#Serkan Özcan evvel zaman İçinde müzik dinle

İyi Ki Doğdun Şarkısı - Daha Fazla Tekerlemeler Ve Çocuk Şarkıları 39:44

İyi Ki Doğdun Şarkısı - Daha Fazla Tekerlemeler Ve Çocuk Şarkıları

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Üç Küçük Yavru Kedi - Çocuk Şarkısı - Tekerlemeler - Luke & Lily Tarafından Okul Öncesi Çocuklar İçin Şarkılar 15:48

Üç Küçük Yavru Kedi - Çocuk Şarkısı - Tekerlemeler - Luke & Lily Taraf

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Dondurma Şarkısı Ve Daha Fazlası - Anne Kaz Club'dan Hemşirelik Tekerlemeleri 1:05:03

Dondurma Şarkısı Ve Daha Fazlası - Anne Kaz Club'dan Hemşirelik Tekerl

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Burak Girginer - Gelir Geçer 02:58

Burak Girginer - Gelir Geçer

Gelir Geçer şarkı sözleri ile Gelir geçer Bir gün yüzüm gülmedi aşktan Ne çok çekti kalbim iki geri bir ileri hep baştan Bilmem ki neyi nasıl ederim Belki birgün yeniden severim Diye kendimi avutur dururum Su akar ..

Feride Hilal Akın - Vesaire 02:05

Feride Hilal Akın - Vesaire

Kabul Et Artık Aşkta Çıkmaz Yoldasın Eline Yüzüne Bulaştırdın Herşeyi Ne Eşin Ne Dostun Seni Benden Sormasın Tükendi Sayfalar Çöpe Attım O Defteri Bugün Yarın Düzelir Elbet Diye… Boşu Boşuna Bekledim Durdum Geç De ..

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz! 05:27

Uğur Arslan - Kavuşursak Biteriz Biz!

Kavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz ..

  • Candy tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi 02:15

Barış Manço - Anlıyorsun Değil Mi

Hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde Bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yal..

Metin Isik - Aydan Güzel 06:09

Metin Isik - Aydan Güzel

Gözlerine hiç bir zaman Yaş dolmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Saçlarına karlar yağıp Ağarmasın bekle beni Gözüm hasret gönlüm ocak Bin ümitle açtım kucak Sevgimizi kıskanacak el görmesin be..

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni 03:56

Gülben Ergen - Kandıramazsın Beni

Ooooooo Seven severken düşünce gözden herşey olduğu gibiyken Kapı çalarken, sabah olurken Nerde nasıldı sorarken Yüzünde yorgunluğu, teninde ki o kokusu Biter mi böyle geçer mi söyle ihanetin acısı Aşka bekçi mi ge..

Aşk-ı Şedid Nursun Sen (Beklenen İlahiler) (Full Albüm) 44:57

Aşk-ı Şedid Nursun Sen (Beklenen İlahiler) (Full Albüm)

Şarkı Listesi: 1. Seherde Allah Diyelim (Hüseyni - Uşşak Makamı) 00:00 2. Dikkat Et Sakın (Rast İlahi) 03:11 3. Kırıldı Zulmetin Bab-ı (Uşşak İlahi) 06:47 4. Kur'an-ı Kerim Nahl Süresi (Nihavent Makamı) 11:33 5. Zulmet-i..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Adın Batsın 04:28

İbrahim Sadri Adın Batsın

yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm asıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri ..

  • Candy tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paradoks Nedir 04:27

Paradoks Nedir

Paradoks, aykırı düşünce, çelişki, karşıtlık demek. Beyin yakan bir videoya ne dersin? Yanıtın evetse, Paradoks Nedir? tam sana göre! Teklifimize yanıtın hayırsa bile Paradoks Nedir'i zihnini açmak, eğlenmek, boş zaman..

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın 03:53

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın Albüm Adı : Dönersen Islık Çal Gönderen : genccevher Akşam olur karanlığa kalırsın (2x) Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin sevdalı gelin öldürdün beni Derin deri..

  • PengoTV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail Altunsaray - Asker Kınası 05:01

İsmail Altunsaray - Asker Kınası

İsmail Altunsaray - Asker Kınası Sözleri Dinle: Dün gece rüyamda yavrumu gördüm Yün çorap istedi, o sabah ördüm Zarfa, Şırnak yazıp, postaya verdim Askerin anası, erinmez imiş. İzinden dönerken gününü saymış Az değ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Funda Arar - Doldur Yüreğimi 03:44

Funda Arar - Doldur Yüreğimi

Doldur Yüreğimi şarkı sözleri ile Bazen bir söz bir tek kelime Bir ömrü değiştirir 2 ayrı yaralı yürek tekrar Bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sende bence anladın biraz Ne olurs..

Bilgehan Yorbik - Kingsize 02:46

Bilgehan Yorbik - Kingsize

Kingsize şarkı sözleri ile Size largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babeee kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyyy Kize largeboy bize kingsize eyyy Kingsize dedim senseyy eyy Kingsize babe..

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti 01:50

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti

Deaş’lı Komutan Abd’yi Tehdit Etti A AA Musul Operasyonu’nun sürdüğü sırada DEAŞ tarafından bugün servis edilen görüntülerde Musul içinde devriye gezen DEAŞ militanları yer alıyor. DEAŞ'lı komutan ise ABD’yi..

Devleri O Durduruyor 06:28

Devleri O Durduruyor

Devleri O Durduruyor Uğur Cebeci’nin hazırladığı Kokpit’te bu hafta… Tonlarca ağırlıktaki yolcu uçakları saniyeler içinde duruyor. Özel fren sistemleri nasıl çalışıyor? İkinci konumuz, 6 Ekim’de başlayacak İstanbul AirS..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Fetö'cüler Neden Rusya Ya Da Çin'e Kaçmıyor 03:32

Fetö'cüler Neden Rusya Ya Da Çin'e Kaçmıyor

Fetö'cüler Neden Rusya Ya Da Çin'e Kaçmıyor Arka Plan programına katılan Takvim yazarı Bülent Erandaç başka hiçbir ülkede askeri hukukçuların darbenin içinde yer aldığını söyledi. Bunların merkezi New York, Londra ve Be..

Rakka Operasyonu Başladı 01:51

Rakka Operasyonu Başladı

Rakka Operasyonu Başladı Suriye'nin Rakka kentinin DAEŞ'ten kurtarılması için aylardır hazırlığı yapılan Rakka operasyonu 'Fırat'ın Gazabı' adıyla başladı. Yapılan açıklamada ABD'nin de DSG'ye havadan destek vereceği ak..

68 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:38

68 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

68 Terörist Etkisiz Hale Getirildi İçişleri Bakanlığı, son 1 hafta içinde toplam 68 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 14 terör eyleminin de engellendiğini açıkladı..

Canim Kardeşi̇m 40.Bölüm Fi̇lm Çeki̇yoruz 10:42

Canim Kardeşi̇m 40.Bölüm Fi̇lm Çeki̇yoruz

Galip bey ve çocuklar birlikte film seyrediyorlar. Film bitince çocuklar ve galip bey birlikte film çevirmeye karar verirler. Herkes bir rol üstlenir. Ve evin içinde küçük bir plato kurulur. Mine ve Müge kafalarında çocu..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 48.Bölüm Issız Adada Tati̇l 10:24

Canim Kardeşi̇m 48.Bölüm Issız Adada Tati̇l

Galip bey bir sandal ile ailesini deniz de gezdirmek ister. Ama türlü nedenlerle bilmedikleri bir adaya çıkarlar. Ve bu ıssız adada çeşitli serüvenler başlar. Ada tahmin ettikleri gibi ıssız değildir. Maceralı bir gün ne..

  • ÇocukTV tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 51.Bölüm Bugün Bayram 10:02

Canim Kardeşi̇m 51.Bölüm Bugün Bayram

Bayram günü Galip ramazan davulu ile ev halkını ayağa kaldırır. Çocuklar şeker toplamak için evden çıkmaya can atarlar. Ve hayal kurarlar. Topladıkları şeker ve çikolatalarla bir adada yaşamaya başlarlar. Bölüm içinde ra..

  • ÇocukTV tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 76. Bölüm Kutup Ayısı Zor Durumda 11:42

Canim Kardeşi̇m 76. Bölüm Kutup Ayısı Zor Durumda

Mine ve Müge televizyonda seyrettikleri bir belgeselden kutuplarda yaşayan hayvanların yaşam tehlikesi içinde olduklarını öğrenirler. Kutup ayılarını çok sevimli bulan iki kardeş atmosferdeki ısınma sonucu buzulların eri..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.275 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Basketbol 03:35

Kuzucuk Basketbol

Kuzucuk bir basketbol salonuna basket oynamaya gelmiştir. Ancak boyu kısa, pota uzun ve top ağır olduğu için topu potaya atamaz. Kıyafeti olmadığı için yapamadığını düşünür ve gidip giyinir ancak yine atamaz topu. Sinirl..

  • ÇocukTV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fıtığa Neştersiz Çözüm 04:21

Fıtığa Neştersiz Çözüm

Fıtığa Neştersiz Çözüm Günlük hayatta insan hayatını zorlaştıran bel ve boyun fıtıkları artık neştersiz de tedavi edilebiliyor. Epiduroskopi yöntemiyle hastaların iki saat içinde günlük yaşamlarına döndüklerini belirte..

1998 Michael Jordan'un NBA Finalininde Son Üç Dakikası 13:44

1998 Michael Jordan'un NBA Finalininde Son Üç Dakikası

Bir efsanenin son buluşunun son üç dakikasını izliyoruz. Michael Jordan son 3 dakika içinde BULLS vs Jazz (1998) final maçındaki perfomansı izlenmeye değer , keyifli seyirler...