#Serdar ortaç yar ayrı gayrın mı var müzik dinle

Doktorun Hayret Verici Hafızası 00:49

Doktorun Hayret Verici Hafızası

Serdar (Jean Marie) evli ve heyecanla eşinin doğum yapmasını bekleyen genç bir baba adayıdır. Doğum tehlikeli ve riskli bir hal almıştır. Serdar ikilemde kalır, ama çocuğunu tercih eder ve anneyi kaybederler. Aradan yıll..

Trabzon'da Hareketli Saatler 03:03

Trabzon'da Hareketli Saatler

Onazi'nin transferi İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham'la 4.5 milyon Euro'ya anlaşan Trabzonspor, İngiltere Futbol Federasyonu'nun onayını bekliyor. Transfer için milli takım uygunluğu ve oynadığı maç sayısı ..

  • OFSAYT tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle 02:10

Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Arnavutluk'a 3-2 mağlup oldu. Konuk ekip, maçın yaklaşık 50 dakikasını 10 kişi oynadı. Mircea Lucescu, Arnavutluk maçının kadrosunda, Romanya mücadelesine göre dört değişiklik yaptı. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tim Teaser 00:36

Tim Teaser

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Tim Fragman 02:08

Tim Fragman

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

İki İyi Çocuk Fragman 01:26

İki İyi Çocuk Fragman

İki İyi Çocuk, zihinsel yetersizlik yaşayan bir genç ile arasında özel bir bağ kuran bir polisin hikayesini anlatıyor. Ercan, zihinsel yetersizliği olan bir gençtir. Çocukken babasını trafik kazasında kaybeden Ercan, ann..

Bay Yanlış 2. Bölüm 1:53:18

Bay Yanlış 2. Bölüm

Bay Yanlış 2. Bölüm Tek Parçan(3 Temmuz Cuma)nnEzgi yaptığı hatayı telafi etmek için Serdar’la tekrar bir araya gelmek istemektedir. Cansu’dan bir buluşma daha ayarlamasını ister. Bu sefer doğru davranıp Serdar’ı etkilem..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şi..

  • Dizi TV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD 1:26:36

Ezel - Ezel 15.Bölüm | Çıkar Yol - HD

Ezel 15. Bölüm ÖzetnnSerdar ve Ali'nin takibi tehlikeli yerlere gidiyor. Ulaştıkları son noktada iyice köşeye sıkışan Ezel, karşı atağa geçer ve Serdar'ın peşine düşer. Şimdi iki adam da birbirinin geçmişini araştırıyor...

  • Dizi TV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Bahtiyar Ateş & Yaren Doğan - Gönlüme ( Rındamın ) 03:48

Bahtiyar Ateş & Yaren Doğan - Gönlüme ( Rındamın )

Söz: Ertuğrul Polat - (Anonim) Müzik: (Anonim) Düzenleme : Mustafa Arapoğlu Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Koordinatör : Bilal Menteş Müzik Yapım Şirketi Dark'n Dark Music Mail adresi : serkan@darkndark.com instagram : @d..

İbrahim Tatlıses - Bu Gece 03:50

İbrahim Tatlıses - Bu Gece

İbrahim Tatlıses - Bu Gece Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece İpek gömlek giymişem gül kokular sürmüşem Gelim koynunda yatam seni çok özlemişem Aman dokunmayın çok fe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.413 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Erkal - Adam Gibi 04:51

İbrahim Erkal - Adam Gibi

Dert bende bölük bölük gam tabur bende Yar dinsiz yar yar imansız çektiriyor bak amansız İşte böyle zamansız ah ustam ah Bildiğin gibi değil çal gönlümün pasını sil Al o yandan al bu yandan Vallah usandım bu candan..

Merve Yavuz - Başımın Belası 03:48

Merve Yavuz - Başımın Belası

Ay batıyor batıyor, tepenin gerisine Yar babanın evine duruyorsun nesine Dert oldu yüreğime gözlerinin elası Nedir senden çektiğim yar başımın belası Ah yarim güzel yarim Belalım, sevdalım Ayarımsın ayarım Sen benim o..

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri 04:49

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri

Ekin Uzunlar - Hüznün Gemileri Müzik Dinle Şarkı Sözleri Islandığum ilk yağmursun çölümde Başkasının değeri yok gözümde Mühürledum şu kalbumi senunle Vereyim son nefesumi elunde Demir atar limana hüznün gemileri Yüreğu..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Destan - Ölsem De Kurtulsam 03:54

Destan - Ölsem De Kurtulsam

Ölsem De Kurtulsam Güneşe uzan hadi yaşamana bak Beni düşünüp öyle beni de üzme Ödeyemedim telefonumu unut Benim işim hep böyle bana üzülme Aşktan büyük ne var fani dünyada Aşktan güçlü ne var Meşkten kolay ne var fani ..

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun 04:34

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun

Ayşe Dinçer Ankaraya Selam Olsun Dinle Bir yar sevdim kaşı kara Saramadım doya doya Alıp gitti seni benden Helal olsun Ankara'ya Hadi aşkın öyle olsun Gene de canın sağolsun Yar etmedi seni bana Ankara'ya helal olsun S..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi 01:17

Soylu: 'Hayvan gibi yaşamaktan öteye geçebildiniz mi

Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan Bakan Soylu teröristler için; 'Dağlarda mağara kovuklarında hayvan ..

Nazlı Öksüz - Zor İmiş Meğer 03:22

Nazlı Öksüz - Zor İmiş Meğer

Derde düştüm dermanımı ararım Derdimin dermanı yar imiş meğer Yari arar iken yardan ıradım Yardan ayrı kalmak ya dost zor imiş meğer Turab olup yare varayım dedim Ayağına yüzüm süreyim dedim O yarin sırrına ereyim..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Azeri - O Dedi Yoh Yoh 03:46

Azeri - O Dedi Yoh Yoh

GARA GÖZÜN BADAM O DEDI YOX YOX YOX YOX MENE GELSIN GADAN O DEDI YOX YOX YOX YOX DEDIM INSAF ELE DEDI GÜLE GÜLE SENDEN YAR OLMAZ MENE DÜZ DOLAN DÜZ OTUR AY KISI YAS ÖTÜB DEYESEN YETMISI BIR DENE AGZINDA YOX DIS..

  • PengoTV tarafından
  • 1.541 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türkü 04:34

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türk

Cengiz Özkan Bir ay Doğar Bir ay doğar ilk akşamdan geceden neydem neydem geceden Şavkı vurur pencereden bacadan Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uykusuz mu kaldın dünkü geceden neydem neydem geceden Uyan u..

  • PengoTV tarafından
  • 5.570 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abidin Aslantaş Canın Sağolsun 05:30

Abidin Aslantaş Canın Sağolsun

Abidin Arslantaş - Canın Sağolsun Albüm Adı : Canın Sağolsun-Yanarsa Yansın Ben seni dünyama kalpten almışım Nasılda bağlanmış nasıl yanmışım Sevmekle kalmamış sana tapmışım Olsun be güzelim canın sağolsun Elini bi..

Zeynep Bakşi Karatağ feat. Fırat Çelik - Niye Çattın Kaşlarını [ Official Music Video © 2020 Kalan ] 03:26

Zeynep Bakşi Karatağ feat. Fırat Çelik - Niye Çattın Kaşlarını [ Offic

Niye çattın kaşlarını Bilmiyom yar suçlarımı Ben ölürsem saçlarını Yolma gayrı, yolma leyli, leyli Yolma leyli, leyli, yolma leyli, leyli Yolma leyli, leyli yar Ben düştüm aşkın narına Meyletmem dünya malına Ölürsemde m..

Poyrazın Memleket Sevgisi 04:57

Poyrazın Memleket Sevgisi

Bu Ülkenin Her Santimetre Karesine Ayrı Ayrı Ayrı Aşığım.Seviyorum ,Seviyorum Ama Sizin Gibi Değil İşte ...

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü 02:20

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü

Alanya'da Sağanak Sonrası Yollar Göle Döndü A AA Antalya’nın Alanya İlçesi’nde deniz üzerinde 3 ayrı hortum oluşurken, İncekum Mahallesi’nde ise ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Alanya’nın Alanya İlçesi İnceku..

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Urfanın Etrafı Fon Müziği 04:30

Urfanın Etrafı Fon Müziği

Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar, Ciğerim Yanıyor Aney Gözlerim Ağlar, Benim Zalim Derdim Cihanı Dağlar. Gezme Ceylan Bu Dağlarda Seni Avlarlar, Anandan Babandan Yardan Ayrı Koyarlar. Urfa Dağlarında Gezer Bir Ceylan, Ya..