#Sergülüm her sözüm sen müzik dinle

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Kibariye - Tepecikli 06:03

Kibariye - Tepecikli

ahhh leyleyleyley ahhhhhhh leyleyley bir gülüşün var bu bana yeter bir bakışın var dünyaya bedel ey güzeller güzeli ey melekler meleği söyle bana kimsin sen kaşına gözüne vuruldum onun boyuna posuna hastayım onu..

Ceylan Ertem - Nilüfer 03:41

Ceylan Ertem - Nilüfer

Ceylan Ertem - Nilüfer Şarkı Sözleri Sahici ruh, cihanda sulh, gözümde yok başka hayal Cennetime alsam seni, hazlara salsam seni Sahici ruh, cihanda sulh, gözümde yok başka hayal Bir de yani sen de bir gün sevsen beni S..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video) 04:19

Ceza - Yeni Mesaj (Official Video)

Söz: Ceza Müzik: Melih Kibar Düzenleme: Alper Erinç Producer: Seda Sertbaş Directed & Animated: Saruhan Saral/mightyraccoon Post Production & Creative Director: Tepki Kayıt Stüdyo: Marşandiz Stüdyoları Akustik Piyano: Me..

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video) 05:15

Ebru Gündeş - Saygılarımla (Lyric Video)

Söz & Müzik: Burçin Birben Aranjör: Çağlar Kocatepe Mix & Mastering: Tarık Ceran Davul: Hakan Kılıçoğlu Bas Gitar: Eyüp Şentürk Öztaş Gitar: Caner Güneysu Klavye: Çağlar Kocatepe Çello: Şenol Arkun ---------------------..

Leman Sam-Anladım ki 04:22

Leman Sam-Anladım ki

Leman Sam-Anladım ki dinle leman sam anladımki hiç kimse sen değil-dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe ... leman sam dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sözleri ; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyo..

  • Candy tarafından
  • 1.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu 03:27

Dance Monkey - Turkish Version by Tuğçe Haşimoğlu

Gözlerinde saklı bütün ışıklar Elimden bir tutsan ruhum parıldar Seni görünce kalbim bir hızla çarpar Bu ateş hep söyle böyle mi yanar Görsem görsem görsem yeniden O tatlı gülüşün ve yine sen Bir öpsem öpsem öpsem y..

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show) 06:37

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Gittin Gideli Şarkı Sözleri Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımda..

  • PengoTV tarafından
  • 5.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer 05:34

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer

Sibel Can Terk Edip Gittiğinden Beri Kalbime Lokma Aşk Girmedi Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi Bozgunum Senden Bi Nedeni Yandımı Canın Benim Gibi Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi Hasret Büyür Yüreğimde Paslı Kırık Hançer..

  • ANKA tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Özarslan Giderken 04:52

Mustafa Özarslan Giderken

Sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı Sen giderken çiçeklerin solduğunu gördün m..

  • slmn kç tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuz Sırmalı - Kim 03:02

Oğuz Sırmalı - Kim

Kim şarkı sözleri ile Daha dün birlikte hayaller kurarken, sabahı müjdelerdi martılar gün doğarken Sevmiş olmak hiç unutulabilir mi? Tutulmayan o sözler ağlatırmı sevenleri? Seni kim benim gibi özleyecek, Gülüşüne d..

Cashflow - Gazapizm 03:34

Cashflow - Gazapizm

[Verse 1: Monoman] Manipüle edilen gündem, sırf ünlem Hırs misyonu yükler sistem Tırsmana yüklenmemem lazım ama Üstüme düşenleri eden tarzım aga Seni rapçi değil kabzımal Bile yapmazdım, sen yat zıbar Bizi bitti sandın,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Boz - Aşk Bu 04:23

Murat Boz - Aşk Bu

Murat Boz Aşk Bu Müzik Dinle Şarkı Sözü İstediğinde kop gel yanıma konuşalım Aramızda bişeyler canlansın Aklın karıştığında, kendine kaldığında Bahaneler bul ortak olalım Ama sen beni bağışla Her yanım sana koşarken ..

Selami Şahin - Özledim 04:59

Selami Şahin - Özledim

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özle..

Ceyhun Damla - Saygılarımla 04:20

Ceyhun Damla - Saygılarımla

Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda Son nefes bile güzel(2) Sen de ben de çaresiziz ahh Çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımız da olsa Biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım ..

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe 04:35

Ada Sahillerinde Yunanca Türkçe

Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni serian istiyorum Beni şad et Şadiye'm başın için Her zaman sen yalancı ben kani Her zaman orta yerde bir mani Her zaman sen uzakta ben müştak Her tel..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz 04:43

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz

Yaşar - Ya Seninle Ya Sensiz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ya Hep Ya Hiç Sevgilim Ya Seninle Ya Sensiz Olamaz Başka Biri Ya Seninle Ya Sensiz İstersen Öldür Beni İstersen Güldür Beni Gün Gibi Güneş Gibi Ya Seninle ..

Müslüm Gürses - Unutamazsın 06:13

Müslüm Gürses - Unutamazsın

Müslüm Gürses - Unutamazsın Dinle Şarkı Sözleri : Karanlık çökünce sokağımıza Köşede ben varım unutamazsın O mutlu günler hep gelir aklıma Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attım diyelim Resimleri bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.433 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Indila Love Story Lyrics İn Both French And English 04:44

Indila Love Story Lyrics İn Both French And English

A lost soul, He lives but hardly talks He is waiting for her, In front of this photo of former times He, he is not crazy He believes in it, that's all He sees her everywhere Standing, he is waiting for her A rose in his ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:40

Soner Arıca Biz⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Yüregim yangın yeri yarim Dokunmak yürek ister!. Yüreğim paramparça Toplamak emek ister! Hal böyleyken; Bir de bana nasılım diye sorarlar Nasıl mıyım : Hangi yöne dönsem sen! Hangi sesi duysam sen! Elim sen ,gözüm s..

Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye 04:10

Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye

Bir Melekten Hediye ft. Enbe Orkestrası Önceden hoyrat sevdalar gezmişim Bilmeden meğer yalanlar sevmişim Gönlümde gün batmadan geldin Hoşgeldin gözleri cennet sevgilim Bu sevda bir melekten hediye Aşktan yaralı kalbime..

Gönül Akkor   Tanıma Beni 05:19

Gönül Akkor Tanıma Beni

Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bunu bana sen mi yapıyorsun Gidiyormusun gidiyormusun İçin sızlamadan bizi yıkıyormusun Deliler gibi hani seviyordun Şimdi bu..