#Serdar ortaç yok mu müzik dinle

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet 03:15

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet Bugün son balinayı gördüm Bedeni yağ, çamur içinde sahile vurdu Ölüme mahkum oldu O denizlerin efendisi Okyanusların hakimi, sultanı En derin sularda dahi Rahat vermedi insan, durmak bil..

  • Candy tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak 05:03

Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak

Sevgilim Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil Bütün iş bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte Mesela bir barikatta dövüşerek Mesela kuzey kutbunu keşfe g..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nilüfer  Dönsen Bile 04:34

Nilüfer Dönsen Bile

Nilüfer - Donsen Bile Donsen Bile Şarkı Sözleri Aşkından paramparça bir kalbi taşıyorum Gittiğin günden beri sanmaki yaşıyorum Seni bana sorana haberim yok diyorum Şimdi nerde kimlesin bilmek istemiyorum Dönsen bile dön..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener  Evlilik Sandalı 04:40

Hande Yener Evlilik Sandalı

Hande Yener - Evlilik Sandalı Şarkı Sözleri Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yalancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı gülüşe Bir yalancı gülüşe Yıldızları ..

Senem Demircioğlu & İklim Tamkan  Artık Her Şey Bitti 03:53

Senem Demircioğlu & İklim Tamkan Artık Her Şey Bitti

İnceldiği yerden kopsun, dediğin şeyler koptu Artık bıktım, dediklerin bıktı senden Biliyor musun, sonunda olan bize oldu Anımsa, güzel günlerden konuşurduk eskiden Artık her şey bitti, geceleri sokağa çıkma Artık her şe..

İndila  Run Run 2014 03:43

İndila Run Run 2014

Indila - Run Run Şarkı Sözleri Perşembe,bağırıyorsun Allô, allô maman bobo 'Alo, alo anneciğim,acıyor Samedi c'est cuit Cumartesi,yandı mahvoldu Rembobine la vidéo Videoyu başa al Toujours tu run run run, never stop..

Server Uraz  Akbaba Ziyafeti 04:25

Server Uraz Akbaba Ziyafeti

[Verse 1] “Hu” diyin! (-hu) Beni Biliyorsanız “hu” diyin! (-hu) Ya da “Bu kim?” anlamında “Who?” diyin! (-who?) Konuşuyor köpekler sanki Scooby Dooby Doo Cool giyin, çünkü bizi birleştiren snapback ve hoodie Dur bi' İst..

Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel vur tam on ikiden Öyle bir gel ki bir anda oynasın yer yerinden Gel sensiz anlamı sozlerisozu.com yok Ne çok özledim ne çok o tatlı telaşı bir bilsen www.sozlerisozu.com Al uçur kanatlarında, seyre çıkalım o kızıl uf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel Vur Tam On İkiden Öyle Bir Gel Ki Bir Anda Oynasın Yer Yerinden Gel Sensiz Anlamı Yok Ne Çok Özledim Ne Çok O Tatlı Telaşı Bir Bilsen Al Uçur Kanatlarında, Seyre Çıkalım O Kızıl Ufuklarda Hadi Aşk Beni Çağır Da Yanın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Belevi  Aç Kollarını 03:25

Cem Belevi Aç Kollarını

Gelsen Ne Güzel Görsen Ne Güzel Bak Yollarına Gül Serdim Güz Bitti Bize Yaz Geldi Desen Aç Kollarını Ben Geldim Yüzüne Gözüne Kaşına Sözüne Kandım Off Sağımı Solumu Evimi Yolumu Şaştım Off Yanına Yaklaşınca Ateşe Yandım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
LOLO EZHEL 02:50

LOLO EZHEL

LOLO · Ezhel Artz, what's popping my G? B B Bugy Koal koal yine koal çete Bütün dünya mahallem ghettom Everyday jeden tag hergün Kalmalısın her zaman ketum Yapar herkes boş laf (boş) Milletin ağzı değil torba bağır İste..

Buray - Kış Bahçeleri 03:11

Buray - Kış Bahçeleri

KIŞ BAHÇELERİ Yok anlamadım Farkına varmam çok zaman aldı Sanki musallat Oldum başını belaya sardım Git diyemedi Sevdi mi sevmedi mi Anlayamadım Hayatının en kıyısına En köşesine sığamadım Can veremedi Kış bahçelerinde..

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO) 02:07

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO)

Beat: Mastah William Söz: Berkcan Güven Yönetmen: Mert Akay Kamera: Umutcan Yıldırım FPV Drone: Mustafa Erkatırcı Edit & VFX: Ramazan Arslankaya Işık: Emrah Toz Spacejump sözleriyle; Ey Yes Mastah Unutamam bak (squah ..

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım 03:16

Oğuzhan Koç - Kendime Sardım

Kendime Sardım; Bana tek bir güzel şey söyle Gitmeden önce, yeter Hatalarımı görme Gün bitmeden ayrıl, dönme İstemem artık öpme öpme dudağımdan Kalan ağlar, giden gülsün de Kaldı gönülde, kocaman keder Yalanlarını bile..

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda 02:21

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz - Veda

Mert Yenihayat feat. Berk Sapmaz'ın, Mod Records etiketiyle yayınlanan Veda isimli tekli çalışması, Veda şarkı sözleri ile Sen geldin doldu defterim Öyle sustu dilim Kağıda ağladı ellerim Seni bana veren Allaha yalv..

Mesut Yegane - Yoruldum 04:23

Mesut Yegane - Yoruldum

Yoruldum şarkı sözleri ile Mən bir yazık gülecek yüzüm yox Hər gece ağlıram sessizce Mən yoruldum Bu anlamsız həyatdan Hər şeyi bıraxtım Unuttum Qaralmış (kararmış) bu dünya gözümde Eylebil (sanki) ölecem bu gece İt..

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Kılıç - Yak 03:27

Kılıç - Yak

Yak şarkı sözleri ile Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delilikti Yenilendim küllerimden Hadi yak anıları fotoğrafları Hadi yak bir kıvılcım yeter Sil delileri bir delili..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video) 03:28

Gazapizm - Perişan ft. Gaye Su Akyol (Official Video)

Atlası çöl Bi’ seyyah sırtımda kaskatı gör Girmişiz ormana baltamız kör Kalmışız öylece kalmamış yön Bö! N’olduysa korkmadı kimse Zalimi kollayan afeti örfken Bir nevi erkenden mahşeri görcek Gözleri açmayan kalmadı k..

Everblaze - Bullet Time 04:53

Everblaze - Bullet Time

Bullet Time şarkı sözleri ile Inside your eyes I'm immaterial I'm fading away before my time I thought I could never leave your side Inside your eyes I'm immaterial Would you dare to say One last goodbye? When I c..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

KARA - Yalnız Ben 04:10

KARA - Yalnız Ben

Yalnız Ben şarkı sözleri ile... Renkler düşer gökyüzünden Tükenir karanlık kalır beden Karanlığa adım atıp Yükselirken düşer gibi Yalnız ben yanacağım Yalnız ben yanacağım Artık ben yanacağım Bıraktığın yerden O’du..

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Batu x Bilal Tarhan - Interpol 03:18

Batu x Bilal Tarhan - Interpol

Interpol şarkı sözleri ile... Arıyor bak bizi İnterpol Arayıp dursun sen rahat ol Bi lal Mahallemiz antik cehennem fragmanı geçilmiyo hiç si renden Bu maçın galibi mutlak biziz aga Deği Şti rmez hiçbi şey di renmen E..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..