#Serkan Özcan evvel zaman İçinde müzik dinle

 Mandalinalı Peynirli  Pasta 06:18

Mandalinalı Peynirli Pasta

Mandalinalı peynir pastası tarifi malzemeler alt tabanı için gerekenler 1 tane yumurta 80 gr yumusak tereyagi(2 y.k kasigi) 100 gr seker(1cay bardagi) 200 gr un(1 bucuk su bardagi) 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 tane van..

Sulu Köfte Tarifi 04:28

Sulu Köfte Tarifi

Sulu köfte tarifi Malzemeler Köftemize gerenler Yarım kilo dana kıyma 1 çay bardağı İnce köftelik bulgur 1tane rendenin ince yeriyle rendelenmişkurusoğan baharatlarimiz 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pulbiber yarı..

Smaragdgrün - Zümrüt Yeşil Türkçe Dublaj İzle 1:52:09

Smaragdgrün - Zümrüt Yeşil Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle 1:26:45

Kalbimdeki Yabancı 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : tanımadığı bir adamın yerine geçen taşralı bir gencin maceraları anlatılır. Osman, iş bulmak üzere İstanbul’a gelmiştir. Fakat başvurduğu her yerden eli boş dönmektedir. Nihayet bir gün talihi değişir. Kendisin..

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser 00:30

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Bezelyeli Havuçlu Pirinç Pilavı Domates Soslu Köfte Ve Havuç Salatası Tarifi 08:48

Bezelyeli Havuçlu Pirinç Pilavı Domates Soslu Köfte Ve Havuç Salatası

1 su bardagi bezelye ve havucu buharda 5 dk haslayin yada kaynar suda haslayin.Tencerinize 1 yemek kasigi tereyagi 2 yemek kasigi siviyag koyun tereyagi eridimi 1 bucuk su bardagi yikanmis pirinci katin.Ocagi orta derece..

Prometheus Türkçe Dublaj İzle 2:03:46

Prometheus Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İncir Tatlısı Tarifi 10:03

İncir Tatlısı Tarifi

Kekinin malzemeleri : 4 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı dolusu un (tepeleme) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tane portakal kabuğu rendesi 1 su bardağı iri kıyı..

Çatal Kurabiye Tarifi 04:35

Çatal Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 paket (250 gr) yumuşak tereyağı yada margarin 3 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep yarım çay bardağı sıvıyağ 3 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tane kabartma tozu yaklasik 3 bucuk ..

Kirazlı Kek Tarifi 05:39

Kirazlı Kek Tarifi

Kirazlı kek tarifi malzemeler 150 gram yumuşak tereyağı yada margarin 1 çay bardağı toz şeker 4 tane oda ısısında yumurta 1 çay bardağı çikolata parçacıkları 125 gram badem tozu 1 paket vanilya 1 paket kabartma t..

Poğaça Tarifi 11:59

Poğaça Tarifi

Yumuşacık poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 paket krema(schlagsahne) Eğer krema kullanmayacaksanız Bunun yerine bir su bardağı su ya da bir su bardağı Yine süt ekleyin toplamda 3 su bardağı süt eklemiş ..

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 05:58

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Cikolatali catlak kurabiye 1 paket bitter cikolata(100gr) 1 yemek kasigi tereyagi(30gr) 1 tane yumurta 3 yemek kasigi seker 1 tane vanilya 1 cay kasigi kabartmatozu 1 su bardagi un Bulamak icinde pudra sekeri Hazirlanisi..

Ali Kundilli 2 Hd İzle 1:42:45

Ali Kundilli 2 Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Pileli Büzgülü Tatlı Tarifi 03:59

Pileli Büzgülü Tatlı Tarifi

Malzemeler 1 paket hazir baklavalik yufka(480 gr) Yaklasik 1 su bardagi irmik(ama sizler irmik yerine hindistancevizi yada ceviz serpebilirsiniz yada hicbirsey koymayin) 1 cay bardagi siviyag 100 gr. eritilmis tereyagi(..

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti 09:08

Hadi Be Oğlum Filminin Galasında Ünlüler Geçiti

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in yer aldığı Hadi Be Oğlum filminin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen gala öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Tatlıtuğ, film çeki..

  • BETA tarafından
  • 788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Doğu Ekspresinde Cinayet Türkçe Dublaj İzle 1:53:55

Doğu Ekspresinde Cinayet Türkçe Dublaj İzle

Doğu Ekspresinde Cinayet filmi istanbul ve paris arasında sefer yapan bir tren içerisinde geçen konuları anlatmaktadır. 1930'lu yıllarda ulaşımın olduka zor olduğu zamanlarda bir yerden bir yere en hızlı ulaşım aracı tre..

Tahinli Çörek Tarifi 08:32

Tahinli Çörek Tarifi

Tahinli çörek tarifi bu tariften iki tepsi cikiyor. Malzemeler 3 su bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kuru maya 1 tatli kaşığı tuz 2 yemek kaşığı şeker yaklaşık 8 buçuk su bardağ..

Erzurum Ketesi 02:30

Erzurum Ketesi

Erzurum Ketesi (Çöreği) Tarifi İçin Malzemeler 2 bardak sıcak süt (kaynar olmayacak) 1 bardak ılık su 1 bardak mısır özü yağı 1 paket yaş maya (kare olandan) 1 çorba kaşığından daha az tuz ( tuzuna bakın, eklenmesi gerek..

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:16:46

Garez 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Karen Japonya'da sosyal görev eğitimi alan, bir değişim programı öğrencisidir. Ve her şeyden habersiz bir şekilde o gün işe gelmeyen bir hemşirenin yerine çalışır. Söz konusu eve girdiğinde, yaşlı bir kadın olan..

 Mazda MX-5 RF Test Sürüşü 10:05

Mazda MX-5 RF Test Sürüşü

Mazda MX-5 yeni neslinde RF isimli metal tavana sahip versiyonunu da satışa sundu. 2 kişilik saf sürüş makinası bu haliyle daha derli toplu efendi bir görünüme kavuşmuş. Metal tavan MX-5 sadece görüntüsüyle farklılık kat..

  • BETA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında 00:46

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında

Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir cep telefonu bayisinin maskeli hırsız tarafından soyulması iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki cep telefonu bayisine gelen çalışanlar cam..

Domates Çorbası Tarifi 05:24

Domates Çorbası Tarifi

Domates çorbası tarifi Malzemeler 5 tane domates 1 yemek kaşığı dolusu domates salçası 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı dolusu un 5 su bardağı su (Eğer Et suyunuz varsa 4 su bardağı su koyup ..

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Köfteli Bezelye Tarifi 01:36

Köfteli Bezelye Tarifi

Köfteli Bezelye Yemeği Tarifi İçin Malzemeler Köftesi için; 200 gr kıyma 2 yemek kaşığı ince bulgur 1 diş rendelenmiş sarımsak 1’er çay kaşığı pul biber ve kekik İstenilen miktarda tuz Diğer malzemeler; 1 adet soğan 1 di..

Evde Barbekü Sos Yapımı 06:29

Evde Barbekü Sos Yapımı

2 adet soğan 4 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kimyon tohumu 2 çorba kaşığı kişniş tohumu 400 gr. ketçap 2 çorba kaşığı acı toz kırmızı biber 4 çorba kaşığı pekmez 1 portakalın suyu 2 çorba kaşığı s..