#Serdar ortaç bir eşin yok müzik dinle

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Etli Ekmek Nasıl Yapılır  Kapalı Lahmacun Tarifi 04:04

Etli Ekmek Nasıl Yapılır Kapalı Lahmacun Tarifi

Sizlere bu tarifimizde lahmacun tarifine çok benzeyen etli ekmek tarifi vereceğiz. Yani lahmacunun üzeri kapalı hali. Yapımı çok kolay olan bu tarif için pekte fazla malzemeye ihtiyacınız yok. Farklı bir açıdan bakıldığı..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Ne Kadar Zekisiniz  Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu 06:14

Ne Kadar Zekisiniz Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu

Konu: Sayılar ve Üçgenler Resimdeki üçgenlerin kenalarında ve ortalarındaki sayılar arasında bir ilişki var. Bu ilişkiyi çözüp son üçgendeki bilinmeyen sayıyı bulmak için 10 saniyelik süreniz başladı. Oyuncak Saat Görd..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Tık, tık, tık  ,  Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın 02:12

Tık, tık, tık , Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Piş

Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın... tık, tık, tık... kim o ? -hazırlan gıdıyoruz. -sen kımsın? nereye gıdıyoruz?nnTık, tık, tıkn- Kim o?n- Hazırlan gidiyoruz.n- Sen kimsin? Nereye gidiyoruz?n- Sıran geldi. Gerçek ev..

  • izle tv tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır- Dedi 04:43

Ordulu Arıcı, Yarı Çıplak Arıların Arasına Daldı, -Arılarım Beni Tanır

Ordu’nun Fatsa ilçesinde arıcılık yapan Abdulkadir Yirmibeşoğlu, kıyafetlerini çıkartarak arılarının bakımını yapıyor, balları çıkartabiliyor. Arılarının kendisini tanıdığını ifade eden Yirmibeşoğlu, bu eylemi kendine ai..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı 05:52

Enkaz Alanındaki Arama Kurtarma Personeli Gözyaşlarını Tutamadı

İzmir depreminin üçüncü gününde arama kurtarma çalışmalarına katılan Tahsin Kaymak, çalışmaların devam ettiği sırada gözyaşlarını tutamadı. İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardında..

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor 02:41

Terter’deki Siviller 39 Gündür Sığınaklarda Yaşam Mücadelesi Veriyor

Ermenistan ordusunun roket saldırılarının hedefindeki Azerbaycan'ın Terter kentinde bulunan siviller, 39 gündür can güvenlikleri için sığınaklarda yaşam mücadelesi veriyor. Azerbaycan’ın Terter kenti Ermenistan’ın saldır..

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü 02:46

Kuruyan “Kuru Göl” Su Tuttu, Giden Turnalar Geri Döndü

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan Kurugöl, geçtiğimiz yıl kuralık nedeni ile yok olma tehdidi yaşarken bu yıl yeniden su tutarak göçmen kuşlara ev sahipliği yaptı. Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan kuş gölü yaklaşık bir as..

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha 05:27

Türk Girişimciden Müsilaj Sorununa Çözüm Önerisi İha

Kırmızı Bayrak Teknoloji Şirketi, Marmara Denizi’nde görülen deniz kirliliğine neden olan müsilajı (deniz salyası) hiçbir ticari gelir beklemeden geliştirdikleri sistem ile temizlemek istediklerini açıkladı. Son dönemde ..

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten 03:19

HiraiZerdüş - Ölmüşüm ölmekten

Soldu pencerede Saksıda çiçekler Ah beni bir görsen Beterim ölmekten - Her şeyi saldım da Bi sensin aklımda Ah beni bir görsen Ölmüşüm ölmekten Öyle bir anda gel ki bana Zaman da dursun dünya da Öyle bi vur k..

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim 04:33

Aşkın Nur Yengi - Serserim Benim

Karanlığın içinde yandı gözbebeklerim İlk önce gözlerini gördüm Ilık rüzgarlar misali Tenin değdi tenime Belki bin defa yanıp yanıp söndü Bir yanda sen Bir yanda tövbeler Bir yanım karşı koyar Bir yanım ister Serserim ..

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

Maroon 5 - Sugar 05:01

Maroon 5 - Sugar

Sugar I'm hurting baby, I'm broken down I need your loving, loving I need it now When I'm without you I'm something weak You got me begging, begging I'm on my knees I don't wanna be needing your love I just wanna be deep..

  • PengoTV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Ortaya Çıktı 15:40

Arda Turan Berkay Şahin Davasında İlk Kez Tanık Konuştu - İfadesi Orta

Bir mekanda futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'in eşine sarkıntılık yapması üzerine yaşanan olaylar sonucu bugün ikincisi düzenlenen duruşma, bu sefer 11 Eylül'e ertelendi. 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ..

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ersay Üner - Güm 03:40

Ersay Üner - Güm

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Yönetmen: Bedran Güzel Güm şarkı sözleri ile Uzun zamandır atmıyordu böyle kalbim Güm güm güm güm Tam unutmuştum seni Ne ara..

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi 02:15

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi

Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yal..

Tribün Marşı (Playback) - Beşiktaş Marşı 03:17

Tribün Marşı (Playback) - Beşiktaş Marşı

BEŞİKTAŞ TRİBÜN MARŞI Kavrulduk Beşiktaş'ın ateşiyle Savurduk sevdamızı göklere Tarihe sığmaz yazsalar böyle bir aşk Bu alemde en büyük Beşiktaş BEŞİKTAŞ Sana olan sevdamızın tarifi yok Seni her şeyden çok seviyoruz çok ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Bebek Şarkıları - Otobüste Tekerlemeler 1:01:38

Otobüste İngilizce Tekerlemeler - Çocuklar Çalma Listesi - Çocuk Tv Be

Otobüs kafesindeki tekerlekler, popüler bir eski İngiliz kafiyeli, farklı araçlar ile farklı versiyonlarda değiştirildi. Ancak orijinal şarkının çekiciliği hala aynı kalır. O zaman şaşılacak bir şey yok ki, çocuklar bu ç..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orhan Gencebay - Aşk Pınarı 04:56

Orhan Gencebay - Aşk Pınarı

Eğer aşka bir ceza verebilseydim Benim gibi onun da sevmesini isterdim Meçhulden gelmişim meçhule giderim Ömür denen bu yolda susadım su içtim Yürek kansın diye yoldaki bir pınardan Aşk pınarıymış bu içmesen ararsın..

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı 04:34

Orhan Gencebay - Aklım Takıldı

Dün gece hep seni seni düşündüm Söylediklerine aklım takıldı Uykumda bir sağa bir sola döndüm Alaycı gülüşe aklım takıldı Yüzünde şüpheli bir anlam vardı Bana ne dediysen sanki yalandı İçimi tarifsiz bir korku sar..

Nahide Babashlı - Bu Akşam Ölürüm 03:20

Nahide Babashlı - Bu Akşam Ölürüm

' Bu Akşam Ölürüm '' Sözleri Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen beni tutamazsın yıldızlar tutamaz Bir uçurum gibi düşerim gözlerinden Gözlerin beni tutamaz Düşlerinde büyürüm,büyürüm Kabusun olur ölürüm Bu ak..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adele - Rolling in the Deep 03:53

Adele - Rolling in the Deep

There's a fire starting in my heart Kalbimde bir ateş yanmaya almaya başlıyor Reaching a fever pitch, it's bringing me out the dark Alev alma seviyesine gelip, beni karanlıktan kurtarıyor Finally I can see you crysta..

  • PengoTV tarafından
  • 1.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ender AYAN - XANAX 03:00

Ender AYAN - XANAX

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; SAĞLIK İÇİN ZARARLI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 20 görüntüleme
  • 1 yıl önce