#Serkan kaya kopamayız biz müzik dinle

Hülya Avşardan Zengin Damada Şartlı Onay! 00:41

Hülya Avşardan Zengin Damada Şartlı Onay!

Londra'daki okulunu Yasin'i özlüyorum diye bırakan Zehra Çilingiroğlu, eğitimine İstanbul'da devam etme kararı alınca annesi Hülya Avşar'dan sevgilisine izin çıktı. Son dönemlerde her yaptığı olay olan Zehra Çilingiroğ..

  • ANKA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane Dizisi Final Kararı Aldı! 00:41

Adı Efsane Dizisi Final Kararı Aldı!

Kanal D'nin 'Adı Efsane' adlı dizisinde Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır'ın diziden ayrılmasıyla oyuncu kadrosu yenilenmişti. Dizi reytinglerde çakılınca final kararı aldı. Başrol oyuncuları ayrılan, yaptığı transferle..

  • ANKA tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siccin 4 - Fragman  (1 Eylül 2017de Sinemalarda) 02:15

Siccin 4 - Fragman (1 Eylül 2017de Sinemalarda)

Korku filmlerinin usta yönetmeni Alper Mestçi’nin yeni filmi “Siccin 4” ün merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Serinin 4. filmi TME Films dağıtımıyla 1 Eylül’de vizyonda olacak. Siccin serisinin her filmiyle “Yılın En..

  • ANKA tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı 04:16

Türk Dağcılar İsviçre’nin Zirvesine Tırmandı

Uludağ Dağcılık Kulübü’nün dördüncüsünü düzenlediği Alpler zirve tırmanışı yapıldı. İsviçre’nin en yüksek noktası Dom ve Alp Dağları’nın zirvesi Mont Blanc’a tırmanan Türk dağcılar İsmet Şentürk ve Ömer Faruk Kaya, iki z..

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi 02:31

First Ladyler Boğaz'ı Gezdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan konuk liderlerin eşlerini teknede verdiği yemekte ağırladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eşi Emine Erdoğan, D-8 Zirvesine katılan ko..

Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu 01:30

Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu

Postcard programının yeni bölümünde Kazakistan’ın güney doğusuna gidiyoruz. Ülkenin en büyük şehri Almatı’ya 200 kilometre mesafedeki Charyn Kanyonu’ndayız. Burası görenlere Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona Eyale..

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı 00:17

Belçika'da PKK'lılar Türklere Saldırdı

Belçika'nın Anvers kentinde PKK yandaşları bugünkü gösterisinde Türklerin yoğun olarak yaşadığı mahallede teröristbaşı Öcalan'ın posterleriyle vatandaşlarımızı tahrik ederek saldırdılar. Yüz kişinin katıldığı taşlı sopal..

Zehra Çi̇li̇ngi̇roğlu, Yaşadığı Olaylı Gece Hakkında Neler Söyledi̇? 01:10

Zehra Çi̇li̇ngi̇roğlu, Yaşadığı Olaylı Gece Hakkında Neler Söyledi̇?

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra Çilingiroğlu ilk trafik kazasını duran bir taksiye çarparak yaşadı. Çilingiroğlu, olay sonrası gaza basıp kaçarak herkesi şaşırttı. Genç şoför olayla ilgili, “Dikkatsizdim,..

  • BETA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Umut Yılmaz Güney  Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle 1:39:01

Umut Yılmaz Güney Tuncel Kurtiz Türk Filmi İzle

Özel bir otonun çiğnediği atının ölümuyle dünyası yıkılan, parası olmadığı için yeni bir ot alamayan Cabbar, yaşamındaki son umudunu bir hocanın peşine takılmakta bulur. Ama aradıkları meçhul define bulunmaz. Final ilgin..

  • PengoTV tarafından
  • 33.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Ki̇mi̇nle Dans Edi̇yorsun Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı 11:55

Sen Ki̇mi̇nle Dans Edi̇yorsun Fi̇lmi̇ Görücüye Çıktı

“Sen Kiminle Dans Ediyorsun” adlı sinema filminin galası dün akşam gerçekleştirildi. Tanıtımlarında Demet Özdemir'in dansıyla oldukça heyecan yaratan Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin galasına ünlü isimler akın etti. E..

  • BETA tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 7 yıl önce
100 Lira İle Evlenilmez 1974  Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzle 1:22:46

100 Lira İle Evlenilmez 1974 Ediz Hun Gülşen Bubikoğlu Türk Filmi İzl

Film, varlıklı bir aileye mensup iki genç kızla yoksul olduklarını gizlemeye çalışan iki gencin aşk öyküsünü konu edinir. Ediz ve Bülent, bir reklâm firmasında çalışan iki arkadaştır. Yoksul bir yaşam süren ikili, bir gü..

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:38

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı

Labirent Son İsyan Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C..

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır 04:31

Domatesli Biber Turşusu Nasıl Yapılır

Domatesli Biber Turşusu Tarifi ve Malzemeler : 3 kilo domates (soyup robottan geçirelim ya da doğrayın) Yaklaşık yarım kilo kıl biber (sizler acı süs biber vs. kullanabilirsiniz) 1 çay bardağı elma ya da üzüm sirkesi (ik..

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller 12:30

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller

Demet Özdemir kız çocukları için düzenlenen bir gecede kendi çocukluğuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çocukken oyuncu olmayı hayal ettiği söyleyen Demet Özdemir, “ Ben balık burcuyum, çok fantastik hayaller kurarım, da..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Youtuberların En Çok İzlenen 10 Videosu 02:42

Türk Youtuberların En Çok İzlenen 10 Videosu

Bu videomuzda, Türk YouTuber'ların en çok izlenen 10 videosunu listeledik. İyi seyirler. 10. Reynmen ft. Veysel Zaloğlu - Voyovoy (20 milyon) 9. Emre Özkan - Amcalara Esir Olduk - Yine Gaz Bitti 2 (22 milyon) 8. Kaya Gi..

  • JET TV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi 01:36

Erdoğan Söz Verdiği Restoranda Yemek Yedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü katıldığı bir programda ziyaret sözü verdiği restorana giderek yemek yedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gerçekleştirdiği bir dizi programın ardından Paza..

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını 11:43

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını

Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Alper Kul ve İrem Sak gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Ölümlü Dünya’nın galası yapıldı. 26 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan film, kendi halinde yaşayan Mermer Ailesi’nin büyük sırl..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:39:50

Cehenneme Bir Adım - 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocası, kızı ve arkadaşları ile birlikte tatile çıkan genç ve hoş bir kadın, trajik bir kazaya şahit olurlar. Aradan bir yıl geçtikten sonra genç kadın yine arkadaşları ile bir gün yürüyüşe çıkar. Bir mağara içi..

Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi 04:03

Karnabahar Lahana Turşusu Tarifi

Karnabahar Lahana Turşusu için malzemeler: (3 litrelik kavanoz) 1 büyükçe karnabahar (benimki yaklaşık 1 kilo geldi) 1 baş sarımsak 2 adet havuç 1 baş sarımsak Ufak bir çeyrek lahana (karnabahara veya isteğinize göre aza..

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Çabuk Kaynatma Turşu Tarifi 03:09

Çabuk Kaynatma Turşu Tarifi

Malzemeler: 1 bardaktan 1 parmak eksik (3/4 bardak ) üzüm sirkesi 2 buçuk su bardağı içme suyu 1 çay kaşığı tozşeker 1 tatlı kaşığı dolusu kaya tuzu yarım ufak lahana 1 ufak parça kırmızı lahana 5-6 adet turşuluk salata..

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle 2:23:52

Labirent 3- Son İsyan Türkçe Dublaj Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası 02:10

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası

Mersin'in Tarsus ilçesinde muadil ilaç yüzünden çıkan tartışma sonrası bir grubun sopa ve parke taşlarıyla eczaneye saldırması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olay, Tarsus Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir eczane..

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler 10:03

Aşk Sana Benzer - Romantik Sahneler

Ege'de bir balıkçı kasabasından ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen ve esrarengiz bir kız olan Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ..

Kabir Azabı Fragman 01:39

Kabir Azabı Fragman

Kabir Azabı, ölümün soğuk gerçekliğini ve kabir azaplarının dehşetini konu ediyor. Bir avukat olan Ozan, işinde başarılı ve yetenekli bir adamdır. Ancak iş hayatındaki başarısı karakterini oldukça kötü yönde etkilemiştir..

Hülya Avşar Genç Kızlara Taş Çıkardı 15:57

Hülya Avşar Genç Kızlara Taş Çıkardı

Hülya Avşar yine güzelliği ile büyüledi. Hülya Avşar'ın genç kızlara taş çıkaran bikinili pozu gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ilerleyen yaşına rağmen fit vücudu ile tüm dikkatleri üzerine çe..

  • BETA tarafından
  • 276 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti 02:40

Adanalı doğa tutkunları, Kayseri'nin saklı güzelliklerini keşfetti

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki Soğanlı Vadisi ile Avla Kanyonu'nda tarih ve doğa gezisi düzenledi. Egzotik bir yapıya sahip, yer yer bir metreye kadar daralan ..