#Sergülüm her sözüm sen müzik dinle

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme 03:38

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme Dinle Grubun; İnstagram : yagmurdansnra SUSUP GİTME Uzun bir yolculuk hayat bi ton anı ve acı hayatlar Uzun bi uyku çektim dün akşam rüyama sen girmesen olmaz Aç beyinler ve onlara hükmed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

Gamze Ökten  - Anlamıyosun ( Remix ) 04:06

Gamze Ökten - Anlamıyosun ( Remix )

Gamze Ökten - Anlamıyosun ( Remix ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kim anlar halimi Sen de anlamazsan halim yaş Kim özlerki beni Sen özlemezsen ben derdimden ayyaş Geçmesin zaman Olmasın sabah Doğmasın güneş Dönmesin Dünya..

Göksel - Hiç Yok 04:10

Göksel - Hiç Yok

Göksel - Hiç Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Muhteşemdi gözümden düşüşün Son masum parçamı çaldın gördüm Ağlıyordum kahkahalarla güldüm Aslında ben bunu biliyordum Acı da yok gözyaşı da Kaybedecek bi’ şey kalmadıysa Al..

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor 04:06

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seveni alıyor da Kalbimi acıtıyor Dünya Bu nasıl bir rüya Ciğeri yakıyor Günümü güneşimi Geceye zifir yapan Dünya Gideni geri yolla Yarayı sarı..

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim 02:30

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Beni sen nasıl terkettin Bırakıp gittin Çok ayıp ettin eyvallah Şimdi halsizliğin tutsun Motorun bozulsun Domuz gribi ol inşallah. Beni bırakıp giden kimdi? Sen ..

Rauf - Hevesim Kaçtı 03:03

Rauf - Hevesim Kaçtı

Rauf - Hevesim Kaçtı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gezdim gezdim durdum, Seninle beraber yoruldum, Ama bir şeyler hep eksik gidiyor, Beni sanki sen hiç anlamıyorsun. Sordum sordum buldum, İhanetin adını sen koydum, Yeni..

Fikri Karayel - Bir Şey Var 04:06

Fikri Karayel - Bir Şey Var

Fikri Karayel - Bir Şey Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri İnsan kendinden kaçabilir mi? İçinden geçene karşı koyabilir mi? Açtım kapılarımı sonuna kadar, durdum Rüzgara karşı, senin için sana doğru Bu ne kadar yanlış, ya..

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor 03:51

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor

Soner Sarıkabadayı - Tarifi Zor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alınırım seni tam üzerime alınırım Darılırsam anca kendime darılırım Dayanamam diye bir şey yok dayanırım Gerekiyorsa yalancının birine sarılırım Git hadi sen..

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma (Akustik) 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma (Akustik)

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimd..

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) 04:21

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik)

Ezo - Kalbine Sürgün (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben s..

Sıla & Murat Boz - Ben Özledim 05:07

Sıla & Murat Boz - Ben Özledim

Sıla & Murat Boz - Ben Özledim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dışarıdan gördüğün gibi değil Bir kez olsun buradan bakmadın Üzüldüm zannediyorsan şunu bil Canım yandı geçti çok yakmadın Yaz gelir içimi sarar aynı telaşl..

Sancak - Bırak ( Klip ) 04:16

Sancak - Bırak ( Klip )

Sancak - Bırak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne kadar diye sorulur mu? Yanımda değilsin o zaman kim var ..

Sancak - Korkma Söyle 03:51

Sancak - Korkma Söyle

Sancak - Korkma Söyle Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kadar uzak kaldık seninle? Ne kadar böyle habersiz? 'O benim!' dediğimiz günlerden bi haber Ne hallere gelmişiz... Ben hala kopamıyorum senden ya da ters giden bir şey..

Ferman Toprak - Alayına Gider 04:41

Ferman Toprak - Alayına Gider

Ferman Toprak - Alayına Gider Müzik Dinle Şarkı Sözleri Alayına arıza bundan sonra Sana göre bir şey yok Aleme isyan bundan sonra Bize göre bir şey yok Gönül derdini abarttı Boş bulundu seni sevdi Dikenleri gön..

Seda Atçı - Olay Olacak 03:13

Seda Atçı - Olay Olacak

Seda Atçı - Olay Olacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yok çok acı çektim, kalbimi verdim Boynumu eğdim görmedin ki sen Sana zor geldim, bana hep güçlendin Vakit tamam akıllandım ben Kalemi kırdım dönüşü yok Sustu kal..

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki 03:43

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki

Tanju Güneş - Bilemezsin Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Düştüğüm, savrulduğum Yanıp yanıp durduğum doğrudur. Üzülme diyorsun, acılar geçer gün gelir E canım sen öyle diyorsan öyledir. İçtiğim büyük bir aşk Yanımda sen ..

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam 05:44

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam

Yasin Aydın - Kim o Sakallı Adam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seni Üzen Beni Bile Bana Düşman Bilirdim Senin Ruhun Duymadı Kaç Kere Ayna Kırdım Güneş Doğmak Bilmez Artık Diken Olur Yastığım Güya Ben Olacaktım Ayağına Ba..

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler

Petek Dinçöz Ft. Resul Dindar - Teşekkürler Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyor..

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork 03:30

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork

Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem - Allah'tan Kork Müzik Dinle Şarkı Sözleri Allah’tan Kork Görür görmez olan oldu. Ay tutuldu, kalp tutuldu. Bir saat durdu yüzyıllık. Ben o gün bugün leylayım. Ben kendimi kurban verdim..

Yudum - Esmesun Ayruluk 04:57

Yudum - Esmesun Ayruluk

Yudum - Esmesun Ayruluk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Buraların çimenida yeşermiyorki sensuz Ne tütünü nede çayı içilmeyiki sensuz Sesun gelir..

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna 06:05

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna

Rakı Plaki - Bir Aşk Uğruna Dinle BİR AŞK UĞRUNA Şehir kör olmuş, ağzı yanık Tozu yakmış tenini, kalbi kırık Kalmamış mecali fırtınayla dans etmeye Sana değil bu sözler kendi hikayeme Gel otur dinle ateşin önünde Bir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Marc Anthony - I Need You 04:08

Marc Anthony - I Need You

Marc Anthony - I Need You Marc Anthony - Sana İhtiyacım Var From the day that I met you girl I knew that your love would be Everything that I ever wanted in my life From the moment you spoke my name I new everything ..

  • Candy tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video) 04:39

Hengame - Yok ki Bir Çaresi (Official Video)

Hengame'nin, Fono Müzik etiketiyle yayımlanan Yok ki Bir Çaresi isimli şarkısı, video klibiyle Pengotv kanalında! Söz - Müzik: Burak Özkeskin Yönetmen: Mustafa Özen Grup Üyeleri Gitar, Vokal: Burak Özkeskin Bas Gita..

  • PengoTV tarafından
  • 488 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Seni Seveli 03:36

Cengiz Kurtoğlu - Seni Seveli

Benimle ağlıyor bomboş kadehler, Her akşam sarhoşum seni seveli Temeli yıkılmış gönül yuvamın, Virane olmuşum seni seveli Mutluluk yolunu sensiz kapattım, Her gece aşkını düşünüp yattım Ömrümü hasretin içne kattım..

Mümin Sarıkaya - Annem 04:26

Mümin Sarıkaya - Annem

En derin yaralar açmış göğsünde Her yanım kanıyor değsem elimle Sarsam geçer mi? Sarsam geçer mi? Sarsam geçer mi Annem? Yorulmuş bedenin, yüzünde izleri Dinmiyor ağrılar, susmuyor gözlerin Silsem diner mi? Silsem diner..

Muhabbet - Aklımdan Geçenler 04:58

Muhabbet - Aklımdan Geçenler

Yarama tuz basmana gerek kalmadı Zaten kanamakta İçimdeki harabeyi toplayamadım Her şey yarım kalmış Eziliyorum bu ağırlığın altında Hayat beni bırakmış Buna can nasıl dayanır söyle Buna canım nasıl dayanır söyle Keşke..

Baha - Lafını Bile Etmiyorum 03:39

Baha - Lafını Bile Etmiyorum

Lafını Bile Etmiyorum Lafını Bile Etmiyorum şarkı sözleri Her şeyin adabı var Gitsen bile neye yarar Kader isterse yazar Sonrası da bizi aşar Gönülde ne var ne yok hepsini verdim de doymadın Ezbere gittin her yolu b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim 05:46

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim

Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere düştüysem Bırakıp da gitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere..