#Serkan

Serkan Kaya - Karagözlüm 04:29

Serkan Kaya - Karagözlüm

KARA GÖZLÜM ŞARKI SÖZLERİ: Her akşam oluşunda şimdi gelir diyorum Öyle çok sevdim ki bir dakika duramıyorum Canım mısın nesin sen kanatsız meleğim mi Çölde susuz kalana denizi verelim mi? Kara gözlüm yürek tabanca Bir..

Rumeli Serkan - Şıkıdım Şıkıdım 03:54

Rumeli Serkan - Şıkıdım Şıkıdım

Şıkıdım Şıkıdım şarkı sözleri ile Kaldir kollari oh oh sikidim sikidim Oynat gobegini oh oh sikidim sikidim Keyfine bak tatlim sefani sur ballim Dert etme herseyi ey nazli sevdalim Kaldir kollari... (nakarat) Dagit..

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video) 04:01

Serkan Aydın - Yanar Yüreğim (Official Video)

Söz: Hüseyin Ulusan Müzik: Kyriakos Papadopoulos Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Serkan Aydın Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre Tol..

Serkan Modalı - İnsan Bir Gün Yaşlanacak (Official Video) 03:46

Serkan Modalı - İnsan Bir Gün Yaşlanacak (Official Video)

Söz, Müzik, Düzenleme: Serkan Modalı Şarkı Sözleri: Biraz içmiştim biraz sarhoştum Kahkahalarım maskemdi Film şeridi gibi geçiyor hayat Gözlerimin önünden Kendime yaptıklarım Acımadan astıklarım Hiçe sayıp bombaladıkla..

Serkan Kaya - Kaçak 04:16

Serkan Kaya - Kaçak

Söz : Sezen Aksu Müzik : Bülent Özdemir Düzenleme : Selim Çaldıran Yönetmen: Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Klip Yapım: Başak Gündoğdu, Bahattin Canhoroz, Sun Film Production Prodüksiyon & Sanat Ekibi: Heli..

Serkan Kaya - Zor Bela 04:25

Serkan Kaya - Zor Bela

' Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim k..

Serkan Kaya - Kızım Olursa 04:12

Serkan Kaya - Kızım Olursa

Seninle biz bir yere varamadık Masal gibi aşk yaşadık ama Sonunu bağlayamadık Herkes bizi bekliyordu, evlenirler diye Anam bile seviniyordu, yakında bir torun gelecek diye Ben de bundan sonra evlenip yuvamı kurarı..

Serkan Kaya - Yar 05:33

Serkan Kaya - Yar

Başımı eğdim öne, sevdim, çok sevdim İçinde yılan gezermiş, nerden bilirdim Ben gül dedim, o dikenmiş aman Allah'ım Üzerine çok titredim, yaman Allah'ım Yar, benim senden alacağım var Ettiğin sana kalır mı kar O ..

Serkan Kaya - Sevemiyorum 04:34

Serkan Kaya - Sevemiyorum

Düşünmesem mi, üzülmesem mi Diye daha kaç kez sorabilirim ki Böyle gördüm, böyle yaşadım Sevdim mi sevdim atamadım Beni daha kaç kere vurabilir İncitebilir Üzebilirsin ki Sevemiyorum senden başkasını Sevemiyoru..

Serkan Kaya - Ederi Kadar 04:52

Serkan Kaya - Ederi Kadar

Çok geceler sabahladım sen yatıp uyurken Ağaçtan adam oldum yolunu beklerken Kar yağdı kış sandım Ter bastı güneş sandım Yaralarımı kendim sardım Minnetim yok Bundan böyle herkes artık, ederi kadar, ederi kadar Y..

Serkan Kaya - Elma Attım Nar Geldi 04:35

Serkan Kaya - Elma Attım Nar Geldi

Elma attım nar geldi Dar sokaktan yar geldi Gönderdiğin yüzükler Parmağıma dar geldi Nirinay naynaynam Bu inin önü kıyı Uyu sevdiğim uyu Seni sarhoş diyorlar İçtiğin üzüm suyu Nirinay naynaynam..

Limonata   Otomat Basmayi  Serkan Keskin  Ertan Saban 01:42

Limonata Otomat Basmayi Serkan Keskin Ertan Saban

Gece Yarısı Kapıda Kalan Adama Kapıyı Açma Çabaları İzle..

Limonata  Çingene Düğünü Sahnesi  Serkan Keskin Ertan Saban 01:49

Limonata Çingene Düğünü Sahnesi Serkan Keskin Ertan Saban

Çingene Düğününde Ne İşim Var Deyip Sonrasında Doyasıya Oynayan Adamın Komik Sahnesi İzle..

Limonata  Serkan Keskin Karadeniz Türküsü 01:15

Limonata Serkan Keskin Karadeniz Türküsü

Şampiyonluk Kutlamasında İçip İçip Türkü Söyleyen Adamın Komik Halleri İzle..

Limonata  Burası Paşa Serkan Keskin  Ertan Saban 01:49

Limonata Burası Paşa Serkan Keskin Ertan Saban

Kapı Girişinde Karşılaştığı Adamı Hırsız Sanan Ev Sahinin Komik Atışma Sahnesi İzle..

Serkan Kaya  Zor Bela 04:33

Serkan Kaya Zor Bela

Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim ken..

Serkan Aydın feat. Davut Güloğlu - Dağların Sevdası (Official Video) 02:55

Serkan Aydın feat. Davut Güloğlu - Dağların Sevdası (Official Video)

Söz Müzik: Hasan Ali Ferah Gitar: Emre Parlak Bass: Burak Demir Perküsyon: Barış Cem Songur Kemençe: Can Ahmet Damar Tulum: Baran Kirman Mix Mastering: Mert Ağırlar Yönetmen: Damla Demircioğlu Teşekkürler; Yunus Emre To..

Serkan Aydın - Şaşkın (Cover) 03:46

Serkan Aydın - Şaşkın (Cover)

Türk Rock Müziğinin yaşayan efsanesi Erkin Koray'ın güzide eseri Şaşkın'ı Karadeniz enstrümanları ile icra ettik. Projemizin dördüncü parçası olarak yayınladığımız Şaşkın'ı keyifle dinlemenizi umuyor, emeği geçen herkese..

Serkan DumanO - Dostum 04:47

Serkan DumanO - Dostum

Söz: Aydın Aybağ Müzik: Aydın Aybağ..

Mc Serkan Bu Bedduam Sana⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:49

Mc Serkan Bu Bedduam Sana⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Mc Serkan ELVEDA⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 03:25

Mc Serkan ELVEDA⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Mc Serkan Tehlikeli Madde Ağlama⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 02:47

Mc Serkan Tehlikeli Madde Ağlama⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Mc Serkan Tehlikeli Madde Ben İnanmam Aşka⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:40

Mc Serkan Tehlikeli Madde Ben İnanmam Aşka⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen 02:46

Samet Nohut feat. Serkan Türker - Aynen

Aynen şarkı sözleri ile Gidenler sanmasın ki Kalanlar hergün ağlıyor Sen müziği kıstın diye Şarkılar yarım kalmıyor Aynen senin gibi yaptı hepsi Aynen koşa koşa gitti hepsi Aynen tükürdüm arkasından Ne su döktüm ne gö..

Serkan Çakmak - Ayrılık 05:06

Serkan Çakmak - Ayrılık

Söz & Müzik: Ozan Veysel Çakmak Düzenleme: Mertcan Kılıç Yönetmen: Berk Aytekin..

Atilla İhtiyar - Serkan Kamacı - Buluşma 05:32

Atilla İhtiyar - Serkan Kamacı - Buluşma

Söz: Enstrumantal Müzik: Atilla İhtiyar Düzenleme: Atilla İhtiyar Yönetmen: Atilla İhtiyar..

İki Yalancı - Serkana Talih Kuşu! 05:05

İki Yalancı - Serkana Talih Kuşu!

Serkan, gizemli bir adamın kendisine sunduğu teklif karşısında, büyük bir şaşkınlık yaşar. Serkan'ı takip ettiren gizemli kişi sonunda karşısına çıkmaya karar verir ve onunla konuşmak ister. Serkan, bu duruma şaşırır fak..

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı - Duygunun Kısmeti Görenleri Şok Etti! 04:44

İki Yalancı - Duygunun Kısmeti Görenleri Şok Etti!

Serkan'ın annesi Duygu'yu görüp konuşmak için evlerine gider. Oğlu Serkan'ın fotoğrafını Duygu'ya gösterdiğinde fikrinin değişeceğini ve Serkan ile bir ilişkiye başlayacağını düşünür fakat karşılaştığı manzara karşısında..

  • ANKA tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı 00:53

İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı

Serkan ve Duygu, birbirlerine olan duygularını açıklıyor; ikilinin önündeki en büyük engel Alp sorun olmaktan kurtulamıyor! Serkan, Duygu'ya olan duygularını sonunda açıklamak istiyor. Yağmurlu bir havada onu öperek aşkı..

İki Yalancı 1.Bölüm - Sevilin Yalan Aşkı! 05:03

İki Yalancı 1.Bölüm - Sevilin Yalan Aşkı!

Serkan, Sevil ile evlilik planları ve mutlu bir gelecek planı yaparken karşılaştığı manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Sevil'in kendisi yerine zengin birini tercih etmesi, Serkan'ı büyük bir hayal kırıklığına ..

  • ANKA tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce