#Serdal mansuroğlu hakikat bir gizli sırdır

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Edirne 1:07:03

Maceracı _ Edirne

Türkiye’nin batı ucuna doğru şöyle bir uzanmaya, keyifli ve bir o kadar da ilginç hikayelerini sakinlerinden duymaya ne dersiniz? Maceracı bu hafta sizleri, ülkemizin serhat şehri Edirne’ye götürüyor. Murat Yeni izleyen..

Timeless Fragman 02:08

Timeless Fragman

Eric Kripke'den ( Devrim , Aşırı Doğal ) Shawn Ryan ( The Shield ) ve Kara Liste nin yapımcıları gizemli bir suçlu tarafından gizlice gizli bir devlet çalınan bu heyecan verici aksiyon-macera serisinden geliyor. Sanat..

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama 02:31

Feride Hilal Akın - Sen Ağlama

Hasret oldu ayrılık oldu Hüzünlere bölündü saatler Gördüm akan iki damla yaş Ayrılık da sevgiyle beraber Bir şarkı bir şiir gibi Yaşadım canım acıları Senden bana hatıra şimdi Sakladığım sevgili kederler Bir sı..

Kara Düzen Film İzle 2:02:36

Kara Düzen Film İzle

Güney Boston bölgesinde çocukluklarını birlikte geçiren iki arkadaş Whitey Bulger ve John Connolly uzun zamandır görüşmemektedirler. Aradan yıllar geçmiştir ve kader onları tekrar bir araya getirir fakat bu sefer birbirl..

Ölümcül Takip Film İzle 1:36:27

Ölümcül Takip Film İzle

Londra'daki ABD Büyükelçiliği'ne kısa bir süre önce tayin edilen Kate Abbott adlı bir gizli servis görevlisi (Milla Jovovich) bombalı bir saldırıdan son anda kurtulduktan sonra saldırının sorumluluğunun üzerine yıkıldığı..

  • Tv Series tarafından
  • 2.506 görüntüleme
  • 7 yıl önce
City of Ghosts (Hayal Şehirleri) Fragman 02:40

City of Ghosts (Hayal Şehirleri) Fragman

Akademi Ödülüne aday gösterilen ve Emmy ödüllü film yapımcısı Matthew Heineman (Cartel Land, 2015 Sundance Film Festivali Yönetmen Ödülü) tarafından yönetilen, üretilen ve filme çekilen City of Ghosts, izleyicileri çekir..

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi 04:36

Meryem 7.Bölüm - Meryem Ölecek Mi

Savaş yeni bir plan yapıyor; gizli gerçekleri öğrenmek için herkesi topluyor! Meryem'in artık bir şey saklamak istememesi üzerine silah patlıyor! Derin ile savcı Oktay'ın birlikte hareket ettiğini düşünen Savaş, yeni bir..

  • ANKA tarafından
  • 609 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Eve Gidelim  02:29

Suicide Squad - Eve Gidelim

Suicide Squad - Eve Gidelim Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir ..

  • ANKA tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Beni İncitme  02:43

Suicide Squad - Beni İncitme

Suicide Squad - Beni İncitme Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir..

  • ANKA tarafından
  • 2.906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suicide Squad - Nerede O 02:35

Suicide Squad - Nerede O

Suicide Squad - Nerede O Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir ekip ..

  • ANKA tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarışın Bomba İzle Yabancı Film 1:54:44

Sarışın Bomba İzle Yabancı Film

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle 1:26:54

İki Kafadar - Chinese Connection 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: Çocukluklarından bu yana Mahmutpaşa Pasajı'nda çalışmakta olan Altan ve Şükrü artık çıraklığı bırakıp kendi işlerini yapmanın zamanı geldiğine karar verirler. Bu piyasadaki tanınmış tefecilerden biri olan Fadıl'd..

İnşaat 2 - 2004 Türk Filmi İzle 1:51:58

İnşaat 2 - 2004 Türk Filmi İzle

Konusu: Ali ve Sudi, çalıştıkları inşaata çok sayıda ceset gömmekten 10 yıl hapis yatıp çıkmıştır. Turistik bir yerde, ıssız bir koyda, deniz kıyısına kurulan ancak işletme izni alınamayan bir açık hava diskosunda bekçi ..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Şampiyon 5. Bölüm 2:22:48

Şampiyon 5. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnGüneş Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne ait yetiştirme yurtlarından birine yerleştirilmiş, hasret ve merak içerisinde babasını, onun verdiği sözü gerçekleştirmesini beklemektedir. Fı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm 2:16:55

Sevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir. İbrahim Başkan ve arkadaşları ise silah baskınının şaşkınlığını yaşark..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 41.Bölüm 2:26:00

Söz | 41.Bölüm

Söz’ün 41. Bölümünde;nAli Haydar’ın kanı yerde kalmayacak...nTaburda yapılan törenden sonra Ali Haydar’ın (Mustafa Yıldıran) ölmeden önce yaptığı sürprizi fark eden Tim gözyaşlarına boğulur. Ama arkadaşlarının hatırası ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 66.Bölüm 2:24:59

Söz | 66.Bölüm

Patlayan kamyonun ardından Tim, Karabatak’ın (Eren Vurdem) parçalanmış cenazesiyle kışlaya döner. DNA sonuçlarının ardından cenaze töreni yapılacaktır ama Nazlı (İlayda Ildır) hala Karabatak’ın ölmediğine inanmaktadır. B..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tan Taşçı - Eski Sevgilim (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 04:05

Tan Taşçı - Eski Sevgilim (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Neden yüzüme bakamıyorsun? Yine ne saklıyorsun? İnan bir tek sende gizli kalmayacak İnsaf canımı yakıyorsun Neyine yapıyorsun Durdur intikamım ikimizide yakacak Saygımdan sevgimden biraz değer verdiysen Yaşadıysam bir ..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977 03:10

Erol Evgin Birde Bana Sor 1977

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu 03:10

Tuğba Özay, Deniz Seki Hakkında Konuştu

Kendisi de bir süre cezaevinde kalmış olan Tuğba Özay’a kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan sanatçı Deniz Seki’nin kahramanlar gibi karşılanmasının eleştiri konusu olduğunun anımsatılması ve bu konudaki değerlend..

Sezen Aksu Geri Dön 04:19

Sezen Aksu Geri Dön

Alışırım zannettim yokluğundan acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön, ne olur geri dön Uzanıp tutuver eli..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Demir Gökyüzü Iron Sky Türkçe Dublaj Film İzle 1:32:26

Demir Gökyüzü Iron Sky Türkçe Dublaj Film İzle

Takvim yaprakları 1945 yılını gösterdiğinde II. Dünya savaşının sonlarına gelinmektedir. Bir grup Alman bilim adamı Antartika'daki gizli bir merkezde icat ettikleri uzay gemilerini, ayın karanlık yüzüne doğru yollar. Ay'..

  • Film İzle tarafından
  • 13.887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chıps Fragman 02:42

Chıps Fragman

Bir çaylak görevli California Highway Patrol'da katı bir profesyonelle bir araya gelmiş olsa da, yeni başlayanlar yakında eşinin, bazı çarpık polislerin karıştığı soygunculuğu soruşturan gizli bir federal olduğunu öğrene..