#Sergülüm her sözüm sen müzik dinle

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Muro - Baskın 03:52

Muro - Baskın

Söz & Müzik: Murat Ayyıldız Düzenleme: Burak Gassanov Yönetmen: Sadık Hazırcı Baskın şarkı sözleri ile Senin bana kastın var - bu gece evimize baskın var Çevremde yoğurt döksem cacık olacak bir dünya boş insan var T..

Lady GaGa  Monster 04:10

Lady GaGa Monster

Don’t call me GaGa Bana Gaga deme I’ve never seen one like that before Bunun gibi birşey daha önce hiç görmemiştim Don’t look at me like that Bana o şekilde bakma You amaze me Beni şaşırtıyorsun He ate my heart Kalbimi ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan  Petrol 03:07

Ajda Pekkan Petrol

Sen gelmeden önce her yer karanlık Dünya ıssız dünya durgundu bilmem niçin Her yerde aradım tatlı bir ışık Bir ateş bul gönlümü ısıtmak için Sen gelince sanki bir güneş doğdu Aydınlık günüm gecem artık çok güzel ha..

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Erol Evgin & Sıla  Ateşle Oynama Video Klip 04:54

Erol Evgin & Sıla Ateşle Oynama Video Klip

Ateşle Oynama Sözleri: Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin ..

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Yudum - Bu Başka Türlü 04:12

Yudum - Bu Başka Türlü

Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Dış kapıda beklerim, avucum içinde yüzün vayy Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Çöktüm duvar dibine, avucum içinde yüzün vayy.. Sen gelmezsin bir türlü, dertlerim türl..

Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

Furkan Halıcı - Nolur 02:55

Furkan Halıcı - Nolur

Furkan Halıcı - Nolur Dinle NOLUR sen gittin ben değiştim değişmez dediğim her şeyi değiştirdin şimdi bizi birleştirdin yaprak yaprak döktün beni bu ağacı kesme n'olur beni böyle koyma n'olur ben söylemem gurur yapa..

Tuğçe Kandemir - Yağmur 04:11

Tuğçe Kandemir - Yağmur

Tuğçe Kandemir - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözler Şu koca dağlar Onlarda benim hüznümden daha çok var Ağla, lütfen çok ağla Senin kalbinden büyük bir kibrin var. Sana değmez. Etmiyorum itiraf, Etmiyorum bertaraf Ama her..

Bilal Sonses - Gel Hayalim  ( Akustik ) 03:09

Bilal Sonses - Gel Hayalim ( Akustik )

Bilal Sonses - Gel Hayalim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen bana demedin mi? Mavi gözlerin gibi gidelim denizlere Sen beni sevmedin mi? Aşkımızın külleri, yakamaz mı bizi yine Sözler yalan oldu bak, geceler her gün kör ..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı 12:12

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı

Kalben - Kız Kulesi'nin Anahtarı Müzik Dinle Şarkı Sözleri ÇEK Ah, diye başladı şarkısı ömrümün. Gözleri görmüyor ki gönlümün. Düşmeye hevesli… Dünden hazır deli! Bir parça aşk için, Nereye gitmeli? Kimlere sormalı? O..

02. No.1 - Gecenin Gürültüsü (Official Video) 02:19

02. No.1 - Gecenin Gürültüsü (Official Video)

Gecenin Gürültüsü 2014 yılında yayınlanmış 14 parçadan oluşan SKBR (Sen Kötü Bir Rüyasın) albümünde yer alan şarkının video klibidir. Bu albümde No.1'e vokalleri ile Xir Gökdeniz, MRF, Rozz, Sahir ve Relon eşlik etmekte..

  • No.1 tarafından
  • 277 görüntüleme
  • 5 yıl önce
06. No.1  Ateş ve Barut 03:22

06. No.1 Ateş ve Barut

Sen Kötü Bir Rüyasın (SKBR) 2014 yılında yayınlanmış 14 parçadan oluşan No.1 solo albümüdür. Bu albümde No.1'e vokalleri ile Xir Gökdeniz, MRF, Rozz, Sahir ve Relon eşlik etmektedir. Gecenin Gürültüsü, Junkie Jumping, H..

  • No.1 tarafından
  • 128 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yalın - Günaydın 04:57

Yalın - Günaydın

Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun Yitirilenler apaçık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o y..

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak 04:54

Tuğçe Pala - Birgün Karşılaşırsak

ŞARKI SÖZLERİ Bir gün karşılaşırsak ayrıldığımız yerde Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Çevirme hiç yüzünü korkma sen gözlerimden Eller gibi davranıp görmemezlikten gelme Suç kimin günah kimin biliyorsun bunu s..

Deniz Kılıç - En Yalnız İnsan 04:42

Deniz Kılıç - En Yalnız İnsan

En Yalnız İnsan şarkı sözleri ile Git onunla beni sorma anlatma Kalsın herşey yolunda Git onunla dönme bana Hayat hayal kurmaktan ibaret Dursun zaman dursun şu an Ben zaten en yalnız insan Sen giderken ben kalansam H..

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler 03:36

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler

Yoksun şarkı sözleri ile Bir Anda Karardı Sokaklar , Göz Gözü Görmüyor Yine Zamanım Yok Artık sen gittin gideli Değişmedim Ben Bıktım Artık yalan yanlış yaşamaktan Yoksun Diye Kırıldı kalbim nerde olduğunu yoktu bilen ..

Tanıl - Pervane 04:16

Tanıl - Pervane

Şarkı Sözleri: Sen Mecnun’la Leyla’yı Asktan sandın dur seyret Bak bana sor sen sevdayı Çok yorgunsan hadi emret Ah o ne endam Offf offff pervanenim Şişt evvel Allah offf offf divanenim Ben delikanlı gönlümce Sevdim m..

Yalın - Bir Bahar Akşamı 04:00

Yalın - Bir Bahar Akşamı

Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben Son Gülü Soldurup Kalbime Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldüm Ben Bir Bahar Akşamı Sen Diye Öldüm Ben İsmini Susturup Maziye Gömdüm Ben Aşk Diye Öldüm Ben, Aşk Diye Öldü..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.279 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Şentürk - Allah Biliyor 05:12

Metin Şentürk - Allah Biliyor

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Nigar Muharrem - Galiba Remix 04:20

Nigar Muharrem - Galiba Remix

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 6.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Barışmam 03:27

İbrahim Tatlıses - Barışmam

Barışmam gözlerînle, Yalancı sözlerînle, Barışmam yüreğînle, Barışmam… Barışmam yalancısın, Yüreğîmde sancısın, Artık sen yabancısın, Barışmam… Barışmam ağlasan da, Yüreğîmî dağlasan da, Mesajlar yollasan da, Barışmam… B..

Barış Sevgen - Hissettin mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin hiçbir anlamı yok mu hani sana verdiğim kalbimin aylar ve seneler oldu hala sen bana dönmedin ben seni kalbime gömmedim sen oldu Güll..

Barış Sevgen - Hissettin Mi 03:42

Barış Sevgen - Hissettin Mi

Hissettin mi? şarkı sözleri ile; Eskiden böyle değildin Ne oldu şimdi gerildin Hiçbir anlamı yok mu Hani sana verdiğim kalbimin Aylar ve seneler oldu Hala sen bana dönmedin Ben seni kalbime gömmedim Sen oldu Güll..

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş 05:18

Ceyhun Bilgiç - Seni Alanlar Olmuş

Seni Alanlar Olmuş şarkı sözleri ile Aşk, Dudaklarından yitip gitmiş, Ey sevdam sen kendinden eksilmişsin Katran tadı dudaklar, Dudaklarına değmiş, O zümrütlerine göz diye bakanlar olmuş. And içmiştik, iki mevsim ö..

Yirmi7 - Saklambaç Assets 03:38

Yirmi7 - Saklambaç Assets

Saklambaç şarkı sözleri ile Gözlerinde kayboldum Buldum kendimi deli doluyum Âşık olmuş olabilirim Seni ilk gördüğümden beri Doğru mu yanlış mı söyle Hatalarım olduysa affeyle Bir gün geçer içindeki öfke Barışır s..

Sinan Özen - Talih Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2 04:19

Sinan Özen - Talih Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2

TALİH Neredesin ey talih Görülmedin bir türlü Çok yalvardım ağladım Güldürmedin bir türlü Bekledim hep ümitle Bekledim hep hasretle Elimden biran bile Sen tutmadın bir türlü Halim yok yorgun musun Küs müsün kırg..