#Serdar ortaç aklından neler geçiyordu müzik dinle

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz 06:19

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz

Taksim Trio & Ecem Erkek - Nereden Bileceksiniz Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nereden bileceksiniz Bir fidandım derildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok ..

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video) 04:37

Can Bonomo - Sen Bunları Duyma (Official Video)

Söz ve Müzik: Can Bonomo Düzenleme: Can Saban Bas Gitar: Orhan Deniz Viyolonsel, Viyola: Onur Nar Kemanlar: Çağrı Nar, Serhan Güneysu Kayıt, Mix ve Mastering: Ali Rıza Şahenk Studyo:TheFatlab Yazan/Yöneten: Can Bonomo..

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video) 04:01

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video)

Söz: Hüseyin Ulusan Müzik: Kyriakos Papadopoulos Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Serkan Aydın Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre Tol..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
John Legend - All of Me 05:07

John Legend - All of Me

All Of Me [Verse 1:] What would I do without your smart mouth? Drawing me in, and you kicking me out You've got my head spinning, no kidding, I can't pin you down What's going on in that beautiful mind I'm on your magi..

  • PengoTV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan 04:41

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan

1.KISIM Kendimi bugün onun yerine koydum. Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum. Oyaladım kendimi durdum. Pili bitik saat gibi durdum. Durdum. Kendimi bugün aynı yerlerde buldum. Çok tenha,pek yalnız bir de yorgun. Oya..

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video) 02:25

Mustafa Yılmaz - Duy ft. Doğuş (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcılar: Hayrettin Güneş & Mehmet Güneş Söz - Müzik: Doğuş Okuma Koçu: Doğuş Genel Yapım Koordinatörü: C.Özkan Yılmaz Basın / PR: Hilmi Elitez Aranjör: Hatem Tutkus Mix: Ünal Aşkın Mastering: Emre K..

Metin Çanak - Aşk 00:37

Metin Çanak - Aşk

Aşk şarkı sözleri ile Kaçamak bir bakışma Neler açtı başıma Yandım yanacak kadar aşık oldum ben ona Üç harfli bir kelime aşk aşk aşk taktı beni peşine dün gece tam 24 saattir bir hoşum Başım dönüyor başım Sarhoşum..

Gökhan Kuş - Yalan 04:36

Gökhan Kuş - Yalan

Yalan şarkı sözleri ile Yalan gözlerin, yalan sözlerin Yalanmış herşeyin kahretsin sana aldandım Verdiğimiz emekler neler için çektik çile Hani biz ömür boyu tutacaktık el ele Nasıl severdim söyle yoluna döktüğüm gül..

Emirkan - Yüreğimde Yara Var 03:43

Emirkan - Yüreğimde Yara Var

Yüreğimde Yara Var şarkı sözleri ile Dün neler söylerdin bak şimdi caydın Böyle mi yapardın sevmiş olsaydın Sana ben tapardım benim olsaydın Seni nereden gördüm görmez olsaydım Yüreğimde yara var durmadan kanar İnsan..

Onur Demir - Yabancı 04:31

Onur Demir - Yabancı

Yabancı şarkı sözleri ile Gözlerin kederle kahırla dolu Kendine benzettin beni yabancı Belliki görmüşsün sende her yolu Feleğe kahrettim bende yabancı Omuzların düşmüş duygular harpte Çok mu aldatıldın söyle yabancı ..

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası 04:26

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası Düzelten : cihanbodur88 Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni..

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana 03:10

Deniz Anlatıyor Mu Beni Sana

Size şimdi, ‘’Kırk yılda bir gibisin…’’ desem, neler gelir aklınıza? Onca kablo arasından zar zor ortaya çıkmış, ses dünyamızı kirleten günümüz gürültülerinden bir şarkı değil, değil mi? Yıllar yıllar önce, sanırım 20..

  • PengoTV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Tuğba Yurt - Sığınak 04:06

Tuğba Yurt - Sığınak

Sığınak şarkı sözleri ile Neler çektin gönül Onun umurunda değil Bazı şeyler var insanın Elinde değil Sormaz ki o zalim Neyin var neyin yok Hayata küsme sakın Suç sende değil Sevdam yüreklerde hep olmuş ziyan Bir ömü..

İrem Derici - Vazgeçtim İnan 03:57

İrem Derici - Vazgeçtim İnan

Vazgeçtim İnan şarkı sözleri ile Kendimi bugün onun yerine koydum Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum Oyaladım kendimi durdum Pili bitik saat gibi durdum Durdum Kendimi bugün aynı yerlerde buldum Çok tenha, pek yal..

Ensar Cantürk - Biri Var 03:30

Ensar Cantürk - Biri Var

Biri Var şarkı sözleri ile Kim bilir kimler öpüyor seni Kim bilir kimler okşuyor saçlarını Benden habersiz aşktan esersiz Yarından umutlu kalbin bensiz Şimdi dökülen saçlarım, gözyaşlarım Buz gibi ellerim var İçin içi..

Demet Akalın'dan Bomba Açıklama!Ben İstediğimi Manşet Yaparım! 08:58

Demet Akalın'dan Bomba Açıklama!Ben İstediğimi Manşet Yaparım!

Günlerdir dinmeyen Demet Akalın ve Hande Yener tartışmalarına şimdi de Ayşe Hatun Önal katıldı.Bakın güzel şarkıcı kendini prenses ve kraliçe ilan edenler hakkında neler söylemiş...

  • ANKA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Magazin Dünyasında Renkli Bir Haber Turu! 07:33

Magazin Dünyasında Renkli Bir Haber Turu!

Magazin dünyasında geçen hafta öne çıkanlar ve neler yaşandığına dair renkli bir magazin turuna çıkmaya ne dersiniz.İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bak Şu Feleğin İşine 05:07

Bak Şu Feleğin İşine

Bak su felegin isine oy Neler getirdi basima 2x Avular katti asima oy... Ne istedin benden felek Hain felek zalim felek 2x Fidan ektim dal vermedin oy Bagban oldum gül vermedin 2x Ari oldum bal vermedin oy... ..

Adile Naşit Sen Gidince 01:50

Adile Naşit Sen Gidince

Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu [Nakarat] Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canı..

Ki̇bari̇ye’den Nur Yerli̇taş’a Si̇tem Şehi̇tleri̇mi̇ze Laf Yok 06:54

Ki̇bari̇ye’den Nur Yerli̇taş’a Si̇tem Şehi̇tleri̇mi̇ze Laf Yok

Kibariye dün akşam TRT Müzik’te yapacağı program öncesi prova yaptı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kibariye yaşanan olaylar hakkında konuştu. Sahnesinde Berkay’ı ağırlayan Kibariye her zamanki gibi samimi açı..

  • BETA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla - Bazen 03:21

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah 03:58

Grup Gündoğarken Aşık Oluyorum Eyvah

Bir ses var içimde, seni fısıldar gibi Nerden çıktın karşıma, yine neler başlar gibi Hem güzel, hem değil, gözümde yaşlar gibi Yine geceler ağır olacak sabaha kadar Hayallerimiz gerçek olacak nereye kadar Aşık oluyorum..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Roxanne Roxanne Türkçe Dublaj İzle 1:40:12

Roxanne Roxanne Türkçe Dublaj İzle

Film 1980'li yılarda geçmektedir genel olarak ırkçılığın çok yapıldığı bir zaman diyebiliriz o zamankü kültür ve müzik anlayışı ise sürekli değişkenlik gösterme eyliminde New York'da yaşayan bir kadın için ise rap türünd..