#Serdar ortaç bunca yıl müzik dinle

Gümüşhane’de yüzlerce yıllık gelenek sürdürülüyor 09:43

Gümüşhane’de yüzlerce yıllık gelenek sürdürülüyor

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Karamustafa köyünde yüzyıllardır yörede kutlanan ve Rumi takvime göre yeni yıl sayılan ‘Kalandar’ programında eğlenceli anlar yaşandı. Oynanan oyunlarda Belediye Başkan Vekili ve gazeteciler d..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kağıt toplayıcısının öldüğü kaza MOBESE'de 00:24

Kağıt toplayıcısının öldüğü kaza MOBESE'de

Emniyet Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içinde MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarının görüntülerini paylaştı. Işık ihlalinden hız sınırlarının aşılmasına kadar pek çok kuralın ihlali sonucu meydana gelen kazalar..

Türkiye yeni yıldan ne bekliyor? 04:02

Türkiye yeni yıldan ne bekliyor?

İhlas Haber Ajansı (İHA), 2018 yılına sayılı günler kala yurdun dört bir yanında vatandaşlara “Yeni yıldan ne bekliyorsunuz?” diye sordu. İşte Edirne’den Kars’a, Türkiye’nin yeni yıl dilekleri…..

Geleceğin Diplomatları, 'Türkiye ve Dünyadaki Yenilikçi Eğitim Uygulamalarını' değerlendirdi 05:06

Geleceğin Diplomatları, 'Türkiye ve Dünyadaki Yenilikçi Eğitim Uygulam

Bu yıl Türkiye ve dünyadaki yenilikçi eğitim uygulamaları temasıyla düzenlenen IV. Genç Diplomatlar Konferansı, Bahçeşehir Kolejinin farklı illerden gelen lise öğrencilerinin katılımıyla Bahçeşehir Üniversitesinin ev sah..

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt 04:25

Nilhan Osmanoğlu’ndan Kılıçdaroğlu'na Yanıt

Sultan II. Abdülhamid'in torunu Nilhan Osmanoğlu, cumhurbaşkanlığı sistemine neden “evet” dediği konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na cevap vererek, “Bizim canımıza yetti parlamenter sistem artık” dedi. G..

İran'dan Balistik Füze Denemesi 00:42

İran'dan Balistik Füze Denemesi

İran’ın orta menzilli bir balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Konuyla ilgili açıklama Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ‘İran’ın balistik füze fırlattığının farkındayız..

Balıkçılar yüksek balık fiyatını bu nedene bağlıyor 05:16

Balıkçılar yüksek balık fiyatını bu nedene bağlıyor

Bu yıl tezgahlarda her zamankinden daha pahalı olan balık fiyatlarıyla ilgili konuşan yarım asırlık balıkçı Kenan Balcı, büyük balıkların yanı sıra ufak balıkların da yakalanarak gübre olarak kullanıldığını ve yanlış avl..

Mucit'in Ömür Boyu Hapsi İsteniyor 00:49

Mucit'in Ömür Boyu Hapsi İsteniyor

Danimarka'da görülen Peter Madsen davasında savcılar gazeteci Kim Wall'ü öldürmek suçundan mucide ömür boyu hapis cezası isteyeceklerini açıkladı. Madsen'ın 30 yaşındaki gazeteciyi boğazını bıçakla keserek ya da boğarak ..

Kalp Nakli Sonrası Nelere Dikkat Etmeli 02:04

Kalp Nakli Sonrası Nelere Dikkat Etmeli

Kalp nakli sonrasında alıcının birçok konuda dikkatli olması gerekir. Nakledilen kalbin vücuda uyum sağlaması büyük önem taşır. Organ reddinin olmadığından emin olmak için hastanın yıl boyunca kontrollerini aksatmaması g..

  • NABIZ tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul’da Karne Trafiği Havadan Görüntülendi 02:05

İstanbul’da Karne Trafiği Havadan Görüntülendi

İstanbul'da karnelerin dağıtılmasının ardından başlayan yarı yıl tatili trafikle başladı. Mahmutbey Gişelerinde trafik tamamen kilitlenirken, İstanbul'da yoğunluk 54'ü buldu. Trafikte yaşanan yoğunluk da havadan görüntül..

  • JET TV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazreti Yahya Ve Prenses Salome 1995 Türk Filmi İzle 1:32:01

Hazreti Yahya Ve Prenses Salome 1995 Türk Filmi İzle

Konusu: Peygamber Hz. Yahya ile ona aşık olan Prenses Salome'nin öyküsü.. Yıl : 1995 Yönetmen : Muharrem Gürses Tür : Dram, Tarihi, Dini Oynayanlar : Alpay Önal, Çeçilya, Cemal Gencer, Nilüfer Aydan, Muharrem Gürses, Al..

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi)

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1 00:50

Ölene Kadar - 4. Bölüm - Fragman 1

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir..

  • PITIRCIK tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Aksaray HD 1:15:51

Maceracı _ Aksaray HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Aksaray’da. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Aksaray Bölüm'ünde neler olacak? Mace..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

İbişo 1980 Türk Filmi İzle 1:11:02

İbişo 1980 Türk Filmi İzle

Konusu: İbişo (İlyas Salman), zengin ve büyük bir toprak ağasının yanında yanaşmadır. Bir gün zalim ağanın stok ettiği akaryakıtı tüm köy halkına bedava dağıtır. İbişo, bir süre sonra da yanaşmalıktan milletvekilliğine k..

Demet Şener, İbrahim Kutluay'dan Boşandıktan Sonra İlk Defa Konuştu 02:26

Demet Şener, İbrahim Kutluay'dan Boşandıktan Sonra İlk Defa Konuştu

Eski Milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile manken eşi Demet Şener'in boşanma davasında sona gelindi. Çift, bugün resmi olarak yollarını ayırdı. Manken Demet Şener, geçtiğimiz yıl aldatıldığını ileri sürerek İbrahim Kutlu..

  • BETA tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı Bağışlarla Uçak Aldı 02:14

Uçağa Binmek Şeytanla Dolu Bir Tüpün İçine Girmektir Diyen Din Adamı B

ABD'de gündem olan vaiz Kenneth Copeland bağışçılardan gelen parayla kendine uçak aldı. Kenneth Copeland Ministries (KCM) isimli özel bir kilisenin dini lideri olan Kenneth, birkaç yıl önce de uçağa binmeyi “başından son..

  • JET TV tarafından
  • 1.683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

İçimizden Biri Yunus Emre 1989 Türk Filmi İzle 46:50

İçimizden Biri Yunus Emre 1989 Türk Filmi İzle

Konusu : İçimizden Biri Yunus Emre filmi yunus emrenin allah sevgisini inancını güzel ahlakını anlatan bir yapıttır. Yıl : 1989 Tür : Bilim Kurgu & Fantastik Yapımcı : Atıf Yılmaz Yönetmen : Arslan Kacar Oyuncular : Ru..

İdamlık 1983 Türk Filmi İzle 1:18:52

İdamlık 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Cüney Arkın'ın canlandırdığı bir komiserin uyuştucuru satıcılarına karşı verdiği amansız mücadele... Yıl : 1983 Tür : Gerilim , Macera Yönetmen : Çetin İnanç Oyuncular : Cüneyt Arkın , Sami Hazinses , Hüsey..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present 04:18

Dünyanın En Duygusal Kısa Filmi: The Present

İlk olarak 25 Ocak 2016 tarihinde paylaşıma açılan kısa film The Present (hediye), bu zamana kadar 59 ödül almayı başardı. Hiç beklenmedik şekilde gelişen bazı olaylar, hayatımız boyunca bizimle birlikte olacak sonuçlar ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İlişki 1983 Türk Filmi İzle 1:21:20

İlişki 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Çok ünlü bir fotomodelle, sapık eğilimli ve esrarkeş bir manken gencin öyküsü.. Tür: Dram Yıl: 1983 Yönetmen: Temel Gürsu Senarist: Erdoğan Tünaş Yapımcı: Temel Gürsu Oyuncular: Banu Alkan, Faruk Peker, Münir ..

Denizi Olmayan Kent Yıllık 4,7 Bin Ton Balık Üretiyor 01:34

Denizi Olmayan Kent Yıllık 4,7 Bin Ton Balık Üretiyor

Doğu Karadeniz'in denize kıyısı olmayan kenti Gümüşhane'de, zengin dere yatakları ve enerji için kurulan barajlardaki 38 tesiste her yıl ortalama 4 bin 675 ton alabalık üretiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsan Avcısı 1975 Türk Filmi İzle 1:26:49

İnsan Avcısı 1975 Türk Filmi İzle

Konusu : Türkiye'yi uluslararası alanda güç duruma düşürmeyi amaçlayan ülkelere karşıTürk polisi Metin'in verdiği kahramanca mücadelenin öyküsü.. Yıl : 1975 Tür : Aile , Macera , Polisiye , Suç , Gençlik Yönetmen : Duy..

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığını Bıraktı 01:02

Uber'i Sil Protestosu Sonuç Verdi, CEO Kalanick Trump'ın Danışmanlığın

Akıllı cep telefonları marifetiyle internet üzerinden alternatif taksi hizmeti sunan dünyanın en büyük şirketlerinden Uber’in kurucu CEO’su Travis Kalanick, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın ekonomi kon..