#Serdar ortaç aklından neler geçiyordu müzik dinle

Üniversiteyi Bırakıp Meksika'da Marangozluğu Öğrendi. 02:46

Üniversiteyi Bırakıp Meksika'da Marangozluğu Öğrendi.

Üniversiteyi bırakıp Meksika'da marangozluğu öğrendi. Şimdi 3 boyutlu puzzle tasarımlarını Datça'dan dünyaya satıyor. Bir gün bir baba oğul standın önünden geçiyordu. Çocuk, oyunlarla çok ilgiliydi, gözlerini alamıyordu..

Hiss-i Kablel Vuku - Mehmet Yıldız 13:40

Hiss-i Kablel Vuku - Mehmet Yıldız

Tam da aklımdan bu geçiyordu ? Biz de bu konuyu konuşuyorduk ? Yaşadığınız bir olayı hiç önceden sezdiniz mi ? İlk defa gördüğünüz birisini yıllardır tanıyormuş gibi hissetiniz mi ? Eğer bu tarz durumlar yaşadıysanız ..

Golf Oynarken Ördek Avlamak 00:32

Golf Oynarken Ördek Avlamak

Talihsiz ördek adam golf topuna vurunca tam da oradan geçiyordu. Ne yazık ki ördek kurtulamadı. Amatör kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevgilimi Çıldırtan Patlama Şakaları Yaptım! 06:40

Sevgilimi Çıldırtan Patlama Şakaları Yaptım!

Merhaba arkadaşlar, sevgilim bana en son yapmış olduğu kanlı adet şakası ve hamileyim şakaları üzerine artık intikam vakti gelmişte geçiyordu bile. Bugün sevgilime seri bir şekilde onu çıldırtacak şakalar yapıyorum. Bu h..

  • JET TV tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ÇİĞ KÖFTE KURYESİNİ TETİKÇİ SANDI VURDU 01:35

ÇİĞ KÖFTE KURYESİNİ TETİKÇİ SANDI VURDU

Kafasından ne geçiyordu bilinmez ama yanından 2 kez geçen çiğ köfte kuryesini tetikçi sandı onu tabancayla vurdu yaralı kurye saldırganı tanımadığını adres aradığını söylese de o ısrarla çiğ köfteci çalışanını tetikçi o..

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti 00:55

Trump Dışişleri Bakanlığı İçin Rex Tillerson'ı Seçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin yeni Başkanı Donald Trump, kabinesini belirlemeye devam ediyor. Trump en kritik görevlerden biri olan Dışişleri Bakanlığı’na enerji devi Exxon Mobil’in CEO’su Rex Tillerson’ı seçtiğini duy..

Mustafa Ceceli - Topla 04:10

Mustafa Ceceli - Topla

yolum geçiyordu sevgiden gülüşüne denk geldim epeydir yerini unutmuşken şu kalbimi hissettim peşine taktın beni sensiz duramıyorum galiba dünyanın en güzel aşkını yaşıyorum saçlarının gölgesinde beş dakika dinleneyim yan..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Can Sönmez - Kadın 05:23

Can Sönmez - Kadın

Can Sönmez - Kadın Dinle KADIN Şarkı Sözleri Gözlerin sarhoş eder ya Sözlerin içime yolculuk yapar ya Kalbin içinde bir sayfa Anılar satır olur ya Hani demiştin bana O anılarda Bir şarap bir kadeh Dökülüyor ya içime ..

Şira - Akılsız Sevda 02:51

Şira - Akılsız Sevda

Söz : Serdar Ortaç , Tarık İster Müzik: Tarık İster Düzenleme : Tarık İster Mix : Tarık İster Mastering : Hakan Nart ( Artline ) Yönetmen: Alişan Günay Yıldırım..

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle 2:42:53

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle

Turgut, Bamsı ve Artuk Bey, Emir Saadettin ve Altunaba tarafından kalenin başına atanan Günalp’le karşı karşıya geldi. Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 2 1:00:44

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 2

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL. 2 (AVRUPA MÜZİK YAPIM) 90'lı yılların en popüler şarkılarının tamamını full dinle! (Orijinal Kayıt) Şarkı Listesi: Sertab Erener - Ateşle Barut 00:00 Çelik - Güle Gül..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 3 1:11:02

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 3

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL. 3 (AVRUPA MÜZİK YAPIM) 90'lı yılların en popüler şarkılarının tamamını full dinle! Şarkı Sözleri: Levent Yüksel-Beni Bırakın 00:00 Nilüfer-Dünya Dönüyor 04:13 Zerrin..

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Fettah Can - Olan Bize Oldu 03:49

Fettah Can - Olan Bize Oldu

Fettah Can - Olan Bize Oldu Şarkı Sözleri Kabul ediyorum Bu hatalar zincirinin son halkası benim Kabul ediyorum Kırılan kalbinin izlerinin çoğu benim Gözyaşında üzgün bakışında Dağılan yine benim İstesen de istemesen d..

  • PengoTV tarafından
  • 3.235 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yiğit Mahzuni & Afşin Akyol-Duruyor Mu Yerinde- 03:03

Yiğit Mahzuni & Afşin Akyol-Duruyor Mu Yerinde-

Söz : Yiğit Mahzuni - Savaş Can Kula Müzik: Yiğit Mahzuni Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Prodüktör: Yiğit Mahzuni - Mert Altınkaya Yönetmen: Ali Erkan Öztürk Işık Şefi:Emre Çakıroğlu Sözler ..

Ezgi Enes - Olmadı 03:48

Ezgi Enes - Olmadı

Ezgi Enes - Olmadı Dinle Gökhan Türkmen - Olmadı (Akor / Kapo4) Am Bu dünyada yerim yok ki Em Dm Am Göç etmeden öldüm anlamadım Am ..

Cumhuriyete Kanat Gerenler 47.Bölüm 25:40

Cumhuriyete Kanat Gerenler 47.Bölüm

Mengü Ertel'in sunuculuğunu yaptığı programın 47. bölümünde; Osman Nuri Koçtürk ve Yusuf Ziya Ortaç konuk olarak yer almaktadır. Programda ayrıca Osman Nuri Koçtürk ve Yusuf Ziya Ortaç ile ilgili bilgi, röportaj ve görün..

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1 1:04:25

Çeşitli Sanatçılar - 90'lar En İyi Türkçe Pop, Vol. 1

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - 90'LAR EN İYİ TÜRKÇE POP, VOL.1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan - Oyalama Beni 00:00 2- Kerim Tekin - Kar Beyaz 04:40 3- Serdar Ortaç - Karabiberim 09:39 4- Sertab Erener - Aldırma Deli Gönlüm 13:27 ..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

Selen Uçer  Cennet 03:43

Selen Uçer Cennet

Cennet şarkı sözleri ile Beraber cennetten kovulduk buralara geldik, nerdesin? Dünya hapishanesinde bir tek sana güvenirdim, kimlesin? Ve ben bir kırılgan serseriydim, seni sevdim Yalancı, yılandan neler öğrendim… Bell..

Mustafa İpekçioğlu & Hakan Yelbiz - Korkma Kalbim 03:51

Mustafa İpekçioğlu & Hakan Yelbiz - Korkma Kalbim

Söz & Müzik: Serdar Ortaç Yorumcu: Mustafa İpekçioğlu Düzenleme: Hakan Yelbiz Yönetmen: Tuğrul Uğur..

Rafet El Roman - Seni Seviyorum 01:49

Rafet El Roman - Seni Seviyorum

Seni Seviyorum Sen bilemezsin Ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular Uzar geceler O düşünceler, üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler Yaşadık beraber Kalın..

Mor ve Ötesi Küçük Sevgilim 04:14

Mor ve Ötesi Küçük Sevgilim

benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın böldün parça parça onlar bilmez onlar bilmez bakarlar yüzüme sanki yoksun gibi sanki yalanmışız gibi benim küçük sevgilim sen bana neler yaptın kırdın defalarca onlar bilmez on..

Şahin İnan - Ağlıyorum Yar 03:43

Şahin İnan - Ağlıyorum Yar

Söz & Müzik: Serdar Erken Düzenleme: Serdar Erken..

Bülent Ersoy'un Günümüze Kadar Yaptığı Bütün Kavgaları! 04:51

Bülent Ersoy'un Günümüze Kadar Yaptığı Bütün Kavgaları!

Bülent Ersoy'un canlı yayın programlarında diğer ünlü isimlerle yaşadığı heyecanlı tartışmaları sizler için derledik.İyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoyun Günümüze Kadar Yaptığı Bütün Kavgaları 04:51

Bülent Ersoyun Günümüze Kadar Yaptığı Bütün Kavgaları

Ünlü Sanatçı Bülent Ersoy'un Ebru Gündeş , İbrahim Tatlıses , Yıldız Tilbe , Serdar Ortaç gibi ve bir çok ünlü ile yaptığı tartışmaları..

  • ANKA tarafından
  • 984 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otilia Müslüman Oluyor! 04:42

Otilia Müslüman Oluyor!

Sinan Akçilin sevgilisi Otilia Müslüman Oluyor! Bu Gurur Bize Yeter Darısı Adriana Limaya! Serdar Ortaç Haberi Bonus!..

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show - Şöhretlerini En Son Ne Zaman Kullandılar 03:52

Beyaz Show - Şöhretlerini En Son Ne Zaman Kullandılar

Beyaz, seyirci sorularını Hande Yener, Serdar Ortaç, Ezgi Mola ve Murat Yıldırıma sordu; konuklarımız sorulara samimi ve bir o kadar da komik cevaplar verdi!..

  • ANKA tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İrlandalı Yenge Duymasın! 02:46

İrlandalı Yenge Duymasın!

Serdar Ortaç: Ne Varsa Esmerlerde Var! Karım Sarışın Ama.....

  • ANKA tarafından
  • 619 görüntüleme
  • 7 yıl önce