#Serkan Özcan evvel zaman İçinde müzik dinle

Zara - Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim 05:17

Zara - Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim

Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim Yağdı Yağmur Güneş Vurdu Eridim Evvel Yarin Sevdiğide Ben İdim Şimdi Uzaklardan Bakan Ben Oldum Yüce Dağ Başında Yatmış Uyumuş Ela Gözlerini Uyku Bürümüş Evvel Güçcüğüdü Şimdi Büyümüş Şimd..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video) 04:13

Sansar Salvo - Like Diss- (Official 4K Video)

Söz: Sansar Salvo Beat: D Trackx Aranje: D Trackx & Sansar Salvo & İskender Paydaş Keman: Hüseyin Dalkıran Elektro Gitar: Yavuz Orkun Şahin Keyboard: İskender Paydaş Kayıt: Pay Records Kayıt Teknisyeni: Serkan Özyurt Edi..

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:45

Türkiye Böyle 3'lü Görmedi (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde Arda Turan, Burak Yılmaz ve Gökhan Özoğuz muhteşem bir düete imza attı... Şarkı Sözleri_______________________: Seni gördüğüm zaman Dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman Güller elim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası 03:40

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası

Konu: Zor zamanlarda, mutlu anlarda, renkli hatıralarda arkadaşların yeri ayrıdır. Ancak bazen bu arkadaşlar eşek şakalarının kahramanı da olabiliyor. Bu videoda birbirinden çirkin şakalarla arkadaşlarını deli eden 10 k..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma 03:58

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma

DIRDIR Ferman Akgül Feat. Pascal Nouma quel est ton problem a jour de cette mechancete haklısın anlamıyorum ben de les yeux dans les yeux tu trınques a ma santé e oldu o kalkan kadehlere pour le lendemaın mıeux me poıg..

İki Yalancı - Beni Sevdiğini Söyle Bitsin Bu Oyun! 05:29

İki Yalancı - Beni Sevdiğini Söyle Bitsin Bu Oyun!

Duygu'nun bir inat uğrana Alp ile birlikte olduğunu ve kendisini unutamadığını düşünen Serkan, Duygu ile yüzleşiyor. Bodrum'da yaşadıklarını bir türlü kafasından atamayan Serkan, Duygu'ya aşık olduğunu bir kez daha anlar..

  • ANKA tarafından
  • 967 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı- Duygunun Yalanı Ortaya Mı Çıkıyor 02:52

İki Yalancı- Duygunun Yalanı Ortaya Mı Çıkıyor

Serkan, aşk hayatındaki olumsuzluklardan sonra annesinin bulduğu kızla evlenmeye karar veriyor ve olanlar oluyor! Duygu'nun, Alp'in sürpriz evlenme teklifine evet demesinden sonra yıkılan Serkan, aşk konusunda şanssız ol..

  • ANKA tarafından
  • 576 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı - Duygu ve Serkandan Muhteşem Dans! 05:43

İki Yalancı - Duygu ve Serkandan Muhteşem Dans!

Yardım derneği adına düzenlenen gecede Serkan ve Duygu, birlikte dans etmek zorunda kalıyorlar! Yardım derneği gecesi için tango dersleri alan çiftler, bu özel geceye büyük bir hazırlık yaparlar. Alp, aldığı telefonla ho..

  • ANKA tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:57

İki Yalancı 8. Bölüm 2.Fragmanı

İki Yalancı 8. Bölüm Fragmanı - 2 Yayında! Duygu, vicdanının sesini dinliyor ve Serkan'a olan aşkından vazgeçmek zorunda kalıyor. Duygu'ya olan aşkını açıklayan Serkan'ın kafası allak pullak oluyor. Duygu'nun davranışlar..

Sırtına Saplanan Demirle Hastaneye Götürüldü 01:04

Sırtına Saplanan Demirle Hastaneye Götürüldü

Kahramanmaraş’ta, çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen işçinin beline inşaat demiri saplandı. Edinilen bilgiye göre, Pazarcık ilçesinde bir inşaatın ikinci katında çalışan 27 yaşındaki Serkan Türk, biranda dengesini ..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2  Beşiktaş Maç Özeti 04:07

Aytemiz Alanyaspor 1 - 2 Beşiktaş Maç Özeti

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, 4 maçlık galibiyet hasretine Aytemiz Alanyaspor karşısında son verdi ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Şenol Güneş, Medipol Başakşehir maçının kadrosuna göre Aytemiz Alanyaspo..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.456 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Bergen - Eller Aldı 03:41

Bergen - Eller Aldı

Eller aldı eller aldı, Sevdiğimi eller aldı.. Mutlu süren yaşantımı, Gözümdeki seller aldı.. Yüzün gülse kalbin, Ah çekip inliyor, Her zaman dünyamı, Başıma yıkıyor.. Yüzün gülse kalbin, Ah çekip ağlıyor, Her..

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman 03:18

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman

Geçip gider hayat kendi yolunda Umut veda eder aşk yokluğunda Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde Seven bir kalp korunmalı bulduğunda Vefan yokmuş be sevgilim içinde aşk yalanlara Yolundan dönme aldırma dumanlara S..

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü 05:03

Mehmetcik Vakfı - Çanakkale Türküsü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfınca 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla, gazi, şehit ve gazi yakınları ile bağışçılar tarafından seslendirilen Çanakkale Türküsü'ne klip hazırlandı. Şarkı Sözl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.209 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Memnun Etti 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Açıkladığı Konut Fiyatları Depremzedeleri Mem

Elazığ’da hak sahibi depremzedeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut fiyatlarından memnun kalırken, devam eden inşaatların bir an önce tamamlanmasını talep etti. 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8’lik depr..

Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün 04:45

Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün

yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim yılmadım tükenmedim yorulmadan hep bekledim ha şimdi bugün ,ha şimdi yarın gece gündüz dua ettim bu ceza ,bu hükmün sonu ne..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

Duman - Aman Aman 04:10

Duman - Aman Aman

Duman - Aman Aman Albüm Adı : Seni Kendime Sakladım Düzelten : BayanPisi Nereye gider başını alıp sorarsın Kim bilir durmadan nasıl susarsın Bilmeden boşuna atıp tutarsın Su gibi akıp geçer zaman Gezdin tozdun aman..

  • PengoTV tarafından
  • 1.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sattas - Aman Aman 04:10

Sattas - Aman Aman

Sattas - Aman Aman Şarkı Sözleri Nereye gider başını alıp sorarsın Kim bilir durmadan nasıl susarsın Bilmeden boşuna atıp tutarsın Su gibi akıp geçer zaman Gezdin tozdun aman aman aman Sazdın sözdün aman aman aman ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nisan Nicole Rona - Gidiyorum 04:19

Nisan Nicole Rona - Gidiyorum

Gidiyorum şarkı sözleri ile Zaman sadece birazcık zaman Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam Acılarımız tarih kadar eski Nefes alıp vermek misali olağan Zaman sadece birazcık zaman Son bulduğu yerde sevgiler bir tek a..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi 03:23

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi

Kara Düzen - Özgürlük Hapishanesi Dinle Özgürlük Hapishanesi şarkı sözleri ile Kendi yolunu kaybediyorken Mutlu zannedip üzülüyordun Cevapların seni kızdırıyorken Ruhunu kaybetmiş hissediyordun Fırtına kopuyor içind..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.293 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu 04:47

Muazzez Ersoy - Kahır Mektubu

Ne zaman iki satır yazmaya kalksam Hep sana hep seni hep bizi yazıyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana hep seni hep bizi içiyorum Her gece kederdeyim Durmadan içiyorum Sevda ektim kalbime Yalnızlık biçiyorum ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Barış Polat - Her Şey Sahte 04:28

Barış Polat - Her Şey Sahte

Barış Polat - Her Şey Sahte Dinle Her Şey Sahte şarkı sözleri ile Sokaklar karanlık içinde, ışıklar dolmuyor artık, Sevdalar yalandan, içimden yangınlar kopmuyor artık, Hayaller yolda kalmış, umutlar bir adım almıy..