#Serdar ortaç yar ayrı gayrın mı var müzik dinle

Azeri - Olmaz Olmaz 05:18

Azeri - Olmaz Olmaz

Bu dağdan aşmak olmaz Narıncı başmak olmaz Bir kuru sözden ötrü (Allah) Yarlan dalaşmak olmaz Bir kuru sözden ötrü (Leylim) Yarlan dalaşmak olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz olmaz Olmaz olmaz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı 14:08

Işıl Reçber Ebru Yaşar Yazı Yazmadan Önce Demet'e Sormalıydı

Kenan Erçetingöz’ün önceki akşam Vadi İstanbul’da düzenlediği yeni yıl partisine, Özge Ulusoy, Seren Serengil, Gülben Ergen, Serdar Ortaç gibi birbirinden ünlü isimler katıldı. “Gecce.com”un kurucusu ve sahibi Kenan Erçe..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Babanın Çiftliği - Kırmızı Başlıklı Kız Ve Kurt 02:51

Ali Babanın Çiftliği - Kırmızı Başlıklı Kız Ve Kurt

Ali Babanin Ciftligi Sarkisi Sözleri: Ali babanin bir ciftligi var,Ciftliginde eşekleri var, Aii aii diye bağırır ciftliginde Ali Babanin Ali babanin bir ciftligi var,Ciftliginde kedileri var, Miyav miyav diye bağırır ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR 05:02

AYTEKİN KAYA- ÇİFT JANDARMA GELİYOR

Çift candarma geliyor da Kaymakam konağından Al candarma vur beni de O yarin sevabından (Bağlantı) Haydi yarim ninanay da Ninanay aslan yarim Haydi canım haydi malım Gel benim şeker yarim Cebi dolu paketi de Giyme yeşi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yudum - Bu Başka Türlü 04:12

Yudum - Bu Başka Türlü

Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Dış kapıda beklerim, avucum içinde yüzün vayy Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Çöktüm duvar dibine, avucum içinde yüzün vayy.. Sen gelmezsin bir türlü, dertlerim türl..

Barış Manço - Ben Bilirim 03:41

Barış Manço - Ben Bilirim

Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yumuk yumuk elleri var kömür kömü..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan 05:21

Zeynep Baskan - Gectim Evin Basindan

geçtim evin başından hem geçtim hem seslendim hepisinden ziyade yarimi göreslendim evin dibi bahçeluk kırmadum pazisini allahım boyle yazdi alnumun yazisini yar evunuz var midur dört yani duvar midur ben seni seveyir..

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım 05:06

Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım

Odalarda ışıksızım Katıksızım, viraneyim Seni sensiz duvarlara Yazan benim, divaneyim Kanım aksın ki Terk etmem seni Peşindeyim yar Ellerimsin gözlerimsin İnanmazsın yar Ben perişan günlerim dar Anlamazsın yar Bir ömü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Denizlere At 02:54

Sancak - Denizlere At

Yine beni yaktın yar.. Yine soğuk her yer bana. Bile bile günleri saydım. Umutlarım vardı bıraktım denizlere bak.. Yine beni yaktın yar.. Yine de inandım sana. Sanma ki kandırdın, sana göz yumdum bunu bil ve denizlere at..

Tuğkan - Gamzeler 04:35

Tuğkan - Gamzeler

Seni böyle görmek istemezdim yar. Saçların kar beyazı yüzün solgun. Seneler doldurmuş gamzelerini. Ama gözlerine dokunmamış yar. Yazık sana nasıl kıydılar yar. Öpülecek ellerini kimler yordu. Acılar çürütmüş hayalleri..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Beyaz Show  Demet Özdemir Ve Danla Biliç'in Takipçi Üstünlüğü 01:46

Beyaz Show Demet Özdemir Ve Danla Biliç'in Takipçi Üstünlüğü

Beyaz, 17 Kasım konuklarına Kaç takipçiniz var? diye sorunca Demet Özdemir ve Danla Biliç'in üstünlüğü herkesi şaşırttı! Demet Özdemir, Danla Biliç'in takipçi sayısına ise, ilginç bir gönderme yaptı! Beyaz Show konukla..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden 03:54

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden

Kırıldım Yüreğimden şarkı sözleri ile Bebekler gibi seni koynumda pamuklara sarmadımmı yar İlk görüşte sana Deliler gibi Tutulmadımmı yar Geceyi Gündüze çeviripte seninle Mutlu olmadımmı yar Yazımı son Bahara Gönlümüde..

Murat Belet Aşkın Fermanı 04:16

Murat Belet Aşkın Fermanı

Aşkın Fermanı Sanma Gönlüm şol kapıdan Her girende bir hüner var Gonca güller açsın diye Yüz bin Çiçek Sularlar Yâr Tut elimden hiç bırakma Onda derdin dermanı var Başkasına dönüp bakmam Onda Aşkın fermanı Var Hüzne..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık 04:00

Ferhat Göçer - Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık

Yüce dağ başında yanar bi̇r ışık Düşmüşüm derdi̇ne olmuşum aşık Ağ buğday benizlim zülfün dolaşık Dividim kalemim yazarım Öyle bir güzelin derdi var bende Oy ben de yar ben de İşte ben gidiyom sen hemen ağla Yar ağla d..

Nazlı Öksüz - Açma Zülüflerin 04:53

Nazlı Öksüz - Açma Zülüflerin

AÇMA ZÜLÜFLERİN Açma zülüflerin yar yellere karşı, Senin zülfün benim telim değil mi, Bülbül figan eder güllere karşı, O yar benim gülüm değil mi, Sallama saçların yar sende bulunsun, Azrail misali yar canım alırsın, Et..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Baskan - Aşkın beni del'eyledi (Neset Ertas) 04:34

Zeynep Baskan - Aşkın beni del'eyledi (Neset Ertas)

Aşkın beni del'eyledi Yaktı yaktı kül eyledi El aleme kul eyledi Yar beni beni beni Yar beni beni beni Yar beni beni beni Mecnun'um sahra içinde Yunus'um derya içinde Eyüb'üm yara içinde Sar beni beni beni Sar beni be..

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Ni̇lüfer - Esmer Günler 03:39

Ni̇lüfer - Esmer Günler

Albüm Adı : Esmer Günler Düzelten : İmlaDüzeltici Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Eda Baba  Esmer Günler 03:57

Eda Baba Esmer Günler

Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma yapma Sen de mi aklıma sığmıyor sen de mi Sen m..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..