararlardan bir tanesidir. Peki evlenmeden önce nelere dikkat etmeliyiz. Uzman Psikolog Beyhan Budak evlenmeden önce dik..

Anadolu'da Oruç Mevsimi 4.Bölüm İzle 21:06

Anadolu'da Oruç Mevsimi 4.Bölüm İzle

Belgeselin 4. bölümünde; Konya’nın Hüyük ilçesine bağlı Budak Köyü’nün ramazan gelenekleri konu edilmektedir..

Zirveye Ulaşanlar 110.Bölüm 56:01

Zirveye Ulaşanlar 110.Bölüm

Ümit Utku'nun sunuculuğunu yaptığı programın 110. bölümünde; Mazhar Budak, Hamdi Doğan, Necip Deda ve Naci Ünver konuk olarak yer almaktadır...

Vicdansız Sürücü Otizmli Çocuğa Çarpıp Böyle Kaçtı! 00:43

Vicdansız Sürücü Otizmli Çocuğa Çarpıp Böyle Kaçtı!

Maltepe'de cadde üzerinde hızla seyreden Jip sürücüsü aniden yola çıkan 10 yaşındaki otizmli Lara Buket Budak'ı fark etmeyip çarptı. Metrelerce havaya fırlayan küçük kız şans eseri kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Vicda..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti  02:48

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti

02/04/2017 ‘de Türkiye TFF (PTT) 1. Liginin 26. Haftasında Oynanan Sivasspor – Manisaspor maçında: Ev sahibi Sivasspor konuk ettiği Manisaspor karşısında Goller: Galip Güzel (1-0) 28′, Leandrinho (2-0) 59’ Stadyum: Yen..

Ali Amca Ağladı Türkiye Ağladı 02:29

Ali Amca Ağladı Türkiye Ağladı

OSMANİYE'DE ZABITA EKİPLERİ, SARIMSAK SATAN ALİ BUDAK'IN TERAZİSİNE EL KOYDU. O AN ÇEKİLEN FOTOĞRAF TÜRKİYE'NİN YÜREĞİNİ YAKINCA BELEDİYE BAŞKANI HAREKETE GEÇTİ. YAŞLI ADAMDAN ÖZÜR DİLEYİP TARTISINI GERİ VERDİ...

Keişan - Karanlık, Daha Boktan (Official Video) 04:06

Keişan - Karanlık, Daha Boktan (Official Video)

Karanlık Lyrics: Oğuzhan ''Keişan'' Eroğlu Vocal : Merve Yalçın Music: Kadir Sezgin Mix: Akşit Uğurlu Mastering: Akşit Uğurlu Studio : New Wave Daha Boktan Lyrics: Oğuzhan ''Keişan'' Eroğlu Music: Berkay Duman Mix: Akşi..

Ben Fero - Demet Akalın 03:46

Ben Fero - Demet Akalın

Ben Fero Demet Akalın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Hava kapalı, ama akalım Arabaya bindim yürü bakalım Tabi radyomuzda yine Demet Akalın Bi kez olsun bizi çalmadın adamım Hava kapalı (BUZ) ama akalım (YES) Araba..

Resul Dindar _ Sırdaş 03:53

Resul Dindar _ Sırdaş

‘Sırdaş’ Yapım: Rd Müzik Söz&Müzik: Zeki Uçkan * Aranjör: Selim Bölükbaşı Davul: Arıkan Sırakaya Bass: Çağrı Doğan Yaylılar : Gündem Yaylı Grubu Gitar: Can Tekin Alp Kemençe & Cura & Perküsyonlar: Selim Bölükbaşı Mix, M..

Fatih Oral Trio - Kahvenin Hatırı 05:08

Fatih Oral Trio - Kahvenin Hatırı

Müzik: Fatih Oral Düzenleme: Lütfücan Kapucu Yönetmen: M. Sercan Karataş..

Tan Taşçı - Elbet (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:31

Tan Taşçı - Elbet (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Söz & Müzik: Tan Taşçı Yönetmen: Kemal Başbuğ Kurgu: Damla Demircioğlu Renk & Grafik: Can Karabulut Fotoğraf: Murat Akçay Klavyeler & Piano: Alican Genç Davul: Özkan Önder Bas Gitar: Kaan İnceer Gitarlar: Mert Dörter..