#Serdar ortaç bunca yıl müzik dinle

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle 1:56:09

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Bir mafya grubu için tahsilatçılık yapan bir adam, hayatında köklü değişikler yapmak ister. Bunun sebebi sevlanmış olmasıdır. Sevdiği kız, annesine hayatında biri olduğunu ve bir büfe dükkanının var olduğunu söy..

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti 01:22

Roman Vatandaşlar Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı İçin Dua Etti

Ağlayan Gözler Kutsal Topraklarda projesi kapsamında umre vazifelerini yerine getirmek üzere Suudi Arabistan'a gelen 50 kişilik Roman kafilesi, Kabe'de Zeytin Dalı Harekatı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua..

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle 1:21:09

Dehşet Evi Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Varlıklı bir aile olan Jaime, Marta ve kızları Isabel yeni ve lüks bir eve taşınırlar. Aslında Jaime ve Mart'nın arası pek iyi değildir ama ilişkilerine bir şans daha verme kararı alırlar. Fakat yeni evlerinde ..

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle 1:42:52

Ruhlar Bölgesi - Insidious Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Evde yaşanan tuhaf olaylar, Renai’ye evin hayaletli olduğunu düşündürür ve genç kadın kocasını taşınmaya zorlar. Bu sırada oğulları Dalton doktorların anlam veremediği bir komaya girer; tüm vücut fonksiyonları ..

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin 01:15

Gaga Darbesi Deyip Geçmeyin

Ağaçkakan Kuşları Hakkında Kısa Bilgi Sert Gagalarıyla Ağaçların Gövdelerinde Delik Açabilen Kuş Türüne Ağaçkakan Denir. Ağaçkakan Kuşları 20 Santimetre Boyunda, 10 Gram Ağırlığında, 40 Santimetre Kanat Açıklılığına Sahi..

  • JET TV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kickboxer Misilleme Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Kickboxer Misilleme Türkçe Altyazılı Fragmanı

MMA (Karma dövüş sanatları) şampiyonu Kurt Sloane, öldürülen erkek kardeşinin intikamını almasından bir yıl sonra, kendini bir kez daha Tayland'ta bulur. Güçlü bir gangster tarafından kaçırılan ve hapsedilen Sloane'un öz..

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:54

Yakalandın - Tag Türkçe Altyazılı Fragmanı

Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun ‘elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir ..

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı 08:50

Evde Sarımsaklı Tuz Yapımı

1 kase deniz tuzu ½ kase soyulmuş sarımsak Mutfak doğrayıcısına yarım kase soyulmuş sarımsak ve 1 kase deniz tuzunu biraz sarımsak biraz tuz dökerek karışık şekilde koyun. Sarımsak oranını daha az isterseniz 1/3 kase ko..

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle 1:29:22

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle

Filmde, nişanlısı tarafından terk edilen bir kadının intikam hırsı anlatılır. Nazım, üniversiteden yeni mezun olmuş stajyer bir savcıdır. Kısa süre sonra eğitimini tamamlamak için Avrupa’ya gidecektir. Nevin’le evlilikle..

Keloğlan Ve Yedi Cüceler 1971 Türk Filmi İzle 1:10:55

Keloğlan Ve Yedi Cüceler 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Keloğlan’ın padişahın kızına kavuşma serüvenini anlatır. Keloğlan, annesinin öğüdü üzerine değirmene gittiğinde, değirmenci Keloğlan’ın buğdaylarını döker. Bunun üzerine Keloğlan, Pamuk Prenses Fadik’in ve..

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle 1:40:46

Kendini Arayan Adam 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, en yakınları tarafından ihanete uğrayan Cevat’ın intikam mücadelesini anlatır. Cevat, babasından kalan fabrikanın tek varisidir. En yakın arkadaşı Necdet’i fabrikaya ortak yapar. Cevat’ın karısı Suzan ile..

Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle 1:02:24

Kiralık Kadın 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Gül, Ekrem ve Murat’ın arasındaki aşk üçgenini konu alır. Ekrem ve Murat, varlıklı bir ailenin oğullarıdır. Ailesi bacakları sakat olan Ekrem’e evleneceği bir kız bulmak için gazeteye ilân verir. Yaptığı ..

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

Küçük Hanımın Kısmeti 1962 Türk Filmi İzle 1:30:00

Küçük Hanımın Kısmeti 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, kız olduğunu babasından saklayan Nermin’in komik hikâyesini anlatır. Feridun Bey, Samsun’un köklü bir ailesinden gelmektedir. Erkek çocuğunun da aile geleneğini devam ettirmesi ister. Ancak Feridun Bey’in ..

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:36

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Çevresinde cesur ve mert bir delikanlı olarak bilinen Orhan (Orhan Günşiray) minibüs şöförlüğü yaparak geçinen biridir. Bir tesadüf eseri tanıştığı Hacer’den (Evrim Fer) etkilenir. Hacer zengin bir ailenin kızı..

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle 1:26:24

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya lideri Erol ile savcı kızı Nevin’in aşkını anlatır. Erol, şartlı salıverilmiş eski bir mahkûmdur. Hapisten çıktıktan sonra dikkat çekmemek için taksici rolüne girer. Nevin, Erol’un hapse girmesine n..

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle 1:35:52

Mahalleye Gelen Gelin 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir kız ile yoksul bir gencin arasındaki aşk hikâyesi konu edilir. Zengin bir ailenin kızı olan Belgin birkaç aylığına bir mahalleye taşınır. Burada, nişanlısı ve babasından bir süre ayrı kalacak..

Marmara Hasan 1968 Türk Filmi İzle 38:45

Marmara Hasan 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya içinde yaşanan bir cinayetin yol açtığı olayları konu alır. Mafya patronlarından Kara Kenan, kimliği belirsiz kişilerce öldürülür. Kenan, bütün mirasını Marmara Hasan’a bırakır. Ancak bir şartı vard..

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle 1:37:08

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Anadolu'nun işgal edildiği dönemde vatanın kurtuluşu için mücadele eden askerlerin öyküsü anlatılır. Ayşe, Milli Mücadele’ye karşı padişahın tarafını tutan bir babanın kızıdır. İstemediği halde bir yüzb..

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle 1:20:00

Meleklerin İntikamı 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, üç aylık ömrünün kaldığını öğrenen Türkan’ın ölmeden önce çocuklarını kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatır. Türkan ve Osman’ın üç çocuğu vardır. Tarık, hırsızlık yapan bir serseri, Turgut ise züppeli..

Karşılaştığınız İlk Hayvan Neydi Röportaj 03:00

Karşılaştığınız İlk Hayvan Neydi Röportaj

ABD’deki Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nden (MIT) bilim insanları, deniz süngerinin Dünya’da ortaya çıkan ilk hayvan olduğunu tespit ettiklerini açıkladı. Araştırmacılar, deniz süngerinin 540 milyon yıl önce başlaya..

  • JET TV tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

İlk Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı Fragmanı

Tür: Gerilim Oyuncular: Y’Lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade, Luna Lauren Velez ve Marisa Tomei Yönetmen: Gerard McMurray Yazar: James DeMonaco Yapımcılar: Jason Blum, Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, Sébastie..

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2) 02:14

Ruh Hastası Adam ve Yeni Kedisi (Al sana bir mıncık 2)

Bundan tam 5 yıl önce tanıdık ruh hastası adam ve kedisini. Şimdilerde neler yapıyor? Yine kedisiyle videolar çekiyor mu? diye merak eden alkışlarlayaşıyorum üyelerine bu yeni videoyu sunmaktan gurur duyuyorum. İşte karş..

  • JET TV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Musallat 2 Lanet Hd İzle 1:22:19

Musallat 2 Lanet Hd İzle

Konusu : Tıbba göre insan hafızası 2 yaşından öncesini hatırlayamaz. Ömrümüzün bu dönemi zihnimiz için kapkaranlıktır. Fakat öğretmen Elif (Türkü Turan) hayatının bu karanlık dönemi ile yüzleşmek zorunda; zira kendisine..

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle 1:28:31

Keep Watching Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Davetsiz misafirler tarafından hapsedilen bir aile korkunç bir oyun oynamaya zorlanır. Gece ilerledikçe bu korkunç oyunun gizemli kuralları daha da netleşir ve aile, yaşadıkları kabusun dünyanın dört bir yanınd..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle 1:12:01

Azem 4 Alacakaranlık Hd İzle

Konusu : Azem 4: Alacakaranlık, yerli korku serisi Azem'in 4. devam halkasıdır. Film, 1936 yılında İç Anadolu'da, Beydağları eteklerinde bir köyde yaşanan, garip bir ailenin tüyler ürperten hikayesini anlatıyor. Azem s..

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..