#Serkan

Yavuz Akyazıcı - Resmen Aşığım 04:33

Yavuz Akyazıcı - Resmen Aşığım

Yavuz Akyazıcı - Resmen Aşığım Dinle Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangement: Yavuz Akyazıcı Mix: Yavuz Akyazıcı Mastering: Tanju Eren Record Label: Esen Müzik..

Yavuz Akyazıcı - Kupa Kızı Sinek Valesi 05:41

Yavuz Akyazıcı - Kupa Kızı Sinek Valesi

Yavuz Akyazıcı - Kupa Kızı Sinek Valesi Dinle Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangement: Yavuz Akyazıcı Mix: Yavuz Akyazıcı Mastering: Tanju Eren Record Label: Esen Müzi..

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle 1:45:46

1 Kezban 1 Mahmut Adana Yollarında Full Hd İzle

Konusu : Mahmut ve Emrah, İstanbul'daki öğrencilik hayatı yaşayan iki yakın arkadaştır. Mahmut bir gün sevgilisi Kezban'ı kaçırmaya karar verir çünkü Kezban'ın abisi Kürşat ilişkilerine onay vermemektedir. Emrah ailesin..

Darısı Başımıza 1. Fragmanı 01:00

Darısı Başımıza 1. Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Hasan Ali Yücel - Leyli 03:54

Hasan Ali Yücel - Leyli

Hasan Ali Yücel - Leyli Dinle Söz & Müzik: Ercan Düzgün Düzenleme: Serkan Yeşilyurt Yönetmen: Hasan Ali Yücel..

Reynmen Eleştirilere Çok Ağır Konuştu 08:35

Reynmen Eleştirilere Çok Ağır Konuştu

16 Temmuz Salı günü yayınlanan Magazin D Yaz'ın bu bölümünde Reynmen'in, izlenme rekorları kıran son şarkısının izlenme sayılarına eleştiri yönelten ünlülere verdiği çok ağır cevabı değerlendirildi. Reynmen ve Işın Karac..

  • BETA tarafından
  • 109 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ünlülerden Sıfır Atık Projesine Destek 06:23

Ünlülerden Sıfır Atık Projesine Destek

Pet şişelerin, canlıların yaşamını tehdit ettiği ve toprağı öldürdüğünün anlatıldığı kampanyaya Demet Akalın, Saba Tümer, Burcu Esmersoy, Alişan, Hakan Peker, Yavuz Bingöl, Sinan Akçıl, Serkan Kaya, Behzat Gerçeker, Mehm..

  • BETA tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yavuz Bingöl Televizyon Sahiplerine Seslendi 07:23

Yavuz Bingöl Televizyon Sahiplerine Seslendi

Yavuz Bingöl Ve Serkan Çağrı Harbiye'deki Konserde Televizyon Sahiplerine Ve Müzik Dünyasındaki Rap Akımına Sitem Ettiler..

  • BETA tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
YouTube'daki Son Moda Müzikler Çocuklarımızı Kötü Etkiliyor 05:55

YouTube'daki Son Moda Müzikler Çocuklarımızı Kötü Etkiliyor

Yavuz Bingöl Ve Serkan Çağrı Harbiye Açık Hava Konseri Öncesi Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin 02:58

Sezen Aksu - Yetinmeyi Bilir Misin

Söz: Sezen Aksu Müzik: Serkan İzzet Özdoğan Video Prodüksiyon: Videomite Şarkı Sözleri: Yetinmeyi bilir misin? Sana verdiği kadarıyla hayatın Hoş bilsen de bilmesen de Yara bere içinde bu yollardan geçeceksin Kazanmayı..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meleklerin Aşkı 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Pau - Derdim Oldun [Official Video] 03:43

Pau - Derdim Oldun [Official Video]

Derdim oldun sizlerle.. Söz Müzik : Pau Aranjör: Serkan TÜRKER Klip Yönetmeni: @bugrakaracam Yardımcı yönetmen: @1merveduran Görüntü Yönetmeni: @alpaslantopal Yayın: @mertkuskapan Ajans: @blendmodel Make up: @makeupesra..

Rota - AĞLA (Official Video) 03:17

Rota - AĞLA (Official Video)

Söz: Rota Müzik: Rico Run Mix & Mastering: Serkan Özyurt & Gurur Gelen Yönetmen: Rota Görüntü Yönetmeni: Ünsal Tosun Yapımcı: Rota Rec. Yardımcı Yönetmen: Çağla Kaplan Kurgu: Batıkan Hitay Color: The Post Brothers Organi..

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kaza geçiren Alişan ve ailesi hastane önünde yaşadıklarını anlattı 06:23

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde kaza geçiren Alişan ve ailesi hastane ö

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, 'Alişan' olarak bilinen şarkıcı Serkan Burak Tektaş'ın kullandığı cip, takla attı. Alişan ile yanında bulunan eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğulları Burak Tektaş kazayı yara almadan atlatt..

Nesrin Arpacı - Ayrılık 03:17

Nesrin Arpacı - Ayrılık

Söz & Müzik: Nesrin Arpacı Düzenleme: Serkan Uz Yönetmen: Aykan Dede..

Yok Artık 2 Hd İzle 1:20:33

Yok Artık 2 Hd İzle

İlki bir takside geçen serinin 2. filmi ise bir berber dükkanını temel alıyor. Berber Adnan mahallenin dedikodu kazanıdır. Mahalledeki müşterileri hakkında her şeyi bilmektedir. Adnan, işten kovulacağını öğrenince işin..

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti 04:18

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezona 3 puanla başladı. Vodafone Park'ta Akhisarspor'u konuk eden Kara Kartal, Pepe ve Babel'in golleriyle 2-1 kazandı, taraftarını galibiyetle uğurladı. Maça çok hızlı başlayan siyah beyaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 4.323 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evkur Yeni Malatyaspor 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti 03:12

Evkur Yeni Malatyaspor 1 - 0 Fenerbahçe Maç Özeti

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Benfica'ya elenen Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'deki ilk mağlubiyetini 2. haftada aldı. Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen sarı lacivertliler sahadan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaradanım 03:37

Yaradanım

Yaradanım · Serkan Kaya · Ceyhun Çelikten · Hakkı Yalçın · Ceyhun Çelikten..

The Vanabond - Arabika 04:02

The Vanabond - Arabika

Müzik: Alan Paul Cohen Düzenleme: Alan Paul Cohen Yönetmen: Alan Paul Cohen Prodüktör: Burak Özbilen – Serkan Niyaz Ciner Mix - Mastering: Alan Paul Cohen..

Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ebru Gündeş - Çağırın Gelsin (Harbiye Konser Klibi) 05:14

Ebru Gündeş - Çağırın Gelsin (Harbiye Konser Klibi)

Söz: Şebnem Sungur Müzik: Gökhan Tepe Düzenleme: Erhan Bayrak Kayıt, Edit: Hasan Umut Önder, Mustafa Karaduman Mix, Mastering: Serkan Kula..

Kahraman pilotumuzun vasiyeti yürek yaktı! 01:48

Kahraman pilotumuzun vasiyeti yürek yaktı!

Kahramanmaraş'taki orman yangınına müdahale sırasında düşen yangın söndürme uçağında, hayatını kaybeden Elazığlı pilot Serkan Mirzaoğlu'nun vasiyetini annesi açıkladı. Mirzaoğlu'nun, yaklaşık 4 ay önce ailesi ile yaptığı..

SARAYBURNU FATİHLERİ! 01:43

SARAYBURNU FATİHLERİ!

İstanbul'da kendilerine 'Sarayburnu Fatihleri' diyen 5 kişi, dondurucu soğuğa aldırmadan denize girdi. Yaklaşık 10 yıldır, her hafta düzenli olarak denize girdiklerini söyleyen Mehmet Serkan Özten, Herkesin alması gerek..

Bedow - Paralar Üstümde 02:41

Bedow - Paralar Üstümde

Söz: Bedow Yönetmen: Serkan ÇİFTÇİ..

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 07:34

Fenerbahçe 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı. Sezonun ilk derbisinde puanlar paylaşılırken, zirve adaylarının tamamı bu haftayı kayıpla kapatmış oldu. Fenerbahçe Teknik Direktörü P..

  • OFSAYT tarafından
  • 2.901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sana Sakladım - Aslı Demirer 04:16

Sana Sakladım - Aslı Demirer

Sana Sakladım - Aslı Demirer Dinle Söz-Müzik: Aslı Demirer & Mert Carim Düzenleme: Serkan Ölçer Mix-Mastering: Barış Büyük Yönetmen: Bora Çifterler Renk Düzenleme: Emir Yanat (1000 Volt) Şarkı Sözü: Ne var ne yoksa i..