#Sergülüm her sözüm sen müzik dinle

Gökçe - Aksiyondayım 03:14

Gökçe - Aksiyondayım

Aksiyondayım şarkı sözleri ile Kendi kendine, gelin güvey olmuş Bak bi de kendini beğeniyormuş. Ona buna bakarak, taklit yaparak Tarih yazacağını sanıyormuş. Yerin altında uçabildiğin gibi, Keşke gerçekte uçsaydın O ..

Baran Sertkaya - Kanmam 03:25

Baran Sertkaya - Kanmam

Kanmam şarkı sözleri ile... Kaldı mı senden benden daha geriye bir şeyler? Aldı mı aklını başından verdiğin sözler? Sardım hep en başa, senden medet umduğum günler. Farkın ne her defasında yine yalan hisler. Seni..

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun 03:21

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun

Ederin Olsun şarkı sözleri ile... Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа b..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9) 05:03

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi(VOL-9)

Hakan Altun - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim bilir ne duygulardasın Belki de en güzel uykulardasın Şimdi sen kim bilir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Kırdar  Üstüme - Basıp Geçme Yar 04:18

Gökhan Kırdar Üstüme - Basıp Geçme Yar

Bıraksan da elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur derim ya, Yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğine Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin s..

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017 43:08

En Çok Dinlenen 10 Hit Türkçe Slow Şarkılar-2017

2017 yılında sosyal paltformda en çok dinlenen en hit slow şarkıları sizler için derledik. -Musafa Ceceli&İrem Derici-Kıymetlim -Harun Kolçak-Gökhan Türkmen-Yanımda Kal -Demet Akalın-Hayalet -Ebru Gündeş&mUrat Boz-Gün Ağ..

  • ANKA tarafından
  • 10.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aynur Aydın - Anlatma Bana 04:50

Aynur Aydın - Anlatma Bana

Bugün yanımda sen olmalısın Nasılsın diye sen sormalısın Gördüğüm en kötü rüyayıbile Bir tanem sen hayra yormalısın Anlatma bana benden sonrasını Ben yaşanmamış saydım senden sonrasını Sensizken senle yaşadım yılları Anl..

Gönül Turgut  Aşkı Sende Buldum  03:31

Gönül Turgut Aşkı Sende Buldum

Sen yoksun artık dünyam karanlık Sen yoksun artık kahrolsun ayrılık Şimdi öyle zor sensiz yaşamak Şimdi öyle zor teselli aramak Aşkı sende buldum sevdim unutuldum Ben seninle çok mesuttum Yaşamak bir ölüm sen olm..

Şahin  Ağla Yürekli Çocuk 05:16

Şahin Ağla Yürekli Çocuk

Yok hic kimsem yok biliyordun Biliyordun sen son umudumdun Hic birakamam gitmem diyende sen En zor günde birakip gindende sen Simdi bir kenarda hickira hickira Agliyorum cicegim sana degil bana Simdi bir kenarda h..

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle 1:30:40

Sekarat Son Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Genç bir ressam olan Seda’nın hayatı, ardarda yaşadığı travmatik olaylar ile sarsılır. Ruh hali gitgide bozulur. Bu esnada öteki aleme yönelir, karanlık güçlerin etkisi altına girer. Kendi iradesi dışında bağlan..

Ferdi Tayfur  Sitem 05:26

Ferdi Tayfur Sitem

seninle bir yuvamiz olsun isterdim omrum kollarinda gecsin isterdim senden baskasini nasil severdim sen beni bir turlu anlamiyorsun ben seni sevdim diye sitem mi ediyorsun ben seni sevdim diye benden kaciyorsun so..

Erkin Koray - Sevince 05:02

Erkin Koray - Sevince

sevince sevince sevince durma durma koş ardından zaman yoktur git aşkı iste ondan sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan aşık oldum galiba yavaştan oo ..

  • Aliokan tarafından
  • 1.681 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Hotel Room Service 04:28

Pitbull - Hotel Room Service

Sanatçı: Pitbull Albüm: Pitbull Starring in Rebelution Pitbull – Hotel Room Service Çevirisi I want everybody to stop what they’re doing. Now if you know you’re with somebody you’re gonna take the hotel room tonight,..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi 05:22

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi

Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim Hiç olmazsa evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fark etmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben san..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Gökhan Özen - Budala 04:10

Gökhan Özen - Budala

koşa koşa ardından bittim halim ortada Seni delice Seven kalbim hurda Unutalım olanları baksın herkes kendi yoluna adımı değiştirdim Senden Sonra budala budala boş lafla rüzgarla çıkılmaz bu yola Sen düz git ben zaten o ..

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana 04:48

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana

Dur Yalan Söyleme Bana Aşığım Sana. Deli yağmurla ıslandım sana. Dök içimi kendinden bana. Ellerindi ellerin ısıttığı yüreğimi, Ne olur dur, Dur yalan söyleme asığım sana. Yollardı beni ayıran, hasretindi beni yaralayan..

  • Cowboy tarafından
  • 1.455 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Grup Hepsi - Yeter (Official Video) 03:06

Grup Hepsi - Yeter (Official Video)

Herkes hayrandı o gülüşüne Bende bir başka Kuşlar uçardı sıcak iklimlere Vurdum tek taşla Bu güzel masallarla Kimleri kandırdın sen Beni çocuk mu sandın? Yeter seni çok sevdim Yeter çok çalıştım Yeter artık k..

Ziynet Sali - Çeyrek Gönül 03:55

Ziynet Sali - Çeyrek Gönül

Mutsuzluğumu al götür Ben başedemedim hayat Kendimi ele verdim Sen söyle az mı çektim Yetmedi kesmedi mi Bu kader, kedere hazır ve nazır Hilafsızdır, ortaksızdır Ah be gönül çeyrek gönül Ah yarıma razı gönül Zaman kırsın..

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video) 04:41

Özgün - Şimdi Burada Olsan (Official Video)

Şarkı Sözleri: Kaç Ay Oldu Ne Haber Var Ne De Selam Yani O Kadar Mı El Olduk Nasıl Savrulduk Böyle Gelişin Gibi Gidişin De Görkemli Oldu Yani Gözde Sel Olduk İşte Öyle Gel Sen Unut Hadi Öyle Bir Gücün Varsa Keşke Herşey ..

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner 04:57

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner

Kaç ışık söndü gözbebeğimde.. Kaç soluk kesildi.. Kaç umut asıldı.. Bilmem bahar nasıldı bu şehirde.. Tam yürek erişmişken nazlı hayale.. Hakkımda ferman düşüp.. Başımıza üşüşüp.. Derdime tuz basıldı bu şehirde.. ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

One Minute - İsmail YK (Official Video) 04:21

One Minute - İsmail YK (Official Video)

Hey, baby one minute bekle beni ya Sen istersin de gelmem mi bilirsin ya Benim aşkım bana tatlı yapmış aman Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur Seviyorum deli gibi geriye bakmam sensiz olamam Hayatımın anlamı gücüm ..

Neşesini Kaybetmemiş İhtiyar Delikanlılar (Sorma Arkadaş) 03:06

Neşesini Kaybetmemiş İhtiyar Delikanlılar (Sorma Arkadaş)

2 dayımız güzel düet yapmış, bu mutluluk ve eğlence hepimize gelsin izliyoruz. Bu Günler Halimi Sorma Arkadaş Yüreğim Yaralı Gözlerimde Yaş Günlerdir Uykuya Hasret Gözlerim Bu Sevda Ömrümü Yer Yavaş Yavaş Sen Hancı Ben Y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nesrin &Hüseyin Kağit - Amma Batar Amma Çıkar 04:39

Nesrin &Hüseyin Kağit - Amma Batar Amma Çıkar

çıkmışım yar ben bir yola-amma batar amma çıkar tutunmuşum çürük sala-amma batar amma çıkar karıştırma yanmış közü-yokuşa çevirme düzü duymadın mı sen bu sözü-amma batar amma çıkar oyna artık son kumarı-zaten edemedi..