#Sergülüm her sözüm sen müzik dinle

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden 03:07

Aynur Aydın feat. Bünyas Herek - Sahiden

Sahiden şarkı sözleri ile Seni Silen Olmadı Yaran kapanmadı Yoluna serdiğim güller Gidişinle solmadı Saçıma aklar düştü Yüzüme çizgiler Zoruma gidiyor inan Her gece ben ağlarken Ben neden Yaralar içinde kald..

Emrah Güllü - Melek 04:08

Emrah Güllü - Melek

Melek şarkı sözleri ile Kışlarım bahara döndü sevgilim seninle Buzlarım çözüldü saçının her bir teliyle Bana geldiğin gün tanrıdan bir hediye Yüreğim senin olsun kadınım al ellerinde Sen ruhumu kanatlandıran melek Bu a..

Emrah Güllü - Melek 04:08

Emrah Güllü - Melek

Melek şarkı sözleri ile Kışlarım bahara döndü sevgilim seninle Buzlarım çözüldü saçının her bir teliyle Bana geldiğin gün tanrıdan bir hediye Yüreğim senin olsun kadınım al ellerinde Sen ruhumu kanatlandıran melek Bu a..

Onur Demir - Yabancı 04:31

Onur Demir - Yabancı

Yabancı şarkı sözleri ile Gözlerin kederle kahırla dolu Kendine benzettin beni yabancı Belliki görmüşsün sende her yolu Feleğe kahrettim bende yabancı Omuzların düşmüş duygular harpte Çok mu aldatıldın söyle yabancı ..

Kadir Kalkancı - Son Kararım 02:39

Kadir Kalkancı - Son Kararım

Son Kararım şarkı sözleri ile Yüreğimdeki gizli duyguları Kapatamıyorum eski sayfaları Hatırlamak canımı çok yakıyor Atamadim içimden kaygıları Doyamadım aşkına can damarım Bu resmine son diye bakmalarım Yaşadığım her..

SONGÜL ZAR - BUL BENİ 02:32

SONGÜL ZAR - BUL BENİ

BUL BENİ şarkı sözleri ile Bul beni dön geri affet Kimseyi sevme sakın Benden daha fazla Dert bizi sarıyor yoruyor Sen beni duy ve hisset Farkımız yok aslında Çözüm bulunur elbet Yaşadığımız her anı Durup durup seyr..

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 49:06

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL.2 Şarkılar: Tanju Okan – Öyle Sarhoş Olsam ki 00:00 Ay-feri – Çal Çingene Çal 03.35 Bora Ayanoğlu – Güller Ve Dudaklar 06:55 Nilüfer – Kim Arar Seni 10:28 Marc Aryan – Dünya Dön..

İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover) 02:43

İkiye On Kala - Başıma Gelenler Hep Senden (Cover)

Şarkı Sözleri: Bildiği gibi değilmiş buralar, o her şeyi mor severmiş. Kim girse hayatına seni seviyorum der ve gidermiş. Kalbi kırılmış bir kadın, belki de saçları ondan kısaymış. Konuşulacak şeyler varmış daha, ama..

Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi www.sozlerisozu.com Ben seni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.031 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel vur tam on ikiden Öyle bir gel ki bir anda oynasın yer yerinden Gel sensiz anlamı sozlerisozu.com yok Ne çok özledim ne çok o tatlı telaşı bir bilsen www.sozlerisozu.com Al uçur kanatlarında, seyre çıkalım o kızıl uf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Ben Senin 03:53

Tarkan Ben Senin

Seni seviyorum oldugun gibi gerisinin hiç önemi yok Sıfırladım senide kendim gibi laki nsende marazın yok Kurcalama gizli kapaklı tüm çekmecelerimi Bitiremedin sora sora eskilerimi yenilerimi Ben senin, ben senin, ben s..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel Vur Tam On İkiden Öyle Bir Gel Ki Bir Anda Oynasın Yer Yerinden Gel Sensiz Anlamı Yok Ne Çok Özledim Ne Çok O Tatlı Telaşı Bir Bilsen Al Uçur Kanatlarında, Seyre Çıkalım O Kızıl Ufuklarda Hadi Aşk Beni Çağır Da Yanın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli  Maşallah 03:13

Mustafa Ceceli Maşallah

Ne kadar güzelsin doyamam bakmalara Sen benim her şeyimsin sığdıramam sayfalara Yaz yaz kalemim tükenir Ne kadar narinsin kıyamam dokunmaya Ne güzel gözlerin var güneşte çalar elaya Bak bak nefesim tükenir Hayal değil ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sancak - Veda (Akustik) 03:30

Sancak - Veda (Akustik)

Söz - Müzik: Sancak Düzenleme: İsmet Örsçüler Mix: Buğra Kunt Çekim - Kurgu: Burak Fatsa Nereden bilirdim dokununca yalnız hissettiğini? Farketmedim, benim olmasan da sen tektin. Bunlar bir yana, büyüyor gözümde yaptık..

StreetMelodeez - Hasta Yanım 03:50

StreetMelodeez - Hasta Yanım

(No.1 Verse) Senide üzecek hasta yanım beni ben bile bazen anlamadım saplanırsam ruha ben bir ceset misali.. Kumda kulaçları boş yere at can atabilir ölmeye gelmedi zam saçmalık hepsi saçma lan sen zarfın için de ..

  • No.1 tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Kalbim Tatilde şarkı sözleri ile Belki uyanırız bi sahilde Dur konuşma uzat ellerini sakince Anlatayım en basit tabirle Vurunca aşk sanki kalbim her gün tatilde Biliyor musun Böyle gülmezdim senden önce Böyle do..

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix ) 04:39

Ceren Cennet - Evimin Ardındaki Yol ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Evimin Ardındaki Yol '' Şarkı Sözleri Ellerini tuttuğunda nasıl bakıyor sana Kalbin atıyor mu aşkla? Bu mesele dengemi bozuyor anla Kokluyor musun öperken? Sarılıyor musun bidaha bidaha.. Bozayım dengemi yeni..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel 04:00

Eymen Bakım & Sav & Beis - Sonum Bi' Gel

Sonum Bi' Gel şarkı sözleri ile... Eymen Bakım; Dert, biter Sonum bi gel Mesele burada olmak 2x Seninle derinlere kaybolmak Sav; Bi gezgin misali Hayatım iyi yani Geçiyor günlerim biraz iyi biraz idari Kafamda bi..

Yasin Can - Gecenin Yarısına 02:13

Yasin Can - Gecenin Yarısına

Gecenin Yarısına şarkı sözleri ile İçime çekerim dumanı gecenin yarsına Yarısı zehirse yarısı aşk Yarası nehirse kanasın kanasın kanasın Yaşarım ara sıra ara sıra ara sıra Ara sıraaa Çekiyorum herkese resti Ruhumu v..

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ] 04:06

Raviş - Güle Güle Sevgilim (Official Video) [ @ravismuzik ]

Güle güle sevgilim Ayrılık zamanıdır şimdi Yüreğimin darağacına Bir ipte sen vur şimdi Seni sevdiğim kadar Sensizliği de sevmeliyim şimdi Güle güle sevgilim Bilirsin ağlayamam şimdi Hem ben ağlarsam söyle nasıl ..

İpek Demir - Anladım 02:57

İpek Demir - Anladım

Anladım şarkı sözleri ile Ağladım çare olmadı, haykırdım olmadı El açtım dualar ettim kabul olmadı Seni sevip sensiz yaşamakmış benim kaderim Anladım senin bana döneceğin yok Perişan halimi göreceğin yok Anladım senin..

Ezgi Enes - Mesafe (Cover) 02:09

Ezgi Enes - Mesafe (Cover)

İletişim: enestftkk@hotmail.com Instagram: @ezgiienes / ezgitftk / enestftk Twitter : @ezgitftk / enestftkk TikTok : @enestftk Mesafe ( Söz – Akor ) Dbm B A A..

Ayla Çelik & Hakan Altun - Seviyoruz Hâlâ - (Official Video) 03:07

Ayla Çelik & Hakan Altun - Seviyoruz Hâlâ - (Official Video)

SEVİYORUZ HÂLÂ (HAKKI YALÇIN ŞARKILARI) Yokluğundan geriye neyim kaldı Her parçamda sen İki lafın arası senin adın Kör olası inadın Dilimde sözün iki gözüm Aynada yüzüm Kara kışım son bakışım Ben yanmışım İyi miyiz? ..

Cem Adrian - Zaman 04:32

Cem Adrian - Zaman

Beni bırak, beni düşünme... Her şey geçer günü gelince... Son yaprağın yere düşünce... Geçecek... Geçecek... Geçecek... Bizi bırak, bizi düşünme... Aşk ölüyor sözler bitince... O bize sırtını dönünce... Bitecek... Bitec..

Tefo & Seko - Kaç Yazar 02:18

Tefo & Seko - Kaç Yazar

Kaç Yazar şarkı sözleri ile Noldu döndün sen bidaha gördüğünden Yapıştık yakanıza inan olcaz gündem Konuştum her dilden çıkarız en dipten Bilen bilir bizide size gelir yeni madem Kafasına vur al gel Tefo seko çalıyor ..

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik) 05:20

Sinan Akçıl ft. Serdar Ortaç - Mesafe (Akustik)

Bir zamanlar sevdiğin Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin Tatlı nameler mevsim oldu mu? Hiç yüzünden darılmak Her güzel şeye alınmak Bitik ve mutsuz anılmak Alın yazımsa, sildim çoktan Peşimden gelirsen ..

Echo - Ten 03:11

Echo - Ten

Ten şarkı sözleri ile Çıplak bedeninde ellerim Çatlak dudaklarımda sen Isıtıyor göğsümü nefesin İçimdesin ah bir bilsen Başka tende yapamam Yine kendimi avutamam Yanıyorsa yansın bedenim Arıyorum seni neredesin Aklım..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce