#Sergülüm her sözüm sen müzik dinle

Doğan Duru - Başka Gezegen 03:57

Doğan Duru - Başka Gezegen

Başka Gezegen şarkı sözleri ile Kapat gözlerini bitsin bu oyun Ne perde ne sahne ne ışık hepsi bozgun Her gece dalıp durduğum beton bir duvar Ne rolüm ne makyajım ne de kostümüm var İltihaplı yaralı kanayan cümleler ..

Yokluğunda (Leyla The Band) 04:10

Yokluğunda (Leyla The Band)

Kaybet bu öfkeni, İçinde sakladığın. Terk et o derdini, Benden almadığın. Sabret sonu aynı değil! Söylüyorum. Dinle, rüyaların her gün aynı, Olmayacak! Şimdi vazgeçersen geriye döneceksin, Gitme! Kaybedince da..

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali 03:52

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali

Yusuf Güney - Bir Sevda Masali dinle bir sevda masali Sevgilim yanlızlık kor bana Gördüğüm bütün düşlerimde Nefes alıp veren her günümde Aşkını solundum sadece Ama yoksun gülüm seni gördüğüm o yerde Daha zormuş gülüm se..

  • Candy tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökhan Özen - Seni Özledim 05:03

Gökhan Özen - Seni Özledim

Gökhan Özen - Seni Özledim dinle Seni özledim gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz seni özledim, sensiz her şey değersiz unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman..

  • Candy tarafından
  • 881 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaoma - Lambada (1989) 03:24

Kaoma - Lambada (1989)

Lambada Şarkı Sözleri Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağlayacaktır) Chorando se foi quem um dia só me fez chorar (beni kim ağlatırsa birgün o da yalnız kalıp ağl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.186 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap 04:25

Hayalperest - Makale | Official Music Audio - #makale #türkçerap

Makale Yeni şarkı yayında ! Tüm Dijital Platformlarda Çok Yakında ! Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için b..

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları  - Sevimli Dostlar 02:25

Yıldızlar Parlıyor-Çizgi Film Çocuk Şarkıları - Sevimli Dostlar

Okul öncesi minik yavrular için Sevimli Dostlar 'dan yeni uyku şarkısı... Anaokulu seviyesindeki yavrularımızın uyku zamanı gelişimlerindeki en önemli konulardan birisi olmakla beraber yavrularımız aslında uykuyu pek sev..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Bonomo - Meczup (HD) 04:49

Can Bonomo - Meczup (HD)

Bir meczup hali yaman İçmemiş kalmış harman Deliye dönmüş ondan Dönme ey meczup uyan Dermiş hep aşklar yalan Korkmam oyunlarından Sona gidermiş her an Gitme ey meczup uyan En ileri durma meczup seni de üzerler Kimileri..

Burcu Güneş - Yakın Mesafe 03:45

Burcu Güneş - Yakın Mesafe

Şuan benimle değilsin ya Nefes bile zarar Üstelik tam ismimizi yazmalık Camımda ki buhar Hayatımdan çıkıp gitmek hangi duyguya Hangi korkuya hangi uykuya hangi sorguya Yarar ki yar Ara ara yakın mesafe bitmiş olsa da Ara..

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim 04:55

Selami Şahin & Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın (Adam) Sevdim

Sen uyurken Hasretin dökülür gecelerden Sokaklara Gelir yüreğime çöker Her gün başka bir pencerede Sensizliğim yollarına bakar Ve boynunu büker Ben bir tek adam (kadın) sevdim O da sensin, o da sensin Ben bir ..

Halil Sezai - İsyan 03:37

Halil Sezai - İsyan

Benim bu derdim Ne yağan yağmurda Ne yalancı sonbaharda Ne bomboş sokaklarda Kırılmış her yanım Kaybolur zaman saçlarında Gözlerim sokaklarda Sebebi isyan aşkım İçim yanar, içim kanar da İsyan! Geriye bir avuç yalan Ben..

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video) 04:55

Gökhan Türkmen - Ayıp Ettin (Official Video)

AYIP ETTİN Sensiz olacağımı bile bile bana Kendini neden yar ettin Bırakıp gitmene arkandan Ağlayacağımı bile bile Neden yüzüme güldün Çok şeyi kayıp fazlasıyla ayıp ettin Her şeyi sayıp bana saygısızlık ettin B..

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik) 03:29

Koray AVCI - Yazımı Kışa Çevirdin (Akustik)

Yazımı kışa çevirdin Karlar yağdı başa Leylam Viran oldu evim yurdum Ne söylesem boşa Leylam Her an gözümde perdesin Nere baksam sen ordasın Mevlam ayrılık vermesin Gölde uçan kuşa Leylam Yardan ayrı kalmak ölüm Söyle ..

Koray Avcı - Bizim Sokaklar(VOL-5) 03:57

Koray Avcı - Bizim Sokaklar(VOL-5)

Koray Avcı - Bizim Sokaklar Şarkı Sözleri Her adım atışta yüreğim sızlar Sensiz bomboş kaldı bizim sokaklar Artık ne sen varsın ne hatıralar Sensiz mahzun kaldı bizim sokaklar Seninle elele gezdiğim yerler Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli ~ Kalpten 04:04

Mustafa Ceceli ~ Kalpten

Öyle kolay değil ki Aşkla atan bir kalbi yok saymak Güzel günlerimiz oldu Gülücüklerimiz oldu en çok senden Anılar biriktirdim hep aşka dair Sen gidersin aşk kalır diyor bir şair Yeniden buluşana dek Sımsıkı sar..

Elsa Ebru - Pembe İhanet 02:03

Elsa Ebru - Pembe İhanet

sen benim gelinliğimin ölçüsünü almaliydin kefenimin değil.....

Mustafa Ceceli - Maşallah 03:43

Mustafa Ceceli - Maşallah

Ne kadar güzelsin doyamam bakmalara Sen benim her şeyimsin sığdıramam sayfalara Yaz yaz kalemim tükenir Ne kadar narinsin kıyamam dokunmaya Ne güzel gözlerin var güneşte çalar elaya Bak bak nefesim tükenir Hayal değil ..

Deli Bir Diktatörün Gazabına Uğrayan 100 Kişiyi Hapisten Kurtarabilir misin? 04:41

Deli Bir Diktatörün Gazabına Uğrayan 100 Kişiyi Hapisten Kurtarabilir

Her biri harika mantıkçı olan 100 kişinin deli bir diktatör tarafından hapsedildiği bir ada düşünün. Tuhaf bir kural dışında adadan kaçış şansı yok. Geceleri herhangi bir mahkum gardiyandan kendilerini bırakmasını isteye..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zeynep Casalini - Dokunma Bana 04:40

Zeynep Casalini - Dokunma Bana

Sen varken gücümolurdu Zaman akmadan dururdu; Hatırlasana Hani aşk seni yormuştu Yolun sonuna koymuştu Dokunma bana Şimdi eskiye döner mi Dönse de buna değer mi; Cevaplasana İnsan aynen durur mu Ayrılık kola..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Merve Sevin Jüriyi Yine Büyüledi 05:54

Merve Sevin Jüriyi Yine Büyüledi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Selin Baygüneşli, Merve Sevin'in klas, tarz ve elit göründüğünü söyleyince Bahar Candan çığlık attı. Nur Yerlitaş ise Merve'ye sen ne zaman ..

  • ANKA tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz  Coştu Coşturdu 01:14

Kerimcan Durmaz Coştu Coşturdu

Iste benim stilim juri uyesi ve sosyal medya fenomeni kerimcan durmaz da çiktigi her gece klubunde aleyna tilki sen olsan bari caliyor...

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bazı Hareketleri Kaldıramayan Pantolon 00:10

Bazı Hareketleri Kaldıramayan Pantolon

Sen her hareketi hakkını vererek yaparsın ama bunu giydiğin kıyafete de bir danışsaydın keşke...

  • JET TV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harun Kolçak  En Büyük Aşk 02:30

Harun Kolçak En Büyük Aşk

Gördüğün gözler benim Duyduğun sesler benim İki elim yakanda Her gece seni ben sevenim Aldığın zevkler benim Tattığın acılar benim Ben varım artık hayatta Çabalama boşuna benimsin Kiminin arabası en büyük Kimi..

Cebimdeki Yabancı Teaser 01:18

Cebimdeki Yabancı Teaser

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Cebimdeki Yabancı Fragmanı 02:22

Cebimdeki Yabancı Fragmanı

Yedi eski dost bir akşam yemeğinde bir araya gelmeye karar verir. Herkes sofranın başında oturmuş sohbet etmekte, şen kahkahalar eşliğinde yemek yemektedir. Yemek sırasında bir oyun oynamaya karar verilir. Oyun oldukça b..

Nur İçinde Yat Güzel Kalpli Ulvi Amca 01:13

Nur İçinde Yat Güzel Kalpli Ulvi Amca

Sakarya Taraklı'da her gün aynı saatte, aynı yerde sokak köpeklerini besleyen Hacı Ulvi Erkal vefat etti. Ulvi Dede'nin vefat haberi sosyal medyada da büyük üzüntü oluşturdu. 85 yaşında vefat eden Ulvi Dede sokak köpekle..

  • JET TV tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hıyar Soyacağının Görevini Dişleriyle Yapan Dayı 00:10

Hıyar Soyacağının Görevini Dişleriyle Yapan Dayı

Her insanın tuhaf tuhaf şeylere yeteneği var tamam da bu nedir be dayı? Sen onu nasıl keşfettin acaba?..

  • JET TV tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı 1:44:51

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı

Sezen Aksu'nun en popüler, en çok dinlenen, en duygusal yirmi iki şarkısı. 00:00 - Vay Yine mi Keder 04:00 - Adı Bende Saklı 07:45 - Ben Sende Tutuklu Kaldım 12:13 - El Gibi 16:33 - Farkındayım 21:36 - Geri dön 26:00 - ..

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım 04:03

Yıldız Tilbe - Çabuk Olalım Aşkım

Yıldız Tilbe Beste Adı : Yürü Anca Gidersin Şarkı Sözü Çabuk olalım aşkım Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle..