#Sergülüm her sözüm sen müzik dinle

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek 03:16

Sinan Akcil & Burcu Günes - Seni Bir Tek

Senin bana gülüşün,benim o an ölüşüm sözlere sığmaz Bu da benim görüşüm, senin gibi birisi bir daha çıkmaz Senden bana gelen o, rüzgarla süzülüşüm esmeye doymaz, Yalnız seninle oluyor benim aşka dönüşüm, kimseye kalmaz ..

Hadise - Deli Oğlan 04:06

Hadise - Deli Oğlan

Ne tarafa dönersem döneyim Yüzünü görüyorum hep Her yerde sen Sırrını bilemediğim bir çekim var Beni kıskıvrak ele geçiren Düşünsem nolur düşünmesem Beni çılgına çeviren neydi Dirensem nolur direnmesem Ten eşini ..

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze, Bu zamanlar fazla gezenlere vize..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın 03:55

Mustafa Ceceli - İyi ki Hayatımdasın

Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim Senin adınla uyandım bu sabah Varlığına teşekkür ederim İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl özlemiştim bir bilsen Yokluğun anlamsız bu dünya vefasız Ruhuma hapsett..

Mustafa Ceceli - Ayşe 04:07

Mustafa Ceceli - Ayşe

Ne söylersen söyle konu Her ne olursa olsun Haklısın, Sen haklısın Pardon nerde kalmıştık Neyse boşver Ne kadar da tatlısın Çok tatlısın Yıldız yağmurları gibi Yağıverdin mahallenin üstüne Pırıl pırıl yüzün Hüzün eşlik..

Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle 1:25:38

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle

Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
A Ha  Take On Me 1985 03:40

A Ha Take On Me 1985

We're talking away Sürekli konuşuyoruz I don't know what Ne konuşuyoruz bilmiyorum I'm to say I'll say it anyway Söylemem gerek bir şekilde söyleyeceğim Today's another day to find you Bugün,çekindiğini anlamak iç..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

Büyü Sonucu Ölen Osmanlı Padişahı ve Saray Büyücüleri ! 10:05

Büyü Sonucu Ölen Osmanlı Padişahı ve Saray Büyücüleri !

Tarihin her döneminde olduğu gibi Osmanlı zamanında bir çok büyü vakası yaşanmıştır. Hatta sarayın içinde dahi yaşanan bu vakalar , dönemin saray katipleri , doktorları ve hocaları tarafından tutulan kayıtlarla günümüze ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı 02:39

Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı

Miskin Miskin Oturma Şarkısı. Sözleri ve Videosu Küçük Kurbağa Miskin Miskin Oturma Şarkı Sözleri Şu dünyanın derdi bitmez Çekmeye ömrümüz yetmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş para etmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş p..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  Dualarım Yoluna 04:09

Harun Kolçak Dualarım Yoluna

Rüzgara sor beni Haber var mı Yardan diye Yağmura Bak da gör Şu hasretim Neden diye Ayrılık Yara gibi bana Yollarım Kapandı sana Yine bir ümit var Sen geri döneceksin Her gece özlemin deli Eder Beni böyle ..

Esengül  Taht Kurmuşsun Kalbime 03:46

Esengül Taht Kurmuşsun Kalbime

BIRAKAMAM SENİ BEN YANIMDAN GİDEMEZSİN SEVİYORSAN BENİMLE OTURUP İÇECEKSİN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN İÇİMDESİN TAHT KURMUŞSUN KALBİME EN GÜZEL YERİNDESİN HER AN SENİ CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM AŞKINLA SARHOŞUM BE..

Gökhan Güney  Gücenme Tanrım 05:10

Gökhan Güney Gücenme Tanrım

Gücenme tanrım, Sen bu kuluna, Gücenme tanrım, Bu isyanıma, Gücenme tanrım, Bir kulun bu kadar zalim olamaz Taştan mı yarattın sen onu tanrım Yaşamak ızdırap çile çekmekse Ben kulun değilim gücenme tanrım Yüre..

Selami Şahin  Alışmak Sevmekten Daha Zor 04:56

Selami Şahin Alışmak Sevmekten Daha Zor

Alıştım sana birtanem Alıştım hergün görmeye Bir nefes gibi muhtacım Sevilmeye sevmeye Her sabah uyandığımda Seni bulurdum yanımda Yokluğun bir zehir gibi Dolaşıyor kanımda Alışmak sevmekten daha zor geliyor Alı..

Banker Bilo İlyas Salman Film İzle 1:18:34

Banker Bilo İlyas Salman Film İzle

Banker Bilo - 1980 Banker Bilo, 1980 yılında Ertem Eğilmez tarafından çekilen İlyas Salman ve Şener Şen'in başrollerinde olduğu Türk filmidir. Maho (Şener Şen), Köylüsü Bilo'yu (İlyas Salman) ve yöreden birçok kişiyi Alm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video) 02:45

Murda & Ezhel - Made In Turkey (Official Video)

Music Produced by: Ramiks & Roselilah Mixed by: Chopz Mastering Engineer: Chopz Vocals: Murda / Ezhel Video Director: Neldrick Martis Co-director: Nidal Lakrouz Producer: Daisy Hardenbol & 5ive Brothers Co-Producer: Rob..

Kutup  Aşkın Kızı 04:38

Kutup Aşkın Kızı

Aşkın Kızı yok Aşkin kızı senleyim Artık senin ellerinde Aşkının en hapsindeyim Yaşamak yok affetmek yok Aşkın kızı nerdesin Aşkin kızı nerdesin Ben burdayım sen kimlesin Aşkın kız senleyim Sen ordasın başka tendesin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rohat  - Arama 04:10

Rohat - Arama

saat kaç kaç mevsim oldu Sen gideli buralardan Şehir sustu, Sen gittin, Ben sustum, Yangın oldum. Yandım, yandım Sana, bana, aşkına inandım. Nasıl inandım? İnandım Nasıl kıydın bana? Aşkıma? Bir daha arama! Sorma beni bi..

Suat Metin -  Figüran 03:53

Suat Metin - Figüran

Seni öyle sevdim ki Şarkılar yazmadım mı Senin için dağ delip Denizler aşmadım mı Bizim hikayemizde kahraman olmak varken Başka başka filmlerde figüran mı olsun sen Benim gönlümde Sultan, başımın tacı iken Başkasının g..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elvan Günaydın - Niye 04:39

Elvan Günaydın - Niye

Bakarken gözlerine korkuyorum Sözlerin acıtır canımı Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Sen benim korkularım Sen benim hatalarım Gözümden akan yağmurların seb..

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü 04:01

Adem Gümüşkaya - Şansımız Döndü

Şimdi mutluyuz şansımız döndü Yarını kaldı tatlı bir öykü Kim bilir dillerden düşmez bu şarkı Akşamdan sabaha söylenir artık Ayırmasın tanrım tüm sevenleri Bu ıslak kirpikler kurusun artık Unutalım gitsin kötü günleri Se..