#Sergülüm her sözüm sen müzik dinle

Babutsa - Tabi Güzelim 03:44

Babutsa - Tabi Güzelim

Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Sancak - Bırak 04:16

Sancak - Bırak

Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz & Müzik: #Sancak Düzenleme: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Emre Kıral Kanasın içim gibi kanatların da Sana dokunduğum gibi yaram da dokunur mu? Ölürüm inan şu an kollarında Seven insana ne ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Can Çakır - Uçurumdayım 04:26

Can Çakır - Uçurumdayım

Can Çakır - Uçurumdayım Dinle sözler Sevebilmek mi daha zor Vazgeçebilmek mi? Bırakma dersin bu hayatı. Romantik filmler çok saçma gelirler Çünkü sonunu hep iyi bitirirler Aslında aşk ölümüne sevip, Vazgeçmek yerine öl..

Doğan - Sar Beni 03:04

Doğan - Sar Beni

Doğan - Sar Beni Dinle sözler Sıradan bir gün sahilde, el ele tutuşmuş iki deli Şimdi ayrı yerlerde ikisinin de farklı yerleri. Kimileri ilerlemek ister, kimileri dönmek ister geri Sen gibi hiç kimse, anlatamaz bana uy..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Enes - Olmadı 03:48

Ezgi Enes - Olmadı

Ezgi Enes - Olmadı Dinle Gökhan Türkmen - Olmadı (Akor / Kapo4) Am Bu dünyada yerim yok ki Em Dm Am Göç etmeden öldüm anlamadım Am ..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video) 03:05

Hande Yener - Carpe Diem (Anı Yaşa) - (Official Video)

CARPE DIEM (ANI YAŞA) Biliyor Biliyor biliyor O beni iyi biliyor Kararım Galiba bu sefer Sahiden bitiyor Sıkı sıkı tutamadı elimi Sürekli yere düşüyor Aramızı bulamadık İnsan yanında Yalnız geziyor Bir dakika ..

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video) 02:30

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe - Hasbelkader (Official Video)

Bilal Sonses & Yıldız Tilbe’nin “Hasbelkader” teklisi Wovie etiketiyle yayında! Söz, Müzik: Bilal Sonses Düzenleme: Denizkan Boz Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Styling: Gizem Aslanyürek Kurgu & Co..

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover) 04:07

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover)

Söz-Müzik: Sezen Aksu Keyboard - Asil Gök Bas Gitar - Görkem Öker Elektro Gitar - Ekrem Yıldırım Akustik Gitar - Gökhan Demirdağ Klarnet - Feyzi Günüç Davul - Merih Basancı Kayıt - Aykut Gökçek Video - Can İpek Şu Sani..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..

Seda Toker - Yıkık Dökük 03:44

Seda Toker - Yıkık Dökük

Söz & Müzik: Seda Toker Düzenleme: Berk Kirtiş Yaylı: İstanbul Strings Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Seda Toker Prodüktör: Tolga Aykut Yıkık Dökük şarkı sözleri ile Bana geri dönme verme sahte sevgin..

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne 02:45

Duygu Aycan feat. Rıza Pera - Dön Önüne

Dön Önüne şarkı sözleri ile Tırnaklarla kazıyıp yürüdüm hedefe Her adımım oldu boş adama çetele Yapamıyosun bu yüzden vurur çenene Taklit etmeyi bırak dön hemen önüne Dön hemen özüne Dön hemen önüne Dön hemen özüne D..

Ersan Er - Kurtuldum (Remix) 04:04

Ersan Er - Kurtuldum (Remix)

Seninle Kopardık Bütün Bağları Her Şey Bitti Artık Bil Bundan Sonra Kırıldı Gönlümün Umut Dalları Kendine Bir Sevgi Bul Bundan Sonra Geçmişi Bir Düşün Yalnız Kalırsan Maziyi Hatırla Zaman Bulursan Neyleyim Sevgilim Pişma..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik ) 03:04

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yokluğunda (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaybet bu öfkeni İçinde sakladığın Terk et o derdini Benden almadığın Sabret sonu aynı değil Söylüyorum Dinle, rüyaların her gün aynı Olmayacak Şimdi vaz..

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki 03:35

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki

söz: güzin gürman, müzik: bülent şençalar - - - - - öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam / unutsam bugünleri, yarınları unutsam / öyle sarhopş olsam ki bir daha ayılmasam / her şey bir rüya olsa, unutarak uyansam / /..

DJ AKMAN - seninle ilk defa 04:14

DJ AKMAN - seninle ilk defa

Hani vardi ya seninle ilk defa Ilk defa vardi ya o ani hiç unuturmuyum? Ben hiç unuturmuyum he seninle ilk defa kalbim varya kalbim Ref: Seninle ilk defa ölüyorum sana seni seviyorum seninle yasamak istiyoru..

Rafet El Roman - Kurşun 02:49

Rafet El Roman - Kurşun

Aşk, bir kalbin içinde ağlıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin, bıraktın aşk Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin Unutmalı artık; b..

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor 10:29

Seren Serengil Hande'nin Pisikoloğa Gitmesi Gerekiyor

Seren Serengil, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Son günlerde Hande Yener’le yaşadığı polemiklerle anılan Serengil, ekip arkadaşlarıyla yemek yemek için geldiği Cihangir’de, mekana girmeden önce çarpıcı açıklamalar..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aqua Barbie Girl 03:21

Aqua Barbie Girl

- hi barbie! merhaba barbie - hi ken! merhaba ken - you wanna go for a ride? gezintiye çıkmak ister misin? - sure, ken! tabi ken - jump in! atla - ha ha ha ha! I'm a barbie girl in the barbie world barbie dü..

AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ] 07:51

AHMET ARSLAN - CANIN SAGOLSUN [BoRMüZiKᴴᴰ]

--------------------B O R M Ü Z İ K & P R O D U K S İ Y O N ----------------------------- Facebook : https://www.facebook.com/BORSTUDYO/ İnstagram : https://www.instagram.com/bormuzikproduksiyon Twitter : https://twitter..

  • TEK KANAL tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Lahburger 07:36

Barış Manço - Lahburger

Evvel zaman içinde kalbur saman içinde Kaf dağının ardında uzak bir ülkede Kozu paylaşmak için iki düşman kabile Seçtiler iki civan sürdüler beni dare Biri aslan yürekli miyav kartal misali Biri ürkek bakışlı anka kuşu s..

Aynur Aydın  -  Gel Güzelim 03:33

Aynur Aydın - Gel Güzelim

Aynur Aydın Gel Güzelim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sorma, ağlıyorsam Her şey bitti Sorma, yetti bu aşk bana Ağla, sen de ağla Ben de bitti aşk affetmez, Ceza sırayla Sevmek suç yandın mı yandın Gitmek yok kaldın mı kald..

Fettah Can - Boş Bardak 03:45

Fettah Can - Boş Bardak

Fettah Can - Boş Bardak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün seninle konuşmak değil niyetim Galiba artık yapamıyorum Sürsün isterdim kendimi kandırarak Yalanla yüz göz olamıyorum Her insan bazen şaşar Kendi sınırların..

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim 04:55

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen uyurken Hasretin dökülür gecelerden sokaklara Gelir yüreğime çöker Her gün başka bir pencerede Sensizliğim yollarına bakar Ve boynunu ..

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) 04:29

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik)

Tuğçe Kandemir - Bir Telefon (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Telefonun başında çaresiz bekliyorum Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum Yüreğim diyor ki boşuna bekleme Aramaz gururundan seni çok sevse de Her şeye ..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..