#Serdar ortaç bunca yıl müzik dinle

Aliyev Minsk Grubu Heyetini Kovmaktan Beter Etti 01:45

Aliyev Minsk Grubu Heyetini Kovmaktan Beter Etti

28 yıl boyunca Dağlık Karabağ'daki krizin çözülmesi için adım atmayan Minsk grubu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i ziyaret etti. Savaş sona erdikten sonra temasta bulunan gruba, Aliyev'in tavrı netti...

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı 01:13

Çocuktan Al Haberi Ünlüler Yılbaşı Özel Fragmanı

Tüm Türkiye'nin sevgilisi haline gelen Çocuktan Al Haberi'nin minikleri ve ünlülerle yeni yıla girmeye hazır mısınız? Evrim Akın'ın sunduğu Çocuktan Al Haberi Ünlüler” yılbaşı özel bölümüyle herkesi kahkaha krizine sokm..

  • BETA tarafından
  • 770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

Siccin 2014 Türk Filmi İzle 1:29:41

Siccin 2014 Türk Filmi İzle

Konusu : Genç ve güzel bir kadın olan Öznur, kimsenin onaylamayacağı bir gönül macerasına tutulmuştur. Çocukluğundan beri kuzenine, yani teyzesinin oğlu olan Kudret’e aşıktır. Öznur ne yapar eder, Kudret'i beraber olmay..

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle 1:33:30

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir ..

Caddebostan’da ilginç görüntü! Sahil kızıla boyandı 02:19

Caddebostan’da ilginç görüntü! Sahil kızıla boyandı

Caddebostan sahile vuran kırmızı yosunlar, sahil şeridini kızıla boyadı. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında da ortaya çıkan ilginç manzara havadan görüntülendi...

Putin- -Erdoğan Sözünü Tutar- 01:00

Putin- -Erdoğan Sözünü Tutar-

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin her yıl olduğu gibi, yıllık basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, 'Erdoğan sözünü tutan biri' ifadelerini kullandı...

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro 04:17

'Fabrika gibi okul'dan 5 milyon TL ciro

Samsun'da “fabrika gibi okul” olarak anılan Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi korona virüs döneminde ürettikleri hijyen ürünleri ile bu yıl 5 milyon TL ciro elde etmeyi başardı...

Ermeni işgalinden kurtarılan Garacallı köyü görüntülendi 01:26

Ermeni işgalinden kurtarılan Garacallı köyü görüntülendi

Azerbaycan, 27 yıl sonra Ermenistan işgalinden kurtarılan Cebrayıl iline bağlı Garacallı köyüne ilişkin görüntüleri yayınladı...

Paşinyan'a Halaylı Gönderme 01:21

Paşinyan'a Halaylı Gönderme

Geçtiğimiz yıl Paşinyan'ın halay çektiği Şuşa'da Azerbaycan askerleri, büyük bir keyifle halay çekti. Görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü...

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle 1:50:01

Siccin 3 - Cürmü Aşk 2016 Türk Filmi İzle

Konusu : Orhan ile Sedat çocukluk arkadaşıdır. Yıllar sonra Orhan, Sedat'ın kız kardeşi Kader'le birbirlerine aşık olup evlenirler. Sedat'ın yaptığı araba kazası üçünün de hayatlarının dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu ..

Siccin 4 - 2017 Türk Filmi İzle 1:27:40

Siccin 4 - 2017 Türk Filmi İzle

Konusu : Yılmaz Ailesi geçmişte oldukça zengin bir ailedir ancak bu durum zamanla değişir. Aile, yaşadıkları maddi sorunlar nedeniyle babaanne Saadet'in yanına taşınmak zorunda kalır. Fakat Saadet bu evde sandıkları gibi..

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı 16:21

Merve Özkaynak - Herkese Uygun Yılbaşı Makyajı

Muhtemelen şu sıralar hepimiz yılbaşı akşamı için planlar yapıyoruz. Şuraya mı gitsek yoksa evde sevdiklerimizi davet edip hep birlikte mi geçirsek… Plan ne olursa olsun hepimiz o akşam çok güzel görünmek ve özenli olmak..

Gen 2006 Türk Filmi İzle 1:38:13

Gen 2006 Türk Filmi İzle

Konusu: Psikolojik gerilim unsurlarının had safhada kullanıldığı bu yerli yapım korku filmi Gen'de, Psikiyatr Doktor Deniz'in yeni görev yeri olan, dağlık ve tenha bir bölgedeki akıl hastanesinde geçen tuhaf olaylar akta..

Görev 2013 Türk Filmi İzle 1:30:05

Görev 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masada görevli Başkomiser Tahsin ( Teoman Ayık) , ve ekibi Ferhat ( Doğuş) , Buse ( Şirin Yıldırım) , Emre ( Cemre Çimen ) ve Ecrin ( Özge Pirçek ) bir çocuk cinayetini çözmek i..

NATO'dan Türkiye'ye Kritik Görev 01:40

NATO'dan Türkiye'ye Kritik Görev

Türkiye yeni yılda NATO'da önemli bir görev üstlenecek. NATO bünyesindeki Çok Yüksek Hazırlık Seviyeli Müşterek Görev Kuvveti'nin komutasına 1 yıl boyunca Türkiye geçecek...

Engelli Leyla babasına bakıyor, 5 kardeşine annelik yapıyor 08:12

Engelli Leyla babasına bakıyor, 5 kardeşine annelik yapıyor

Şırnak'ın Uludere ilçesinde yaşayan Leyla Naifoğlu (28), 5 yaşında geçirdiği trafik kazası sonucu 2 bacağını kaybetti. 5 yıl önce de kanserden annesini kaybeden Naifoğlu, engelli haliyle hem 5 kardeşine annelik yapıyor h..

Bir annenin kabusu! 01:40

Bir annenin kabusu!

AİLECE GÖRÜŞTÜKLERİ, BİRLİKTE GÜLÜP EĞLENDİKLERİ YAKIN DOSTLARI İDDİAYA GÖRE 12 YAŞINDAKİ KIZINA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDU. MAHKEME ZANLIYA 22 YIL HAPİS CEZASI VERDİ. İŞTE ONDAN SONRA YAŞANANLAR KORKU FİLMİNDEN BETERDİ...

Bağcılar'da intikam cinayeti 01:51

Bağcılar'da intikam cinayeti

YAN BAKMA KAVGASI KAN DAVASINA DÖNÜŞTÜ... GEÇEN YIL BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLEN GENCİN AKRABASI, O CİNAYETE KARIŞANLARDAN BİRİNİN BABASINI VURDU... YAKALANAN AKRABA, İNTİKAM CİNAYETİNİ İTİRAF ETTİ.....

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu 00:46

Hadise Fransız Sevgilisiyle İlgili İlk Kez Konuştu

Hadise 30 Aralık akşamı Kıbrıs Girne’de açılan Les Ambassadeurs Hotel’de sevenleriyle bir araya geldi. Özel hayatıyla ilgili son dönemde çıkan haberlere de cevap veren Hadise, “Ben bu beraberliği hiçbir zaman konfirme et..

  • BETA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür 03:46

Hatice Şendil Ve Eşi Burak Sağyaşar'dan Oğullarına Sansür

Ünlü oyuncu Hatice Şendil Sağyaşar ve eşi Burak Sağyaşar önceki akşam yakın dostları ile aile yemeği ve yeni yıl hediyeleri için Rumelihisarı'nda buluştu. Çıkışta, kucağında oğlu Can ile görüntülenen Hatice Şendil, Hava..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Survivor 02:57

Neden Survivor

Neden Survivor? E survivor'da bi’ yerde belgesel. Güzel kadınlar, yakışıklı adamlar, bi’ de araya komik tipler serpiştir tamam. Normal belgeselde aslan kaplan konuşamıyor, bizimkiler konuşuyor. Hatta sadece konuşuyolar...

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı! 02:52

Sahte gelinin eski kocasına gözaltı!

SHOW TV’DE YAYINLANAN DİDEM ARSLAN YILMAZ’LA VAZGEÇME PROGRAMINI YALOVA’DAN İZLEYEN BİR KIZ ÇOCUĞU, İNANILMAZ BİR İDDİADA BULUNDU… SAHTE GELİN MELİSAY TOSUN’UN ESKİ EŞİ EMİRHAN ARSLAN’IN, 3 YIL ÖNCE KENDİSİNE CİNSEL İSTİ..

Kuraklık Virüsten Daha Tehlikeli 02:00

Kuraklık Virüsten Daha Tehlikeli

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk Alaeddinoğlu büyük bir iddiada bulundu. Türkiye’nin önemli bir kısmı susuzluk yaşayacak...

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı 02:21

Türk-Yunan İstikşafi Görüşmeleri Tamamlandı

Türkiye ve Yunanistan 5 yıl aradan sonra istikşafi görüşmeler için yeniden bir araya geldi. İstanbul’da gerçekleştirilen görüşmelerin 61. turunda ana gündem maddesi Ege ve Doğu Akdeniz'deki sorunlar oldu. Görüşmelerin ar..

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..

Depolar soğan dolu! 02:45

Depolar soğan dolu!

GEÇTİĞİMİZ YILLARDA KİLOSU 10 LİRAYA KADAR ÇIKAN SOĞAN, BU YIL ÜRETİCİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEDİ. PANDEMİ NEDENİYLE LOKANTALAR SOĞAN ALMAYI AZALTTI, SICAK HAVA YÜZÜNDEN TONLARCA SOĞAN DEPOLARDA ÇÜRÜMEYE BAŞLADI. TARLADA KİLOG..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz 03:46

Neden Ölümsüz Olmak İsteriz

NEDEN ÖLÜMSÜZ OLMAK İSTERİZ? Ölümsüzlük eskiden beri arzulanan bir olgu. Mesela Gılgamış destanı. Uruk Kralı Gılgamış'ın en yakın arkadaşı, bir çarpışmada ölür. Gılgamış günlerce onun yanında oturur ve onu inceler. Ta k..

FETÖ'nün İlk Kalkışma Girişimi- MİT Kumpası 03:31

FETÖ'nün İlk Kalkışma Girişimi- MİT Kumpası

FETÖ'nün hükümeti yıkmaya yönelik ilk kalkışması olan MİT kumpasının üzerinden tam 9 yıl geçti. MİT Başkanı Hakan Fidan ve bazı MİT görevlileri ifadeye çağrılarak gözaltına alınmak istendi. Dava sürecinde 34 sanıktan 9’u..