#Serdar ortaç yar ayrı gayrın mı var müzik dinle

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi 02:10

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi

Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi Cennetin Çocukları ve Serçelerin Şarkısı filmleriyle tanınan Majid Majidi'nin dram, tarih ve biyografi türündeki son filmi, Hz. Muhammed'in doğumu ve 13 yaşına kadar devam eden süreç il..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı 01:56

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı

Amerika'da Lise Öğrencisi iOS’u Hackledi, Ülkeyi Karıştırdı Amerika'nın Arizona eyaletinde yaşayan Hint kökenli Amerikalı lise öğrencisi, Apple şirketine ait işletim sistemi iOS'da bir açık bularak hackledi. Olay sonras..

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi 00:50

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi

Akdeniz'de Facia! Libya Açıklarında 239 Göçmen Can Verdi BM: Libya açıklarında batan iki gemide 239 göçmen hayatını kaybetti. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Sözcüsü Carlotta Sami, Libya açıklarında ..

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı 03:05

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı Adana merkezli İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) SGK yapılanmasını yönelik operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Ada..

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı 01:14

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava A

Amerika'da Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Başsavcı Bharara, Reza Zarrab'ın Ağabeyi Hakkında da Dava Açtı Zarrab hakkındaki iddianameyi hazırlayan New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bha..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon- 11 Kişi Gözaltında 00:54

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına ve Abilerine Operasyon-

Son Dakika! İstanbul'da Polis Okulu İmamlarına Operasyon- 11 Kişi Gözaltında Son dakika gelişmesi... FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul'da bulunan polis okullarının imam ve abilerine yönelik operasyon kapsamında ..

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi 01:47

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan 2 asker, helikopterle Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu ile birlikte yürütülen..

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner 04:57

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner

Kaç ışık söndü gözbebeğimde.. Kaç soluk kesildi.. Kaç umut asıldı.. Bilmem bahar nasıldı bu şehirde.. Tam yürek erişmişken nazlı hayale.. Hakkımda ferman düşüp.. Başımıza üşüşüp.. Derdime tuz basıldı bu şehirde.. ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.755 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

2017 Uzun Etek Modelleri 07:43

2017 Uzun Etek Modelleri

Geçmişten günümüze kadar gelen parçalardan bir tanesi uzun eteklerdir. Uzun eteklerin ayrı bir havası vardır. Özellikle yeni sezonda uzun etek modelleri çok revaçta olacaktır. Her tür kesime hitap eden modelleri ve renkl..

  • Kadınca tarafından
  • 1.679 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tesettür Abiye Elbiseler 2017 01:01

Tesettür Abiye Elbiseler 2017

Tesettür abiye modelleri 2017 modası ile tesettür abiye elbise ve tesettür abiye kıyafetler çoktan mağazalarda ve online satış sitelerinde satışa sunulmakta. Abiye Fransızca kökenli habillé kelimesinden dilimize geçmiş b..

  • Kadınca tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı 00:41

Yurt Genelinde Deaş Operasyonu_ 400 Gözaltı

Yurt genelinde terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Operasyonda yaklaşık 400 kişi gözaltına alındı. Eş zamanlı baskınlarla yakalanan şüphelilerden 60’ının Ankara’da, 46’sının Bursa’da, 30’unun Kon..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 737 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birbirinden Şık Kadın  Takı Modelleri 08:30

Birbirinden Şık Kadın Takı Modelleri

Geçmiş yıllardan beridir takı denince akla ilk gelen tatbikîde kadınlardır diyebiliriz. Hal böyle olunca da biraz da merak eklenince üstüne birbirinden güzel ve nezih takıları bir arada bulabilmekte gayet kolay olmaktadı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu 00:46

Van Persie, Tosic ve Şenol Güneş'in Cezası Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama, siyah-beyazlı futbolcu Dusko Tosic'e 4, Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie'ye 3 ve Beşiktaş Teknik Direk..

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak 04:01

Ahmet Kaya - Acılara Tutunmak

Kavuşmak özgürlükse özgürdük ikimiz de Elleri çığlık çığlık yanyana iki dünya İkimiz iki dağdan İki hırçın su gibi akıp gelmiştik Buluşmuştuk bir kavşakta Unutmuştuk ayrılığı Yok saymıştık özlemeyi Şarkımıza dalmı..

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift 03:19

Mahmut Tuncer'i Şaşırtan Çift

Kanal 7 ekranlarının sevilen eğlence programı Mahmut Tuncer Show’da bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. Ailelerinin birlikteliklerine rıza göstermediklerini söyleyerek programa başvuran Ömer Faruk ve Katibe çifti canlı y..

  • ANKA tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar 05:47

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Şarkılar

Rengahenk Türküler – Karadut 3 (2009) Albümdeki Eserler CD 1 Hacel Obası Sevcan Orhan Acem Kızı Halil Yalçıner İp Attım Sibel Asaduryan Erzurumda Çevirdiler Yolumu İlyas Ekinci Ben Bu Yıl Yarimden ayrı düşeli Seda Bing..

  • PengoTV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eypio-Yoksun Başımda 01:38

Eypio-Yoksun Başımda

Yoksun başımda yalnızım yok sırdaşımda Kimse yokmu sen dışında Koydum altında elim taşında Göz yaşımda dert başımda Gönder beni burdan ışınla Yalnızım yazın kışında sordum yok dedi senin suçunda (2X)Gitsin diyo gözün a..

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..