#Serdar ortaç yok mu müzik dinle

Popover Tarifi 03:17

Popover Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı un, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı tereyağ. ********************** Beklenen haftasonu geldi çattı sonunda. Çalışan insanların haftasonu konusunda en sevdikleri ş..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır 01:23

Beze Tarifi Mereng Nasıl Yapılır

Beze nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay olan diğer adı ile mereng tarifi olan bu köpük kurabiye tarifi yumurta beyazından yapılıyor. Yumurtanın uzun süre ile çırpılması ile akışkan o..

Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Ferdi Tayfur Bende Özledim Bende 04:10

Ferdi Tayfur Bende Özledim Bende

Bende özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Ne kadar çok Aşka intizar eden Kimi çok seviliyor Kimi yoksun sevgiden Sen orada ben burada Bir şey gelmez elimizden Sen orada ben ..

Tavuk Şiş Tarifi 04:11

Tavuk Şiş Tarifi

Malzemeler: 2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yemek kaşığı sulu yoğurt/ayran, 1 tatlı kaşığı salça, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1//2 çay bardağı sı..

Un Helvası Tarifi 04:32

Un Helvası Tarifi

Malzemeler: 3/4 su bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı un, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı soğuk süt, Üzeri için tarçın. Uzun süredir ilk defa denediğim bir Tarifi aynı gün içerisinde paylaşıyorum sizlerle. Bu tarif beni ..

Ne Kadar Zekisiniz  Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu 06:14

Ne Kadar Zekisiniz Beyin Yakan 10 Zeka Sorusu

Konu: Sayılar ve Üçgenler Resimdeki üçgenlerin kenalarında ve ortalarındaki sayılar arasında bir ilişki var. Bu ilişkiyi çözüp son üçgendeki bilinmeyen sayıyı bulmak için 10 saniyelik süreniz başladı. Oyuncak Saat Görd..

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İç Pilav Tarifi 03:23

İç Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı pirinç, 1 adet soğan, 1 çay kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı çam fıstığı, 1 yemek kaşığı kuş üzümü, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1/2 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 2 avuç ince kıyı..

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi 02:19

İrmikli Pamuk Prenses Tarifi

2 su bardağı süt, 3/4 su bardağı irmik, 1 tatlı kaşığı tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, Dışını kaplamak için hindistan cevizi, çekilmiş fındık, antep fıstığı vs. Prenseslere layık Pamuk gibi bir tarif Pamuk Prenses. Daha ..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..

Pratik Domates Soyma Yöntemi 01:21

Pratik Domates Soyma Yöntemi

Kış hazırlıkları birçok evde hararetli bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Ya da kış hazırlığı hazırlıkları yapılmaya başlanıyor. Kış hazırlığının en vazgeçilmez parçası ve hatta birçok kışlık yiyeceğin de tem taşı domat..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik 02:10

Grip,Öksürük,Nezle,Soğuk Algınlığı için Bitkisel Antibiyotik

Bu aralar ortalıkta büyük bir grip salgını var maalesef eşimde bu hastalığa yakalandı bende onun için doğal bir antibiyotik yaptım :) herkese tavsiye ederim ilaçtan daha etkili üstelik doktorlar her fırsatta antibiyotik..

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler : 250g tel kadayıf 1 su bardağı ceviz 100g tereyağ Şerbeti için; 1.5 su bardağı şeker 2 su bardağı su Yarım dilim limon Ramazan geliyor, iftara ne pişirmeli, sahurda ne yemeli derken neredeyse bitirdik Rama..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi 04:13

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Yeşil Mercimek, 1 yumurta, 1 küçük baş soğan, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 silme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için s..

Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik 52:09

Paranormal Olaylar Perili Köşkte Bir Gece Geçirdik

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi 04:41

Etli, Kaşar Peynirli Musakka Tarifi,Ana Yemek Tarifi

4 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ çok az sıvıyağ ve tuz iç malzemesi için 400 – 500 gr kırmızı et yarim Çay bardağı siviyag 1 adet buyuk boy kuru soğan 1 adet kırmızı biber yarim cay kasığı kara biber y..

Tuğçe Ay Bebek Gibi Oldu - Beyazlatıcı Pirinç Maskesi 10:09

Tuğçe Ay Bebek Gibi Oldu - Beyazlatıcı Pirinç Maskesi

Herkese Meraba ???????? Video İçeriği ; * Pirinç, çok büyük bir güneş kremi olan çok zengin bir PABA, para aminobenzoik asit kaynağıdır. Dahili olarak alındığında, bu PABA vücuttaki C vitamini seviyesini artırır. *..

Jet Sosyete 13. Bölüm - Geldi Bahar Ayları 09:53

Jet Sosyete 13. Bölüm - Geldi Bahar Ayları

Bahar Jet Sosyete’yi de Çarpıyor! Safiye’nin altınlarını hediye eden Gündüz, acil para kazanmanın yollarını arıyor. Geçici olarak Gizem’in özel şoförü olarak işe başlayan Gündüz’ün Alara’ya söylediği yalanlar başını der..

Gelinim Mutfakta 85. Bölüm Özlem'in Yarışmadaki Agresifliğine Eşinden Sert Uyarı Geldi 04:04

Gelinim Mutfakta 85. Bölüm Özlem'in Yarışmadaki Agresifliğine Eşinden

Özlem, her puanlama sonrasında verdiği düşük puanlar yüzünden kaynanası Nurten Hanımla tartıştı. Bugün de aldığı düşük puan yüzünden hem sesini yükseltti, hem de ağır cümlelerle kaynanası Nurten Hanıma yüklendi. Gün sonu..

  • BETA tarafından
  • 564 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Jet Sosyete 13. Bölüm - Dudaklara Bakamıyorum 09:19

Jet Sosyete 13. Bölüm - Dudaklara Bakamıyorum

Safiye’nin altınlarını hediye eden Gündüz, acil para kazanmanın yollarını arıyor. Geçici olarak Gizem’in özel şoförü olarak işe başlayan Gündüz’ün Alara’ya söylediği yalanlar başını derde sokuyor. Safiye, Yaşar’ın kendi..

Jet Sosyete 13. Bölüm - Yokluk Zor 06:19

Jet Sosyete 13. Bölüm - Yokluk Zor

Safiye’nin altınlarını hediye eden Gündüz, acil para kazanmanın yollarını arıyor. Geçici olarak Gizem’in özel şoförü olarak işe başlayan Gündüz’ün Alara’ya söylediği yalanlar başını derde sokuyor. Safiye, Yaşar’ın kendi..