#Serdar ortaç bir eşin yok müzik dinle

Buray - Aşk Mı Lazım 03:30

Buray - Aşk Mı Lazım

Bir gelsen diyorum Beni çekip alsan çıkmazlardan Hiçbir şartım yok Sadece tutsam kollarından Yar yine çık yoluma Aldır aklımı ah Dile benden sen ne istersen Bir ömür varım ben Ben yaşıyorum Sensizliğin zorluğunu Birşey d..

Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin 03:36

Sinan Akçıl feat Ferah Zeydan - Biri Bana Gelsin

saçmalama ne olur, çare çok nasıl gidersin? istediğin her şey sanki yok, değer mi dersin. başkaları bilmez, görmez o nasıl bir duygu, al elini kalbime bir koy, işte gerçek bu. her yer soğuk hep karanlık, kendi kendim..

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video) 04:00

Soner Sarıkabadayı & Ozan Çolakoğlu - Unuttun Mu Beni_ (Official Video

Herhalde yalnızım yine uzunca bir süre, Bu halimi sevdiğim söylenemez. Hasret ağır ağır gider alınmaz kötü söze, Sanki sağır olmuş kimseyi dinleyemez. Tutulacak sözüm de yok benim, Unutulacaklar kapıya dayandı. Senin bi..

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip) 03:50

Gülben Ergen - Dünyaları Versem (Video Klip)

DÜNYALARI VERSEM Sahipsiz mi kalır sanıyorsun Kalbim sen gidersen Kalmaz elbette sıcak bir yuva bulur Ben eğer dilersem Aksın gözyaşım da kurur Birkaç kez silersem Yazdığını siler mi sence kader Ona dünyaları versem Ama..

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim 03:50

Nilüfer - Yalnızlığa Hüküm Giydim

Bir gün bile sormadın derdimi Bir gün bile hissetmedin hissettiklerimi Yalnızca sen özelsin, yalnızca sen önemli Yalnızca senin duyguların önde gelmeli Hani senin Için ben her seyden değerliydim Hani senin gözbebeğin eş..

Hayat Şarkısı 50. bölüm Fragmanı 00:44

Hayat Şarkısı 50. bölüm Fragmanı

Hazer, kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kerim ile yüzleşmeye karar verir. Yaşadığı olayların yüküyle yorulan Bayram Cevher ise hayattan kısa bir mola almaya karar vermiş ve ortadan yok olmuştur. Ayrı eve taşınan Hül..

Hazine Avcıları 2014 İzle 1:58:23

Hazine Avcıları 2014 İzle

Sinema sektöründe ismini her dalda kanıtlamış George Clooney’nin yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı dönemin de yaşanmış bir olayı kısaca anlatıyor. Bir grup tarihçi ve sanat uzmanın bir araya gelmesiyle ..

Sibel Can Aldatılma Acısı 02:08

Sibel Can Aldatılma Acısı

Papatya (Sibel Can) dans etmeyi seven, doğuştan muhteşem bir sese sahip, güzeller güzeli bir genç kız... Karabiber (Alişan) ise, Papatya’nın babası cümbüşçü Mahmut’un (Müjdat Gezen) saz grubunda klarnetçi olarak çalışan ..

Bursaspor'da Prosinecki Sesleri 07:51

Bursaspor'da Prosinecki Sesleri

beIN Sports'a konuşan Ali Ay, Yeni teknik direktör için çalışmalarımız sürüyor. Henüz biten bir şey yok. Prosinecki de görüştüğümüz isimler arasında. Yönetim olarak yabancı hoca istiyoruz. dedi. Yeni bir takım kurman..

Brad Pitt'in Hava Durumu Sunması (The Jim Jefferies Show) 01:04

Brad Pitt'in Hava Durumu Sunması (The Jim Jefferies Show)

Comedy Central kanalının popüler programlarından biri olan Jim Jefferies Show’da devlet başkanı Donald Trump’ın Paris İklim Anlaşması’ndan çekilmesini eleştiren bir skeçte rol aldı. Brad Pitt skeçte bir hava durumu sunuc..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslışah Alkoçlar'dan Estetik İtirafı 00:53

Aslışah Alkoçlar'dan Estetik İtirafı

Estetiğe karşı olmadığını hatta yaşlanma korkusu olduğundan dolayı ilerleyen senelerde estetik operasyonlara açık olduğunu belirten Alkoçlar, bir de itirafta bulundu: “Yüzümde ve dudağımda bir şey yok. Ancak 1.5 sene önc..

  • ANKA tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  Kılıçdaroğlu Doğmamış Çocuğa Don Biçiyor 00:57

Erdoğan Kılıçdaroğlu Doğmamış Çocuğa Don Biçiyor

Ürdün ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kılıçdaroğlu'nun tutuklanması' tartışmasıyla ilgili konuştu. Erdoğan, Ben bunları değerlendirmeye haiz bir ifade olar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bedelli Açıklaması 02:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bedelli Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bedelli askerlik konusu hakkında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şu anda gündemimizde bu yok. Vatansever evlatlarımızı askere bekliyoruz. Askerlik bir de sana belli bir di..

Gönül Akkor   Güller ve Dudaklar 03:45

Gönül Akkor Güller ve Dudaklar

Gülünce dudakların bir gonca güle benzerdi Ben dudaklarını Sense gülleri severdin Güller ve dudaklar şimdi Ne kadar acı ve gizli Eski bir aşkı anlatır Güller ve dudaklar şimdi Döküldü yaprakları mazi denen o bah..

Zombi Saldırısı Yabancı Film İzle 1:45:27

Zombi Saldırısı Yabancı Film İzle

Ölümcül Viral salgısını herkesi yok etmiştir. Bir avuç insan hayatta kalmış ve kendilerine yardım edecek sadece özel birlikler vardır ancak bir yanda salgın bir yandan da robotlar karşısında yaşam mücadelesi hiç kolay de..

  • PengoTV tarafından
  • 6.653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlilik Nedir 03:43

Evlilik Nedir

Evlilik Nedir? Evlenme oranları yaz aylarında artıyormuş. Öyle diyor istatistikler. E yıllık izinler, okul tatilleri bunda bir etken tabi. Peki kış aylarında düğün, nikah, kina yapan yok mu? Olmaz mı kış aylarında da ev..

Neden Probiyotik 02:21

Neden Probiyotik

Hilal Şefkatli'nin çocukluğu nasıldır görmek ister misin? Komik midir? Sevimli midir? Ne karın ağrıları çekmiştir peki hiç düşündün mü? Probiyotik, kolondaki bir veya sınırlı sayıdaki bakterinin gelişmesini veya aktivit..

Lego Ninjago Filmi Jackie Chan Kamera Arkası 00:31

Lego Ninjago Filmi Jackie Chan Kamera Arkası

Lego Ninjago Filminde Rol Alan Jackie Chan Yine Kendi Serisinde Olduğu Gibi Film Sonu Kamera Arkası Görüntülerini Filmin Sonunda Paylaştı. Filmin Başında Ve Sonunda Bulunan Jackie Chan Bir Hikaye Anlattığı İçin Film Aslı..

The Rain Teaser 00:40

The Rain Teaser

İskandinav yapımı bu gerilim dizisinde, ölümcül bir virüs nüfusun çoğunu yok ettikten sonra iki küçük kardeş güvenli bir yer bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar...

Bel Fıtığı Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır 03:01

Bel Fıtığı Tedavisinde Cerrahi Yöntem Nasıl Uygulanır

Bel fıtığı operasyonları insanları korkutabiliyor. Ancak gelişen medikal teknolojiler sayesinde bu operasyonlar çok kolaylaştı. Bel fıtığı ameliyatlarında omurların arasına çok küçük bir delikten girilerek sinire batan k..

  • NABIZ tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doğu Gutalı Anneler Haykırdı: Birbirimizin Etini Mi Yiyelim 01:07

Doğu Gutalı Anneler Haykırdı: Birbirimizin Etini Mi Yiyelim

Suriye'de Esed rejiminin ablukasındaki Doğu Guta'dan yürek burkan bir feryat yükseldi. Evlerini bombardımanda kaybeden Doğu Gutalı bir kadın Müslümanlara seslendi: Yiyecek bir lokmamız yok, çocuklarım üç gündür aç. Ne ya..

The Titan Fragman 02:08

The Titan Fragman

Yakın gelecekte, askeri bir ailenin hayatını kökünden sökmesi, insanın genetik evrimini hızlandırmak için çığır açan bir deneyde yer alabilmeleri için. Amaç? İnsanlığı başka bir gezegene yeniden yerleştirmek ve yok olmak..

Kütüğü Motosiklete Çevirip Trafiğe Çıkmak 00:45

Kütüğü Motosiklete Çevirip Trafiğe Çıkmak

Yok böyle bir çılgınlık,görüntüde bir kütüğü motosiklete çevirip ailecek trafiğe çıkılma olayı,bir rüzgar çıksa savrulup sakat kalmak garanti..

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Rain Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

The Rain Türkçe Altyazılı Teaser

Nüfusun büyük kısmı acımasız bir virüs tarafından yok edildikten sonra, iki genç kardeş güvenli bir yer bulmak amacıyla tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Netflix'in yeni orijinal dizisi The Rain. 4 MAYIS..

Nightflyers Türkçe Altyazılı Teaser 00:27

Nightflyers Türkçe Altyazılı Teaser

George R. R. Martin'in kısa romanından uyarlanan dizi, Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesindeki uzak bir gelecekte geçiyor. Galaksinin en gelişmiş gemisi olan Nightflyer'daki bir grup kâşif, uzaylılara ait bir gemiyi ..

Muz Yemede Çığır Açan Adam 00:15

Muz Yemede Çığır Açan Adam

Yok böyle bir rekor,görüntüde arkadaşıyla en hızlı muz yeme yarışması yapan adam,bir muzu bir çırpıda yutarak şaşırtıyor..

  • JET TV tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oruç Bozmak (İlkokul-Ortaokul-Lise) 02:38

Oruç Bozmak (İlkokul-Ortaokul-Lise)

Muhteşem bir oyunculuk görüyorsunuz efenim. Ama yok eğlenceli bir şeyler ortaya çıkarmak isteyen bir arkadaşımız ...

  • JET TV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır 01:34

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır

Bademi kabuksuz olarak da bulmak mümkün aslında, ama her yerde bulunmuyor ne yazık ki. Sürekli satıldığı bir yer de yok. Bir kere bulduğunuz yerde bir sonraki sefer bulamayabiliyorsunuz. O yüzden en temizi evde ayıklama..

Kavgaya Fazla Kul Takılarak Gelip Hayatının Dayağını Yiyen Eleman 02:28

Kavgaya Fazla Kul Takılarak Gelip Hayatının Dayağını Yiyen Eleman

Yok böyle bir kavga,görüntüde belli bir nedenden bir araya gelen iki gencin kavgası.Elemanlardan birinin ben bunu devirim gibi kul takılması şaşırttı..

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:48

Nightflyers Türkçe Altyazılı Fragmanı

İnsanlık tehlikedeyken kime güvenebilirler? Nightflyers, George R. R. Martin'in eserinden uyarlanan bir psikolojik gerilim dizisi. Dünya'nın yok edilmesinin hemen öncesinde uzayın derinliklerinde geçiyor. Galaksinin en g..