#Serkan Özcan aldırma müzik dinle

Özcan Deniz'e Galada Üzücü Haber 03:47

Özcan Deniz'e Galada Üzücü Haber

Çağla Şıkel, Emre Altuğ Evlilik, Sıla,Merve Boluğur, M.Sandal Ve Bir Çok Ünlü Hakkında Bilmedikleriniz Bu Kanalda Kanalıma Abone Olmayı Unutmayalım.....

  • BETA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz - Yapmak Lazım ( Remix ) 03:17

Özcan Deniz - Yapmak Lazım ( Remix )

Bildiğim herşeyi unutasım var Başıboş sahilde dolaşasım var İte köpeğe bulaşasım var bu aralar Küstüğüm herkesle barışasım var Bi daha bi daha küsüp aramayasım var Kapı bacayı dağıtasım var bu aralar Arayanı da a..

Dalgıç Erencan Özcan- ''Depremin sesini unutamıyorum'' 02:33

Dalgıç Erencan Özcan- ''Depremin sesini unutamıyorum''

Depremin merkez üssüne 3 mil uzaklıkta balık çiftliğinde balıkların bakımını yapmak için dalış yaptığını belirten Erencan Özkan, yaşadıklarını şöyle anlattı: Deprem anında dalıştaydım, balıkları kontrol ediyordum, o an..

İki Yalancı - Serkana Talih Kuşu! 05:05

İki Yalancı - Serkana Talih Kuşu!

Serkan, gizemli bir adamın kendisine sunduğu teklif karşısında, büyük bir şaşkınlık yaşar. Serkan'ı takip ettiren gizemli kişi sonunda karşısına çıkmaya karar verir ve onunla konuşmak ister. Serkan, bu duruma şaşırır fak..

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı - Duygunun Kısmeti Görenleri Şok Etti! 04:44

İki Yalancı - Duygunun Kısmeti Görenleri Şok Etti!

Serkan'ın annesi Duygu'yu görüp konuşmak için evlerine gider. Oğlu Serkan'ın fotoğrafını Duygu'ya gösterdiğinde fikrinin değişeceğini ve Serkan ile bir ilişkiye başlayacağını düşünür fakat karşılaştığı manzara karşısında..

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı 04:30

Tuğçe Kandemir - Düşler Sokağı

Düşler Sokağı şarkı sözleri ile; Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tuttu elimden benim Geçtim düşler sokağından bir gece vaktiydi Ceplerimde hacıyatmazlar Ben kuşlardan da küçüktüm bir gece vaktiydi Aşk tu..

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman 03:18

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman

Geçip gider hayat kendi yolunda Umut veda eder aşk yokluğunda Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde Seven bir kalp korunmalı bulduğunda Vefan yokmuş be sevgilim içinde aşk yalanlara Yolundan dönme aldırma dumanlara S..

İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı 00:53

İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı

Serkan ve Duygu, birbirlerine olan duygularını açıklıyor; ikilinin önündeki en büyük engel Alp sorun olmaktan kurtulamıyor! Serkan, Duygu'ya olan duygularını sonunda açıklamak istiyor. Yağmurlu bir havada onu öperek aşkı..

İkinci Şans Film İzle 1:34:15

İkinci Şans Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Berkay - Kırgınım Ona (Official Video) 03:48

Berkay - Kırgınım Ona (Official Video)

Berkay'ın, Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan Kırgınım Ona isimli şarkısı, video klibiyle MuzikPlay kanalında!nnKanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlaynnSöz: Mert Carim, Ece ÖlçernMüzik: Mert CarimnDüzenleme: ..

İki Yalancı 1.Bölüm - Sevilin Yalan Aşkı! 05:03

İki Yalancı 1.Bölüm - Sevilin Yalan Aşkı!

Serkan, Sevil ile evlilik planları ve mutlu bir gelecek planı yaparken karşılaştığı manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Sevil'in kendisi yerine zengin birini tercih etmesi, Serkan'ı büyük bir hayal kırıklığına ..

  • ANKA tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 1.Bölüm - Yalancının Mumu Yatsıya Kadar! 03:26

İki Yalancı 1.Bölüm - Yalancının Mumu Yatsıya Kadar!

Serkan, Duygu'nun gözlerinde kayboluyor; araba kazası gerçekleri ortaya çıkarıyor! Duygu ile Serkan, birbirlerinden etkilendiklerini saklamazlar. Trafikte ilerlerken yanan kırmızı ışık, gözlerinin kenetlenmesine sebep ol..

  • ANKA tarafından
  • 583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı  - Hayaller Hayatlar! 04:26

İki Yalancı - Hayaller Hayatlar!

İki Yalancı 8. Bölüm'de Duygu, Serkan'ın yaşadığını zannettiği evine gidiyor; bir anda hayallere dalıyor! Bodrum'da yaşadıkları büyük aşk, sona erdikten sonra İstanbul'da farklı yollara giden Duygu ve Serkan yeniden bir ..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rana Alagöz  Aşkın Gözü Körmü 03:31

Rana Alagöz Aşkın Gözü Körmü

Haykırsan dünyaya, Anlamazlar derdini, Yaşamak güzel deyip de, Aldatma kendini, Seni hiç arayıp sormasa, Sevginin farkına varmasa, Başkalarının gözüne, Daha tatlı bakıyorsa, Aahh bak bakalım o zaman, Neşeli ge..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) 03:26

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba)

Ayla Celik, Beyazit Ozturk - Parti (Şiki Şiki Baba) Music video by Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk performing Parti (Şiki Şiki Baba). (C) 2020 Sony Music Entertainment Türkiye Tic. A.Ş. Söz: Ayla Çelik (Editör: FLOOM Music..

İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı 01:11

İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı

İki Yalancı 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Serkan ve Duygu arasında tatlı yalanlar devam ediyor! Yeni bölümde yalanlar açığa çıkacak mı? Aşk, bacayı sardı! Duygu ve Serkan arasında yalanlarla başlayan hikayede ikili birb..

İki Yalancı 3.Bölüm - Gizli Aşıklara Şok Baskın! 05:16

İki Yalancı 3.Bölüm - Gizli Aşıklara Şok Baskın!

Ağva'da baş başa kalan Serkan ve Duygu arasında duygusal anlar yaşanıyor. Gençler, Ağva'ya gitmeyi planladıktan sonra Serkan ile Duygu'yu büyük bir heyecan sarar. Birbirleriyle baş başa kalmak isteyen ikili, yakın arkada..

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu 06:41

Kolombiyalı Blanca Müslüman Oldu

Kolombiyalı Blanca Milena İyigün, Müslüman olarak Nisanur adını aldı. Nisanur İyigün ile birlikte, Kayseri’de son bir haftada 4 kişi Müslüman oldu. ternette tanışarak evlendiği eşi Serkan İyigün ile birlikte İslamiyet'i..

İki Yalancı 6.Bölüm - Fena Yakalandılar! 06:07

İki Yalancı 6.Bölüm - Fena Yakalandılar!

Alp'in eski sevgilisi Pelin, gizlice Duygu ve Serkan'ın fotoğrafını çekiyor; ikili çekilen fotoğrafın peşine düşüyor! Duygu ve Serkan, yeniden yüzleşmek için bir araya gelirler. Bu sırada Alp'in eski sevgilisi Pelin, Duy..

  • ANKA tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı - İki Yalancının Mutlu Sonu 05:25

İki Yalancı - İki Yalancının Mutlu Sonu

Birbirleri hakkındaki gerçekleri öğrenen Duygu ile Serkan, daha fazla ayrı kalamıyor ve hayatlarını birleştirmeye karar veriyorlar. Duygu, Alp ile bir arada olamayacağını anlamıştır ve hakkındaki tüm gerçekleri söylemeye..

  • ANKA tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti 03:29

DG Sivasspor 2 - 1 Atiker Konyaspor Maç Özeti

Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Süper Lig'in 11. haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Galada Aslı Enver Ve Meryem Uzerli̇'ni̇n Dekolte Yarışı 11:08

Galada Aslı Enver Ve Meryem Uzerli̇'ni̇n Dekolte Yarışı

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver ve Meryem Uzerli'nin paylaştığı 'Öteki Taraf'ın galası önceki akşam gerçekleşti. Galaya birçok ünlü isim akın etti.Yönetmenliğini ve senaristliğini Özcan Deniz'in üstlendiği Öteki Ta..

  • BETA tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Aşk Burada - ORKN 03:33

Aşk Burada - ORKN

Şarkı Sözü: Yaklaş, Bu kadar zaman neredeydin ? Bu kadar yalan... Kayboldun galiba karışık kafan, Her yerde birileri bizi kandıran. Gerek yok bence daha fazla zorlama, Hayat bu işte daha fazla arama, Lazımsa bu aralar ..

Ahmet Çaplı - Gece 04:20

Ahmet Çaplı - Gece

Gece şarkı sözleri ile Gece bu yangın Gece büyür durur yangın Aldırma yarına Koştum hep boşuna Gün geldi çattı bana Gülen geçen neşem Kandım dert sazına Düştüm aşk yolunda Kaldırım taşlarıyım Sokağında ezilen Gece ..

Merve Deniz - Dönsün Dünya 03:55

Merve Deniz - Dönsün Dünya

Akşamdan kalmayan Anlar Canını yakar mı sahi? Sabretseydin geçer miydi? Yarım kalan bu filmi Yalnız izlersin belki Sonu Bensiz Daha Iyi Miydi? Kaçacak yer kalmadı Tutulmuş Bu Gece Köşeleri Aşkın Kimse Sorsak Olmadı Bulun..

Zeynep Alasya - Mucize 02:10

Zeynep Alasya - Mucize

Bir ben varım anlatmaya İçimden geçeni aslında Kumsalda bir kum tanesi Kadarmış belki mutluluklar Zamanım yok çok geç kalmaya Hayatın daha en başında Her sabah yeniden doğarken Başladım mutluluğu aramaya Zor olsa da al..