#Serdar ortaç bir eşin yok müzik dinle

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ 02:57

Ben Fero - Biladerim İçin [Official Audio] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmL nnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo...

  • Cem Şenol tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Emirkan - Mecburum Sana 05:49

Emirkan - Mecburum Sana

Ağla, kalbim ağla ona bağla bu canı Sen kurtar ya Rabb ümitsizce karşılıksız yananı Al derdimi dağlara ver, ateşe ver sen Ya Rabb Dayanmaz ki dağlar taşlar, alev ağlar gör Ya Rabb Ben mecburum sana, sesimi duysana Allah..

  • Candy tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Baran '' Cansuyum '' 03:26

Ali Baran '' Cansuyum ''

İçler acısı, halime bak, içlar acısı Cansuyum ne büyük konuştum Çaresizim aç susuz kaldı yüreğim Cansuyum, seni sevmekti suçum Dönüşü yok yok bunun geri İhanet er geç ödenmeli Sen de yaz bunu yaz da gör bedelini ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.663 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müge Ökten - Geceler Bana Kara 03:15

Müge Ökten - Geceler Bana Kara

Geceler Bana Kara şarkı sözleri ile Kalbim soğukta kaldı da üşüdü de üşüdü Senin yolundan bakınca herşey normal göründü Korkmuyorum suskunluk bana sırdaş Kimbilir böyle kaç sene sürecekken Ben sana varmam kalbim hapi..

Seda İnan Bi Çare 03:16

Seda İnan Bi Çare

Bi Çare şarkı sözleri ile Tüm yaşananlar yine kalbimi terk ediyor, beni zorluyor Anlamam, hiç anlamam Tutmayalım hiç içimizde biçare zaman akıyor Bize sormadan, hiç sormadan Sabrım kalmadı dayanmaya İçimde yok olanlar ..

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:38

Emre Belözoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Söz olur. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel. Gel beraber gezelim, Muradimiz tez olur. Salinada Salina..

  • PengoTV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show) 03:53

Koray Avcı - Sen (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Sen Şarkı Sözleri Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Her Sabah Her Saher Vakti Çıkar Çıkar Bakarsın Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin Dertlisine Aş..

  • PengoTV tarafından
  • 7.008 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamara feat. Ralflo - Et Tu Danses 02:53

Kamara feat. Ralflo - Et Tu Danses

Andrei Kamara sözleri What You Want (C'est Bon) Ben What You Want bilin ben Sen gündelik Gerekenler bilin Nedeni Ve yolu var üzerinde güneş shinning ben You Want biliyorum ben Seni tatlı bebeği Gerekenler bilin Nede..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayşen Birgör Ahdım Olsun 05:48

Ayşen Birgör Ahdım Olsun

Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Bakakaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat, kadere inat Seni sil baştan yaşayacağı..

Gökben  Lafımı Olur 03:46

Gökben Lafımı Olur

Gökben - Lafımı Olur Şarkı Sözleri Bişey mi oldu neden değiştin Terk ettin beni Cilveli gözler boş bakar oldu Kahrettin beni Kimde ne duydun kimlere uydun Nası inandın elleri boşver bende yalan yok Seninim seninim senin..

Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi www.sozlerisozu.com Ben seni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi Ben senin, ben senin, ben s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatma Turgut - Alelade (Akustik Performans) 03:17

Fatma Turgut - Alelade (Akustik Performans)

Fatma Turgut - Yalnızlık Senfonisi Şarkı Sözü: Anladım sonu yok yalnızlığın Her gün çoğalacak Her zaman böyle miydi, bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan, alışır zamanla Kırılıp incinmeye Çün..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.259 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı 03:00

Hande Ünsal - Yorgun Savaşçı

Yorgun Savaşçı şarkı sözleri ile Büyük yeminlere yenik düşüm Yalana boyalı yaslandığım dağ Yanlış yerde batıyor yine umudum Sana sorsak ne yaşadık ki Hepsini ben uydurdum Yıllar yarışıyor Ben hep geride Sen de öyle..

Korat - Körebe 03:50

Korat - Körebe

Körebe şarkı sözleri ile Sevdanın kuralı yok Sonu yok başına buyruk Hiç hesapta değilken Günden güne savrulduk Yanıyoruz sanıyorduk Tutuşuyorken pervasız Yanmak şöyle dursun biz Kavruldukça kavrulduk Ah derin y..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya 03:41

Sharief x Ender x Harun Aga - Dunya

Dunya şarkı sözleri ile... Nakarat: Ender 2x Hayallerimiz sayende simdi paramparca, yarinlarda Göz yaslarim tükendi direndi karanlikta, damla damla Sharief: A..

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik) 03:22

Demet Akalın feat Enes Yolcu - Bi Daha Bi Daha (Akustik)

Bi Daha Bi Daha (Akustik) şarkı sözleri ile; Düştün aşk yine bende karanlığa Sana yol bulamıyorum 1 hafta iyiyiz 1 hafta kötüyüz Dengeyi kuramıyorum.. Yok, asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum Sorun bende mi acaba? Bu..

Kync - Beko 01:53

Kync - Beko

BEKO şarkı sözleri ile Yazdım her güne sarsmak için Sana kurdum kendimi duyman İçin Bi de Varsa yürek pat delik deşik Bak İndim sahanıza keşifteyim Döndü oyunlar koptuk aniden Bolca para koy patlar delikler Harbi f..

Çağıl Serbeş - Bana Gel 02:49

Çağıl Serbeş - Bana Gel

Bana Gel şarkı sözleri ile Beni boğma! Deme bana zorba Hayallerim gerçek olmaz Güneş bana doğmaz Sevgini bağışla bulutlara Yağmur olup yağ bu insanlara Sevişmek kokunla Soluk soluğa… Adımızdan bahsediyorlar Bizi bi..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

İhtiyar - Bıg 03:18

İhtiyar - Bıg

BIG şarkı sözleri ile Her şey BIG BIG paralar BIG çantada birikti BIG arabam BIG garaja girdi Hiç ağlama bunu kendim hak ettim BIG dream Oyun BIG para BIG Soluduğumuz hava BIG Fanatik çok fanatik Sorun değil hiç bana ..

İbrahim Başaran - Uyuyamam 03:47

İbrahim Başaran - Uyuyamam

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Baturalp – Öyle Bi Sevdim 04:25

Baturalp – Öyle Bi Sevdim

Öyle bir sevdim, öyle yürekten Öyle bir baktım, dibine kadar gönülden Bilirim sevmezsin ama dikenli gül gibisin, kırmızısından Kimse değmesin sana sadece beni kessin dikenlerin Öyle bir sevdim, kimse sevemedi birini Öyl..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Aydın Kurtoğlu - Pişman 03:13

Aydın Kurtoğlu - Pişman

Geldi sonbahar Senden yine yok bir haber Hep bir yanım eksik Uyutmuyor sensiz akşamlar Kayıp bir şehir Yalnızlığın mateminde Yar gözlerim Aklıma sen düştüğünde Sevda bazen kanatır Kanatsın bırak aşktandır Sen yeni bir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kemal Doğulu - Üzgünüm 04:16

Kemal Doğulu - Üzgünüm

Üzgünüm ama cevap veremem duygularına Sen sevdiğini sanıyorsun Küskünüm al kalbini Senin istediğin bende yok ki Vaktimi boşuna harcıyorsun Derman değilim inadına Gönül yarana, yalvarma Lütfen beni bundan sonra B..

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves 05:17

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves

Bak Soğuyor Hece min Altındaki Bu Dil Ve Hiçbir Kere Çıkılmamış Gibi Düştü Bu Yol Elimde Kan, Kanımda Senden Bin Zehir Ne Var Ne Yok Yutuldu Bu Taşlar Kefil Kırıldı Cam Dağıldık Dört Bir Yana Kendimi Kopardım Gördüm Bu A..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..