#Serdal mansuroğlu hakikat bir gizli sırdır

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı 02:33

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı

Rusya Ekonomi Bakanı Rüşvet Suçlamasıyla Gözaltına Alındı Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, 2 milyon doların üzerinde rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet s..

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. 01:31

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç E

Son Dakika! MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, Partisinden İhraç Edildi. MHP Disiplin Kurulu, Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ'ın parti üyeliğinden çıkarılmasına karar verdi. Özdağ'ın karara itiraz hakkı bulunuyor..

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu 03:14

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ‘Bylock’ Operasyonu Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde görevli akademisyenlere yönelik İstanbul merkezli 10 ilde operasyon düzenlendi. Operasyon..

Elazığ Merkezli 16 İlde FETÖ Operasyonu_ 30 Gözaltı 01:20

Elazığ Merkezli 16 İlde FETÖ Operasyonu_ 30 Gözaltı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Bylock” kullandığı belirlenen polis müdürleri ve memurlarına yönelik Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda 30 şüpheli gözalt..

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı 00:56

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı

Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapmasında yargılanan polis memuru, Samsun'da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi Erzincan Ağır Ceza Ma..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Gözde Tuzağa Düştü! 04:12

Bodrum Masalı 37.Bölüm - Gözde Tuzağa Düştü!

Gözde'nin hamile olmadığını ve herkese oyun oynadığını öğrenen Evren, onu kendisiyle evlenmeye mecbur bırakıyor! Kız kardeşi Gözde'nin, Evren ile evlenmemesi şartıyla mal varlığını üstüne yapacak olan Bora, Evren'i de ka..

  • ANKA tarafından
  • 1.564 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi www.sozlerisozu.com Ben seni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi Ben senin, ben senin, ben s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı 01:43

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı

MİT'in ele geçirdiği listenin ardından emniyet imamı ve emniyetin mahrem imamlarının bulunduğu 30 bin kişilik liste deşifre olmuştu. Yakalanan ve itirafçı olan mahrem imamların ifadelerinden ise FETÖ'nün gizli kasalarını..

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi 04:37

Galatasaraylı Eski Futbolculara ilişkin Fetö İddianamesi

FETÖ'nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, Galatasaraylı eski futbolcular İsmail Demiriz, Arif Erdem ve Uğur Tütüneker hakkında iddianame hazırlandı. FETÖ’nün futbol ayağına ilişkin soruşturmada, eski milli futbolcul..

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar 02:21

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sahte kimlik kullanarak yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen aralarında sözde Ağrı bölge sorumlusunun da olduğu 4 PKK'lı jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı ar..

Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye 19:54

Kızları Çok Sevi̇ndi̇recek 30 Tavsi̇ye

İşte her kızın bilmesi gereken çok faydalı gizli bilgiler! Erkek arkadaşınız varmış gibi gösteren selfie sopası, adet kramplarını azaltma, iç çamaşırınızdan kan lekelerini yıkama, sıcak kutkallı tabancayla çok sevecen s..

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı 04:41

Aslı Maj - Herneyse Yaşandı

Herneyse Yaşandı şarkı sözleri ile Umarsız sevgilerle beslenen hayatı Tutarsız gidişler esir alır zamanı Bilmeyi öğrenmek için ya geç kalırsam Bu yüzden telaşım var... Yüzümde zamanın bıraktığı çizgiler Yanımda ter..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı 05:43

IDEF'21 kapılarını açtı! Yerli ve milli silahlarımız görücüye çıktı

Cumhurbaşkanı Recey Tayyip Erdoğan, Asla sınırlarından on binlerce kilometre ötede terörle mücadele adı altında sivil-masum demeden insanların başına bomba yağdıranlardan olmadık, olmayacağız dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğ..

Hacamat ve Ruhsal Temizlik  Musallat ve Manevi Şifa 1:06:48

Hacamat ve Ruhsal Temizlik Musallat ve Manevi Şifa

01:02 - 02:17: Dide Ayten Uzunlar'nin Mesleki Geçmişi ve Hacamatla Tanışma *Başlık:* Modern Tıptan Geleneksel Tıbba: Ayten Dide Uzunlar'ın Yolculuğu 02:17 - 04:32: Hacamat Eğitimi ve Deneyimleri *Başlık:* Hacamat Eğiti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 2 ay önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş 03:15

Emrah Karaduman ft. İrem Derici - Nerden Bilecekmiş

Ben bu filmi seyretmiştim Kırık iki kalp ortada kalıyor Bir yerlerde işitmiştim Üzülenin ahı kesin tutuyor Zaman aynasıdır her kişinin Kadere borç ödenmez ki peşin Gururun bir beden gönlüne büyük gelmiş Sözünden her döne..

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Küçük İbo - Aklı Yok 04:47

Küçük İbo - Aklı Yok

Gönlüm bir sevdanın peşine düşmüş Aklı yok fikri yok deli misali Benliğimse hayat seline düşmüş Hep böyle yıllardır ömrümün hali Saçlarım çileden ağarıvermiş Mutluluk güneşi kararıvermiş Baktımda ömrümün hazanı gelmiş B..