#Serdar ortaç bir eşin yok müzik dinle

THE KING’S MAN - OFFICIAL TRAILER - IN THEATERS SEPTEMBER 18 02:17

THE KING’S MAN - OFFICIAL TRAILER - IN THEATERS SEPTEMBER 18

KRAL'IN ADAMI - RESMİ TREYLER - SİNEMALARDA 18 EYLÜL Tarihin en kötü tiranları ve suçlu beyleri bir koleksiyon, milyonları yok etmek için bir savaş planlamak için toplandıkça, bir adam onları durdurmak için zamana karşı ..

Belçika'da ameliyat edilemedi, şifayı Elazığ'da buldu 03:29

Belçika'da ameliyat edilemedi, şifayı Elazığ'da buldu

Belçika’da yaşayan ve iki yıl önce geçirdiği ani bir baygınlık sonrası beyninde tümör olduğu saptanan ardından bir türlü tedavi edilmeyen Aslıhan Bataray (42), şifayı Elazığ’da buldu. Başarılı bir ameliyat sonrası 4 günd..

Dünya'da Hiçbir şeye sahip OLMAYIN! SADECE KİRALAYIN diyorlar 01:29

Dünya'da Hiçbir şeye sahip OLMAYIN! SADECE KİRALAYIN diyorlar

Dünyada artık hiç bir şeye sahip olmayacaksınız ama mutlu olacaksınız. Bu sözler bir komplo teorisi değil gerçeğin ta kendisiydi. Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda artık hiç bir şeyi alamıyor sadece kiralıyorsunuz. V..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 hafta önce
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ  : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 1 The Lord of the Rings : The Return of the King Part 1 1:41:33

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 1 The Lord of the Rings : T

Özet ve Detaylar Bölüm 1: Sauron'un orduları büyüdükçe büyümektedirler. Frodo ve onun can dostu Sam, korku dolu bir yolculuğun göbeğinde, korkunç Mordor'a adım adım yaklaşmaktadırlar. Tek yüzük yok edilmelidir ve iyilik ..

  • Film İzle tarafından
  • 6.278 görüntüleme
  • 8 yıl önce
YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 2 The Lord of the Rings : The Return of the King Part 2 1:31:13

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ : KRALIN DÖNÜŞÜ Bölüm 2 The Lord of the Rings : Th

Özet ve Detaylar Bölüm 2: Sauron'un orduları büyüdükçe büyümektedirler. Frodo ve onun can dostu Sam, korku dolu bir yolculuğun göbeğinde, korkunç Mordor'a adım adım yaklaşmaktadırlar. Tek yüzük yok edilmelidir ve iyilik ..

  • Film İzle tarafından
  • 4.763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Bengü - Yaralı 03:52

Bengü - Yaralı

Sormuyor hatırımı, çalmıyor hiç kapımı Hanidir bekliyorum bi haber yok Kalbimde gizli yara, kalmadı aklım Güç bela kendimi dışarı attım Bendeki bu durumu, yakmışım gururunu Buldum da sorununu, yakışmadı çözümü Ken..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Olarak Bilgi Alış-Verişinde Bulundu 01:38

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Ol

Amerika Birleşik Devletleri istihbarat kurumları Rusya’nın Amerikan seçimlerini etkilediği iddiaları üzerine hazırladığı raporun sonuçlarını açıkladı. Söz konusu raporda seçilmiş başkan Donald Trump’ın Rusya istihbarat ..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar 22:49

Birleşik Kıbrıs İçin Umutlar Ve Zorluklar

Afrodit’in doğduğu yer olarak biliniyor…Ada 1974’te kuzeyde Türkler ve güneyde Rumlar olmak üzere etnik sınırlarla bölünmeden önce, Kıbrıs modern tarihine sevgi değil, büyük şiddet olayları damga vurdu. Fakat bütün bunla..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Kalben - Fırtınalar 03:43

Kalben - Fırtınalar

Sana benziyor sevdiğim herkes Başıma gelmedi böylesi bir kez Zannettiklerim oldu, inandıklarım Anlattıklarım vardı ve de anladıklarım Aradım, ararken bir anda bulduklarım oldu Ama sen, hiç yoktun O güzel yüzü görmek içi..

Perma Nasıl Yapılır? 00:59

Perma Nasıl Yapılır?

Malzemeleriniz Yok İse Bir De Bu Şekil Yapın.Evde perma yapılışı için öncelikle saçlarınızı iyice yıkayıp temizlemelisiniz. Daha sonra saçınızın uzunluğuna, istediğiniz buklelerin boyutuna uygun bir bigudi seçmelisiniz. ..

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar 04:29

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar

Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz sen yoksan Hiç kalkmıcam ve uyanmıcam uykudan seni duymazsam Kıvrılıp kalıcam yatağımda acıyla gelip beni sarmazs..

Adventure Time 16.Bölüm 10:51

Adventure Time 16.Bölüm

Gunter: Buz Kralı'nın en sevdiği penguenidir. Kedi bir çocuğu vardır. Cam şişeleri kırmayı çok sever. Aslında bir kuyruklu yıldızın gücünü emip dünyayı yok etmeye çalışan Orgalorg adlı bir yaratıktır. Mars Kralı, Grob Go..

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı 00:47

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı

Dünyanın satışa sunulan en pahalı küpeleri Londra’da görücüye çıkarıldı. Toplam değerleri 50 ila 70 milyon Dolar arasında olması beklenen Apollo Mavisi ve Artemis Pembesi olarak adlandırılan elmas küpeler 16 mayısta Cen..

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

Arıları Baş Tacı Yapan Adam 01:27

Arıları Baş Tacı Yapan Adam

Kıbrıs'ta yaşayan Mersinli Yılmaz Şahin'in sosyal medya üzerinden paylaştığı arı şovunu izleyenler hayretler içerisinde kalıyor. 41 yaşındaki Şahin, şovunda arıları adeta baş tacı yapıyor. Eline topladığı arıları başının..

Özge Ulusoy Olay Sözler 01:17

Özge Ulusoy Olay Sözler

Özge Ulusoy, bir öğrencinin sorduğu ‘Mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyorlar?’ sorusuna ‘Neden mankenler fakirlerle mi çıksınlar…’ yanıtını verdi.. Öğrenci: Mankenler neden hep zengin iş adamlarıyla çıkıyor..

  • ANKA tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demir Adam 3 Film İzle 2:11:18

Demir Adam 3 Film İzle

Milyarder iş adamı, kahraman ve mucit Tony Stark, bu sefer gücü ondan çok daha fazla, hatta sınırsız bir düşmanla karşı karşıya kalıyor. Üstelik bu düşman, o çok sinirlendirecek bir hamle yaparak özel hayatını yok ediyor..

  • Tv Series tarafından
  • 11.065 görüntüleme
  • 7 yıl önce
THY'de Samsun Hazırlığı 00:17

THY'de Samsun Hazırlığı

Türk Hava Yolları(THY), işitme engelli yolcularla uçuş sırasında daha iyi iletişim kurabilmek amacıyla kabin memurlarına yönelik işaret dili eğitimi başlattı. 6 GÜNLÜK EĞİTİM Türk Hava Yolları, yolcu memnuniyetini artt..

 Mehmet Akif Alakurt'un Son Hali Görenleri Şaşırttı 00:59

Mehmet Akif Alakurt'un Son Hali Görenleri Şaşırttı

Cansu Dere'yle başrolünü oynadığı Sıla dizisiyle milyonları kendisine hayran bırakan Mehmet Akif Alakurt'un son hali görenleri şaşkına çevirdi. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan 38 yaşındaki oyuncunun sosyal medyaya fo..

  • ANKA tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 6.Bölüm - Fena Yakalandılar! 06:07

İki Yalancı 6.Bölüm - Fena Yakalandılar!

Alp'in eski sevgilisi Pelin, gizlice Duygu ve Serkan'ın fotoğrafını çekiyor; ikili çekilen fotoğrafın peşine düşüyor! Duygu ve Serkan, yeniden yüzleşmek için bir araya gelirler. Bu sırada Alp'in eski sevgilisi Pelin, Duy..

  • ANKA tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü 02:08

Suriyeli Aktivist Anne ve Gazeteci Kızı Öldürüldü

Suriyeli aktivist Orouba Barakat(60) ile gazeteci kızı Halla Barakat(22), Üsküdar’da kaldıkları evde öldürüldü. Olay, Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, dün akşam saat 22.00 sıralarında Suriyeli aktivist Orouba Bara..

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..