#Serdar ortaç yok mu müzik dinle

Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

maNga - Beni Benimle Birak 04:02

maNga - Beni Benimle Birak

Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dünyada Varını, yoğunu al, hepsini al da... Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden ç..

maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Yat turunda denize giren kadını kaplumbağa ısırdı 04:31

Yat turunda denize giren kadını kaplumbağa ısırdı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek sahilinde tekne turunda denize giren kadın, deniz kaplumbağası tarafından bacağından ısırıldı. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu ise “Hayvanların besl..

Zeynep Alasya – Bu Şehirde 03:51

Zeynep Alasya – Bu Şehirde

Hayat koparır bazen seni Oyunlar oynar dener sanki Ve sen tüm gücünle karşı koysanda Alt üst ediverir günlerini Kiralık xsarkisozleri.com aşk Zaman dinlemez dertlerini Güler arkandan sinsi sinsi Bir de sen her şeyinle ka..

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:43

Ozan Güven & Sibel Can - Padişah (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Şarkı Sözleri Üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmedi bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkmuyorum sana aşktan söz etmeye ben İnatçıyım derdim çok dostum var Hiç dermanım yok ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray - Sen Hala Sokağımda 03:05

Buray - Sen Hala Sokağımda

Buray Sen Hala Sokağımda Şarkı Sözü İçimde aşk kaldı Hüzünle yaşlandım Bana dönme ihtimaline telaşlandım Gözümde yaş kaldı Kederle dolaştım Beni sevme ihtimaline fenalaştım Biraz alacalı gece Karanlığa bürünmece Yastık..

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları 02:38

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları

İsrail’de polis Başbakan Binyamin Netanyahu’yu hakkındaki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak dün Kudüs’teki resmi konutunda sorguya aldı. Netanyahu’nun üç saat süren ifadesinde ‘iş adamlarından pahalı hediyeler aldığı..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

Bankalara kredi şikayeti 02:42

Bankalara kredi şikayeti

KANSER HASTALARINA KREDİ YOK..

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe 01:59

Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ağır darbe

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), 'Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hâle getirildi.' açıklamasında bulu..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var 02:11

CES'in Vitrininde Giyilebilir Teknoloji Var

Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronik Fuarı (Consumer Electronic Show- CES) bu yıl kapılarını 5 ile 8 Ocak arasında Las Vegas’ta açıyor. 300 bin metrekarelik sergi alanıyla rekor kıran fu..

Baba ve üç çocuğu hayatını kaybetti! 02:20

Baba ve üç çocuğu hayatını kaybetti!

BAĞ EVİNDE BİR FACİA; BİR AİLE YOK OLDU...

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun 01:35

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun

TIPKI FİLM SAHNESİ GİBİYDİ, SİLAHLI SOYGUNCU AKARYAKIT İSTASYONUNDAKİ ÇALIŞANLARA SİLAH ÇEKTİ, KASADA NE VAR NE YOK ALIP KAÇTI... ÇALIŞANLAR YAŞADIKLARI ŞOKU UZUN SÜRE ATLATAMADI..

İKİNCİ MÜNEVVER KARABULUT OLAYI MI? 04:06

İKİNCİ MÜNEVVER KARABULUT OLAYI MI?

SALLY'İ ÖLDÜRÜP CESEDİNİ YOK MU ETTİ?..

İsrail Amerika'yı Neden Vurdu - Herkesin Bunu İzlemesi Gerek 48:34

İsrail Amerika'yı Neden Vurdu - Herkesin Bunu İzlemesi Gerek

47 yıl sonra akılları kurcalayan soru açıklığa kavuştu. 8 Haziran 1967’de, İsrail’in en yakın müttefiki olan ABD'ye ait USS Liberty GTR5 gemisini kasten vurduğu gerçeği gün yüzüne çıktı. Yeni elde edilen belgeler İsrail’..

  • PengoTV tarafından
  • 1.266 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar(VOL-11) 04:47

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar(VOL-11)

İntizar - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Geçen Yıl Bu Zamanlar Şarkı Sözleri Neyleyim sen yoksan eğer Dünyanın servetini Neyleyim sen yoksan eğer Ahiretin cennetini Neyleyim sen yoksan eğer Sahilleri kırları Neyleyim sen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri 07:50

Siz Hangi Vücut Tipisiniz- - Ünlülerin Vücut Tipleri

Vücut tipine göre giyinmek, vücudumuzun kusurlu bölgelerini kapatmak ve daha güzel görünmek için çok önemli. Peki ya siz hangi vücut tipisiniz? 1. Kum Saati Vücut Tipi 2. Armut Vücut Tipi 3. Elma Vücut Tipi 4. Dikdörtge..

  • PengoTV tarafından
  • 1.535 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Olarak Bilgi Alış-Verişinde Bulundu 01:38

ABD istihbarat Kurumları Raporu_ _Emri Putin verdi, Rusya Anlaşmalı Ol

Amerika Birleşik Devletleri istihbarat kurumları Rusya’nın Amerikan seçimlerini etkilediği iddiaları üzerine hazırladığı raporun sonuçlarını açıkladı. Söz konusu raporda seçilmiş başkan Donald Trump’ın Rusya istihbarat ..

Buray-Seni Sevmiyorum artik 03:30

Buray-Seni Sevmiyorum artik

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

PAZARDA SONBAHAR RÜZGARI ESTİ 01:55

PAZARDA SONBAHAR RÜZGARI ESTİ

SEBZELERDE KISMI FİYAT ARTIŞI YAŞANDI, MEYVELERDE İSE ARTIŞ YOK...

DİLAN, TİKTOK KAVGASINDA ÖLDÜ! 02:11

DİLAN, TİKTOK KAVGASINDA ÖLDÜ!

Sarıyer'de, 4 Şubat'ta boynuna isabet eden kurşunla hayatını kaybeden 14 yaşındaki Dilan Tekel'in yok yere canından olduğu belirlendi...

Metroda 'maske' tartışması! 01:26

Metroda 'maske' tartışması!

NU HAFTA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ DAHİLİNDEKİ BAZI YASAKLAR KALKTI. MESELA AÇIK HAVADA MASKE YASAĞI YOK, AMA TOPLU TAŞIMADA DEVAM EDİYOR...BU KURALI UNUTAN GENÇ KIZ METROYA MASKESİZ BİNİNCE ORTALIK KARIŞTI, YAŞLI KADIN, MAS..

Yağ kapanın elinde kaldı! 02:36

Yağ kapanın elinde kaldı!

ZAM GELECEK ENDİŞESİ YÜZÜNDEN MARKETLERDE AYÇİÇEK YAĞ PANİĞİ DEVAM ETTİ; ŞİŞELER, TENEKELER ADETA KAPANIN ELİNDE KALDI. YAĞ YÜZÜNDEN KİMİ YERLERDE KAVGA ÇIKTI, TARIM BAKANI VAHİT KİRİŞCİ'DEN ENDİŞEYE GEREK YOK. ÜLKEMİZİ..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Güzelim Kamyoneti Hafriyat Kamyonu Niyetine Kullanmak 00:12

Güzelim Kamyoneti Hafriyat Kamyonu Niyetine Kullanmak

İnşaata yanaştırdığı yeni model kamyonetine kepçe ile kum yükleten adam sende hiç insaf yok mu dedirtecek...

  • PengoTV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Putin: 01:27

Putin: "Bu Uydurma Haberleri Ortaya Atanlar Fahişelerden Daha Kötü"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı seçilen Donald Trump hakkında “uygunsuz belgeler“in Kremlin’in elinde bulunduğu yönündeki iddialara sert tepki gösterdi. Putin, bu tür uydur..