#Serdar ortaç aklından neler geçiyordu müzik dinle

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı

Bay Yanlış 1. Bölüm 2. Fragmanı | Bay Yanlış 26 Haziran Cuma 20:00'da FOX'ta!nnÖzgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerde..

Bay Yanlış 2. Bölüm 1. Fragmanı 01:06

Bay Yanlış 2. Bölüm 1. Fragmanı

Bay Yanlış 2. Bölüm 1. Fragmanı | Bay Yanlış Cuma 20.00'da FOX'ta!nnÖzgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ..

Bay Yanlış 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:07

Bay Yanlış 3. Bölüm 1. Fragmanı

Bay Yanlış 3. Bölüm 1. Fragmanı | Bay Yanlış Cuma 20.00'da FOX'ta!n(10 Temmuz Cuma)nnÖzgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişk..

Pakistan Savaşa Hazır! Muhteşem Üçlü Kuruluyor! Azerbaycan, Türkiye… 10:07

Pakistan Savaşa Hazır! Muhteşem Üçlü Kuruluyor! Azerbaycan, Türkiye…

Dağlık Karabağ konusunda Azerbaycan, Türkiye ve Pakistan ortak görüşte. Bu üç ülke Karabağ sorununun çözümü için sizce neler yapabilir? Peki bu 3 ülke birleşirse ne olur?..

Ankara'daki Hastane Saldırısında Kapı Arkasında Yaşananlar Ortaya Çıktı 02:19

Ankara'daki Hastane Saldırısında Kapı Arkasında Yaşananlar Ortaya Çıkt

Ankara Keçiören'de hastane basanlardan 2'si tutuklandı. Ayrıca saldırı girişiminde kapının arkasında neler olduğunu gösteren fotoğraf kareleri ortaya çıktı. Bakın ölüm haberini alan saldırganlar yoğun bakım ünitesine nas..

Grip ve Koronavirüs Farkı Nasıl Ayırt Edilecek- 02:10

Grip ve Koronavirüs Farkı Nasıl Ayırt Edilecek-

Türkiye'de sonbaharın gelmesi ve mevsimsel değişiklikler nedeniyle grip enfeksiyonu vakalarında artış yaşanıyor. Koronavirüs semptomları ile grip semptomları arasındaki benzerlikle nedeniyle, kişiler çelişkiler yaşayabil..

Mahallede ağaç savaşı! 02:06

Mahallede ağaç savaşı!

BİR YANDA 'İNŞAATTA RAHAT ÇALIŞAMIYORUZ' DEYİP, KOMŞU APARTMANIN BAHÇESİNDEKİ AĞACI KESEN SORUMSUZ İŞÇİLER... DİĞER YANDA POLİS ÇAĞIRMAK YERİNE CEZA KESMEYE KALKAN APARTMAN SAKİNLERİ... İSTANBUL'DAKİ O AĞAÇ KESME KRİZİND..

Aksiyon filmi gibi hırsızlık! 02:38

Aksiyon filmi gibi hırsızlık!

İSTANBUL, GAZİOSMANPAŞA'DA HIRSIZLAR BİR TEKSTİL ATÖLYESİNİ SOYDU... ATÖLYE SAHİBİ HIRSIZLARI TAM KAÇARKEN YAKALADI. O ANDAN SONRASI İSE AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMADI, BAKALIM NELER OLMUŞ.....

Bay Yanlış 1. Bölüm 2:00:01

Bay Yanlış 1. Bölüm

Bay Yanlış 1. Bölüm Tek Parçan(26 Haziran 2020)nnEzgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrıl..

Bay Yanlış 3. Bölüm 2:08:09

Bay Yanlış 3. Bölüm

Bay Yanlış 3. Bölüm Tek Parça (10 Temmuz Cuma) Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir. Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki..

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu 04:00

Halit'in annesi Hanife Ayar- Adalet yerini buldu

İstiklal Caddesi'nde İTÜ mezunu 23 yaşındaki Halit Ayar'ın bıçaklanarak öldürülmesi davasında her iki sanığa ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi. Halit Ayar'ın annesi Hanife Ayar, karar sonrası gözyaşlarına hakim olam..

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım 16:10

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım

Türkiye’de koronavirüsle mücadele açısından en kritik kentlerden biri, başkent Ankara. BBC Türkçe ekibi, koronavirüsle mücadelede gelinen aşamayı aktarmak amacıyla Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Covid-19..

Uzaktan eğitim çocukları nasıl etkiledi, sonuçları ne olur? 16:27

Uzaktan eğitim çocukları nasıl etkiledi, sonuçları ne olur?

Uzaktan eğitme ne kadar yakınız? Çocuklar evde neler yaşıyor, anne-babalar ne yapmalı? Salgın psikolojimizi nasıl etkiledi?..

Panik bitti, sessizlik başladı 02:02

Panik bitti, sessizlik başladı

KISITLAMANIN HEMEN ÖNCESİNDE VE SONRASINDA İSTANBUL VE ANKARA SOKAKLARINDA NELER YAŞANDI ONA BAKALIM ŞİMDİ. VATANDAŞ EVİNE DÖNME TELAŞINDAYKEN, POLİS DE DENETİM İÇİN SOKAKTAYDI. İZNİ OLMAYAN HERKESE BAHANESİNE BAKMADAN C..

Turist kadınlar sokakta bağır çağır! 01:22

Turist kadınlar sokakta bağır çağır!

ANTALYA'DA 3 TURİST, YAŞLI BİR ADAMLA TARTIŞTILAR.. TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE ARAYA POLİS GİRDİ... BAKIN SONRA NELER OLDU?..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Adana'da Film Sahnelerini Aratmayacak Kovalamaca Yaşandı 02:30

Adana'da Film Sahnelerini Aratmayacak Kovalamaca Yaşandı

Adana'da film sahnelerini aratmayacak kovalamaca yaşandı. Polisin dur ihtarına uymayan 3 şahıs ekiplerden kaçtı. Polise yakalanan şahsın üzerinden bakın neler çıktı.....

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti 02:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'yi Evinde Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Bahçeli'nin evinde gerçekleşen görüşme 1 saat 10 dakika sürdü. Samimi ortamda gerçekleşen bu görüşme ile cumhur ittifakında sorun va..

Bıçağı elinden aldı, damadına sapladı 01:20

Bıçağı elinden aldı, damadına sapladı

KIZININ DAMADI TARAFINDAN REHİN ALINDIĞINI ÖĞRENDİ, EVLADINI KURTARMAK İÇİN YARDIMA KOŞTU. SOKAK ORTASINDA, KAYINPEDERLE DAMAT ARASINDA BIÇAKLI KAVGA ÇIKTI VE BAKIN SONRASINDA NELER OLDU?..

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası 02:12

Boşanmak isteyen eşini dövdü iddiası

İDDİAYA GÖRE EŞİNİ ALDATTI... BOŞANMIYOR DİYE DE ONU ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ. GÖZ YAŞLARI İÇİNDE ÇARE İSTEYEN YAŞLI KADIN BENİ KURTARIN DEDİ. SHOW HABER O İDDİAYI ARAŞTIRDI. BAKIN NELER ÇIKTI..

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin' 08:51

'Tarihi köyümüzü definecilerden önce devlet keşfetsin'

Ardahan'ın Göle ilçesinin 120 hane, 450 nüfuslu Dedeşen köyünde yaşayanlar köyün tarihi bir yerleşim yeri olduğunu söyledi. Ordusuyla Çaldıran seferine giderken Şeyh Ahmedi Kebir ve Şeyh Mehmedi Kebir isimli kardeşlerin ..

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

Sahte gelin Melisay Tosun gözaltında! 02:37

Sahte gelin Melisay Tosun gözaltında!

SHOW TV EKRANINDA TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞEN SAHTE GELİN ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ. POLİSİN BAŞLATTIĞI OPERASYONDA, SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI... BAKIN O ANLARDA NELER YAŞANDI?..

Sevginur hemşire o geceyi anlattı! 02:09

Sevginur hemşire o geceyi anlattı!

POLİS EŞİNİN SİLAHINDAN ÇIKAN KURŞUNLA BAŞINDAN VURULAN SEVGİNUR HEMŞİRE, HASTANEDEN TABURCU OLDUKTAN SONRA NELER YAŞANDIĞINI ANLATTI. 18 GÜNLÜK EŞİNİN, İNTİHAR ETTİ DİYEREK İFTİRA ATTIĞINI SÖYLEYEN SEVGİNUR HEMŞİRE, ..

Çaldı çaldı, çantasına doldurdu 02:20

Çaldı çaldı, çantasına doldurdu

İSTANBUL'DA BİR KASİYER... MARKETE GİRİP HIRSIZLIK YAPAN KADINI YAKALAMAYA ÇALIŞIRKEN AZ KALSIN CANINDAN OLACAKTI... KADIN HIRSIZIN SUÇ ORTAKLARI, BAKIN O KASİYERE NELER YAPTI.....

Yolcu otobüsünde korona alarmı! 01:34

Yolcu otobüsünde korona alarmı!

BABA OĞUL KORONA TESTİ YAPTIRDI AMA SONUCUNU ÖĞRENMEDEN ŞEHİRLERARASI YOLCULUĞA ÇIKTI, NE YAZIK Kİ KORKULAN OLDU, İKİSİNİN DE TESTİ POZİTİFTİ, SONRA BAKIN NELER OLDU..

Ambulans bunu yaparsa! 02:46

Ambulans bunu yaparsa!

TRAFİKTE MAKAS ATA ATA İLERLERDİ. EMNİYET ŞERİDİNE, TRAMVAY YOLUNA GEÇTİ. SHOW HABER EKİBİ DE ONU ADIM ADIM TAKİP ETTİ. YOLCULUK HASTANE ÖNÜNDE BİTTİ. ÇOK ACELESİ OLAN AMBULANSIN İÇİNDE HASTA OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI. VE B..

İyi Kız Kötü Kıza Karşı! 10:32

İyi Kız Kötü Kıza Karşı!

Kanala abone olun: https://www.youtube.com/channel/UCprQp1WQZzw-ApvQdb31OtQ?sub_confirmation=1nUçağa Atıştırmalık Sokmanın 15 Yolu! https://youtu.be/58f9HLm-JbQ?list=PLhmLxnVwFU2HDwa5KL5R39ne16Q1GfArMnErkekler hangi kız ..

  • GÜL tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360 43:34

Trump, Beyaz Saray'dan çıkmazsa ne olur- - HT 360

Amerikan seçimleri bitti ama öncesi kadar sonrası da dünya manşetlerinde yerini koruyor. Seçilmiş başkan Biden geçiş dönemine hazırlanırken başkan Trump'ın yeni bir döneme geçmeye niyeti yok. Yarış daha bitmedi diyor. ..

Bebek değil numara çıktı! 03:03

Bebek değil numara çıktı!

EKMEĞİNİ VİCDAN SÖMÜRÜSÜNDEN KAZANANLARIN BİR KISMI YİNE İSTANBUL ÜSKÜDAR'DA MESAİDEYDİ. SHOW HABER EKİBİ ELİNDEKİ BEBEKLE DİLENEN BİR KADINI TAKİBE ALDI. ELİNDEKİ BATTANİYENİN BOŞ OLDUĞU ANLAŞILINCA ÖFKESİNİ EKİBİMİZDEN..