#Serkan Çiçek yazık müzik dinle

Bergen - Yaşamak İstemiyorum 05:09

Bergen - Yaşamak İstemiyorum

yaşamak sadece nefes almaksa aciz bir bedende can taşımaska eninde sonunda toprak olmaksa ben göyle yaşamak istemiyorum çok sevmek kahrolmak acı cekmekse inanmak aldanmah hata demekse yaşamak kadere boyun eğmekse ..

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay 04:31

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay

Oy Beni Vurun Vurun Ft. Hüseyin Ay Dinle Söz-Müzik: Tarık İhtiyar Dışım çiçek açmış belki İçimde kara yosunlar Görenler mesut sanıyor Bilmezler ki ne derdim var oy Oy beni vurun vurun Nedir çektiğim zulüm Bu dünyanın ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Laf Aramızda - Günlerden Ölüm 02:12

Laf Aramızda - Günlerden Ölüm

GÜNLERDEN ÖLÜM Şarkı Sözleri Dayanır mı bu yürek? Dayanır mı bu yürek? Senin gibi birisine Dayanır mı bu yürek Dayanır mı bu yürek Ölüyor hasretinle Bugün bana bir çiçek Bilmem ne zaman açar Bana seni hatırlatır Her ya..

ikikardesh - Haleluya 03:08

ikikardesh - Haleluya

Sözler: Gel gel rüyalarıma Çicek koyuyorum yollarına Kandım yeniden oyunlarına Dünlerine yarınlarına Düştüm gecelerin ortasına Daha var güneşin doğmasına Kim döner bakar arkasına Öncesine sonrasına Dışarıda deli gibi..

Özgün Çınar - Datça 03:05

Özgün Çınar - Datça

Şarkı Sözleri: Şehir güzel ama Tüm duygular âmâ Bir avuç gökyüzü, bir sap çiçek yokluğunda… Kalsan kalınmıyor, Kaçsan kaçılmıyor, Boş amaçlar uğruna ne ömürler tükeniyor… Ama gün gelip bu düzene dur demek lazım, O günü ..

Fermanhiphop - Gani Gani Gam 03:51

Fermanhiphop - Gani Gani Gam

Gani Gani Gam şarkı sözleri ile Radyo Skit: Türkçe Rapin keyifi,Phoenix FMden herkese günaydınlar sevgiler merhabalar işte yeni hafta başladı ve umarım keyifimiz yerinde güzel haberler aldığımız bir hafta olur bu sabahı..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Banyo Yapacağını Anlayınca Dile Gelen Kedi_İngilizce bile Hayır diyor(NO) 00:24

Banyo Yapacağını Anlayınca Dile Gelen Kedi_İngilizce bile Hayır diyor(

Kedilerin su sevmediği malumunuz. Bu kedimiz de banyo yapacağını anlayınca resmen dile geliyor ve dram filmlerindeki tarzda performans gösteriyor. haydi seyredelim :-D..

  • Cowboy tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Kızının Jimnastik Hareketlerini Taklit Etmeye Çalışan Eğlenceli Baba (Çocuk Gibi Olmak ) çok Eğlenceli 01:48

Kızının Jimnastik Hareketlerini Taklit Etmeye Çalışan Eğlenceli Baba (

41 yaşındaki Ash 9 yaşındaki kızı Alex’in hareketlerini taklit etmeye çalışıyor. Biraz motivasyon biraz da eğlence amaçlı jimnastik hareketlerini yapmaya çalışan Ash ne yazık ki kızı kadar başarılı olamıyor. Ancak baba k..

  • Cowboy tarafından
  • 2.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Motora Binmek İçin Ağlayan Bebek Maymun 00:25

Motora Binmek İçin Ağlayan Bebek Maymun

Yazık Ağlatmayın Çoçuğu..

  • Umut Tv tarafından
  • 2.080 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Kurân-ı Kerim Diye incil Okuyunca Bakın Nasıl Rezil oldular 02:52

Kurân-ı Kerim Diye incil Okuyunca Bakın Nasıl Rezil oldular

Sizi Gidi Troller Sizi ,Yuz ifadeleri cok ilgincti dogruyu ogrenince sanki konduramaz gibi ama kurana rahat rahat atip tutuyorlardi... Yazik Hanslar, Helgalar ,kendi dinini, bilmezken, Kuranı Kerime, söz söyleme, hakkın..

Gökhan Kırdar  Üstüme - Basıp Geçme Yar 04:18

Gökhan Kırdar Üstüme - Basıp Geçme Yar

Bıraksan da elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur derim ya, Yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğine Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin s..

Caner Menemencioğlu - Son Veda 04:29

Caner Menemencioğlu - Son Veda

Bu Can Sana Susar Özlemim Hara Tutulur Başucumda Hayaller Gecelerce Hapseder Pişmanlıklar Hep Geç Kalmışlığa Direnemedi Bu Aşk Ne Yazık Son Veda Bir Anı Kalmasın Senden Son İsteğim Giderken Al Yalanlarını Yanına Götür Uz..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Pinhani - Köprü Ortasında 03:06

Pinhani - Köprü Ortasında

Köprü ortasında dolandı başım Çok aklıma geldi annem kardaşım Evimden yürüdüm Pazartesi Yüreğimde kaldı dünya hevesi Ağustos’un 16 Cumartesi Kurusun yaylacıların deresi 1969 senesi Yazık genç yaşıma ona yanarım Köprü..

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres  04:45

Soner Sarıkabadayı - Açık Adres

Sorma bu ara şu halimi Bu acıların hepsi mi daimi Yazık oldu her iki tarafa da Şimdi sence daha iyi mi? Bir gün oldu iki gün oldu Ay oldu yıl oldu ümitlere. Unutmuyor gönlüm seni seviyor her gün her gece Yoruldu,..

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet 03:14

İlkan Günüç feat. Gizem Şensoy - İhanet

Keşke benim kadar yürekli olabilseydin Olan biten ne varsa zamanında söyleseydin Rezil rüsva olduk şimdi dilde Çok yazık ziyan ettin ikimizide.. Yazıldı ihanetin Yanına kalır mı sevgilim Bekliyorum hadi çık karşıma Kald..

Sürpriz Doğum Günü Hediyesi Alan Evsiz Miniğin Prenses Tepkisi 01:36

Sürpriz Doğum Günü Hediyesi Alan Evsiz Miniğin Prenses Tepkisi

Sevimli mi sevimli Bella isimli ufaklık ne yazık ki evsiz ve muhtemelen doğum gününü de hediyesiz geçirdi. Henüz 4 yaşında olmasına rağmen hayatın acı gerçeğiyle tanışan Bella en sevdiği oyuncak olan Barbie'lerine Praynk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.360 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Musti  Baloncuklar Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Baloncuklar Türkçe Dublaj

Musti çok uslu bir çocuk. Annesine yardım etmeyi de çok seviyor. Bugün çamaşır bile yıkıyor. Ne yazık ki bayan kaplumbağa deterjanlı suyu içmiş. Umarız hasta olmaz...

Çizgi Film  Musti  Çiftlikte Türkçe Dublaj 05:02

Çizgi Film Musti Çiftlikte Türkçe Dublaj

Kedicik Musti'nin babası bugün çiftliğe gidiyor. Tabi ki Musti de onunla gelip arkadaşlarını görmek istiyor. Ama ne yazık ki arkadaşları başka şeylerle meşgul. Bakalım Musti tek başına neler yapacak...

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie  Robo Zor Durumda 03:55

Eğitici Çizgi Film Doktor Mac Wheelie Robo Zor Durumda

Doktor Mac Wheelie'nin artık yardımcı bir robotu var. Adı da Robo. Bugün bozuk bir arabayı tek başına tamir etmek istiyor. Ne yazık ki bunu başaramıyor. Ama sorun değil; Doktor Mac Wheelie'nin yardımıyla bunu başarabilir..

Ördek Yavrularını Ele Geçirip Yiyen Goriller 00:59

Ördek Yavrularını Ele Geçirip Yiyen Goriller

Doğanın kanunu bu deriz aslında öyle değil, orda yetkililer kıllığına mı koymuşlar gorilleri orada yazık ördeklere..

  • JET TV tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acilde Hasta Döven Hatun 00:54

Acilde Hasta Döven Hatun

Akıllara sansasyonel fikirler getiren bu videoyu sizinle paylaşmak istiyorum. Sizlere başını anlatmak isterdim ama ne yazık ki video hakkında bir bilgi almadım...

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kucağında Çocukla Makas Atmak 01:34

Kucağında Çocukla Makas Atmak

Videonun başlığını yazarken bile anlam veremedim. Bir insan neden böyle bi'şey yapar? Neyi tatmin etti şimdi? Biraz baktım etrafa bir de hayranları var... Yazık...

  • JET TV tarafından
  • 600 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Golf Oynarken Ördek Avlamak 00:32

Golf Oynarken Ördek Avlamak

Talihsiz ördek adam golf topuna vurunca tam da oradan geçiyordu. Ne yazık ki ördek kurtulamadı. Amatör kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 652 görüntüleme
  • 7 yıl önce