#Serdar ortaç yok mu müzik dinle

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Samida - Dudilli 05:08

Samida - Dudilli

Samida - Dudilli Dinle Enişte gel içeri Ev daracık oda yok Bir muhlama yapardım Tava delik yağ da yok Lavuz yoğuramadık Lahana vuramadık Balığa çıkamadık Taka batık ağda yok Dudilli dudilli da Dudilli dudilli da Dudil..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tüm Bakışlar Ona Yöneldi Chloe Loughnan 03:23

Tüm Bakışlar Ona Yöneldi Chloe Loughnan

Serdar Ortaç, Denizde Rüzgara Kapılan Eşini Kurtardı Son dönemlerde hastalığı ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bindiği flamingonun üzerinde rüzgara kapılan eşine yüzerek yetişip iskeleye çarpmasını önledi...

  • ANKA tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Danla Bilic Beyaz Show'a Çıkan Kız Makyajı İle Geldim 02:10

Danla Bilic Beyaz Show'a Çıkan Kız Makyajı İle Geldim

Serdar Ortaç, Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve Danla Bilic bu hafta Beyaz Show da ! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show a bu hafta; ünlü şarkıcı Se..

  • BETA tarafından
  • 662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show  Demet Özdemir Ve Danla Biliç'in Takipçi Üstünlüğü 01:46

Beyaz Show Demet Özdemir Ve Danla Biliç'in Takipçi Üstünlüğü

Beyaz, 17 Kasım konuklarına Kaç takipçiniz var? diye sorunca Demet Özdemir ve Danla Biliç'in üstünlüğü herkesi şaşırttı! Demet Özdemir, Danla Biliç'in takipçi sayısına ise, ilginç bir gönderme yaptı! Beyaz Show konukla..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Çifti Karşı Karşıya Getiren Soru 01:49

Ünlü Çifti Karşı Karşıya Getiren Soru

Yeni yılda baba olmak istediğini söyleyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'a eşi Chloe'den beklenmedik yanıt!..

  • BETA tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Yıl Rekoru Kimde 02:13

Yeni Yıl Rekoru Kimde

Yeni Yıl Rekoru Kimde ? Tarkan mı, Hadise mi, Murat Boz mu, Ebru Gündeş mi, Serdar Ortaç mı, Hande Yener Mi..

  • BETA tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Bayramda Muğla'ya Yıldız Yağacak 05:23

Bayramda Muğla'ya Yıldız Yağacak

Ünlülerden gece gündüz konser Gündüzleri beach kulüplerde konser verecek olan ünlü isimler geceleri ise eğlence mekanlarında sahne alacak. Gece gündüz Bodrum’da sahne alacak ünlü sanatçılardan bazıları aynı gün içerisin..

  • ANKA tarafından
  • 542 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman-Yaşamak 03:32

Rafet El Roman-Yaşamak

Rafet El Roman - Yaşamak dinle Yaşamak değil bizi şartlar öldürecek Hayatın yükü değil, telaş ürecek Yaşamak değil bizi bu hırs bitiriyor Bu ne arz, bu ne talep Doyumsuz kılıyor Aaaah Bilmelisin yaşamayı, sevmelisin Hay..

  • Candy tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Heijan feat. Muti - KEKE 02:39

Heijan feat. Muti - KEKE

Keke şarkı sözleri ile; Heijan; Zamanım tükeniyor her yolu deniyorum Bi sokak köşesinde birikirken umutlar Sonumu bile bile bu yolu yürüyorum belki bi çare bulur belki de vururlar Umudum yok kimse saramadı hiç yaramı B..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Meg - Derin (Official Video) 03:49

Meg - Derin (Official Video)

Meg - Derin (Official Video) Yen inadı gel gülelim Anıları yeniden süsleyelim Kazanını yok bu savaş değil Bakıyorsun hep Derin Derin ( 2 ) Odam sade karanlık Korkarım bu ölüm sanki aradığım Doymamıştı gözüm sana sayfa..

Ceza - Beatcoin [Official Music Video] 04:29

Ceza - Beatcoin [Official Music Video]

Söz : Ceza Müzik : RokaBeat Aranjör : Denizkan Boz Mix&Mastering : Buğra Kunt Yönetmen : Ali Demirel ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Şunun ağzına b..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Mutlukardeşler - Gelin & Damat 04:07

Mutlukardeşler - Gelin & Damat

Ve huzurlarinizda MutluKardesler 2013/2014 single parcamiz: GELiN&DAMAT ( Yakin zamanda ugrasta oldugumuz bu eseri Video/Klip olarakta paylasacagiz ) GELiN&DAMAT adi altinda yapmis oldugumuz bu calismamizin amaci ev..

  • PengoTV tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Hünkarın Büyük Sırrı Ortaya Çıkacak mı? 04:54

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Hünkarın Büyük Sırrı Ortaya Çıkacak mı?

Serdar'ın öğrendiği gerçek karşısında neye uğradığını şaşıran Hünkar, bu olayın ortaya çıkmaması için öyle bir şey yapıyor ki... Hayatı boyunca herkesten sakladığı bu sırrın ortaya çıkması Hünkar'ı çıldırtıyor. Evlat Kok..

  • ANKA tarafından
  • 1.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Ados - İsyan 03:33

Ados - İsyan

Ados - İsyan Dinle Bir yanlışın içindeyim zamana yenildim hep Kaybedensem kaybetmek istiyorum kendimi Dünyanın derdini sıtlandım o bile çökertemedi Dizlerimin üstüne, şu son bi' gelmedi Baharda gülemedim sonbahar ya med..

Sedef Şensoy - Kaç Kaç 02:55

Sedef Şensoy - Kaç Kaç

Kaç Kaç şarkı sözleri ile Aklımın içinde olaylar Ah kafamda bir sürü adam var Hangisi kalıcak yanımda bilemiyorum Söz verip tutmalar gereksiz Çünkü gözler çok fazla hedefsiz Kulağıma sesler geliyor ama duyamıyorum Ses e..

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video) 03:19

Tuğkan & Aspova – Ecel (Official Music Video)

Hayat böyle nasıl geçer Sanki geldi bize ecel Bayat artık hepsi Sen yok ben yok Ya var ya da yok bu kez arkama bakmadan kaçtım hep aynı terane Ya kal ya da git çünkü doldu vakit beni anlamaz oldu el alem Artı ve eksimiz..

Rashid Holiqov - Gapir-gapir 04:18

Rashid Holiqov - Gapir-gapir

Kimsesi Yok Garip Garip Muhlis Akarsu Ölse Kimin Umurunda Kimsesi Yok Garip Garip Aynı Benim Durumumda Kimsesi Yok Garip Garip Yüzünde Yaş İzleri Var Hayal Dolu Yüzleri Var Ne Karanlık Gözleri Var Kims..

Küçük Kurbağa Çocuk Şarkısı Bir Arada 17 Dakika 17:10

Küçük Kurbağa Çocuk Şarkısı Bir Arada 17 Dakika

Küçük kurbağa, küçük kurbağa, kulağın nerede ? Kulağım yok kulağım yok yüzerim derede Ku vak vak vak ku vak vak vak kuvak kuvak kuvak(x2) Küçük kurbağa, küçük kurbağa, kuyruğun nerede ? Kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim..

Küçük Kurbağa  Edis ile Feris Çocuk Şarkıları 01:28

Küçük Kurbağa Edis ile Feris Çocuk Şarkıları

Küçük kurbağa, küçük kurbağa, kulağın nerede ? Kulağım yok kulağım yok yüzerim derede Ku vak vak vak ku vak vak vak kuvak kuvak kuvak, Ku vak vak vak ku vak vak vak kuvak kuvak kuvak Küçük kurbağa, küçük kurbağa, kuyruğu..

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler 04:04

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler

Acun Ilıcalı Sayesinde Ünlü Olan İsimler TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalında yaptığı pek çok programa katılan yarışmacıları ünlü etti. Adeta kimin elinden tutsa o isim ünlü olduReyting rekorları kıran programlarından ç..

  • PengoTV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi! 01:10

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi!

Yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç ile kameraların karşısına geçti. Toprak, eşini darp ettiği iddialarına, Olur karı-koca arasında öyle şeyler şeklinde yanıt verdi. M..