#Serkan Çiçek yazık müzik dinle

Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Zeynep Casalini - Delilik 04:13

Zeynep Casalini - Delilik

Delilik;kısa sürer çok Pişmanlık uzun. Kararın doğru gibidir, Sonrası hüzün. Birde bakarsın arkanı dönüp, Kalmamış huzur. Soru sormaz,akıl almaz, Tükenir gücün. Sevgilim bitmiş, Aşkımız bizim çoktan bitmiş. G..

Deko - Ara 03:33

Deko - Ara

Deko - Ara Dinle Söz: Deko Beste : Erol Şahin Düzenleme: Deko - Erol Şahin Nakarat; Ara onları yine karakollara düştüler ara ara Beceriksiz heriflerin dertleri beni geremez başka kapıya Düştüler dara ara ara başla..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Yavuz Akyazıcı - Resmen Aşığım 04:33

Yavuz Akyazıcı - Resmen Aşığım

Yavuz Akyazıcı - Resmen Aşığım Dinle Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangement: Yavuz Akyazıcı Mix: Yavuz Akyazıcı Mastering: Tanju Eren Record Label: Esen Müzik..

Yavuz Akyazıcı - Kupa Kızı Sinek Valesi 05:41

Yavuz Akyazıcı - Kupa Kızı Sinek Valesi

Yavuz Akyazıcı - Kupa Kızı Sinek Valesi Dinle Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangement: Yavuz Akyazıcı Mix: Yavuz Akyazıcı Mastering: Tanju Eren Record Label: Esen Müzi..

Hasan Ali Yücel - Leyli 03:54

Hasan Ali Yücel - Leyli

Hasan Ali Yücel - Leyli Dinle Söz & Müzik: Ercan Düzgün Düzenleme: Serkan Yeşilyurt Yönetmen: Hasan Ali Yücel..

Yavuz Akyazıcı - Yürek 03:49

Yavuz Akyazıcı - Yürek

Yavuz Akyazıcı - Yürek Dinle Funda Akyazıcı v, Yavuz Akyazıcı g, Enver Muhamedi b, Derin Bayhan d Music, Lyrics - Ari Barokas Göksu Duvarcı, Saba Sümer - Camera Sound Engineers: Ömer Taşkın, Serkan Kargacı Arrangeme..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sana Sakladım - Aslı Demirer 04:16

Sana Sakladım - Aslı Demirer

Sana Sakladım - Aslı Demirer Dinle Söz-Müzik: Aslı Demirer & Mert Carim Düzenleme: Serkan Ölçer Mix-Mastering: Barış Büyük Yönetmen: Bora Çifterler Renk Düzenleme: Emir Yanat (1000 Volt) Şarkı Sözü: Ne var ne yoksa i..

Derin Sarıyer - Belki De Rüyaydı 03:21

Derin Sarıyer - Belki De Rüyaydı

Derin Sarıyer - Belki De Rüyaydı Dinle Söz - Müzik: Derin Sarıyer Aranje: Serkan Çeliköz Dün sabah uyandım Uyandığımı sandım Gördüğüm hayali Ellerime yazdım Ellerimi gördün, anında kaçtın Kendimi bıraktım, ardında kald..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip) 04:46

Orhan Ölmez - Seni Çok Seveceğim (Versiyon) (Official Video Klip)

Seni Çok Seveceğim İnsanoğlu iyi olmak için Cehenneme muhtaç ne yazık Oysa dünya kötü olmak için Zannettiğinden çok daha küçük Sen farklısın fıtratın farklı Niyetin iyi ey sevgili Saçının teli nefesinin sesi Melekle..

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman 04:19

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berkay - Ey Aşk 03:52

Berkay - Ey Aşk

Ey aşk beni şaşırt bi kere Estiğinden beri aynı hep acı rüzgar Ey aşk hadi yanılt bi kere Soruyorum işte sana yine nedir mesele Tutundum sana ben dalından düştüm en son Ölmedim öldüremedin Sana kalsa her şey yolunda sa..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.183 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zara Sus 04:26

Zara Sus

ÇAĞIRMA GELEMEM YILLAR GEÇTİ BİR KERE İSTESEM DE SEVEMEM KEDER DOLDU GÖNLÜME SUS SUS SUS BEN MAZİYİ UNUTTUM HATIRLATMA BİR DAHA AŞKI GÖMDÜM İÇİME SEN DE SAKLA TOPRAĞA SUS SUS SUS SÖYLEME DUYMASIN ACI VERME KALBİME ÇA..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğkan - Gamzeler 04:35

Tuğkan - Gamzeler

Seni böyle görmek istemezdim yar. Saçların kar beyazı yüzün solgun. Seneler doldurmuş gamzelerini. Ama gözlerine dokunmamış yar. Yazık sana nasıl kıydılar yar. Öpülecek ellerini kimler yordu. Acılar çürütmüş hayalleri..

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım 03:27

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım

Bir Yola Çıktım şarkı sözleri ile Bir yola çıktım bugün Kırık dökük hayatlara renk verdiğim Mühim değil, yazık değil Vurulsa da leke yapsa da ümitlerim Seher vakti korkularımdan Kanat yaptım maviye doğru Sakın döndürm..

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman(VOL-7) 04:25

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Ro

Cengiz Kurtoğlu - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.841 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maral Ayvaz - Hoviv 03:00

Maral Ayvaz - Hoviv

Spotify: Çoban Ovaların,vadilerin, tepelerin çobanı Sessiz, ağlamaklı, kederli Aşktan içine kapanmış, bağrı yanık Kavalını yanık öttürüyor Çoban sessiz, kalp acısıyla Kavalını almış, Mecnuna dönmüş Onu duyacak kimse yo..

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric 03:31

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric

Kime gitsem ağlasam diyorum, Dostlar da sıkıldı benden Şu derdimi gizleyemiyorum Ağlama yazık olur der annem Bahçesinde limon ağaçları olan Küçük tatlı bir evde oturamadık Zaten hepsinden önce İnsanca iki laf konuşamadı..

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Aydın Kurtoğlu - Tüh Tüh 03:15

Aydın Kurtoğlu - Tüh Tüh

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Ceyhun Çelikten Düzenleme: Serkan Balkan Yönetmen: Kemal Başbuğ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pinhani - Köprü Ortasında 03:50

Pinhani - Köprü Ortasında

Pinhani - Köprü Ortasında Şarkı Sözleri Köprü Ortasında Dolandı Başım Çok Aklıma Geldi Annem Kardaşım Evimden Yürüdüm Pazartesi Yüreğimde Kaldı Dünya Hevesi Ağustos‘un 16 Cumartesi Kurusun Yaylacıların Deresi 1969 senesi..

  • Cowboy tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ados-Ölüme Selam 2017 03:29

Ados-Ölüme Selam 2017

Ölüme selam durdu gözlerim, bir akşam üstü. Hayat benden aldığıyla üstün. Öksüzün meramı budur, başka bir şey bilmez. Hep bir başka türlü küslük. Zevki yok semaların, sefası bitti. Ben bu yolda kahramanca düştüm. Üstelik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 869 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5) 02:55

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Pankart (1_5)

Şu hayattaki insanlık yarışından ayrılmak için çoğusu kafasına kurşun koydu, ne yazık onu onunla oydu. Savaş oyunu bu, bu merhametsiz kuralları kim koydu? Kalıplaşmış cümlelerin sonunu getiren oydu. Sirenleri deli çalıyo..

Kardiyak - Fybertest - (Official Video) 02:40

Kardiyak - Fybertest - (Official Video)

FYBERTEST (Ya ya) hıza mı takılır hayranlarım akorumu High side tarafa çekip o hayvan tenoral akışı sağlar Sesim o sürede çatlar dakikalarını harca Bu çocuk yeni mi? (hayır hayır...) 10 yıl oldu aslan, anca döndü devr..

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video) 04:19

Çağan Şengül & Sezgin Alkan - Yarım Kaldım (Official Video)

Söz: Çağan Şengül Müzik: Sezgin Alkan, Çağan Şengül Mix: Çağan Şengül Mastering: Çağan Şengül Yapım: ByWillow Yapım & Production Menajerlik: ByWillow Management Stüdyo: Stüdyo 22 Oyuncu: Asena Ayyüce Sezer Kapak Fo..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Rafet El Roman - Bağışla Beni 04:30

Rafet El Roman - Bağışla Beni

Söz: Barış Ateş Müzik: Barış Ateş Aranje: Steffen Müller Yönetmen: Rafet El Roman Bağışla Beni şarkı sözleri ile Bağışla beni, bağışla kırdım seni Yine ilk gün ki gibi, tut ellerimi sar beni Bağışla beni, bağışla..

Rope - Mayıs 7 03:44

Rope - Mayıs 7

Söz / Müzik: Rope Aranje: Cem Coşkun Mix / Mastering: Rope Piyano: Cem Coşkun Elektro Bağlama: Emrah Yılmaz Türkmenoğlu Elektro Gitar: Arya Ritim Gitar: Cem Coşkun Bass, Akustik Gitar: Cem Coşkun Kemane: Süleyman Tun..

Rafet El Roman-İstersen 03:53

Rafet El Roman-İstersen

Rafet El Roman - İstersen dinle İstersen, beraber oluruz yine eskisi gibi Yalnız geçen bu günlere yazık değil mi Kolay mı unutmak birden herşeyi Ah dilersen eskisinden daha mutlu oluruz Geçmişteki acıları unuturuz Mutlu..

  • Candy tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce