#Sergülüm her sözüm sen müzik dinle

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves 05:17

Ceylan Ertem & Mabel Matiz - Kör Heves

Bak Soğuyor Hece min Altındaki Bu Dil Ve Hiçbir Kere Çıkılmamış Gibi Düştü Bu Yol Elimde Kan, Kanımda Senden Bin Zehir Ne Var Ne Yok Yutuldu Bu Taşlar Kefil Kırıldı Cam Dağıldık Dört Bir Yana Kendimi Kopardım Gördüm Bu A..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan  Çû Çem Kürtçe 04:04

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan Çû Çem Kürtçe

LaWje: We started to do an exploration on music in the central Hakkari city and in the surrounding villages in 2003. With this, we aimed at mapping the characteristics and forms of music of the city in order to gain an i..

  • PengoTV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selçuk Şarbalkan - Adın İhanet 03:35

Selçuk Şarbalkan - Adın İhanet

Gittin de ne oldu ne değişti yârim Yalancı ellere sattın bizi hain Oysa ne hayaller vardı uğruna deliren Ben her sözüne güvenen İnandım kahrettin bizi yaktın yeniden Gideceksen niye geldin Elimi tutup söz versin Ağlama..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.064 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Gürsel - Yarı Farkında 04:48

Ece Gürsel - Yarı Farkında

Her fırtına diner güneş açar en büyük aşklar Gün gelir dosttan öteyi yaşar yada düşmandan Öte bakar o deli kalp çarpmaları bir zaman Sonra uzak bir merhaba ile canı yakar canı yakar Dostum deyip ağladığın adam gün gelir ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Çakmak 03:32

Kalben - Çakmak

Cebimdeydi onca zamandır çakmak Kendime sorup durdum Nasıl olur yakmak Yıllardır biriktirdiğim Her şeyi Pof diye Cebimdeydi onca zamandır çakmak Kendime sorup durdum Nasıl olur yakmak Yıllardır biriktirdiğim Her şeyi G..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..

Sıla - Bazen 03:14

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

Koray Avcı - Senin İçin Değer 03:27

Koray Avcı - Senin İçin Değer

Görür görmez yeşerdi tüm umutlarım Henüz hazır değilse kalbin, anlarım Yetim bir yalnızlık içinde kor gibi geçer zaman Senin olmadığın her an Rüyalarımda özlemin, hayallerimde nefesin Bekliyor kalbim, inan Her mevsim b..

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Fatma Aydoğan - Ayrılık 04:50

Fatma Aydoğan - Ayrılık

Fatma Aydoğan - Ayrılık Dinle Sözler: Fikrimden geceler yatabilmirem Bu fikri başımdan atabilmirem Neyleyim ki sene çatabilmirem Ayrılık ayrılık aman ayrılık Her bir dertten ala yaman ayrılık Uzundur hicrinle kara ge..

Pul feat. Ezgi Türkeli  Yeniden 02:44

Pul feat. Ezgi Türkeli Yeniden

Pul feat. Ezgi Türkeli - Yeniden Dinle Yeniden şarkı sözleri ile Hayat mı durmuş yoksa yine her şey mi Tiyatro sahnesinde? Çizgiler var, çizgiler her yerde Ben zaten yapayalnız sevsem de sevmesen de Tutamazsın Zaman ..

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun 03:35

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun

Hüseyin Çetinkaya - Süslü Hatun Dinle Süslü Hatun şarkı sözleri ile; Saçlarını boyar makyajını yapar Bi kaşı da havada kızgın biraz Gözleri kara kara yanağı da al al Buğday tenli dudağı kiraz Cilvesi deli ediyor ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 6.659 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Perdenin Ardındakiler - Meseleler ft. Emirhan Derindere 02:56

Perdenin Ardındakiler - Meseleler ft. Emirhan Derindere

Perdenin Ardındakiler - Meseleler ft. Emirhan Derindere Dinle sözler Bazen dans eder bazen bakardı Kafası karışınca bi sigara yakardı Benim değildi hatta kimsenin Çok anlamadan dünyayı Çekip gidecekti O sahip olan..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Akgün - Benimle Uyan 03:22

Ferdi Akgün - Benimle Uyan

Ferdi Akgün - Benimle Uyan Dinle Biliyormusun dün gece rüyalarımda birden Kayboluyorsun öylece ruhumu alıp benden Gözlerini aç her nerdeysen Benimle uyan duy beni Ve sonra sarıl öyle çok Çok söyle bana yine Ellerini ve..

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet 02:38

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet

Sehabe - Vazgeçmedim #ŞuleÇetİçinAdalet Dinle Susarsan onlar gibisindir Ağlarsam üzgün demesinler Giderken bile başım dik ama Böyle olsun istemezdim... Dur dur dur Yağmur dur dur dur Onlar yumdular gözlerini Ben bir s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 7.247 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı 00:26

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı

Fenerbahçe Uçağının Camı Çatladı, Acil İniş Yapıldı Fenerbahçe kafilesini İngiltere’ye götüren uçak, ön camının çatlaması sonucu Budapeşte’ye zorunlu iniş yaptı. Konuyla ilgili Twitter hesabından bir açıklama yapan Esk..

Buray - Aşk Mı Lazım 03:30

Buray - Aşk Mı Lazım

Bir gelsen diyorum Beni çekip alsan çıkmazlardan Hiçbir şartım yok Sadece tutsam kollarından Yar yine çık yoluma Aldır aklımı ah Dile benden sen ne istersen Bir ömür varım ben Ben yaşıyorum Sensizliğin zorluğunu Birşey d..

Güliz Ayla - Sevgilim 04:00

Güliz Ayla - Sevgilim

Yolumuz uzun Sen bana yaslan, ben de sana, gidelim O gözler bana bakmayacaksa al canımı öleyim Yüzünü sakın dökme, üzülme, yüzüme bakma öyle Arkanı sakın dönme, susma, anlat, konuş benimle Sevgilim sen ne dersen k..

Sıla - Bir ilkbahar Sabahı 03:23

Sıla - Bir ilkbahar Sabahı

Bir ilkbahar sabahı güneşle uyandın mı hiç Çılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hiç Bir his dolup içine uçuyorum sandın mı hiç Geçen günlere yazık yazık etmişsin gönül sen Öyleyse hiç sevmemiş sevilmemişsin gönül sen ..

Mustafa Ceceli - Islak İmza 03:50

Mustafa Ceceli - Islak İmza

Bu benim sevdam sen olmasan bile Gün geçmiyor ki adını yad etmeden Eyvah demeden of demeden Hiçbir şey beklemeden Kimseyi koyamam yerine Orası hep senin kalacak O yara ıslak imza kalbimde Sonuna kadar seninle atacak Se..

gökhan türkmen -  careler caresiz 06:02

gökhan türkmen - careler caresiz

geceler yalnizligima güldü..sarkilar sevdamiza agladi.. sen..?sen?caresizligi bilirmisin ? BiLDiGiNDEN DAHA CARESiZiM!..

Gökhan Türkmen ...SeVDam... 04:27

Gökhan Türkmen ...SeVDam...

Bak, bak şu dünyaya insanlara Neden, neden diye sorma, öyle bakma Sarıl bana Neden giden dönmüyor sen de vurma Neden giden dönmüyor sen de vurma Darılma.. Bu acılar vursada Bitmez hüzünler acıtsada Bu acılar vu..

Ver Çoşkuyu Dayı 00:59

Ver Çoşkuyu Dayı

Dayı Sen Nörüyonn :) :) :)..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.155 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Altuğ - Sevdikten Sonra(VOL-2) 03:50

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra(VOL-2)

Emre Altuğ - Sevdikten Sonra Şarkı Sözleri Bu aska hiç kimse engel olamaz Ben seni, sen beni sevdikten sonra Denizler asilir, daglar delinir Bizdeki bu yürek olduktan sonra... Ask kolay degil Bir emek gerek Aski y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki yazmayı da Sarıya mı boyadın Neden sararıp soldun da Sevdaya mı uğradın Tokat'tan mı geliyon da Yar sen almuslu musun Ben sana varacağım da Söyle namuslu musun Hızır elinden tutsun da Sıra sıra nakı..

Fikrimin İnce Gülü 03:09

Fikrimin İnce Gülü

Fikrimin ince gülü Kalbimin şen bulbülü O gun ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Görduğüm günden beri, Olmuşum inan deli O gün ki gördüm seni, Yaktın ah yaktın beni Ateşli dudakların, Gamzeli yanakların O gün ki gördü..

Kutsi - Kapımı Çal 04:48

Kutsi - Kapımı Çal

Bir sonbahar akşamında elimde resmin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Yapraklar vuruyor cama rüzgarda sesin Yaptığından utanmasan döner gelirdin Hani açmazdın başka gönülde Sen yalancı rüzgarların yağmuru oldun Han..

Ayla Celik - Aynalı Dolap 04:44

Ayla Celik - Aynalı Dolap

Sesi soluğu çıkmadı sevdalı kuşun Başka bir tel sallanıyor uzaktan Nasıl da alışmışım nokta kadar bir cana Nerde kaldı yolda mıdır acaba? Sen de hiç düşündün mü beni? Sen de merak ettin mi ne yiyip içtiğimi? Aşkı inkar ..

Fener Ağlama Şarkısı - Galatasaray 01:52

Fener Ağlama Şarkısı - Galatasaray

Şarkı Sözleri: Akıp giden sel gibi Esip geçen yel gibi Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Arar gözler hep seni Neden yoksun yanımda Bir sen yoksun Sorar gönlüm hep seni Bir gün gelip de karşıma çıkınca Başk..

  • Ömer tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Galiba - Sagopa Kajmer 05:00

Galiba - Sagopa Kajmer

Ne yanlış bir karar masası, sen ne kötü bir hakimsin Bu ne zor bi dosya, sen ne kolay bir kararsın Senden görünmüyor önüm, meğer ne kolaymış fikri ölüm. seyredelim.com..

  • JokerS tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce