#Serkan Özcan evvel zaman İçinde müzik dinle

Kuzucuk Saklambaç 03:02

Kuzucuk Saklambaç

Kuzucuk, Horoz, Leylek ve Köstebek saklambaç oynamak için sayışıyordur. Kuzucuk, Leylek ve Horoz hile yapıp, sonunda Köstebeği ebe yaparlar. Üçlü ondan saklanır, gözleri biraz az gören köstebek arkadaşlarını bulmakta güç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi 03:53

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi

Yazıcıoğlu Ailesinin Fetö/Pdy Şüphesi Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Selami Ekici, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanının, helikopterden cihaz söken ..

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi 03:59

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi

Canpolat, Chp Lideri Kılıçdaroğlu'na Seslendi Uluslararası Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Osmanlı Devleti'ne hakaret ettiğini belirterek, Osmanlı'nın değerlerinden nasi..

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak 01:04

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak

Kremlin'e Yakın Sitede Çıkan Habere Göre Putin Görevi Bırakacak Kremlin'e yakın bir haber sitesinde yer alan haberde, 2017 yılında Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakacağı iddia edild..

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek 01:18

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyec

IŞİD'in Musul'daki Son Kalesi Kuşatıldı, Haşdi Şabi Telafer'e Girmeyecek Irak ordusu, IŞİD'in Musul'un güneyindeki son kalesi olarak bilinen Hammam el-Alil'e girmeye başladı. Ninova Ortak Operasyonlar Komutanı, Haşdi ..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Bakan Soylu, 02:09

Bakan Soylu, "Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden?

Bakan Soylu, Bağırıyorlar, Çağırıyorlar. 370 Dernek Kapattık. Neden? Bakan Soylu, Bağırıyorlar, çağırıyorlar. 370 dernek kapattık. Neden? Oralarda pinekleyecekler, teröre destek sağlayacaklar. Vurduk kilidi, gitti. Ha..

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. 02:32

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ard

Cumhurbaşkanlığı'nın Başlattığı 'Kanaat Önderleri' Toplantılarının Ardından 380 Kişilik Liste Çıkardı. Kürt sorununun çözümü konusunda kendisine 'yeni muhataplar' arayan hükümet, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı 'kanaat ..

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bedava Trump Çayı 01:37

Bedava Trump Çayı

Muş’un Malazgirt ilçesinde yıllardır kahvehane işleten Murat Şancı, ABD’de başkanlık seçimini sürpriz biçimde Cumhuriyetçi Donald Trump’ın kazanmasından dolayı gelen müşterilerine bedava çay ve kola ısmarladı. Yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi 02:13

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi

Habersiz Gsm Hattı Çıkarana Hapis ve Tazminat Cezası Verildi Adana'da bir kadının haberi olmadan adına 3 ayrı hat açan GSM bayisinin yetkilisine 1 yıl 15 gün hapis cezası verildi ve 6 bin 210 lira tazminat ödemeye mahku..

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı 03:14

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı

Almanya'da Steinmeier'in Cumhurbaşkanı Adaylığı Açıklandı Almanya'da koalisyon hükümetinin ortakları CDU lideri Merkel, SPD lideri Sigmar Gabriel ve CSU lideri Horst Seehofer, Dışişleri Bakanı Steinmeier'in ortak cumhur..

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel 03:55

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel

Şarkı sözü: Sen gittiğin günden beri, Ağlarım ne olur dön geri, Sensizlik çok zor geliyor bana. Beni böyle yalanlar içinde, Bırakıpta gittin nerelere, Yoksa artık sevmiyor musun beni? (Nakarat) Hadi geri gel, ..

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü 03:12

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü

Bal Festivali’nde ‘Bal Döneri’ Büyük İlgi Gördü Türkiye’nin en çok bal üretilen ili Ordu’da düzenlenen festivalde bal döneri büyük ilgi gördü. Festivale katılanlar döner tezgahından aldıkları balı, dondurma külahlarında..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016 02:33

Sülalesi Güzel - Roman Havası 2016

bu kız harika roman oynuyor 2016 yeni roman havası roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar ..

  • Cowboy tarafından
  • 2.891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu 01:37

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu

Erdoğan'dan Sonra Putin'de Yerden Yere Vurdu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Parlamentosu'nun Rus basınıyla ilgili aldığı kararı, Batı toplumunun demokrasi anlayışındaki bozukluk olarak nitelendirdi. Mosk..

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırımlar Uygulamayın 03:35

Kılıçdaroğlu'ndan AB'ye: ‘Bir Kişiye Kızıp 80 Milyonluk Ülkeye Yaptırı

Avrupa Parlamentosu'nun Türkiye ile müzakerelerin dondurulmasına ilişkin kararının ardından Avrupa Birliği üyesi ülkelerin liderlerine seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu tariht..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beşiktaş İçin Tarihi Bir Maç Olacak 04:04

Beşiktaş İçin Tarihi Bir Maç Olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu altıncı ve son maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Dinamo Kiev'in teknik direktörü Serhiy Rebrov, Beşiktaş'ın tarihi bir maça çıkacağını söyledi. Ukrayna ekibinin antrenman tesislerinde..

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı 00:28

Fetö Üyesi Para Dolu Valizle Çamlıca Gişelerde Yakalandı

Çamlıca gişelerde polisin uygulaması sırasında, FETÖ soruşturmasından aranan bir zanlı içinde yüklü miktarda para bulunan valizle birlikte yakalanarak gözaltına alındı Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, dün Çamlıca..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..