#Serkan Çiçek yazık müzik dinle

Hüner Çoşkuner hayatını kaybetti! 02:07

Hüner Çoşkuner hayatını kaybetti!

TÜRK SANAT MÜZİĞİ SANATÇISI HÜNER COŞKUNER, BİR SÜREDİR AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDEYDİ... DÜN AKŞAM FENALAŞTI, YOĞUN BAKIMA ALINDI... ANCAK NE YAZIK Kİ, TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN KÖTÜ HABER GELDİ... HÜNER COŞKUNER,..

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz 03:25

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz

Cumhurbaşkanı Sincar’a Müsaade Edemeyiz Erdoğan: 'Sincar yeni bir Kandil olma yolunda, buna müsaade edemeyiz' Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dün akşam Sayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. PYD - YPG gibi örgütlere ihtiyac..

Yolcu otobüsünde korona alarmı! 01:34

Yolcu otobüsünde korona alarmı!

BABA OĞUL KORONA TESTİ YAPTIRDI AMA SONUCUNU ÖĞRENMEDEN ŞEHİRLERARASI YOLCULUĞA ÇIKTI, NE YAZIK Kİ KORKULAN OLDU, İKİSİNİN DE TESTİ POZİTİFTİ, SONRA BAKIN NELER OLDU..

3 şehirde 72 canımızı yitirdik 02:45

3 şehirde 72 canımızı yitirdik

SEL AFETİNİN 6'INCI GÜNÜNDE NE YAZIK Kİ CAN KAYBI 72 KİŞİYE YÜKSELDİ, ÇAMUR DERYASINA DÖNEN İLÇELER TEMİZLENMEYE ÇALIŞILIRKEN, O ENKAZLARIN ALTINDAN ACI HİKAYELER ÇIKMAYA DEVAM ETTİ...

İstanbul'da Büyük Risk! Dere Yatakları Konuk Alanına Döndü! 02:42

İstanbul'da Büyük Risk! Dere Yatakları Konuk Alanına Döndü!

Sel felaketi sonrası gözler dere yataklarındaki yapılara çevrildi. Ne yazık ki İstanbul'da da manzara aynı. Yani birçok dere yatağında yapılaşma var. Uzmanlara göre bir an önce derelerin ıslah edilmesi ve yapıların dere..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio ) 03:39

Hande Yener - Seviyorsun - ( Official Audio )

SEVİYORSUN INSAN BİR KEZ KAYBOLUNCA HERŞEY KARMAŞIK GELİR YA GÖZÜNÜN ÖNÜNDE DURSA ONU BİLE ZOR GÖRÜR YA BİR AN ÖNCE VAZGEÇELİM KÜS KALAN HUZUR BULAMAZ YOL YAKİNKEN DÖNMEYENLER İFLAH OLMAZ ASK ASLA YENİLMEZ BÖYLE GELMEZ ..

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik) 06:26

Koray AVCI - Ağlama Yar (Akustik)

Sen Leyla’ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgâr Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram, zaman içinde (x2) Ağlama yar Bir gün gelir, bu hasret biter Döneceği..

Sarımsaklı soygun! 02:41

Sarımsaklı soygun!

KADIN HIRSIZLAR ÇETESİ NE YAZIK Kİ YİNE İŞ BAŞINDAYDI. 'SANA YARDIM EDECEĞİZ' DEDİLER, 67 YAŞINDAKİ DESTE YAVUZ'A SARIMSAK YUTTURUP, VARINI YOĞUNU ÇALDILAR. NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRAN DESTE TEYZE, ALTINLARIMI BULANA BİN D..

KÜRESEL ISINMA BAHANESİYLE AÇLIĞA MAHKUM EDECEKLER 17:29

KÜRESEL ISINMA BAHANESİYLE AÇLIĞA MAHKUM EDECEKLER

Yıllar önce su ve gıda kıtlığı konuda yayın yaptığımızda bizleri karamsarlıkla itham edenler, Komplo teorisi, diyenler şimdilerde ortada yoklar. Geleceği görememenin bedelini ne yazık ki milyonlarca insan ödeyecek...

  • STUDIO AS tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.888 görüntüleme
  • 8 yıl önce
maNga - Bir Kadin Çizeceksin 04:00

maNga - Bir Kadin Çizeceksin

Ne kadar oldu bu hayata geleli Söyle, ne olacaksın büyüyünce diye sorulan sorular tarih oldu, ama senin kafan hala dolu İşte benim, işte senin, işte onun diye paylaşıyorsun hayatı üç kuruş sevginle Ne? O da mı alda..

Özlem Tekin - Dağları Deldim 02:59

Özlem Tekin - Dağları Deldim

im evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınla..

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video) 05:08

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video)

Ragga Oktay Gönlüme Ateş Açtın Gönlüme Hasreti Yara Ettin Kalbime Dargın Ol Yada ister Kız Bana İstiyorsan Kır Beni Ama Gitme Kal Yıldız Tilbe Hasretim Ben Sana Deli Gibi Hasretim El Ele Yan Yana Öperken Hasretim Yokluğu..

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle 1:25:38

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle

Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşk Engel Tanır Mı? 11:08

Aşk Engel Tanır Mı?

İnsanlar bir şeyin değerini ne yazık ki kaybedince anlıyor. Mesela, kimse görmeyene kadar gözünün, duymayana kadar kulaklarının ve konuşamayıncaya kadar dilinin değerini anlayamaz. Çünkü var olanın değerinden çok olmayan..

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi 08:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Diriliş Ertuğrul' Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez ülkelerinde Diriliş Ertuğrul dizisinin çok beğenildiğini söyleyerek devamı gelecek mesajı verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kitap fuarı açılışında yaptığı konuşmada Twitter kullanı..

Ruhsar 8.Bölüm 40:28

Ruhsar 8.Bölüm

Mazhar ile Ruhsar daha yeni evlenir; ama evlililklerinin daha ilk günlerinde Ruhsar amansız bir hastalığa yakalanır ve ne yazık ki ölür; ama her şey öldüğü zaman başlayacaktır. Ruhsar artık bir ruh olmuş ve sadece yağmur..

Ruhsar 10.Bölüm 38:48

Ruhsar 10.Bölüm

Mazhar ile Ruhsar daha yeni evlenir; ama evlililklerinin daha ilk günlerinde Ruhsar amansız bir hastalığa yakalanır ve ne yazık ki ölür; ama her şey öldüğü zaman başlayacaktır. Ruhsar artık bir ruh olmuş ve sadece yağmur..

Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim 03:05

Tudor'dan Flaş Yanıt Sezon Başlamadan İstifa Mı Edeyim

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında İsveç ekibi Östersunds'a karşı zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Igor Tudor, yarın oynanacak Östersunds müsabakası öncesi..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Düğünlerde Yapılmaması Gereken 5 şey 04:34

Düğünlerde Yapılmaması Gereken 5 şey

Yapmayın oynamak istemeyin adamı oynatmayın. Adam istemiyor üstüne gitmeyin sizin düşündüğünüz kadar eğlenceli değil oynamak, bunu oynamayı sevenlere ispatlayacağım. Gözlerinizin önüne düğün sahnesini getirin herkes pist..

  • JET TV tarafından
  • 1.131 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı 07:35

Kavga Yeni̇den Alevlendi̇ Ebru Yaşar, Demet Akalın’ı Yalanladı

Demet Akalın, Ebru Yaşar arasındaki Hermes çanta kavgası son sürat devam ediyor. Akşam Gazetesi'nde yazan şarkıcı Ebru Yaşar, Demet Akalın'ın Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserde modacı Nur Yerlitaş ve eski fu..

  • BETA tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..