#Serdar ortaç senin ki müzik dinle

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs 04:15

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs

Sen de mi Brütüs? şarkı sözleri ile Sen de mi ya Sen de mi hayır Sen de mi olamaz Ama öyle demiyodun Beni nasıl seviyodun Ölüp ölüp bitiyodun Ne de çabuk söndün sen Cayır cayır yanıyodun anam offf Bir içim suydum ah b..

Seva - Çek Çek 03:06

Seva - Çek Çek

Çek Çek şarkı sözleri ile Pes yani bu kadarı da çok değil mi? Birazcık insaf bari Çek artık üzerimden pençelerini Oyalama beni oyalama beni Çek çek çek çek çek çek elini yakamdan Gülme yüzüme yüzüme sinsice durmadan Ç..

Cezayir - Cezayir 03:24

Cezayir - Cezayir

Cezayir şarkı sözleri ile Verse 1 Gel istersen korkak, sen istesen de olmaz Gel sırtımda bak oltam bura bizim taraf ortak Planım yok, clanım yok, senin bu işin hiç amacı yok Sanırım k*** kaşınıyo, kafanız gözünüz açılıy..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat Taladro Şarkı Sözleri: Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana d..

  • Candy tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2 01:56

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; VERSE KEYFİM OLDUK..

  • Ender AYAN tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Katy Perry - Wide Awake 04:36

Katy Perry - Wide Awake

I'm wide awake Ben uyanığım Yeah, I was in the dark Evet karanliktaydim I was falling hard Sert dusuyordum With an open heart Acik bir kalple I'm wide awake Ben uyanigim How did I read the stars so wrong Nasil..

  • PengoTV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ender AYAN - PANDORA 03:09

Ender AYAN - PANDORA

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK ŞARKI SÖZLERİM ; HAZIRLARKEN HERŞEYİ..

  • Ender AYAN tarafından
  • 14 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İsmail YK - Geber Hain 04:02

İsmail YK - Geber Hain

İsmail YK - Geber Hain Şarkı Sözleri Of be de yanıyordum Of be bir bitiyordum Senin için deli gibi okuluma gitmiyordum Of be aklımda kalmadı Of be sersem gibi ortalarda dönüyordum Bugün bana yarın sana Yelkenlere vurulu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nostaljik Neşeli Şarkılar 32:48

Nostaljik Neşeli Şarkılar

Şarkı Sözleri Ben karagün dostu sanmıştım seni En acı günlerde terkettin beni Bir derdin üstüne bin derdi kattın Her zaman ağlattın şu gözlerimi Aşkımız bitecek böyle giderse Bende hiç günah yok kabahat sende Sanma ki ..

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri(VOL-10) 06:13

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri(VOL-10)

Serkan Kaya - Bu Şehrin Geceleri Şarkı Sözleri Bir başka hüzün taşır Bu şehrin geceleri Hep seni hatırlatır Bu şehrin geceleri Bazen gizli bir günah Bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah Bu şehrin geceleri ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli İyi ki Hayatımdasın 03:59

Mustafa Ceceli İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız Bu dünya vefasız Ruhuma hapsettim adını İyi ki hayatımdasın Sensiz kimler anlasın Attığı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.526 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deeperise & Burak Akyol - Nida 04:07

Deeperise & Burak Akyol - Nida

Söz: Burak Akyol Müzik: Deeperise, Burak Akyol Düzenleme: Deeperise Mix & Mastering: Deeperise Gitarlar : Jabbar Video: Hamdi Dönmez Lyrics ; kuş gibi uçtun, geldin, kondun dallarıma güneş olup açtın en karanlık dağlar..

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın 02:55

Elif Buse Doğan - Sen Bir Aysın

Elif Buse Doğan Sen Bir Aysın Söz-Müzik: Anonim Düzenleme: Emre Doğan Gitar: Selahattin Güzelel Sen bir aysın Ben kara gece Gel derim, gel derim Gel derim Bu can senin Ser sebil ettim Al derim, al derim Al derim Sorsan..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:10

Sezen Aksu - Şanıma İnanma (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Şanıma İnanma (Bahane, 2005) Söz & Müzik: Sezen Aksu Düzenleme : Aytuğ Yargıç Benden çekiniyormuşsun Bana göre değil hiç diyormuşsun Çok baskın çok iddialı Fazla popüler buluyormuşsun Peki benim de bir kalbim olduğunu..

Can Ozan - Aşk 03:16

Can Ozan - Aşk

Söz & Müzik: Canozan Yönetmen: Ahmet Can Tekin Bas gitar: Buğra Ortakçı Davul: Ertuğrul Biber Keman: Sönmez Ceren Deniz Çello: Feride Berin Öget Back vox: Eda Sena Şenceylan, Damla Topçu, Deniz Bayoğlu Kayıt: Recordium, ..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Funda Arar - Armağansın (Akustik) 03:22

Funda Arar - Armağansın (Akustik)

Söz-Müzik: Süleyman Billor Akustik Gitar: Febyo Taşel Akustik Bas Gitar: Hakan Maktav Klasik Gitar: Uğur Varol Klavye: Ozan Sarıboğa Kajon: Cengiz Ercümer Klarnet: Şükrü Tırkış “Armağansın” şarkısı sözleriyle; Tuttuğ..

Ebru Gündeş - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı (Lyric Video) 03:29

Ebru Gündeş - Kim Bu Gözlerindeki Yabancı (Lyric Video)

KİM BU GÖZLERİNDEKİ YABANCI (Şarkı Sözleri) Söndü içimin ateşi bitti, bıktım yalanlarından Zorla ele avuca sığmaz aşk kop gel günahlarından Nazın sitemin belli değil, ben senin neyinim anlayamadım Sevda ateşin aynı deği..

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ] 04:24

HiraiZerdüş - Ölüyorum [ ⁴³² ]

Gecenin altındayım.. fikrimde ince bir titreme Sarılsam geçecek biliyorum.. Vücuduna vücudum 1571 kilometre. Gecenin altındayım.. Küçük küçük beyazlar düşüyor ortalık yere Ayaklarımın dibinden göğsüme tırmanıyorsun..

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020 02:40

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020

Eser Adı: İncek Var Seslendiren: Mustafa Yüce Söz & Müzik: Orhan Coşkun Ulucak Aranjör: Cengizhan Akidil Bağlama: Murat canbolater Perküsyon: Ufuk Akın İnce Mix & Mastering: Çagatay Karasu Klip Yönetmeni: Erhan & ..

Ayaz - Göremezsin 03:35

Ayaz - Göremezsin

Söz & Müzik: Ömer Ayaz Beat: Neva Mix & Mastering: Deslow Stüdyo: Neopolis Yönetmen: Göksel Tuzun VFX: Cem Düz Prodüksiyon: Aliye Akbay Sanat Yönetmeni: Resk Dekor: Gökhan Gürsaçlı Işık: Emrullah Kurt Cast: Şeyma Aydın S..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 05:01

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020

Mistefa Bazidi - Eze Bejim 2020 [Official Music Video © 2020 Hunersam] Aranjor: Mizgin Ayaz Söz Müzik : Serkan Kanireş Kanalımız HUNERSAM Tarafından Korunmaktadır... Bibin endame qenal ê me, klîbên nû temaşê bik..

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video) 04:19

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video)

Söz: Çağan Şengül Müzik: Sezgin Alkan, Çağan Şengül Mix: Çağan Şengül Mastering: Çağan Şengül Yapım: ByWillow Yapım & Production Menajerlik: ByWillow Management Stüdyo: Stüdyo 22 Oyuncu: Asena Ayyüce Sezer Kapak Fo..

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ 04:20

Halit Bilgiç - Sen Bir Aysın ( 2021 ) YENİ

en bir aysın ben kara gece Gel derim gel derim gel derim Bu can senin sersebil ettim Al derim al derim al derim Sorsan bağın yaresini de Gül derim gül derim gül derim Şerbet diye zehir de versen bal derim Ben bozkırım s..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik) 03:45

Bengü - Güllerim Soldu (Akustik)

Güllerim soldu kaldırımlarda Gonca yüklü dallarıma ayaz vurdu Demlerim oldu son akşamlarda Bir nefeslik duraklarda çiçek açtım Bir tek sana güvenmiştim Öncem yoktu, sonram yoktu Soyundum, sevinç giyindim Sevinmek sanki ..

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak 02:48

Mustafa Ceceli & Nigar Muharrem- Salıncak

Prodüktör: Samsun Demir- Tolga Aykut Söz & Müzik: Doğanay Karadeniz & Alaaddin Ergün Düzenleme : Mustafa Ceceli Ney & Kaval : Vedat Aygıran Vokaller : Kurtuluş Kuş , Burak Bulut , Alaaddin Ergün Gitar, Percussion: Mus..